Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
4 napja
Klaci79
22 197
Az Andrássy úton belül, a járdán leszerelték a műanyag kukákat, a szervizút másik oldalán lévő fém szeméttárolókat, amelyeket beépítettek a betonba és nem mozdíthatók (viszont közvetlenül az Andrássy út mellett vannak), meghagyták. Ennek aztán totál semmi értelme. Remélem, azért valaki kellőképpen sokat fontoskodott + jól keresett a bulin.Féltek, hogy valamelyik ellopja és hazaviszi őket…
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Eleve minek minden ilyet Bp-en rendezni? Vigyék le falura, mondjuk Felcsútra Vagy egy kisvárosba, pl Szilvásvárad...Ja,ki az alföldi pusztába mint a Kurultájt,ott biztos nem lenne közlekedési fennakadás.És még rá is lehetne fogni hogy autentikus,miközben ezzel beosonna a "türk" vonal is. 😀
peach
7 napja
- JC6
6 901
Fuhhh geccAsszony miatt bele-bele néztem ebbe az X-faktorba, hogy aztán kiégjen az agyam.
E Z
K R I T I K Á N
A L U L I.
7 napja
Eleve minek minden ilyet Bp-en rendezni? Vigyék le falura, mondjuk Felcsútra Vagy egy kisvárosba, pl Szilvásvárad...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 napja
Az túl egyszerű és nincs kibaszva a néppel.....az nem jóDe mondjuk Tónitól el lehetett volna kérni a helikoptert, meg még párat a hadseregtől, aztán bereptetni mindenkit, csá.Csak akkor nem értem, hogy jön ide a gödöllői elnökség. Ez a mostani lezárás nem a soros elnökség miatt van/volt, az teljesen jól le lett vezényelve, viszont egy ilyen rendezvényt nem is igazán lehetett volna megtartani Gödöllőn (vagy csak nagyon komoly beruházások árán).Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Persze el akart dicsekedni a falunapos sátorral, milyen ügyesen megépítették a nagy stadionba!!!
vpi
Jughead
vpi
Jughead
somoskovig
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 napja
De mondjuk Tónitól el lehetett volna kérni a helikoptert, meg még párat a hadseregtől, aztán bereptetni mindenkit, csá.Csak akkor nem értem, hogy jön ide a gödöllői elnökség. Ez a mostani lezárás nem a soros elnökség miatt van/volt, az teljesen jól le lett vezényelve, viszont egy ilyen rendezvényt nem is igazán lehetett volna megtartani Gödöllőn (vagy csak nagyon komoly beruházások árán).Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Persze el akart dicsekedni a falunapos sátorral, milyen ügyesen megépítették a nagy stadionba!!!
vpi
Jughead
vpi
Jughead
8 napja
Akkor nem tudtad értelmezni, amit írtam. Pont fordítva van.Az Andrássy úton belül, a járdán leszerelték a műanyag kukákat, a szervizút másik oldalán lévő fém szeméttárolókat, amelyeket beépítettek a betonba és nem mozdíthatók (viszont közvetlenül az Andrássy út mellett vannak), meghagyták. Ennek aztán totál semmi értelme. Remélem, azért valaki kellőképpen sokat fontoskodott + jól keresett a bulin.A műanyag 3 méterre az úttesttől, autóktól egy nagyságrenddel veszélyesebb, mint a mozdíthatatlan fém 6 méterre. A cél mindig a legközelebb kerülni a tökéletes záráshoz. Alap biztonságtechnika.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Az Andrássy úton belül, a járdán leszerelték a műanyag kukákat, a szervizút másik oldalán lévő fém szeméttárolókat, amelyeket beépítettek a betonba és nem mozdíthatók (viszont közvetlenül az Andrássy út mellett vannak), meghagyták. Ennek aztán totál semmi értelme. Remélem, azért valaki kellőképpen sokat fontoskodott + jól keresett a bulin.A műanyag 3 méterre az úttesttől, autóktól egy nagyságrenddel veszélyesebb, mint a mozdíthatatlan fém 6 méterre. A cél mindig a legközelebb kerülni a tökéletes záráshoz. Alap biztonságtechnika.
nagylaza, főpohárnok
8 napja
Ez a dagadt faszkalap miért nem vitte az egész pereputtyot a magánbirtokára....
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
8 napja
ozibozi
17 095
Nincs elèg ember /kiképzett/aki ilyen mértékben dinamikus lezárást tud végig vinni, így ez a megoldás.
