Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
52 perce
Igen, rosszul fogalmaztam. Imádom őket, minden nehézséggel együtt, annyi de annyi szeretetet adnak, sírás.Ezek sztorik. Azok meg nem ernek semmit a birosagon szerintem bizonyitek nelkul. Tehat elmondhatod, de nem fogjak figyelembe venni. Az er valamit, amit bizonyitani lehet.Úgy legyen! 😊 Az biztos, hogy itt nagyon kell figyelni a gyerekekre, hogy ne sérüljenek, mert amit én akkor láttam a 6 és 4 éves gyereken, az szívfacsaró volt.Igen, csak ezzel az a baj, ha bevetek mindent, végük.
Ha JC mindent bevett, kér szakvéleményt pszichológustól vagy hasonló akkor megfogható a nő.
KB23
Mert akkor amikor felpofozott, megszorongatott, utogetett aznap este, hívhattam volna rendőrt, de nem tettem, mert fent aludtak a gyerekeim.
Vagy beperelhettem volna az anyósom rágalmazásért, becsületsértésért, de a gyerekeimet lehetett volna cipelni a bíróságra… pszichologus, stb.
Kosz nem.
És meg van 5-6 ilyen sztori, de mindig őket néztem.
Nem vagyok szent, sokszor voltam barom, hibaztam nem egyet, és sok pofont erdemlek, de ez a terhességi teszt megnyomott bennem egy olyan gombot hogy a végsőkig küzdök a gyerekekért
JC6 (Mr. Miele)
Az meg, hogy terhessegi teszt... Ez nem olyan fajdalom, ez csak a buszkeseged bassza. Szerintem nyeld le, ha a gyerekeknek nem akarod azt, amit tole kapnak, akkor probald meg oket jogi uton megszerezni. De ne bosszubol csinald, hanem azert, mert szereted oket es jot akarsz nekik, a legjobbat. Es azt is kell akarnod, be az legyen a cel, hogy bantsd a masikat, hanem hogy vedd a gyerekeket. Ha ugy erzed, nala serulnek, akkor vidd vegig.
Stez
Amint eljöttem tőlük és végig hallgattak a szidasomat, pár perc múlva viberen irtak hogy “szeretlek apuci”
😢🥺
1 órája
Ezek sztorik. Azok meg nem ernek semmit a birosagon szerintem bizonyitek nelkul. Tehat elmondhatod, de nem fogjak figyelembe venni. Az er valamit, amit bizonyitani lehet.Úgy legyen! 😊 Az biztos, hogy itt nagyon kell figyelni a gyerekekre, hogy ne sérüljenek, mert amit én akkor láttam a 6 és 4 éves gyereken, az szívfacsaró volt.Igen, csak ezzel az a baj, ha bevetek mindent, végük.
Ha JC mindent bevett, kér szakvéleményt pszichológustól vagy hasonló akkor megfogható a nő.
KB23
Mert akkor amikor felpofozott, megszorongatott, utogetett aznap este, hívhattam volna rendőrt, de nem tettem, mert fent aludtak a gyerekeim.
Vagy beperelhettem volna az anyósom rágalmazásért, becsületsértésért, de a gyerekeimet lehetett volna cipelni a bíróságra… pszichologus, stb.
Kosz nem.
Nem vagyok szent, sokszor voltam barom, hibaztam nem egyet, és sok pofont erdemlek, de ez a terhességi teszt megnyomott bennem egy olyan gombot hogy a végsőkig küzdök a gyerekekért
JC6 (Mr. Miele)
Az meg, hogy terhessegi teszt... Ez nem olyan fajdalom, ez csak a buszkeseged bassza. Szerintem nyeld le, ha a gyerekeknek nem akarod azt, amit tole kapnak, akkor probald meg oket jogi uton megszerezni. De ne bosszubol csinald, hanem azert, mert szereted oket es jot akarsz nekik, a legjobbat. Es azt is kell akarnod, be az legyen a cel, hogy bantsd a masikat, hanem hogy vedd a gyerekeket. Ha ugy erzed, nala serulnek, akkor vidd vegig.
