Politika

65 feliratkozó

4 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 334 — #NoStress
Értem én, hogy Hann Endre lassan nyugdíjba akar menni, de mik ezek a Medián közvéleménykutatások???

Ami eszembe jutott róla mint jelenség, hogy akkor szoktak ekkora ámokfutások lenni egy cégtől, mielőtt el akarják adni, emiatt a cég gyorsan behúz olcsó árajánlatokkal munkákat mindenhonnan, hogy a saját értékét felpumpálja.
De ez közvéleménykutatásnál nem tudom működik-e.
bobi0092
A Medián szerint tényleg eldőlt a választás.
A friss kutatásban (március 17-20. közötti adatfelvétel) a teljes népességben 46-30, a biztos szavazó pártválasztóknál 58-35. Azaz tovább nőtt a Tisza előnye.
Lényegesen többen is várják már a Tisza győzelmét (47-35).
A Mi Hazánk pedig már a küszöb alatt van, azaz kétpárti parlamentet látnak valószínűbbnek.

A Medián eddig nem tévedett (22).
Dzsokijuing
És a Fidesz belső számaihoz (25 százalékpont hátrány) is elég közel van a Medián.
És Orbán tudja ezeket a számokat.
Ezen a héten még nem kérdeztem: miért akarna így választást?
Bár a válasz elég egyszerű: nem akar.
Őszentsége Sobri Jóska
Tételezzük fel, hogy mégis lesz választás ápr 12-én.
Mit mond el Orbánról ez a lépés a te szemszögedből?
ervinator
Jó kérdés.
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.

7 perce
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 321 — Csodabogár
pont akartam linkelni X-ről. Bazsinak egyre jobban esik le a joviális, jóllakott napközis álarca, és kiderül, tényleg ilyen pronyó szar.

444.hu/2026/03/25/onerzetes-a-kis-lator-egy-kem-vagy-ember-orban-balazs-ugy-kommentelt-panyi-szabolcs-posztja-ala-mintha-mar-nevleg-sem-lenne-tobb-egy-mezei-valasztonal

24 perce
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 963
Értem én, hogy Hann Endre lassan nyugdíjba akar menni, de mik ezek a Medián közvéleménykutatások???

Ami eszembe jutott róla mint jelenség, hogy akkor szoktak ekkora ámokfutások lenni egy cégtől, mielőtt el akarják adni, emiatt a cég gyorsan behúz olcsó árajánlatokkal munkákat mindenhonnan, hogy a saját értékét felpumpálja.
bobi0092
A friss kutatásban (március 17-20. közötti adatfelvétel) a teljes népességben 46-30, a biztos szavazó pártválasztóknál 58-35. Azaz tovább nőtt a Tisza előnye.
A Mi Hazánk pedig már a küszöb alatt van, azaz kétpárti parlamentet látnak valószínűbbnek.

Dzsokijuing
És a Fidesz belső számaihoz (25 százalékpont hátrány) is elég közel van a Medián.
Őszentsége Sobri Jóska
Tételezzük fel, hogy mégis lesz választás ápr 12-én.
Mit mond el Orbánról ez a lépés a te szemszögedből?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
36 perce

bobi0092

Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Akar, nem akar, nem kap mást.
nagylaza, főpohárnok
Írigylem az optimizmusodat.

38 perce
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 392 — beers & Packers

bobi0092

Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Akar, nem akar, nem kap mást.
39 perce
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 967
Sztem sokan vannak így ezzel, mert amit a Feri leművelt, az vállalhatatlan volt.
Akkor sokan azt gondolták, hogy kapja meg a Fidesz, aztán ha jobbá teszik az országot, az jó, ha meg nem akkor ők is repülnek.
Nos, sokan tévedtek, mert nem vették észre, hogy OV ha egyszer megszerzi a hatalmat, többet el nem engedi.
Lúdas Solymi
Ugyan akkor még fiatal csirke voltam, de én már akkor is féltem nagyon a 2/3-tól. Egyszerűen minimális történelmi példa van arra, hogy az ilyen fokú hatalmat jóra használják.
42 perce
Lúdas Solymi New England Patriots 9 014
Mi ez az Ujj Péter nyilatkozat?
csi77
Itt jósol fölényes fidesz győzelmet, szerinte a 20 egyéni a reális a Tiszának
 www.facebook.com/share/v/1Ap9TqJ98Z/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.

UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.
Gyurma Pappa
Nagyon jo kis beszelgetes volt igen. En is ajanlom meghallgatasra. UJJ azert lehozott egy kicsit az eletrol kozben. Ennek ellenere remekul utkoztettek az erveiket egymassal.
Brouwerij van de Vrij
UP hivatalos rettegő és rettegtető.
Igaz, valahol megértem, mert folyamatosan a nyakába lihegnek és szorítják egyre jobban és nem igazán látja a spirálból a kiutat illetve tisztában van azzal, hogy egy esetleges Fidesz vereség se feltétlenül jelent győzelmet, sőt.

Beszélgetésnek jó volt, bár azt már több podcastban, több elemző és mindenféle személyiség elmondta, hogy egy Tisza győzelem esetén is rengeteg opciója van a Fidesznek, hogy ne ismerje el a választás eredményét, bojkottálja és akadályozza a munkát, ésatöbbi.

Szóval lehet majd hurráoptimizmus, csak sokan fognak csalódni, mert még folytatódni fog a harc.
Persze minél többen váltanak oldalt annál kevesebb ember fog OV oldalán maradni és a gazdasági háttere is megingohat, bár Lölő alól csak OV húzhatja ki a szőnyeget.
Lúdas Solymi
UP egy idióta. 2010-ben az Index főszerkesztőjeként tolta a Fidesz 2/3-ot, röhögve azokon, akik azt gondolták, hogy az nem lenne olyan jó. Szvsz azóta sem tud mit kezdeni a tévedésével.
ender1112
Sztem sokan vannak így ezzel, mert amit a Feri leművelt, az vállalhatatlan volt.
Akkor sokan azt gondolták, hogy kapja meg a Fidesz, aztán ha jobbá teszik az országot, az jó, ha meg nem akkor ők is repülnek.
Nos, sokan tévedtek, mert nem vették észre, hogy OV ha egyszer megszerzi a hatalmat, többet el nem engedi.
44 perce

bobi0092

Dzsokijuing

45 perce
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 638

bobi0092
Most az a bajod, hogy túl magasat mért, vagy az hogy túl alacsonyat?

Szerkesztette: KB23
55 perce
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 388 — Saturday Night Lights

bobi0092

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
bobi0092 Indianapolis Colts 4 771

1 órája
FuckYoElonMusk New England Patriots 388
Na, Nógrád1-ben ez egy jelentős boost a Tisza esélyeinek, mivel ott átlag feletti mennyiségű DK-s szavazó van (főként Salgótarjánban és Bátonyterenyén, a két legnagyobb városban).

A 2024-es EP választás eredményét ha az OEVK szintjén nézzük, akkor a DK-s koalíció 10,14%-ot szereztek itt, 2%-al az országos átlaguk felett (4088-an szavaztak érkezett rájuk).

A Tiszához való átvándorlás után maradt még mondjuk egy kb. 1700-1900 DK-s ebben az OEVK-ban, ami azt jelenti, hogy ha abból mondjuk 1500-an ténylegesen át is szavaznak a Tiszás jelöltre áprilisban, akkor az olyan 3% pluszt jelenthet a Tisza jelöltjének és ezzel ezt az OEVK-t behúzhatja a Tisza (mert amúgy nyilván nagyon Fidesznek álló környék ez a 44 kis faluval és a 3 várossal).
FuckYoElonMusk
Tegnap Ruff Bálint azt írta a reddit-es AMA-ban, hogy ha csak két körzetet kell kiemelni, akkor az nógrád1 és jász-nagykun-szolnok2 körzet lenne amit érdemes figyelni.
Bruce
mondjuk kíváncsi lennék, miért ez a kettő. Nógrád 1 oké, az talán nyerhető, 2018-ban 50% alatt kapott a fidesz, de JNSZ 2-ben 2018-ban ott is 50% felett voltak. JNSZ megyében szerintem a 4-es számú, Törökszentmiklós központú választókerület is könnyebben nyerhető a Tiszának, inkább figyelnék arra. plusz szerintem amire még figyelni kéne: Békés 4, Zala 3, Veszprém 2, Csongrád-Csanád 3, BAZ 4, Heves 2, Hajdú-Bihar 6, Pest 9, ezek tűnnek a legszorosabbnak.
deyell
Egy kivételével egyetértek.

