OFF topik
31 feliratkozó
1 napja
Na hát igen. Szerencsére én ennél sokkal többre vágyok. 😊Soha ne menj!Ne is mondd, pár napig tuti minden bajom lesz. De ígérem, március 25-ig nem megyek külföldre!Ha már off topik, illik is ide: 11 nap után nagyon durván fájdalmas hazaérkezni a magyar valóságba.Ezért ne mászkáljál összevissza, csak bedepresszálod magad.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Nézd meg, rengeteg vidéki simán évtizedekig kibírja anélkül, hogy elhagyná a faluját, és már attól boldog, ha nem viszik a frontra meghalni. Az élet apró örömei...
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
Soha ne menj!Ne is mondd, pár napig tuti minden bajom lesz. De ígérem, március 25-ig nem megyek külföldre!Ha már off topik, illik is ide: 11 nap után nagyon durván fájdalmas hazaérkezni a magyar valóságba.Ezért ne mászkáljál összevissza, csak bedepresszálod magad.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Nézd meg, rengeteg vidéki simán évtizedekig kibírja anélkül, hogy elhagyná a faluját, és már attól boldog, ha nem viszik a frontra meghalni. Az élet apró örömei...
1 napja
Ne is mondd, pár napig tuti minden bajom lesz. De ígérem, március 25-ig nem megyek külföldre!Ha már off topik, illik is ide: 11 nap után nagyon durván fájdalmas hazaérkezni a magyar valóságba.Ezért ne mászkáljál összevissza, csak bedepresszálod magad.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Ha már off topik, illik is ide: 11 nap után nagyon durván fájdalmas hazaérkezni a magyar valóságba.Ezért ne mászkáljál összevissza, csak bedepresszálod magad.
Mikey
1 napja
Ma nem tudtam ránézni egyszer sem, mert hazavezettem a Comói-tótól. 😊 Mi történt? Vagy mi nem? 😀MikeyMa is zajlanak a dolgok, csak szólok 😊
r.baggio
Ha már off topik, illik is ide: 11 nap után nagyon durván fájdalmas hazaérkezni a magyar valóságba.
Szerkesztette: Mikey
1 napja
MikeyMa is zajlanak a dolgok, csak szólok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
ha valakinek van qubit előfizetése az tudna ehhez a cikkhez egy linket küldeni lécci?előre is köszönöm!
qubit.hu/2026/02/14/vigyazat-itt-sarkanyok-laknak
2 napja
Tegnap láttam egy keletről érkező gépet, ami papíron Londonba ment volna, de pont elkaptam a landolását az app-ban ferihegyen, utána nem is olvastam róla és nem is jelezte az app, hogy átirányítva.
2 napja
Mindig elkapom az érdekes dolgokat Flightradaron. A Wizz Air eindhoveni járatát teljesítő A321neo csak harmadjára tudott leszállni Ferihegyen. Először még el is fordult balra, aztán másodjára már megpróbált leszállni, de tett egy újabb kört és végül harmadjára sikerült.Laci? 🙂
U. i.: tényleg kellene egy aviation topik.
3 napja
melyikőtök nem zárta be a kertkaput? 😊Bears drukker lehet
444.hu/2026/02/17/magantartasbol-szabadulhatott-el-a-budapest-hataraban-latott-medve-a-veresegyhazi-medveotthonbol-nem-volt-szokes
NB2
3 napja
melyikőtök nem zárta be a kertkaput? 😊Nálunk egy hónapig nyitva volt a nagy kertkapu, mert elégették a vezetéket a szerelők, de megnéztem a barlangunkat:
444.hu/2026/02/17/magantartasbol-szabadulhatott-el-a-budapest-hataraban-latott-medve-a-veresegyhazi-medveotthonbol-nem-volt-szokes
NB2
teljes a medve létszám.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
melyikőtök nem zárta be a kertkaput? 😊444.hu/2026/02/17/magantartasbol-szabadulhatott-el-a-budapest-hataraban-latott-medve-a-veresegyhazi-medveotthonbol-nem-volt-szokes
5 napja
telex.hu/belfold/2026/02/15/babot-iskola-tanito-maldiv-szigetekÚristen, very big?
Küldtem fiatal tanító nő ismerősömnek (oda volt írva az elején, hogy nőt keresnek)
Very big deal
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
telex.hu/belfold/2026/02/15/babot-iskola-tanito-maldiv-szigetekKüldtem fiatal tanító nő ismerősömnek (oda volt írva az elején, hogy nőt keresnek)
Very big deal
Poloska vagyok.
