Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
meg az ütközés benne van, ma már minden szar is védi a pilótákat, a premier plánban szájbabaszkodás viszont rossz hírét viszi a sorozatnak, meg a versenyzők példaképek, stb stbAustin Hill 25 ezer dollár büntetést és 25 pont levonást kapott a múlt hétvégi akciójáért, amikor kipörgette Custert.Nem veszélytelenebb, nyilván.
Szóval ez kevésbé veszélyes mint valakit megütni. Hát jóóóó.
Mikey
De ez egy versenyszituáció, ami a veseny hevében történik, a verseny ideje alatt a győzelem érdekében.
Soccerben is nagyobb a büntetés, ha a meccs után, kvázi neutral helyzetben az egyik játékos telibe ver egy másikat, mintha a meccs alatt páros lábbal belecsúszik.
Szerintem jól is van ez így.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Austin Hill 25 ezer dollár büntetést és 25 pont levonást kapott a múlt hétvégi akciójáért, amikor kipörgette Custert.Nem veszélytelenebb, nyilván.
Szóval ez kevésbé veszélyes mint valakit megütni. Hát jóóóó.
Mikey
De ez egy versenyszituáció, ami a veseny hevében történik, a verseny ideje alatt a győzelem érdekében.
Soccerben is nagyobb a büntetés, ha a meccs után, kvázi neutral helyzetben az egyik játékos telibe ver egy másikat, mintha a meccs alatt páros lábbal belecsúszik.
Szerintem jól is van ez így.
több mint 1 éve
MotoGPBREAKING 🚨Forma-1? MotoGP? WSBK? WEC?
The #KazakhstanGP will take place this September from the 20th to the 22nd!
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Clint Bowyer indul a nashville-i NCTS versenyen a Spire Motorsports #7-es Silveradójával. Azta, ezt nem láttam jönni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Front Row Motorsports gyorsan be is jelentette hogy jövőre újra három autót indítanak, miután vettek egy harmadik chartert. (Vajon kitől, ugye.)Nem lepne meg ha Briscoe és Custer menne oda Gilliland mellé, ők ezer éve Fordosok.
több mint 1 éve
Austin Hill 25 ezer dollár büntetést és 25 pont levonást kapott a múlt hétvégi akciójáért, amikor kipörgette Custert.Szóval ez kevésbé veszélyes mint valakit megütni. Hát jóóóó.
több mint 1 éve
BREAKING 🚨Forma-1? MotoGP? WSBK? WEC?
The #KazakhstanGP will take place this September from the 20th to the 22nd!
zacknorb
több mint 1 éve
The FIM, IRTA and Dorna Sports announce that the #IndianGP will not take place in 2024 but will be back in March 2025
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BREAKING 🚨 The #KazakhstanGP will take place this September from the 20th to the 22nd!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.vezess.hu/forma-1/2024/05/29/ertekelt-az-f1-ok-a-jelenlegi-mezony-legjobbjai-f1-24-2024/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hivatalos az SHR megszűnéseIlyen az, amikor mindkét tulajdonos talál új hobbit magának. 😕
zacknorb
több mint 1 éve
Hivatalos az SHR megszűnése
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az okosok szerint ma lesz hivatalos bejelentés a Stewart-Haas Racing jövőjéről.Nagyon kíváncsian várom, nem szeretném ha Gragson megint nézhetne új csapat után. Végre olyan jól megy neki...
több mint 1 éve
Csak a szokásos nascar szakértelem
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
jó, hát utána már csak ilyen bar hondas projekt meg középcsapatokban való szenvedés jutott neki. aztán kb meg is unta, úgy is versenyzett az utolsó pár évében. igazából a bar-ba igazolással lehúzta a karrierjét a budin. amit amúgy craig pollock kedvéért tett meg, aki a legjobb barátja és a menedzsere is volt.Na ezt megnéztem, Montoya először Barber Saab Pro Series-ben ment, utána Williams junior pilóta volt és ők adták kölcsön Amerikába a CART-ba, de British Formulában is ment a CART előtt. Szóval igen is meg nem is, ezt döntsd el te 😀Azt hozzáteszem, hogy Villeneuve se volt az a nagy was ist das, azok után, hogy volt 2 év jó éve a mezőnyt Red Bull szinten uraló akkori Williamsben. Ahogy az megszűnt, és nem volt alatt többé jó autó, úgy ment az ő karrierje is a levesbe kis túlzással az F-1-ben,
Viszont az hogy Villeneuve után viszont nem nyílt meg az út az tényleg 'beárazza' a mezőnyt, mert ha lenne az a tehetség biztos lenne aki utánuk nyúlna.
Talán a protekciós, 2000-es évekbeli Sargeant, Scott Speed volt az egyetlen még, de őt másfél év után kirakták.
Heisman nádor
iktriad
szerintem elrettentő példa azóta is ilyen hülyeséget csinálni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Bárcsak soha többé nem közvetítenének. És ezt a legkevésbé a tegnapiak miatt mondom. 😊Amúgy nem ez volt az utolsó FOX-os verseny idén, vagy mikor van váltás?Iowában váltunk majd, június 16-án.
zacknorb
shawnka
több mint 1 éve
Amúgy nem ez volt az utolsó FOX-os verseny idén, vagy mikor van váltás?Iowában váltunk majd, június 16-án.