A forma1-re sincs elég ember, nem ide/pedig az fizetős és nem állami.
Ezért kell mindent lezárni így.
Aki értett ehhez az már nyugdíjban, vagy a magánszektorban.
Szerkesztette: ozibozi
8 napja
Az Andrássy úton belül, a járdán leszerelték a műanyag kukákat, a szervizút másik oldalán lévő fém szeméttárolókat, amelyeket beépítettek a betonba és nem mozdíthatók (viszont közvetlenül az Andrássy út mellett vannak), meghagyták. Ennek aztán totál semmi értelme. Remélem, azért valaki kellőképpen sokat fontoskodott + jól keresett a bulin.
8 napja
Teljesen mindegy minek hívod, EU csúcsnak, NATO csúcsnak vagy EPK-nak. A lényeg nem az elnevezésben van, hanem a nagy számú delegációkban.Csak akkor nem értem, hogy jön ide a gödöllői elnökség. Ez a mostani lezárás nem a soros elnökség miatt van/volt, az teljesen jól le lett vezényelve, viszont egy ilyen rendezvényt nem is igazán lehetett volna megtartani Gödöllőn (vagy csak nagyon komoly beruházások árán).Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
Jughead
vpi
Jughead
Azt gondolom, hogy ha már úgysem reprezentatív helyszínen tartod a konferenciát, akkor minek olyan helyszínre viszed, ami a legnagyobb közlekedési csomópontok közül a legtöbbet teszi tönkre?
Nyilván jár lezárásokkal egy ilyen, csak nem mindegy, hogy permanens szopatás van 2 napig extrán az M3-on, M0-án, Hungária - Róbert Károly, Kerepesi, Thökölyn, ahelyett, hogy a szokásos Belváros / Vár kombót zárod (amit a szállodák miatt úgyis le kell).
Vagy úgy gondolod, egy sátrat csak a Puskás Ferenc stadion lelátójára(!) lehet építeni?
9 napja
Pusztaverszáj mire van, ha rendezvényt se lehet oda vinni, ja nincs vitorláskikötő...Csak akkor nem értem, hogy jön ide a gödöllői elnökség. Ez a mostani lezárás nem a soros elnökség miatt van/volt, az teljesen jól le lett vezényelve, viszont egy ilyen rendezvényt nem is igazán lehetett volna megtartani Gödöllőn (vagy csak nagyon komoly beruházások árán).Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
Jughead
vpi
Jughead
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 napja
Jughead
5 187
Csak akkor nem értem, hogy jön ide a gödöllői elnökség. Ez a mostani lezárás nem a soros elnökség miatt van/volt, az teljesen jól le lett vezényelve, viszont egy ilyen rendezvényt nem is igazán lehetett volna megtartani Gödöllőn (vagy csak nagyon komoly beruházások árán).Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
Jughead
vpi
9 napja
Nem is állítottam.Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
Jughead
9 napja
Jughead
5 187
Magyarországon még sose volt EPK ülés.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
9 napja
Hazafelé találkoztam 1! Kibaszott konvojjal....Semmi többel....
Draft
9 napja
Ez a focibuzulás már tényleg fárasztó, a múltkor láttam, hogy sikerült hazacsábítani egy fiatal magyar tudóst valami gyere haza, magyar -programmal és Krausz meg a nagyeszű Hankó focimezben fogadták.Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
vpi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 napja
Mondjuk ezért volt értelmes az előző elnökség alatt a gödöllői helyszín.Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
9 napja
Jughead
5 187
Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Hát azért nem semmi különítmény van itt jelenleg. Meglepne, ha bárhol a világon kevesebb lezárással járna egy ilyen.
ThundersNFL a Paraszt
9 napja
Én ma gyalog mentem mindenhova. Eleve taxival indultam, de miután a taxit se engedték sehova, otthagytam a Stefánián, ahova beterelték befele a Thökölyről, ahonnan csak jobbra lehet kikanyarodni, mehettünk volna körbe-körbe. A Dózsán még gyalog se akartak átengedni, de én megcéloztam a tulsó oldalt, és ott kértem információt a rendőrtől, és ha már úgyis ott voltam vissza nem küldtek.Nagy fiamat vittem próbára....Szolnok Cityből Kb max 1 óra... majdnem 2órával korábban indultunk el és így késtünk 20 percet....hazafelé meg inkább nem mondok semmit...Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Amikor mindkét le- és felhajtó zárva van, mikor mennél haza este, az priceless. Úgy, hogy egyiket sem használnám, mert mennék tovább a körforgalomban a 3. kijáraton, de a rendőr nem enged haza, pedig onnan 2 perc és megvagyok, hanem visszafordít és várhatok gecccc 1 órát a 3 km-es sorban....
