Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Fura lenne, ha a Microsoft akarna új Apple vásárlására ösztönözni. 😊
Egyszerűen a telefon túl régi, az alkalmazások meg folyamatosan fejlődnek, és nem futnak ezeréves cuccokon.
Egyébként iPhonenál a felhasználói élmény miatt éri meg mindig újra cserélni, és mindig mindent frissíteni, nem a státusz miatt.
És az tény, hogy mindig az utolsó modellre fejlesztenek, optimalizálnak.
Pl. a 6s-em még teljesen jó és gyors (én a 7-es szériát ki is hagytam, majd 8s-nél aktualizálok), de pl. az 5s-t már cserélni kéne, elment fölötte a világ.
A 4s meg szinte múzeumi darab. 😊

több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
outlook alkalmazás iphone-ra probléma
(outlook-os email címem van)

az iphone 4s-en outlook alkalmazást használok (szeretem), nem volt semmi problémám vele, azonban három napja kiírta, hogy régi verziót használok, frissítsem (ez már csak azért is különös, mert eddig is voltak frissítések - igaz nem használtam őket). különös egybeesés, hogy valami komolyabb dolgot fejlesztettek éppen 3-4 napja (szűrt levelek funkción változtattak), mert kaptam emailt, hogy véleményezzem ezen új funkciót.

no most idézőjelben nem lenne semmi gond, frissítem, azonban az apple store nem ad fel számomra outlook-os frissítési lehetőséget, azaz valószínűleg az ifjabb verziók a 9-es apple rendszerverzióval működnek (nekem 8.3 van). mint ismeretes az iphone 4s elig régi telefon (2011 tájéki) és az újabb rendszer verziókat nem illdomos felrakni, mert jelentősen lelassítják (már a 8.3 is az), nem beszélve a helyigényéről (ami a 8 gigás készülékből kapásból elvesz 3-4 gigát).

tehát felmerül a kérdés, hogy ezen új "szűrt levelek" funkció módosításakor szúrhattak el valamit, vagy burkoltan, erőszakos vásárlásra (új készülék) akarnak rávezetni (vagy bevállalom az új rendszerverzió és vele a még nagyobb lassulást, ami ideességhez vezet, amitől hamarabb vesz az ember új telefont).

írok a microsoftnak mi a gici van, illetve interneten is szétnézek majd, de előtte gondoltam rákérdezek, hátha van egy két tanács, mert nem mozgok otthonosan az apple világában.
(melyet egyébként nagyon szeretek, s nem a státuszszimbólum vezérel)

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Köszi srácok! 😊
több mint 8 éve
triangle 1 283
Srácok, kérlek aki képben van repüléssel, árváltozásokkal kapcsolatban, az segítene egy kicsit? Ha május 22-én szeretnénk hazarepülni a Nottingham melletti East Midlands reptérről jet2-val, akkor mikor számítsunk a legkedvezőbb árakra? Egy hete kb. még 13 000 volt, majd 14.500 most pedig 20.000 már két napja. Az első ár körüli áron már vennénk a jegyet, de mik az esélyek, hogy nem romlik, hanem javul az ár? A szerencsén kívül mi okosságot lehet még tudni?
kristóf17
néha előfordul, hogy az pl az utazás előtti héten ha nincs elég foglalás akkor csökkentenek az árakon, de erre nem feltétlenül érdemes várni, ha tuti az időpontod, akkor vedd meg a jegyed és kész, még a végén ottmaradsz 😊
JSanyo
Ettől félek én is, hogy lehet csak akkor csökkentik vissza, csak zavar, hogy buktam 7000 forintot három nap alatt ezzel 😕
kristóf17
nem azt mondom hogy soha nem történt ilyen, de nagyon ritka, hogy (fapados) repjegy ára az indulás előtti 1 hónapban még lefelé megy. én megvenném a helyedben, mert esély inkább arra van hogy még drágább lesz. majd nézz rá az indulás előtti héten, és akkor látod mennyit spóroltál😊
több mint 8 éve
Srácok, kérlek aki képben van repüléssel, árváltozásokkal kapcsolatban, az segítene egy kicsit? Ha május 22-én szeretnénk hazarepülni a Nottingham melletti East Midlands reptérről jet2-val, akkor mikor számítsunk a legkedvezőbb árakra? Egy hete kb. még 13 000 volt, majd 14.500 most pedig 20.000 már két napja. Az első ár körüli áron már vennénk a jegyet, de mik az esélyek, hogy nem romlik, hanem javul az ár? A szerencsén kívül mi okosságot lehet még tudni?
kristóf17
néha előfordul, hogy az pl az utazás előtti héten ha nincs elég foglalás akkor csökkentenek az árakon, de erre nem feltétlenül érdemes várni, ha tuti az időpontod, akkor vedd meg a jegyed és kész, még a végén ottmaradsz 😊
JSanyo
Ettől félek én is, hogy lehet csak akkor csökkentik vissza, csak zavar, hogy buktam 7000 forintot három nap alatt ezzel 😕
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
kristóf17

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Az mitől van,hogy a 16GB-os pendriveom lejátszik minden filetípust,viszont ha a 64GB-osra másolom fel ugyanazokat a videókat,akkor azt írja ki a tv,hogy a kiválasztott file jelenleg nincs támogatva?Pedig próbálkoztam többféle kiterjesztéssel is(.avi.mkv.mp4)
JoeyPorter
Pl. a tv csak 32 gigáig támogatja a pendrájvokat.
Atari
De akkor nem annak kellene történnie,hogy egyiket sem játssza le?Mert most kb ilyen hasra ütés szerűen van.Kettőt lejátszik,nyolcat meg nem.
JoeyPorter
Akkor a pendrive lehet rossz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Az mitől van,hogy a 16GB-os pendriveom lejátszik minden filetípust,viszont ha a 64GB-osra másolom fel ugyanazokat a videókat,akkor azt írja ki a tv,hogy a kiválasztott file jelenleg nincs támogatva?Pedig próbálkoztam többféle kiterjesztéssel is(.avi.mkv.mp4)
JoeyPorter
Atari
De akkor nem annak kellene történnie,hogy egyiket sem játssza le?Mert most kb ilyen hasra ütés szerűen van.Kettőt lejátszik,nyolcat meg nem.

több mint 8 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
JoeyPorter

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Az amiknál kinézem, hogy 2.54 órával állítanak mostantól 😀 vagy amikor mi visszafele állítjuk, ők akkor előre, csak hogy semmiképp se úgy oldják meg, mint a világ többi része (vagy ahogy logikus) 😀
Borbinho
és még államonként is változhat, mert Arizonában pl. nincs nyári időszámítás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 530 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ha több óraállítás nem lenne nálunk, akkor jól számolom, hogy az NFL szezon 2.felében +1órával csúszna a program?
tehát a vasárnap 20.00tól kezdődne.
mert akkor nem kéne ez az eltörlés 😀
braxa88
Ha eltörlik, mindenhol eltörlik nem?
dugo93
max mindehol az EUban.
braxa88
Az amiknál kinézem, hogy 2.54 órával állítanak mostantól 😀 vagy amikor mi visszafele állítjuk, ők akkor előre, csak hogy semmiképp se úgy oldják meg, mint a világ többi része (vagy ahogy logikus) 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ha több óraállítás nem lenne nálunk, akkor jól számolom, hogy az NFL szezon 2.felében +1órával csúszna a program?
braxa88
dugo93
max mindehol az EUban.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
braxa88

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Na a facebook bele taknyolt a palacsintába rendesen és lelőtte a messengert win.8-as mobilokról. Tud valaki valami alternatív megoldást? Relatíve sokat használom mert ezen kommunikálok az asszonnyal napközben. Vibert és társait rühellem.
peach
 prohardver.hu/tema/re_a_wp_8_1_tulajok_bucsuzhatnak_a_facebook_messen/hsz_51-100.html
szerintem ha egy héten belül nem lesz megoldás, akkor új teló...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Köszi a válaszokat.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Na a facebook bele taknyolt a palacsintába rendesen és lelőtte a messengert win.8-as mobilokról. Tud valaki valami alternatív megoldást? Relatíve sokat használom mert ezen kommunikálok az asszonnyal napközben. Vibert és társait rühellem.
peach
Mivel gyakorlatilag már nem létezik WinPhone fejlesztés, így nem valószínű h lenne alternatíva.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
peach
Blackberryn is kinyírta egy fél éve-éve... Nem vágom a win telókat, de valamilyen alternatív progi nincs rá? BB-re volt. Mondjuk elég szarok voltak, szóval én vettem egy másik telót végül (részben ezért).

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
egyébként - kérdezem, mert nem vagytok tisztában - ha megpályázok egy ilywn working holiday-t, s tegyük fel bekerülök, akkor annak érvényessége azonnal ketyeg, vagy miután kiváltom (itt arra gondolok, hogy nekem optimálisabb lenne az őszi/téli indulás és onnan számolni az 1 évet)?
Ventura
ha jól emlékszem egy éven belül kell elindulni, majd pedig a belépéstől indul az egy év

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
köszönöm eddigi válaszaitok. 26 vagyok, tanulmányaim most fejezem be (elhúzódott). nem pénz keresés áll a középpontomban, hanem, hogy világot lássak, angolt tanuljak (ausztrál angol kihi). természetesen széles körben nézelődök lehetőségek, továbbra is képben lehet a tradicionális "utazzunk ki angliába mosogatni 1 évre", illetve felmerül a óceánjárós pincérkedés (értelmszerűen kismillió vélemény ellene, valamivel kevesebb mellette).
Ventura
Mennyit dolgoztál eddig felszolgálóként? Csak mert komoly tapasztalat nélkül óceánjárózásba bele is lehet akár bolondulni, angliai, skóciai munkák is vannak, első körben azzal kell kezdeni, vagy jön a nyár, viccen kívül egy teljes szezon a Balatonon is jó ugródeszka a felnőtt életbe való belecsobbanásba.
baggio
maximálisan jogos! mint opció vetettem fel.

az EVS-ről gondolat (európai önkéntes szolgálat?

egyébként - kérdezem, mert nem vagytok tisztában - ha megpályázok egy ilywn working holiday-t, s tegyük fel bekerülök, akkor annak érvényessége azonnal ketyeg, vagy miután kiváltom (itt arra gondolok, hogy nekem optimálisabb lenne az őszi/téli indulás és onnan számolni az 1 évet)?

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
...továbbra is képben lehet a tradicionális "utazzunk ki angliába mosogatni 1 évre"...Ventura
azzal mondjuk sietni kell, mert nemsokára bezárul a kapu.

bár ha az angolok rájönnek, hogy a "valakinek csak meg kell csinálnia" munkát bevándorlók végzik, és rájuk rohad minden, akkor...
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 899
Sziasztok,

egyetemi szakdolgozathoz kérnék segítséget.
A téma: Mutassa be egy induló vállalkozás üzleti tervének készítése során felmerülő feladatokat különös tekintettel a piaci kockázatok kezelésére.

Vázlatot szeretnék készíteni, nem feltétlen a forma meg a lépések lennének érdekesek számomra, hanem a gondolatmenet, hogy milyen kutatási témák illenek hozzá leginkább, meg mi az aktualitása.

Köszi szépen előre is!
ervinator
a konzulensed nem segit benne?
ZoliMP
Nem, sajnos nincs infóm senkitől.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"