Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
www.facebook.com/PasztorGaborOfficialDJNewLeo/videos/2691644344294549/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Birja az, csak nehogy valaki telefonaljon kozben.köszi, de nem bírja a betárcsázós modememFaszom, majd leszedem utólag kazaaa-ról vagy dc++-ról...Iwiw is adja szerintem. 😀HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Miért nem az M1-en, műsormegszakítva?
Ez még csak valami rávezetés lehet, kérés, hogy az idősek maradjanak otthon, aztán majd pénteken tényleges kijárási tilalom. Ideje volna már.
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
Stez
warr_b
NB2
több mint 4 éve
az iskolabezárást is ott jelentette be, közvetítették a tv-k is.Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Ez még csak valami rávezetés lehet, kérés, hogy az idősek maradjanak otthon, aztán majd pénteken tényleges kijárási tilalom. Ideje volna már.
Sobri Jóska
Szesze
Én tévében láttam élőben, ha is-is, akkor valóban bármi lehet.az iskolabezárást is ott jelentette be, közvetítették a tv-k is.Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
több mint 4 éve
Fb-t bevásárlás közben is lehet nézni bárhonnan, az m1online gyakran döglődikNade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Plusz előbbire elég a 240p is, ebből megint valami remek minőségű házivideó lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
köszi, de nem bírja a betárcsázós modememFaszom, majd leszedem utólag kazaaa-ról vagy dc++-ról...Iwiw is adja szerintem. 😀HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
Stez
warr_b
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Te jó ég, te sem vagy fent facen, 2020-ban? Borzalom...mivé lett a világ!HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
több mint 4 éve
Faszom, majd leszedem utólag kazaaa-ról vagy dc++-ról...Iwiw is adja szerintem. 😀HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Iwiw is adja szerintem. 😀HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
több mint 4 éve
sztem adja minden, múltkor is adtaHÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
zemanla
több mint 4 éve
HÍR Tv nem adja???? (mint pénteken)Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Én nem vok a facen..
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
az iskolabezárást is ott jelentette be, közvetítették a tv-k is.Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Mi mindig azt hisszük, hogy a teknősöket fára mászni kell tanítani....A keresek eddig is sokat ertek. Ja varj, ez nem ide.Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Na ez a problema. A hulyetol hiaba kered, hogy legyen okos.
Stez
több mint 4 éve
A keresek eddig is sokat ertek. Ja varj, ez nem ide.Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
Sobri Jóska
Na ez a problema. A hulyetol hiaba kered, hogy legyen okos.
több mint 4 éve
Nade facebookon?Állam közeli pletya hogy kijárási tilalom leszsztem kb borítékolható, h ez jön
Toca
Szesze
több mint 4 éve
Elmebetegek. Ezert a ti like-otok mar nem is er semmi.hacsak kolis fogadás lett volnade az alutasakos whiskas elég tűrhető, csak sótlan. 3-szor annyiba kerül mint a tescos virsli, el lehet gondolkodni hogy melyik a szarabb 😀) Hát igen, a kolis fogadások miatt volt szerencsém ehhez is.azért száraztápon élni még elég hardcore...nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
Lecsó
eaglesmcnabb
és sztem a whiskas jobb 😀
Negritis
több mint 4 éve
hacsak kolis fogadás lett volnade az alutasakos whiskas elég tűrhető, csak sótlan. 3-szor annyiba kerül mint a tescos virsli, el lehet gondolkodni hogy melyik a szarabb 😀) Hát igen, a kolis fogadások miatt volt szerencsém ehhez is.azért száraztápon élni még elég hardcore...nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
Lecsó
eaglesmcnabb
és sztem a whiskas jobb 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
de az alutasakos whiskas elég tűrhető, csak sótlan. 3-szor annyiba kerül mint a tescos virsli, el lehet gondolkodni hogy melyik a szarabb 😀) Hát igen, a kolis fogadások miatt volt szerencsém ehhez is.azért száraztápon élni még elég hardcore...nem meglepő az sokszor ettek már emberek kutyakaját ha más nem voltVajon az allateledelesnel is ures minden? Nem kene hagyni elhalalozni a dogoket. 🙂igen.És meglepően a minőségi kutyaeledel van lefogyva teljesen.
Stez
Kenny
briareos
Lecsó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
en nem tudok haragudni a szerencsétlenre aki trafipaxozik ilyenkor, nem az ő döntése.
több mint 4 éve
igen ott, nem akartam a kis utcákban keringeni az 5 m miattgondolom a zsidó templom utcájában volt...El kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Ügyeletesként behívtak operálni, átmentem a behajtani tiloson utca végén leállítottak. Szépen elmondtam, hogy sürgős műtétre hívnak (egyébként ez a klinika sarkánál volt), de akkurátusan elkezdtek bírságolni. Amikor az egészségügyi csomagot kezdték firtatni elküldtem őket az anyjukba és elhajtottam (még 5 m-t) és odakiabáltam, hogy az első emeleten a műtőben megtalálnak. Minden iratom náluk volt. kétszeres szabálysértés (tilosban áthajtás, + hatósági személy elleni vmi faszság) miatt jelentettek fel. A másodikat végül ejtették. Szted gyorshajtásért ne vágnának meg?