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
De az fos Waze is állandóan a lezárt M3-ra akart vinni.....
ThundersNFL a Paraszt
Nem csak, vagy főleg a biztonság miatt vannak lezárások, hanem azért, hogy ne a dugóban szuttyogjanak a konvojok, hanem 20 perccel hamarabb érjenek A-ból, B-be.
Sose láttam még egymás után 8 trolit állni egyhelyben.
A Deáktól meg haza, Zugló felé úgy sétáltam a végig az Andrássyn, hogy azalatt a 20 perc alatt egy konvoj se jött, se ment, a keresztutcákban meg tolta mindenki a dudát, állt az egész város.
9 napja
Nagy fiamat vittem próbára....Szolnok Cityből Kb max 1 óra... majdnem 2órával korábban indultunk el és így késtünk 20 percet....hazafelé meg inkább nem mondok semmit...Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Amikor mindkét le- és felhajtó zárva van, mikor mennél haza este, az priceless. Úgy, hogy egyiket sem használnám, mert mennék tovább a körforgalomban a 3. kijáraton, de a rendőr nem enged haza, pedig onnan 2 perc és megvagyok, hanem visszafordít és várhatok gecccc 1 órát a 3 km-es sorban....
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
De az fos Waze is állandóan a lezárt M3-ra akart vinni.....
Draft
9 napja
- JC6
6 901
Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....Amikor mindkét le- és felhajtó zárva van, mikor mennél haza este, az priceless. Úgy, hogy egyiket sem használnám, mert mennék tovább a körforgalomban a 3. kijáraton, de a rendőr nem enged haza, pedig onnan 2 perc és megvagyok, hanem visszafordít és várhatok gecccc 1 órát a 3 km-es sorban....
ThundersNFL a Paraszt
9 napja
Aki BP-n ezt a geci sok értelmetlen lezárást megcsinálta az bassza szájba a kurvaanyját ...a dagadt geci szerint ez a világ legbiztonságosabb országa mi a fasznak a lezárások....nincs semmilyen veszély,hogy baszná szájba azt a jókurvaanyját....
Draft
9 napja
dugo93
4 222
Húúú, de kéne. Köszi a linket. Ha van valami ilyen hír, az mindig megmelengeti a lelkem.Nem új hír, de én még csak most látom. Röviden, volt ugye egy terv, ami alapján a Duna vizét becsatornázták volna az Alföldre, több nagy víztározóba, ezzel segítve az aszály elleni küzdelmet. Nekem külön öröm lett volna, mert láthattam volna a legendás nagy tavunkat itt Kunfehértón, ami a 80-as években zsugorodott le. Elvileg azért, mert olajat kerestek a környéken, amivel felsértették a talaj vízzáró rétegét, így a jelenlegi tórendszer, ha saccolnom kéne kb egy harmincada lehet a réginek.Múlthéten olvastam, szerintem olvasd el te is:
Ezt az emocionális részét leszámítva is hatalmas szükség lett volna erre a beruházásra. Míg a 2022-es nagy aszálynál legalább az volt a helyzet, hogy ahogy jött az ősz, úgy kezdett el rengeteg csapadék esni, most a nagy nyári szárazságot követte kb 10 nap esős idő és azóta gyakorlatilag semmi. Kerek 1 hónapja mókoltam itthon az ereszt és konkrétan azóta annyi víz volt benne, amit én beleöntöttem vödörrel tesztelés miatt. Ráadásul ha az emlékeim nem csalnak, akkor már előtte se volt eső 1-2 hete legalább.
Na, és gyakorlatilag az egyetlen dolgot ami ezen valamennyit tudna segíteni, berakták a fontossági sorrend végére. Baszódjon meg az összes fideszes, de tényleg.
tv.szeged.hu/cikk/elengedhette-a-kormany-a-lassan-sivatagga-valo-homokhatsag-vizpotlasat?fbclid=IwY2xjawGZfX9leHRuA2FlbQIxMQABHeIj6pGxCR8o1Vwjfoawl2XAUHzRywFqckI1iBJMX4Nm6bbBC8FBVCdCxA_aem_zSd3_TFmxtc3i-sPGl884A
dugo93
www.valaszonline.hu/2024/10/29/gacsalyi-jozsef-homokhatsag-duna-tisza-vizet-a-tajba-interju/
dawyd728