3 órája
Úgy legyen! 😊 Az biztos, hogy itt nagyon kell figyelni a gyerekekre, hogy ne sérüljenek, mert amit én akkor láttam a 6 és 4 éves gyereken, az szívfacsaró volt.Igen, csak ezzel az a baj, ha bevetek mindent, végük.
KB23
Kosz nem.
3 órája
Úgy legyen! 😊 Az biztos, hogy itt nagyon kell figyelni a gyerekekre, hogy ne sérüljenek, mert amit én akkor láttam a 6 és 4 éves gyereken, az szívfacsaró volt.Szerintem ez attol is fugg, milyen ugyveded van. Ha JC-e ennyire allat, akkor meg fogja talalni a modjat, hogy megoldja, azert a nonek elmondas alapjan eleg sok problemas pontja van, amivel lehet mit kezdeni.Sajnos a bíróság még mindig inkább az anyának ítéli a gyerekeket, legyen akármilyen.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Magyarországon a jogalkalmazás szekularizált, egy nyilvánvalóan diszfunkcionális, bolond, tévképzetes, gyereknevelésre alkalmatlan emberhez nem helyeznek el gyereket.
Ha ezt az ügyvéd ügyesen megjeleníti, prezentálja, a gyerekek elmondják milyen szektás faszságokra vannak kényszerítve, akkor eléggé egykapus lesz a történet, a bíróság nem engedi, hogy szektás közegbe kerüljenek a gyerekek.
Őszentsége Sobri Jóska
A közelmúlban a sogórom is hasonló történetbe szaladt bele. Ők mondjuk nem voltak házasok, de perre mentek a 2 gyerek miatt, és ott az egyik gyermek autista is. A sogórnak jól fizető állása, saját háza, 2 kocsi, 8 kerék, ahogy azt lennie kell, jól szituált, a nő meg drog függő, albiból albiba járatta a gyerekeket, volt hogy az alkesz nagyanyjánal laktak úgy hogy előforult hogy 1 hétig elő se került az csaj.
Na már most a bíróságon akármilyen bizonyítékot is hozhattak, a bíró csipőből a csajnak ítélte a gyerekeket. Igaz utána a sogór nem nagyon erőltette, hogy tovább viszi az ügyet, de sajnos a magyar jog ilyen. És ez azért sokkal durvább eset mint JC-é.
KB23
Stez
3 órája
Biztos igazad van én is csak másodkézből tudok nyilatkozni, nekem a sogór mondta, hogy az ő ügyvédje is azt jósolta, hogy itt ő nem fog nyerni.Az én ügyvédem szerint, aki csinál válópereket is, meg nem ilyen. (És nem jog, hanem jogalkalmazás amiről beszélünk.)Sajnos a bíróság még mindig inkább az anyának ítéli a gyerekeket, legyen akármilyen.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Magyarországon a jogalkalmazás szekularizált, egy nyilvánvalóan diszfunkcionális, bolond, tévképzetes, gyereknevelésre alkalmatlan emberhez nem helyeznek el gyereket.
Ha ezt az ügyvéd ügyesen megjeleníti, prezentálja, a gyerekek elmondják milyen szektás faszságokra vannak kényszerítve, akkor eléggé egykapus lesz a történet, a bíróság nem engedi, hogy szektás közegbe kerüljenek a gyerekek.
Őszentsége Sobri Jóska
A közelmúlban a sogórom is hasonló történetbe szaladt bele. Ők mondjuk nem voltak házasok, de perre mentek a 2 gyerek miatt, és ott az egyik gyermek autista is. A sogórnak jól fizető állása, saját háza, 2 kocsi, 8 kerék, ahogy azt lennie kell, jól szituált, a nő meg drog függő, albiból albiba járatta a gyerekeket, volt hogy az alkesz nagyanyjánal laktak úgy hogy előforult hogy 1 hétig elő se került az csaj.