Majdnem megálltam es kiszálltam hogy azé ezt ne...
Amúgy ha valaki beteggel siet vagy bármi ilyesmi es elkapja a traffi, olyankor mivan?
LoveSobri
diverdoc
én is mentem már ott be, mert fatert vittem én is urológiára, nem érdekelte őket... 30e-m bánta
NB2
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
tesóm tesitanár egy sporttagozatos suliban, küldött egy 7 perces videót a google classroomban a kért gyakorlatokról, milyen gyakorlatokat csináljanak a gyerekek, illetve egy excelt amibe be kell írniuk hogy hány darabot csináltak az adott feladatból, és vissza kell küldeniük péntekenként. Videót is küldhetnek heti egyszer, ahogyan a feladatokat végzik, de nem kötelező.Nagyon kemény ez az otthoni tanulás....a gyerek ugye 3.-os. A tanárnénik feladják a leckéket. Amúgy is volt ezzel bajom, hogy a gyerek miután végzett az iskola 5-6 órájával, majd elmegy úszás edzésre, mi a retekért kell este 8- ig házi feladatokat csinálni.Nekem is érintett két gyerekem, de én megemelem a kalapom, azért 5 nap alatt a semmiből valami értékelhetőt előhúzni, nem semmi kreativitás. Szóval nem perfect, de kezdetnek jó.
Nem azért mondom, de a gyerek általában 5-ös tanuló. Most annyi feladatot kap a két tanárnőtől, hogy reggel 9-kor kezdtük és még a felével nem vagyunk kész. Mi van ott, ahol nem egy gyerek van? Mi van ott, ahol apuka nem tud csak a gyerekre koncentrálni. Itt most amúgy sem arról van szó, hogy 1-1 feladatot meg kell csinálni, hanem fogalmazzon meg a gyerek dolgokat, amiket leírni/visszaküldeni stb...olvasás, írás oldalakon keresztül...
Persze a mi tanáraink nem csinálnak videóanyagot, mert ki tudja miért.
Függetlenül ettől a jelenlegi helyzettől, tényleg van bajom bőven ezzel a magyar közoktatással. De most legalább szembetalálom magam azzal a helyzettel, hogy miképpen terhelik le szerencsétlen alsósokat...
Klaci79
Pari
+1 további excel cellába beírhatják, hogy mit segítettek otthon a házi munkában.
Nyilván nem a legfontosabb tárgy, de kb. ennyi. Nem gondolom, hogy ennél több elvárható 1-8 osztályban egy diáktól.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
gondolom a zsidó templom utcájában volt...El kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Ügyeletesként behívtak operálni, átmentem a behajtani tiloson utca végén leállítottak. Szépen elmondtam, hogy sürgős műtétre hívnak (egyébként ez a klinika sarkánál volt), de akkurátusan elkezdtek bírságolni. Amikor az egészségügyi csomagot kezdték firtatni elküldtem őket az anyjukba és elhajtottam (még 5 m-t) és odakiabáltam, hogy az első emeleten a műtőben megtalálnak. Minden iratom náluk volt. kétszeres szabálysértés (tilosban áthajtás, + hatósági személy elleni vmi faszság) miatt jelentettek fel. A másodikat végül ejtették. Szted gyorshajtásért ne vágnának meg?
Amúgy ha valaki beteggel siet vagy bármi ilyesmi es elkapja a traffi, olyankor mivan?
LoveSobri
diverdoc
én is mentem már ott be, mert fatert vittem én is urológiára, nem érdekelte őket... 30e-m bánta
több mint 4 éve
El kellett ugranom anyámhoz kocsival, a külső Vácin 3 Traffi 500 méterenként.Ügyeletesként behívtak operálni, átmentem a behajtani tiloson utca végén leállítottak. Szépen elmondtam, hogy sürgős műtétre hívnak (egyébként ez a klinika sarkánál volt), de akkurátusan elkezdtek bírságolni. Amikor az egészségügyi csomagot kezdték firtatni elküldtem őket az anyjukba és elhajtottam (még 5 m-t) és odakiabáltam, hogy az első emeleten a műtőben megtalálnak. Minden iratom náluk volt. kétszeres szabálysértés (tilosban áthajtás, + hatósági személy elleni vmi faszság) miatt jelentettek fel. A másodikat végül ejtették. Szted gyorshajtásért ne vágnának meg?
LoveSobri
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=-LKVUarhtvE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha a 300 like-nak csak a fele kurolajk, akkor van egy rossz hirem... Rossz tarsasagba keveredtel.Nem azert mondom, de 300 like-om van! Ket napja 200 volt. Sosem latott modon szarnyalok. Nem a virustol kellene rettegni, hanem tolem.Túl nagy lett az arc, ideje visszavonni azt a sok like-ot...
Stez
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Nem azert mondom, de 300 like-om van! Ket napja 200 volt. Sosem latott modon szarnyalok. Nem a virustol kellene rettegni, hanem tolem.Túl nagy lett az arc, ideje visszavonni azt a sok like-ot...
Stez