NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Jézusom szegény Randle, nem elég neki a már meglévő sérülése, még egy ilyen esés+érkezés ...én nyilván puhapöcs vagyok, de már játékoskoromban sem szerettem a levegőben levő ellenfél bármilyen kibillentését, simán automatikus F2-t írnék elő erre
THIS RANDLE DUNK 😳
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 19, 2023
Jarrett Allen was called for a flagrant 1 pic.twitter.com/8Osbh6ayXR
Sixo
több mint 1 éve
Jézusom szegény Randle, nem elég neki a már meglévő sérülése, még egy ilyen esés+érkezés ...THIS RANDLE DUNK 😳
Jarrett Allen was called for a flagrant 1 pic.twitter.com/8Osbh6ayXR
több mint 1 éve
Morant játéka kérdéses a ma esti Lakers elleni meccsre, game time decision. Nélküle nem sok esélyt adnék a Grizzliesnek.ha Clarke lenne akkor jobban elviselnék Morant hiányát
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Morant játéka kérdéses a ma esti Lakers elleni meccsre, game time decision. Nélküle nem sok esélyt adnék a Grizzliesnek.
több mint 1 éve
kicsit jobb lett volna, ha Sabonis feka, mert már most megindult a szerecsenmosdatás (muhaha, pun intended) a stúdióban, kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha black on black vanGreen 1 meccs.Elrettentő büntetés...
dawyd728
Matthew99
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
10 évbe telt, de csak sikerült megtörni az átkot.😀
Sixo
— Rob Perez (@WorldWideWob) April 19, 2023
több mint 1 éve
Green 1 meccs.Lehet 1 meccsért kiszedte Sabonist egy meccsre.
dawyd728
Domantas Sabonis has a sternum contusion and is questionable for Game 3 vs. Warriors pic.twitter.com/V8RrwA8Sgl
több mint 1 éve
Ez valami új fajta büntetési forma?Green 1 meccs.Ha Silver nem a játékosok kifutófiúja lenne akkor a közönség hergeléséért és provokálásáért még kapna párat ez a gyökér.
dawyd728
FLZOLI
több mint 1 éve
Green 1 meccs.Elrettentő büntetés...
dawyd728
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Green 1 meccs.Ha Silver nem a játékosok kifutófiúja lenne akkor a közönség hergeléséért és provokálásáért még kapna párat ez a gyökér.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Green 1 meccs.
több mint 1 éve
youtu.be/akUZJOIvLlA
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=RuiqD5Zowlo
több mint 1 éve
Chris Paul has lost the last 14 games that were officiated by Scott Foster.
— NBA Memes (@NBAMemes) April 18, 2023
He will be officiating tonight’s Suns Vs Clippers Game 2.
Wow. pic.twitter.com/gJKaghbozy
több mint 1 éve
Kampman
28 353
Green mindig is egy paraszt volt, de kellett a jelenléte ebbe a hipsztercsapatba, hogy ne tudják őket fizikailag vagy akár mentálisan teljesen ledominálni. De lassan a hátrányok messze túlnőttek az előnyökön.