Na már most a bíróságon akármilyen bizonyítékot is hozhattak, a bíró csipőből a csajnak ítélte a gyerekeket. Igaz utána a sogór nem nagyon erőltette, hogy tovább viszi az ügyet, de sajnos a magyar jog ilyen. És ez azért sokkal durvább eset mint JC-é.
KB23
Biztos van 1-1 elbaszott eset, de ez amit leírsz kb. a 30 évvel ezelőtti automatizmus. 2026-ban ilyen alaphelyzetből egy jó ügyvéddel kizárt ilyen kimenetel. A bírók nem hülyék.
Őszentsége Sobri Jóska
De az biztos, hogy a nő olyan szépen eladta magát a bíróságon, azt mindenki bekajálta.
4 órája
Szerintem ez attol is fugg, milyen ugyveded van. Ha JC-e ennyire allat, akkor meg fogja talalni a modjat, hogy megoldja, azert a nonek elmondas alapjan eleg sok problemas pontja van, amivel lehet mit kezdeni.Sajnos a bíróság még mindig inkább az anyának ítéli a gyerekeket, legyen akármilyen.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
4 órája
Az én ügyvédem szerint, aki csinál válópereket is, meg nem ilyen. (És nem jog, hanem jogalkalmazás amiről beszélünk.)Sajnos a bíróság még mindig inkább az anyának ítéli a gyerekeket, legyen akármilyen.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Biztos van 1-1 elbaszott eset, de ez amit leírsz kb. a 30 évvel ezelőtti automatizmus. 2026-ban ilyen alaphelyzetből egy jó ügyvéddel kizárt ilyen kimenetel. A bírók nem hülyék.
4 órája
Sajnos a bíróság még mindig inkább az anyának ítéli a gyerekeket, legyen akármilyen.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
4 órája
Szombaton rendőr mellett zárat cseréltem. Ott aludtunk a lányokkal, akiket egyébként levitt vidékre, ő meg kiutazott a pasihoz 3 napra. Onnan hozzam el őket.Aztán mondta ha hazajön beszéljünk.
Természetesen hangfelvétel, stb.
Semmit nem ismer el, semmit nem lát be, én vagyok a sátán.
Azt mondta a lanyaimnak hogy azért hoztam rendőrt szombaton ide, hogy börtönbe zárassam, csak ő nem volt itthon…
Mondom ilyen nincs 😂 úgy nevettem…
Azt is mondta hogy neki szüksége van visszamenőleg a gyerektartasra és legyek szíves szeptemberig indítsam el a dolgokat. Mondtam hogy biztos hogy nem.
Erre azt mondta: jól gondold meg mit csinalsz. Mert tönkreteszlek. Mindenem megvan hozza, minden bizonyíték. Szerződések, papírok, fotók, és nem csak te buksz, hanem az üzlettársaid is.
Mondta mindezt a gyerekek előtt.
Annyit válaszoltam: indítsd el. Csináld. Nézzük meg.
Amúgy este a lányaim találtak egy terhességi tesztet az egyik szekrényében. Negatív😃
Ma, amikor mentem kifelé a kapun látta a leendő ex hogy a kocsimban van, azt mondta adjam oda, azt az anyja csinálta.
Az 52 éves anyja, akinek 7 éve nem jött meg😂😂😂
Mondtam hogy felejtse el😃
Hogy én mennyire hulye és vak voltam…
Na de ennyit mára, szevasztooook
4 órája
szegenyt meg miattad is rugtak ki ...Már kilépett. Szolgált a dicséretben egy kisebb gyulekezetben.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Megtudták hogy cigizik, káromkodik és válik, összehívták a vezetőséget és megköszönték neki az eddigieket.
Azóta gyűlöli az egészet.
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 órája
Már kilépett. Szolgált a dicséretben egy kisebb gyulekezetben.Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Megtudták hogy cigizik, káromkodik és válik, összehívták a vezetőséget és megköszönték neki az eddigieket.