Ha most tippelni kellene arra, hogy mely OEVK-ban lesz 1% alatt a különbség a két párt között, akkor szerintem sok ilyen lesz:
Békés04 (Orosháza)
Csongrád03 (Szentes)
Fejér03 (Gárdony, Bicske)
Győr05 (Mosonmagyaróvár)
Hajdú06 (Hajdúböszörmény)
Heves02 (Gyöngyös)
Jász04 (Törökszentmiklós)
Komárom 03 (Komárom)
Nógrád1 (Salgótarján)
Pest07 (Pécel)
Pest09 (Ráckeve)
Somogy04 (Siófok)
Veszprém03 (Ajka)
Zala03 (Nagykanizsa)

Borsod04-et (Kazincbarcika) nem hiszem, hogy szoros lesz, mivel ott '24-es EP választáson még mindig 51%-ot szerzett a Fidesz, '22-es OGY választáshoz képest mindössze 3200-al szavazatot vesztet, valamint a Kazincbarcikán és Sajószentpéteren kívül nincs más településen számottevő kormányváltást akaró szavazóbátis, ezekről pedig a szavazatok kb. 40%-a érkezik be.

Ehhez képest irdatlan Fidesz fenyítette falvak vannak arra (23 olyan falu is van, ahol a Tisza 10%-nál kevesebb szavazatot kapott, és pl. Gadna, 89 fő szavazott és 89 Fidesz, Csenyéte: 228 szavazó 224 Fidesz, Fáj: 271 szavazó 261 Fidesz), és ha ezen két nagy településen kívül nézzük a helyzetet, akkor az van, hogy '24-es EP választáson innen a Fidesz 16.000 szavazatot szerzett, míg kormányváltást akaró pártok összesen 8.300-at.

Ez kb. 8.000 szavazat különbség a Fidesz jelölt javára el is dönti az eredményt, hiszen saccolva, Kazincbarcikán kb. 3.300-3.500 szavazattal nyerhet a Tiszás jelölt, Sajószentpéteren meg mondjuk nyer 7-800 szavazattal a Tiszás jelölt, szóval még így is édeskevés lesz ebben az OEVK-ban.

Ráadásul ugyebár, ezen kis lélekszámú falvakban (a 82 településből 70-ben 1000-nél kisebb lélekszámú falu) nem igazán jellemző a Fideszesek elvándorlása a Tisza irányába: Borsod megye apró településein jóval kisebb arányban vándorolnak el a Fidesz szavazók a Fidesztől és lesznek Tiszások, mint mondjuk Hajdúböszörményben.
1 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 884 — Lucas Scott
Kíváncsiságból utána néztem, előre is elnézést kérek attól, akit érintett, de érdekeltek a száraz számok, már amennyire hozzáférhetőek az adatok.

2022 óta cirka 400k nyugdíjas hunyt el, és nagyságrendileg közel ennyi fiatal töltötte be a 18-at ezen időintervallumban.

Nem állítok semmit, továbbra sem.
esanders10
Kérdés ugyanolyan hajlandósággal mennek e el szavazni a 18 évet betöltött állampolgárok, mint a nyugdíjasok.
Nemes samu09
ez nem kérdés, a nyugdíjasok alsó hangon másfélszer aktívabb szavazók, mint a 18-24 közöttiek.
deyell
Nyilván ezek sztereotípiák, de nekem is inkább a nyugger szavazóról van meg az a kép, ahogy három órányi szélviharban és jégesőben sorbanállás sem tántorítja el a szavazástól, a 18-24-es fiatalról meg az, ahogy a szombati buli után vasárnap dél körül felkel, kinéz az ablakon, aztán ha nincs se szél, se eső, talán még a nap is süt, akkor esetleg elmegy.
Kampman
2014-ben 23 évesen 2,5 órát álltam a sorban takonymásnaposan a 7. kerületben, mert még Tiszavasváriban volt a bejelentett lakcímem.
Sebii
en 2010ben a 3. keruletben alltam szinten vagy 2 orat. sztem ott estem at az ittassagbol a masnapossagba a sorban ...
csebi
én valamelyik értelmetlen népszavazásra mentem házibuliból enyhén alkoholgőzös állapotban, mert tudtam hogy ha hazaérek, akkor tuti ki nem mozdulok
Löfli
masodik forduloban nem biztam veletlenre. kozvetlenul buli utan ertem oda 6:10kor. szerencsere nem kellett akkor varnom semennyit.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 628 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kíváncsiságból utána néztem, előre is elnézést kérek attól, akit érintett, de érdekeltek a száraz számok, már amennyire hozzáférhetőek az adatok.

