Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
ne siessen, csak többet kéne várakoznia ugyeEl kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Sebességet mérni mindig van emberük.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
Bazzani
Majdnem megálltam es kiszálltam hogy azé ezt ne...
Amúgy ha valaki beteggel siet vagy bármi ilyesmi es elkapja a traffi, olyankor mivan?
LoveSobri
több mint 4 éve
Ha nem életveszélyrol van szó akkor büntetés ha jól emlékszemEl kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Sebességet mérni mindig van emberük.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
Bazzani
Amúgy ha valaki beteggel siet vagy bármi ilyesmi es elkapja a traffi, olyankor mivan?
LoveSobri
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
- JC6
6 990
El kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Sebességet mérni mindig van emberük.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
Bazzani
több mint 4 éve
Tegnap este a Kőbányai úton! 😕Sebességet mérni mindig van emberük.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
Bazzani
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Viszont, ha most kijárási tilalmat jelent be, akk gondolom nem éjféltől lesz?
több mint 4 éve
Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
több mint 4 éve
Sebességet mérni mindig van emberük.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
több mint 4 éve
Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom lesz
több mint 4 éve
Ki mire tippel, mi lesz az?Stratégiai cégek átvétele
Vrij6
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
én időssel nem is találkoztam, csodálkoztam isén az előbb leugrottam a sarki kisboltba (V. kerület), az egész kalandozásom során 3 ember jött szembe (nyugger volt mind ofc), de kettőn volt maszk!Mondjuk szerintem az egy hét is sokat számítana most.. Egyébként most pozitívan csalódtam kicsit, ki kellett mennem a helyi pékségbe (Pécs melletti kistelepülésen élek) és nem találkoztam szinte senkivel se az úton, se az üzletben, pedig mindig fullon megy.Kijárási tilalom , és sztm jön Pest lezárása is.Ellenőrzése megvalósíthatatlan (szerintem). Kb egy hétig lennének nyugton az emberek aztán megindulna a császkálás.
nando89
Pedig én is mondtam a főnöknek, hogy én inkább bejárnék kocsival minden nap, nem találkozok senkivel, itt vannak meg a tökéletes munkához a feltételek.
NB2
Szesze
shawnka
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
mondhatni kutyavilág.azért száraztápon élni még elég hardcore...nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
Lecsó
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ah. Bejelenti, hogy Brady alairt a Tampa Bayhez.Ki mire tippel, mi lesz az?Lemond.
Vrij6
LoveSobri
több mint 4 éve
Lecsó
3 116
azért száraztápon élni még elég hardcore...nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
több mint 4 éve
én az előbb leugrottam a sarki kisboltba (V. kerület), az egész kalandozásom során 3 ember jött szembe (nyugger volt mind ofc), de kettőn volt maszk!Mondjuk szerintem az egy hét is sokat számítana most.. Egyébként most pozitívan csalódtam kicsit, ki kellett mennem a helyi pékségbe (Pécs melletti kistelepülésen élek) és nem találkoztam szinte senkivel se az úton, se az üzletben, pedig mindig fullon megy.Kijárási tilalom , és sztm jön Pest lezárása is.Ellenőrzése megvalósíthatatlan (szerintem). Kb egy hétig lennének nyugton az emberek aztán megindulna a császkálás.
nando89
Pedig én is mondtam a főnöknek, hogy én inkább bejárnék kocsival minden nap, nem találkozok senkivel, itt vannak meg a tökéletes munkához a feltételek.
NB2
Szesze
több mint 4 éve
Az idiotak. Ehetnek a szomszedot is.nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
több mint 4 éve
Mondjuk szerintem az egy hét is sokat számítana most.. Egyébként most pozitívan csalódtam kicsit, ki kellett mennem a helyi pékségbe (Pécs melletti kistelepülésen élek) és nem találkoztam szinte senkivel se az úton, se az üzletben, pedig mindig fullon megy.Kijárási tilalom , és sztm jön Pest lezárása is.Ellenőrzése megvalósíthatatlan (szerintem). Kb egy hétig lennének nyugton az emberek aztán megindulna a császkálás.
nando89
NB2
több mint 4 éve
nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
több mint 4 éve
Azért ha tényleg ez lesz bejelentve, nem tudom mi vár rám az M3 kivezetőn majd délután. Vagyis de tudom.több mint 4 éve
Nagyon kemény ez az otthoni tanulás....a gyerek ugye 3.-os. A tanárnénik feladják a leckéket. Amúgy is volt ezzel bajom, hogy a gyerek miután végzett az iskola 5-6 órájával, majd elmegy úszás edzésre, mi a retekért kell este 8- ig házi feladatokat csinálni.Nekem is érintett két gyerekem, de én megemelem a kalapom, azért 5 nap alatt a semmiből valami értékelhetőt előhúzni, nem semmi kreativitás. Szóval nem perfect, de kezdetnek jó.
Nem azért mondom, de a gyerek általában 5-ös tanuló. Most annyi feladatot kap a két tanárnőtől, hogy reggel 9-kor kezdtük és még a felével nem vagyunk kész. Mi van ott, ahol nem egy gyerek van? Mi van ott, ahol apuka nem tud csak a gyerekre koncentrálni. Itt most amúgy sem arról van szó, hogy 1-1 feladatot meg kell csinálni, hanem fogalmazzon meg a gyerek dolgokat, amiket leírni/visszaküldeni stb...olvasás, írás oldalakon keresztül...
Persze a mi tanáraink nem csinálnak videóanyagot, mert ki tudja miért.
Függetlenül ettől a jelenlegi helyzettől, tényleg van bajom bőven ezzel a magyar közoktatással. De most legalább szembetalálom magam azzal a helyzettel, hogy miképpen terhelik le szerencsétlen alsósokat...
Klaci79
több mint 4 éve
Bejelenti a valós számokat.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom...csak elkeseredettségben írtam.Továbbra is az a kérdés, hogy ki büntet? Mert, hogy rendőr nincs elég az tuti.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
peach
több mint 4 éve
Nem. Szepen lesz kerve mindenki. Ergo ugyanannyi ember lesz az utcakon.Lakhelyelhagyási tilalom. Ha minden igaz holnaptól. De jó lenne világosan elmagyarázná, hogy emiatt nem kell sáskajárást rendezni a boltokban.Úgysem értik meg, ha így is lesz. Lényeg h a nyuggereknek szépen fogalmazzák meg a büntetés részét, ha banyatankkal kimásznak az utcára ennek ellenére.
csipkelli
Beki
több mint 4 éve
Kijárási tilalom , és sztm jön Pest lezárása is.Ellenőrzése megvalósíthatatlan (szerintem). Kb egy hétig lennének nyugton az emberek aztán megindulna a császkálás.
nando89