Azóta gyűlöli az egészet.
4 órája
Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz bizonyítani, hogy az anya elvetemült szektás, vallásilag tébolyodott agyhalott, hiszen nem is tagadja. Ilyen közegbe nem helyez a bíróság gyereket, ha van bármi egyéb, működőképes opció. Márpedig van.
Stez
8 órája
Hallod @Stez!Egyreszt: az jo, ha talalt valakit, es fokozatosan el is fog kezdeni beken hagyni, hidd el. De meg fel szemmel figyelnie rad, mert a jovoje es valahol az elete is tet.
Minden imád ilyen gyorsan hallgattason meg!
Az asszonynak 2 hónapja van valakije, ma mondták a lányaim. A vicces része hogy 2.5 hónapja még nekem mondta a szemembe hogy szeret😂
Most meg a másik csávóval életem, csok, babám, puszi, szeri.
Magasról leszarok mindent, csak egyet nem: a lányok előtt csinál mindent. Egész nap telefon, videohivas mert a srác most kiment nemetbe dolgozni…
Az a baj tesó, hogy amikor a lányokkal vagyok, akarva akaratlanul is beszélnek és elmondanak olyan dolgokat, amiket nem akarok hallani.
8-11 évesek, mit vársz…
Nem is kérdezem…De csak így kijön belőlük..
Például, “anya azt mondta nekünk, hogyha majd hamarosan egy pár lesznek Benével, akkor nekünk muszáj lesz majd szeretni őt”
A nagyobbik neki mondta hogy ő nem fogja, erre az asszony az arcába tolta a saját arcát és idegbeteg mód mondta hogy: “de fogod!”
Két hete telefonáltak épp, és a lányoknak mindig köszönniük kell a csávónak, kötelező.
És a nagyobbik nem akart. Erre az asszony levette a hangot a telefonról, megrángatta a lányom és rámordult hogy “mégpedig fogsz!!!!”
Nem lehetne ez ellen tenni valamit? Azért ne bántsa már őket meg kötelezze ilyen szarokra.. milyen kikúrt anya az ilyen baszod? Aztán nekem meg előadja a szentet..
5 napja nekik kellett egyedül hajat mosni mert anya épp videózott a csávóval… persze hogy nem lett jó, azért is kaptak…
Szegény gyerekek..
Szabadságra ment az ügyvédem, mint kiderült… szerdán jön.. úgyhogy ingyenes jogi tanácsot kérek itt😂
De banyek Stez, azt mondtad ha talál valakit, akkor békén hagy, de ember ez egyre rosszabb nap mint nap😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
En viszont jogi tanacsot neked nem tudok adni, nem ertek ezekhez a dolgokhoz. Tovabbra is azt tudom mondani, hogy keruld a muter temat a gyerekekkel, mert barmennyire is szar, neked ezeket le kell nyelni. Mar csak azert is, mert ha a gyerekeiddel tenyleg ugy viselkedik, ahogy irod, akkor igazabol te sok mindent nem tudsz tenni nyugis uton. Viszont ha a gyerekeid ugy mondjak neked, ahogy te itt leirtad, akkor azert annyit sejthetsz, hogy a gyerekeid is egyre inkabb erzik es latjak, hogy ki milyen szerepet jatszik ebben az egeszben. Es ez pozitiv, ok nem hulyek, es a muter tokeletes iranyba halad oda, hogy a sajat gyerekei megutaljak es az elso adando alkalommal koltozzenek, amikor mar megtehetik.
De te akkor se huzd bennuk az egeszet tovabb. Tovabbra is azt tudom mondani, hogy te tegyel meg ertuk mindent, amig a masik oldal rombolja oket, addig te azon legyel, hogy minden nyugalmat, biztonsagot es szeretet megadj nekik. Legyel te az okos.