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy nem ez volt az utolsó FOX-os verseny idén, vagy mikor van váltás?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Menj és tegyél rendet a FOX-nál légyszíves. 😀Így. Valószínűleg a FOX nem akarta azt, hogy hajnali 2-kor helyi idő szerint legyen még Victory Lane és ezért lefújatták a versenyt. Erre persze minden joguk megvolt, mert a 200. körön túlvoltunk, lehetett végeredményt hirdetni, így viszont a hülyéjét járatták 2 órán keresztül mindenkivel 😀Valószínűleg az az alapja, hogy a FOX miatt fújták le a versenyt. Merthogy eredetileg 23:15 körül az autókhoz hívta a versenyirányítás a versenyzőket. És nem más, mint Joe Gibbs mondta azt, hogy az autókhoz hívták a versenyzőket. Aztán hirtelen mégis lefújták a versenyt, pedig rá egy órára saját magától is felszáradt a pálya.És az a botrány alapja, hogy nem kellett volna lefújni, hanem lehetett volna tudni, hogy fog száradni, és várni kellett volna még?Helyi idő szerint 23:30-kor lefújták a futamot, a FOX-on azt mondták, hogy a páratartalom miatt nem szárad az aszfalt. Majd mindenki hazament és jöttek képek 1 óra múlva, hogy plusz segítség nélkül megszáradt a pálya és lehetett volna folytatni. (Ekkor nálunk már elmúlt reggel 6:30..)Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Én akkortájt éppen a munkanapon 16. órájába léptem, de teljesen készen álltam rá, hogy menjünk tovább..
shawnka
Ez így mindenhogyan gáz, ráadásul nagyon. Tudjuk hogy a tévéközvetítés szent és izé, de ez hogy a versenyirányítás folytatni akarja, erre a tévé azt mondja hogy nem... és végül tényleg nem, hát ez így nem oké.
több mint 1 éve
Így. Valószínűleg a FOX nem akarta azt, hogy hajnali 2-kor helyi idő szerint legyen még Victory Lane és ezért lefújatták a versenyt. Erre persze minden joguk megvolt, mert a 200. körön túlvoltunk, lehetett végeredményt hirdetni, így viszont a hülyéjét járatták 2 órán keresztül mindenkivel 😀Valószínűleg az az alapja, hogy a FOX miatt fújták le a versenyt. Merthogy eredetileg 23:15 körül az autókhoz hívta a versenyirányítás a versenyzőket. És nem más, mint Joe Gibbs mondta azt, hogy az autókhoz hívták a versenyzőket. Aztán hirtelen mégis lefújták a versenyt, pedig rá egy órára saját magától is felszáradt a pálya.És az a botrány alapja, hogy nem kellett volna lefújni, hanem lehetett volna tudni, hogy fog száradni, és várni kellett volna még?Helyi idő szerint 23:30-kor lefújták a futamot, a FOX-on azt mondták, hogy a páratartalom miatt nem szárad az aszfalt. Majd mindenki hazament és jöttek képek 1 óra múlva, hogy plusz segítség nélkül megszáradt a pálya és lehetett volna folytatni. (Ekkor nálunk már elmúlt reggel 6:30..)Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Én akkortájt éppen a munkanapon 16. órájába léptem, de teljesen készen álltam rá, hogy menjünk tovább..
több mint 1 éve
Valószínűleg az az alapja, hogy a FOX miatt fújták le a versenyt. Merthogy eredetileg 23:15 körül az autókhoz hívta a versenyirányítás a versenyzőket. És nem más, mint Joe Gibbs mondta azt, hogy az autókhoz hívták a versenyzőket. Aztán hirtelen mégis lefújták a versenyt, pedig rá egy órára saját magától is felszáradt a pálya.És az a botrány alapja, hogy nem kellett volna lefújni, hanem lehetett volna tudni, hogy fog száradni, és várni kellett volna még?Helyi idő szerint 23:30-kor lefújták a futamot, a FOX-on azt mondták, hogy a páratartalom miatt nem szárad az aszfalt. Majd mindenki hazament és jöttek képek 1 óra múlva, hogy plusz segítség nélkül megszáradt a pálya és lehetett volna folytatni. (Ekkor nálunk már elmúlt reggel 6:30..)Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
És az a botrány alapja, hogy nem kellett volna lefújni, hanem lehetett volna tudni, hogy fog száradni, és várni kellett volna még?Helyi idő szerint 23:30-kor lefújták a futamot, a FOX-on azt mondták, hogy a páratartalom miatt nem szárad az aszfalt. Majd mindenki hazament és jöttek képek 1 óra múlva, hogy plusz segítség nélkül megszáradt a pálya és lehetett volna folytatni. (Ekkor nálunk már elmúlt reggel 6:30..)Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
több mint 1 éve
Helyi idő szerint 23:30-kor lefújták a futamot, a FOX-on azt mondták, hogy a páratartalom miatt nem szárad az aszfalt. Majd mindenki hazament és jöttek képek 1 óra múlva, hogy plusz segítség nélkül megszáradt a pálya és lehetett volna folytatni. (Ekkor nálunk már elmúlt reggel 6:30..)Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀Nem foglalod össze röviden, hogy mi történt és miért alakul a botrány?
Mikey
több mint 1 éve
Olvasgatva a tweeteket, alakul a botrány a tegnap félbeszakított Coca-Cola 600 kapcsán. 😀