több mint 1 éve
akkor is egy gyökér 😀😀😀😀ezzel senki nem fog vitatkozni
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Szerintem leginkább az a szájalás amit levágott a hazai drukkerek előtt az a türhőség, amit nagyon nem kéne engedni ligaszinten. Ha van egy elvárás a szurkolók felé hogyan viselkedjenek (és ennek következményei), akkor szerintem kéne lennie a játékosok felé is...Nah sztem az belefér, főleg mikor a pályán beegsz és meztelen a király
ZERO_L
több mint 1 éve
Szerintem leginkább az a szájalás amit levágott a hazai drukkerek előtt az a türhőség, amit nagyon nem kéne engedni ligaszinten. Ha van egy elvárás a szurkolók felé hogyan viselkedjenek (és ennek következményei), akkor szerintem kéne lennie a játékosok felé is...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
akkor is egy gyökér 😀😀😀😀Nem állt rá teljes testsúllyal. Rá akart állni, de félúton meggondolta magát abból jön az a kehes gebe ugrás is. Valahol, 0,2-0,3kN között fejthetett ki erőt, de távolról se 0,5-öt, és azt is rövid ideig.Kétségtelen, hogy Sabonistől is aljas volt a lábfogás, de ettől még Green taposását nem menti semmi. Arról nem is beszélve, hogy én azért szívesen meghallgatnám bárki véleményét arról, milyen érzés volt, miután a szegycsontjára ránehezkedik teljes testsúlyával egy 100 kg feletti ember, ráadásul cipőben. Én ezt azért nem nevezném "eladásnak".Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
az espn cikkben arra hivatkoznak hogy nem először fogják meg random a lábát/bokáját
közbe feldobta a tube gyorsan
www.espn.com/nba/story/_/id/36221490/warriors-green-ejected-game-2-kicking-kings-sabonis
www.youtube.com/watch?v=K2lZSpvHmhI
amúgy ez nálam mind2re "eject" instant
szeretem Sabonist, de erre semmi szükség
amúgy sztem a Kinmgs okosan hergeli Green-t hogy ezzel teljesen szétessen az ellenfél szíve/lelke
Negritis, a vajda
Illetve nem így néz ki szerintem egy megtaposás, ami után percekig földön kell maradni. A litván eladta ahogy kell az esetet.
dawyd728
Antonius
Mondom ezt úgy, h a Kingsnek drukkolok.
dawyd728
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Beteszem ide a bracketem, mert állandóan "kiürül", harmadszor töltöm újra és mindig más a bajnokpicks.nba.com/bracket-challenge/entry/750698
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Nem állt rá teljes testsúllyal. Rá akart állni, de félúton meggondolta magát abból jön az a kehes gebe ugrás is. Valahol, 0,2-0,3kN között fejthetett ki erőt, de távolról se 0,5-öt, és azt is rövid ideig.Kétségtelen, hogy Sabonistől is aljas volt a lábfogás, de ettől még Green taposását nem menti semmi. Arról nem is beszélve, hogy én azért szívesen meghallgatnám bárki véleményét arról, milyen érzés volt, miután a szegycsontjára ránehezkedik teljes testsúlyával egy 100 kg feletti ember, ráadásul cipőben. Én ezt azért nem nevezném "eladásnak".Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
az espn cikkben arra hivatkoznak hogy nem először fogják meg random a lábát/bokáját
közbe feldobta a tube gyorsan
www.espn.com/nba/story/_/id/36221490/warriors-green-ejected-game-2-kicking-kings-sabonis
www.youtube.com/watch?v=K2lZSpvHmhI
amúgy ez nálam mind2re "eject" instant
szeretem Sabonist, de erre semmi szükség
amúgy sztem a Kinmgs okosan hergeli Green-t hogy ezzel teljesen szétessen az ellenfél szíve/lelke
Negritis, a vajda
Illetve nem így néz ki szerintem egy megtaposás, ami után percekig földön kell maradni. A litván eladta ahogy kell az esetet.
dawyd728
Antonius
Mondom ezt úgy, h a Kingsnek drukkolok.
több mint 1 éve
Jani nélkül ennyi a bucksMondjuk, ha ő visszatér, a Hős a Hőbe pedig nem, akkor Butlerék nagyobb bajban lesznek.
Negritis, a vajda
Nagyon kijött a hárompontozás mindkét csapatnál, az egyiknél lefelé, a másiknál felfelé. Ha mindenki a szokott dobóformáját hozza, a Miami talán még egyet behúz és annyi.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
legyen vmi pozitív is JJJ megkapta a DPOY-t, 2. legfiatalabb játékoskéntLopez relatíve közel volt ~390 vs ~310
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Van az alternativ univerzum ahol "megertem".csak mint pl zidane fasz volt.fejelt.majd minden balhe nelkul lesetalt itt nem.nem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi