Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 10 éve
Nulla reakció a király etap után. De gyenge lett ez a topic.Én sajna elaludtam a szakasz alatt, mert a Mikey féle pózban néztem éppen... Előfordul ez velem, főleg akkor, ha valamire rápörgök...
danyly
Egyébként Landa a király, de Aru a császár. Vagy fordítva?
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Nulla reakció a király etap után. De gyenge lett ez a topic.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
jó ez a mai szakasz, különösen úgy tetszik, hogy nagy kényelemben fekszem az ágyamon. 😄Froome pedig lassan elkezd hátrafelé gurulni az emelkedőn.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Valverde és Quintana azonos időt kaptak (20 mp) holott a valóságban volt közöttük kb 10 mp. Értem én, hogy Valverde van otthon, de ezt mégis hogy?Az tény, hogy az élő műsor információ közléseit fenntartásokkal kell kezelni.
Jughead
Még szerencse, hogy utána helyrerakják a dolgokat...
több mint 10 éve
A Vuelta hivatalos oldalán 28 mp-et írnak Sanyinak.
több mint 10 éve
Valverde és Quintana azonos időt kaptak (20 mp) holott a valóságban volt közöttük kb 10 mp. Értem én, hogy Valverde van otthon, de ezt mégis hogy? www.youtube.com/watch?v=IqC8KTnBcKM&ebc=ANyPxKoPTOn6xkNBdXK42G3neRJD4S0a9Sn0JzAGQxBMPyiCV5OXsipArt9tUv6TZUazUhL1pYoPoM7dVJp4P50R6MhsyoCn4g
több mint 10 éve
Azért az kemény, hogy úgy megyünk neki a második hétnek, hogy egy Tom Dumoulin 57 másodperccel vezet mindenki előtt. 😀Nem tudom elhinni, hogy ezt végig bírja, de azt se hittem el a szakasz előtt, hogy még most is a top 10-ben lesz erre átvette a pirosat. 😀
Mindenesetre továbbra is imádom a Vueltát, évek óta a legjobb verseny. Valószínűleg azért mert a nagyok ilyenkorra már elég fáradtak ahhoz, hogy senki se merjen várni, hanem megy ahogy bír és mert ekkorra a gyengébb de pihentebb versenyzők is bírnak a nagyokkal. 😊
több mint 10 éve
OK, hogy ezek még csak rövid emelkedők, de amit Dumoulin csinál, az erősen WTF kategória.MikeyÉs akkor most hegyi befutót nyer, aha.
Kiváló befutó volt, Froome meg kiköhögi hogy direkt maradt le az elején, azanyád. 😄
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Ez jó befutó volt. Dumoulin nem semmi ezen a Vueltán. De azért Froome is királyul elszórakozik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Azert vigyázni a hollanddal, Nehogy tt-n is odaverjen Mindenkit 😃
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Köszönöm a kimerítő válaszokat.
több mint 10 éve
Szerintem van max 1 szakasz, amin még lenne esélye, nincs sok értelme 2 hétig gurulgatni sérülten a mezőny végén...
több mint 10 éve
Köszi...Tinkoff-Saxo hivatalos oldala. 😉Sagan is feladta a Vueltát, miután egy motoros fellökte tegnap, hát f*sz kivan. Kár, hogy a videókon már csak az látszik, hogy dühöng. Bár én azt hittem, legalább meg is üti a motorost...Nem tudom hol olvastad, hogy feladta volna....
De b'meg, valamit kezdeni kéne ezekkel, mert indokolatlanul sok ilyen eset történik.
Mikey
flzoli
Mikey
Twitteren nem írt erről semmit, szerintem semmi komolyabb baja nincs (remélem), csak Tinkoff jobb alkupozíciót akar valamiben
több mint 10 éve
Tinkoff-Saxo hivatalos oldala. 😉Sagan is feladta a Vueltát, miután egy motoros fellökte tegnap, hát f*sz kivan. Kár, hogy a videókon már csak az látszik, hogy dühöng. Bár én azt hittem, legalább meg is üti a motorost...Nem tudom hol olvastad, hogy feladta volna....
De b'meg, valamit kezdeni kéne ezekkel, mert indokolatlanul sok ilyen eset történik.
Mikey
flzoli
több mint 10 éve
Nem tudom hol olvastad, hogy feladta volna....www.tinkoffsaxo.com/news/peter-sagan-retire-vuelta-espana/
flzoli
több mint 10 éve
Sagan is feladta a Vueltát, miután egy motoros fellökte tegnap, hát f*sz kivan. Kár, hogy a videókon már csak az látszik, hogy dühöng. Bár én azt hittem, legalább meg is üti a motorost...Nem tudom hol olvastad, hogy feladta volna....
Mikey
több mint 10 éve
Sagan is feladta a Vueltát, miután egy motoros fellökte tegnap, hát f*sz kivan. Kár, hogy a videókon már csak az látszik, hogy dühöng. Bár én azt hittem, legalább meg is üti a motorost...De b'meg, valamit kezdeni kéne ezekkel, mert indokolatlanul sok ilyen eset történik.
több mint 10 éve
Amúgy jól látom, hogy a spanyol "aranygeneráció' Samu Sanchez, Valverde, Contador, Rodriguez, Freire Gomes.... után közel s távol nincs olyan fiatal, aki legalább ilyen karriert befuthat?Egyrészt azért ebből a sorból vegyük ki Contadort, aki ott van mindenidők legnagyobbjai között szóval hozzá hasonlót nehéz találni nem hogy a spanyolok között, de úgy összességében is (Quintana említhető a fiatalok közül talán a szintjén, de kéne neki is egy jó TT ehhez).
flzoli
Szóval, ha azt kérdezed hogy van-e fiatal spanyol tehetség, aki jó lehet akár arra is, hogy nyerjen egy GT-t, akkor erre azt mondom hogy van, bár az is igaz, hogy a mostani tudásunk alapján mindössze egy ilyen van, aki nem más mint Mikel Landa.
Ennek ellenére nem kell őket temetni, akik Contaék miatt kezdtek el kerékpározni még csak mostanában fognak majd beérni. 😉
Szerkesztette: Jughead
több mint 10 éve
A mait nem láttam. Volt izgalom a végén v. semmi extra?
több mint 10 éve
OK, hogy ezek még csak rövid emelkedők, de amit Dumoulin csinál, az erősen WTF kategória.Chaves eddig viszi a show-t. 👌
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Nagyon-nagyon jó volt a vége a szakasznak, személy szerint az ilyen szakaszok miatt (is) a kedvencem a Vuelta. Valverdének örülök, és a világ rendje is helyre állt, Sagan második lett.Csóró Cancellara is amúgy, hihetetlen vacak éve van. A két nagy körön amin indult összesen eljutott kb. hat szakaszig.
több mint 10 éve
A jó öreg Sándor ezt is behúzta 😊Amúgy jól látom, hogy a spanyol "aranygeneráció' Samu Sanchez, Valverde, Contador, Rodriguez, Freire Gomes.... után közel s távol nincs olyan fiatal, aki legalább ilyen karriert befuthat?
több mint 10 éve
Jól van, látom ma mindenki túl komolynak ébredt...
több mint 10 éve
Zárják ki félig Bouhannit? 😊 😛Kedves Mikey, ha tudnál a soroz között olvasni értetted volna mit akarok írni.
Mikey
több mint 10 éve
Zárják ki félig Bouhannit? 😊 😛