9 napja
Talán nem ebben a topicban beszéltünk róla de akkor legyen itt szó újra erről, személyesen is beszéltem egy hozzáértő energetikussal (aki külföldön nagyban csinál energiatároló rendszereket), és a hatására (ráerősítve arra amit Kishaszi is írt) csak benyújottam ezt az energitárolóra szóló pályázatot. Tényleg "hülyebiztosra" csinálták a felületet.Aztán vagy nyerünk vagy nem, és vszeg kijön a rendszer a támogatási keretből, bukni nem tudunk rajta. Illetve ha nagyon sok a plusz pénz amit fizetni kell akkor visszaadjuk.
Szerkesztette: dande2
10 napja
@csebien sokkal jobban szeretem a Ħal Saflieni Hypogeumot.
telex.hu/kulfold/2026/02/10/azzal-kezdte-maltai-vakaciojat-a-magyar-turista-hogy-szamokat-vesett-egy-otezer-eves-templom-falaba-ggantija-gozo
milyen haverokat hívsz oda magadhoz csebi bakker?!
Löfli
csavo kerdezte, hogy melyikbe vessen, egyertelmu hogy a masikat mondtam ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 napja
@csebitelex.hu/kulfold/2026/02/10/azzal-kezdte-maltai-vakaciojat-a-magyar-turista-hogy-szamokat-vesett-egy-otezer-eves-templom-falaba-ggantija-gozo
milyen haverokat hívsz oda magadhoz csebi bakker?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
24.hu/kulfold/2026/02/10/bulgaria-gyilkossag-holttest-hegyek/A tibeti buddhizmus különleges ága 😕
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 napja
Így van, tökéletes megoldás!a telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.mi maltan egy TP-Link wifi extendert hasznalunk, egesz jol mukodik.
L alakú lakás egyik végéből kellene a másikba stabil jel, közte tégla falak, kb. 10-15 méter távolság.
milyen konkrét eszközt javasoltok?
törölt kristof
csebi
11 napja
köszi mindenkinek!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 napja
a telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.mi maltan egy TP-Link wifi extendert hasznalunk, egesz jol mukodik.
L alakú lakás egyik végéből kellene a másikba stabil jel, közte tégla falak, kb. 10-15 méter távolság.
törölt kristof
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 napja
YoungZeeZee
9 492
vizes blokk van kozte,met ha igen jobb router sem segit ha jol tudoma telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.az L sarkába nem lehet ledobni a routert?
törölt kristof
nálunk mondjuk két egységről megy a wifi, igaz meg kellett hozzá venni a két egységet.
az egyik a lakás egyik felébe szórja a jeleket plusz a másik egységnek, a másik egység meg a lakás másik felébe.
mondjuk van, hogy ledob a router, meg olyan is, hogy egyik router átvesz a másikról, és akkor mindig megszakad a jel és újrakapcsolódik 😊
de annyi nincs benne, hogy lecseréljem.
slowmotion
en wifi extenderrel csinaltam meg mikor ilyen volt. tp link vagy milyennel.kb par ezer ft.
12 napja
a telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.az L sarkába nem lehet ledobni a routert?
törölt kristof
nálunk mondjuk két egységről megy a wifi, igaz meg kellett hozzá venni a két egységet.
az egyik a lakás egyik felébe szórja a jeleket plusz a másik egységnek, a másik egység meg a lakás másik felébe.
mondjuk van, hogy ledob a router, meg olyan is, hogy egyik router átvesz a másikról, és akkor mindig megszakad a jel és újrakapcsolódik 😊
de annyi nincs benne, hogy lecseréljem.
12 napja
Sok helyen nincs ilyen opció, egy területen csak egy szolgáltató érhető el. Pl. a Terézvárosban belső részen is így van.a telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.Másik szolgáltató? 😊
törölt kristof
warr_b
Viszont lehet kérni egy második routert, ha van a falban kábelkiállás az L másik végében.
12 napja
a telekom saját routere egy hulladék és mivel a wifi náluk csak kényelmi szolgáltatás, javasolták, hogy cseréljük le saját költségen a routert, hogy ne szakadozzon ennyit a szolgáltatás.Másik szolgáltató? 😊
törölt kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"