Illetve ha tenyleg ugy meselnek a gyerekek, ahogy azt leirod, azok alapjan ahogy irtak elottem is, en azert lehet elgondolkodnek azon is, hogy jogi utra vigyem-e ezt az oldalt, esetleg kerelmezni a gyerekek hozzad helyezeset. Ez is nyilvan hosszas jogi csatarozas lenne, es nagyon nem szep dolgokkal, mert ott aztan tenyleg el lennel mondva az utolso szarnak is. Ezt neked kell erezned meg eldontened, de azok alapjan, amiket irsz, haaat... Ha egy szakember leulne beszelgetni a gyerekeiddel, es elmondanak, amiket neked is, akkor szerintem kifutna a vilagbol, mennyire rossz anyjuk van.
De ezekre nehez tanacsokat adni, mert ezekre az ugyvedednek kell tudni olyat mondani. O szerintem fog is tudni.
A viselkedesedre visszaterve sem tudok ujat irni: ugyanugy kell folytatnod, ahogy eddig, csak pozitivat sugarozni a gyerekek fele, nem belemenni a haboruba es a vagdalkozasba, nem is szabad kommunikalni az exeddel, majd az ugyved teszi.
Ha valoban olyan vaddiszno a csavo, ahogy azt mondod, akkor azert szerintem meglesznek a modszerei, hogy pozitivan kigyere ebbol az egeszbol, leven az exed nem igazan probalja meg eloadni a jo anyat es peldas feleseget.
Van olyan itt, aki jartas jogban, valoszinuleg csak jobb tanacsokat tud adni nalam peldaul.
Csak add meg a maximalisan jo legkort a gyerekeknek, most meg foleg, mert a masik fel viszont nagyon rombolja a vilagukat, es ez senkinek sem jo. Csak mivel az exed szarik ra, ezert viszont neked kell nagyon erosen ramenni, hogy a legjobb apjuk legyel. Ne aszerint gondolkodj, hogy neked szar, hanem probald meg a helyukbe gondolni magad. Hogy mit erezhetnek, hogy mi jatszodik le bennuk. Te is beszelgess veluk, es igen, valami szakembernek sem artana, ahogy ezt elottem irtak. Ok a legfontosabbak.
8 órája
A gyerekeknek pszichológus kell. Nem azért mert baj lenne, csak tudni kell mi megy a buksijukban. Amíg nem lesz késő. Én ezt hibáztam el... Szerencsére nem lett komoly baj, de depressziósak voltak az biztos.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
8 órája
Nem szeretnék fogadatlan prókátor lenni meg utálok személyes viszonyokra nézve tanácsokat osztogatni, de a vergődésed elszomorít, mint apàt.Én nem kerdezek semmit. Leszarom. Hat nem érdemli meg ez a ribanc.
Emberileg a hozzáállásodnak a gyerekek felé szeretetteljesnek, elfogadónak, támogatónak, türelmesnek kell lennie. Ne nyilvàníts véleményt az anyjukról, az új kapcsolatról, a közös dolgaitokról, csak a lányok mindennapjai foglalkoztassanak.
Willie Parker
De a gyerekek annyira szeretnének megfelelni nekem, hogy mindent el akarnak mondani.
Kérem őket hogy ne és ne ezzel foglalkozzanak, de minden kérdésem oda viszi őket vissza:
És milyen napotok volt?
Hát jó.
Mit játszottatok?
Semmit. Anya telefonozott a benével..
Jó, jó, ezt hagyjuk.
Elmegyünk fagyizni?
Anya nem fog elengedni meg szerintem most el sem éred, mert amikor eljöttünk ….
Nyugi, semmi baj, az apátok vagyok, elvihetlek, bármikor.
Jó.
És utána beszélgetünk a tervekről, kezilabdarol, mi lesz a suliban majd…
De két perc után megint jön anya és az új kapcsolata, hogy anya mit tervez (amikről én nem tudok).
És gyűlölöm hogy ennyire belevonja a gyereket.
Ha ezért csalódás vagyok a szemedben mint apa, tulelem valahogy Willie 😊
8 órája
Hallod @Stez!Nem szeretnék fogadatlan prókátor lenni meg utálok személyes viszonyokra nézve tanácsokat osztogatni, de a vergődésed elszomorít, mint apàt.
Az asszonynak 2 hónapja van valakije, ma mondták a lányaim. A vicces része hogy 2.5 hónapja még nekem mondta a szemembe hogy szeret😂
Magasról leszarok mindent, csak egyet nem: a lányok előtt csinál mindent. Egész nap telefon, videohivas mert a srác most kiment nemetbe dolgozni…
Az a baj tesó, hogy amikor a lányokkal vagyok, akarva akaratlanul is beszélnek és elmondanak olyan dolgokat, amiket nem akarok hallani.
8-11 évesek, mit vársz…
Például, “anya azt mondta nekünk, hogyha majd hamarosan egy pár lesznek Benével, akkor nekünk muszáj lesz majd szeretni őt”
A nagyobbik neki mondta hogy ő nem fogja, erre az asszony az arcába tolta a saját arcát és idegbeteg mód mondta hogy: “de fogod!”
Két hete telefonáltak épp, és a lányoknak mindig köszönniük kell a csávónak, kötelező.
És a nagyobbik nem akart. Erre az asszony levette a hangot a telefonról, megrángatta a lányom és rámordult hogy “mégpedig fogsz!!!!”
Nem lehetne ez ellen tenni valamit? Azért ne bántsa már őket meg kötelezze ilyen szarokra.. milyen kikúrt anya az ilyen baszod? Aztán nekem meg előadja a szentet..
5 napja nekik kellett egyedül hajat mosni mert anya épp videózott a csávóval… persze hogy nem lett jó, azért is kaptak…
Szegény gyerekek..
Szabadságra ment az ügyvédem, mint kiderült… szerdán jön.. úgyhogy ingyenes jogi tanácsot kérek itt😂
De banyek Stez, azt mondtad ha talál valakit, akkor békén hagy, de ember ez egyre rosszabb nap mint nap😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Emberileg a hozzáállásodnak a gyerekek felé szeretetteljesnek, elfogadónak, támogatónak, türelmesnek kell lennie. Ne nyilvàníts véleményt az anyjukról, az új kapcsolatról, a közös dolgaitokról, csak a lányok mindennapjai foglalkoztassanak.
De, ha valóban igaz, h az anya házasságotok alatt már félrement + a lányokat attrocitások érik, akkor minden ezekre vonatkozó adatot, bizonyítékot tárazz be (+a zárcserét), mert a perben felhasználható lesz.
Én a helyedben az ügyvédeddel megbeszélném, hogy te akarsz kizárólagos szülői felügyeletet, mert az anya labilis.
Ha nagyon geci akarsz lenni, akkor kéred a nő pszichológusi vizsgálatát is, h képes-e mentálisan/pszichésen a gyerekek gondozására, milyen anya-és társkarakter, mik a személyiségjegyei.
De ez visszaüthet rád, ha van sarad az életben, mert viszont kérheti rád is, szóval ezt neked kell tudnod.
Itt külön pont lesz a gyerekek elképzelése, vallomása, akarata.
Ott az eddigiek alapján anya szépen elvágja magát, ezt úgysem tolerálja egyetlen nagyobb, egészséges gondolkodású gyerek sem, a kiskamaszok különösen rosszul tűrik az otrojált szeretetképzetet.
Itt kell neked észnél lenni, türelmesen, de határozottan fellépni.
Ha durvább bántalmazás felmerül (mert feszült helyzetben a gondozónàl fel szokott, amikor az új tàrs miatt nyűg lesz a gyerek), akkor irány a gyàmügy, nem kell szívbajosnak lenni, ott már a kicsiket nézd!
A vagyonmegosztásnàl, tartásdíjnál - különösen, ha van új pasija - meg ne legyél szívbajos úgyszintén.
Ne forgasson ki, de azért lehetsz kompromisszumkész bizonyos kérdésekben, pl lakáshasználat.
Vagy ha hozzád kerülnek a csajok, akkor a tartásdíj igény.
Btw utóbbi helyzet megint járhat az előnyödre, ha asszony azt mondja, h nem tud bizonyos összeget fizetni, mert akkor hogyan tartja el a lányokat ugye?
Kitartást, józanságot kívánok, de nem cserélnék veled!
9 órája
telex.hu/belfold/2026/07/06/aston-martin-gazolas-gyor-birosag-elokeszito-ules

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
Hallod @Stez!Azon kívül, hogy frusztrál teljesen jogosan, túl sok dolgot nem tudsz tenni.
8-11 évesek, mit vársz…
Szegény gyerekek..
JC6 (Mr. Miele)
Szeresd őket, hallgasd meg, emelkedj felül a helyzeten ha olyat is mondanak, tudják a határt. ( pl. a rángatás már ott van).
Ezzel saját maga alatt vágja a fát a gyerekeknél, amíg nem lép át egy határt, addig viszont neked annyi a feladatod, hogy erősíted a gyerekeket.
Kitartást, ha te ott vagy mellettük abból tudtok mindhárman a legtöbbet profitálni.
15 órája
Hallod @Stez!Az ügyvéd nem fog tudni ebben segíteni. Neked egy dolgod van, lenyelni ezeket, és szeretni őket. Szerencsére már nem kicsik, tudják, és érzik ki hogy viselkedik velük. 14 évesen már beleszólhatnak, 16 évesen pedig már ő dönthet kivel akar élni. Ez lebegjen a szemed előtt.
8-11 évesek, mit vársz…
Szegény gyerekek..
JC6 (Mr. Miele)
Steznek igaza volt, békén is hagy, kizár az életéből. Örülj ennek.
btw: Amíg együtt éltetek, nem látszott milyen anya? Addig elvakított a szerelem?
18 órája
Hallod @Stez!Minden imád ilyen gyorsan hallgattason meg!
8-11 évesek, mit vársz…
Szegény gyerekek..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 napja
Igen, attól függ, hogy óra előtt vagy után volt a törés.Az ilyet a házé szokta rendezni.Csőtörés volt, az alattam lakók áztak, én észre se vettem, hogy probléma van. Tegnap nekiálltak megjavítani, szétbontották a falat, kicserélték a fő vezetéket, majd azt mondták, hogy ma kilencre visszajönnek befejezni.Ázás mindig szopó. Remélem volt lakásbiztosítás...
Na ebből lett előbb 11 óra, majd 13, aztán most már tényleg csak pár perc és 14-re legkésőbb ideérnek, erre fél négykor még mindig sehol senki, hogy ott csesződjön meg az ilyen, ahol van...
r.baggio
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 napja
www.blikk.hu/aktualis/belfold/busz-sofor-megalloban-hagyta-kamaszlany/31g6d6cHat azt mondja, a kamera felvetele alapjan nem volt senki a megallonal. Ha ez igaz, akkor amugy jogosan ment tovabb. Azert benne van, hogy Boglarka ferditett egy picit, es mondjuk nem a megalloban allt. Lehet, hogy Boglarka arnyekot keresett, ami nem volt a megalloban, ugyhogy a kornyeken vart, de keson vette eszre a buszt, ami nyilvan az ures megallot latva ment tovabb. A busz kameraja elarulja, ha ilyesmi volt.
Mekkora szar duma....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 napja
www.blikk.hu/aktualis/belfold/busz-sofor-megalloban-hagyta-kamaszlany/31g6d6cMekkora szar duma....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 napja
Azt lehet zacknorb vágja mi, de én nem 😂rosszabboh faszom hogy valaki/mi hozzáfért a discord accomhozDickpic ment?
és fingom sincs honnan, hogyan ...
Negritis, a vajda
warr_b
mr beast
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
rosszabboh faszom hogy valaki/mi hozzáfért a discord accomhozDickpic ment?
és fingom sincs honnan, hogyan ...
Negritis, a vajda
warr_b
mr beast
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!