2022 óta cirka 400k nyugdíjas hunyt el, és nagyságrendileg közel ennyi fiatal töltötte be a 18-at ezen időintervallumban.

Nem állítok semmit, továbbra sem.
esanders10
Kérdés ugyanolyan hajlandósággal mennek e el szavazni a 18 évet betöltött állampolgárok, mint a nyugdíjasok.
Nemes samu09
ez nem kérdés, a nyugdíjasok alsó hangon másfélszer aktívabb szavazók, mint a 18-24 közöttiek.
deyell
Nyilván ezek sztereotípiák, de nekem is inkább a nyugger szavazóról van meg az a kép, ahogy három órányi szélviharban és jégesőben sorbanállás sem tántorítja el a szavazástól, a 18-24-es fiatalról meg az, ahogy a szombati buli után vasárnap dél körül felkel, kinéz az ablakon, aztán ha nincs se szél, se eső, talán még a nap is süt, akkor esetleg elmegy.
Kampman
2014-ben 23 évesen 2,5 órát álltam a sorban takonymásnaposan a 7. kerületben, mert még Tiszavasváriban volt a bejelentett lakcímem.
Sebii
en 2010ben a 3. keruletben alltam szinten vagy 2 orat. sztem ott estem at az ittassagbol a masnapossagba a sorban ...
csebi
én valamelyik értelmetlen népszavazásra mentem házibuliból enyhén alkoholgőzös állapotban, mert tudtam hogy ha hazaérek, akkor tuti ki nem mozdulok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
ender1112 Kansas City Chiefs 2 702 — Víí veeer dö cseempjönsz.
csi77
ozibozi
az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.

UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.
Gyurma Pappa
Nagyon jo kis beszelgetes volt igen. En is ajanlom meghallgatasra. UJJ azert lehozott egy kicsit az eletrol kozben. Ennek ellenere remekul utkoztettek az erveiket egymassal.
Brouwerij van de Vrij
Igaz, valahol megértem, mert folyamatosan a nyakába lihegnek és szorítják egyre jobban és nem igazán látja a spirálból a kiutat illetve tisztában van azzal, hogy egy esetleges Fidesz vereség se feltétlenül jelent győzelmet, sőt.

Beszélgetésnek jó volt, bár azt már több podcastban, több elemző és mindenféle személyiség elmondta, hogy egy Tisza győzelem esetén is rengeteg opciója van a Fidesznek, hogy ne ismerje el a választás eredményét, bojkottálja és akadályozza a munkát, ésatöbbi.

Szóval lehet majd hurráoptimizmus, csak sokan fognak csalódni, mert még folytatódni fog a harc.
Persze minél többen váltanak oldalt annál kevesebb ember fog OV oldalán maradni és a gazdasági háttere is megingohat, bár Lölő alól csak OV húzhatja ki a szőnyeget.
Lúdas Solymi
UP egy idióta. 2010-ben az Index főszerkesztőjeként tolta a Fidesz 2/3-ot, röhögve azokon, akik azt gondolták, hogy az nem lenne olyan jó. Szvsz azóta sem tud mit kezdeni a tévedésével.
1 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 388 — Saturday Night Lights
Végigturnéztatja a Mi Hazánkat a balliberális média, egyre erősebb az érzésem, stratégiai hibát követett el a nyugatias progresszív oldal, hogy a Tisza mögé nem épített fel egy tartalékpártot.
Dzsokijuing
Próbálták, de a Kutyák inkább füvezni akartak a önkorikban
Gyurma Pappa
Ezt inkább úgy fogalmazom át, hogy nem futották be azt a fejlődési pályát, ami a növekvő támogatottságuk alapja lehetett volna.
Egy (egyébként nagyszerű) antikorrupciós csomag kevés ahhoz, hogy országos tényező legyél.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 órája
warr_b Washington Commanders 29 322 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/03/25/magyar-peter-vogel-evelin-lehallgatas-zsarolasi-ugy-buntetoeljaras-nni-nyomozas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 963
Ha a fidesz nyer, akkor az azt jelenti, hogy az ellenzék ismét kikapott , annak ellenére hogy MP egy majdnem tökéletes kampányt tol és az erősen rogyadozó gazdaság is "támogatja ".
A fidesznek meg lesz 4 éve taccsra vágni MPt, ami a titkosszolgálattal előbb vagy utóbb sikerülni fog.
A Fidesznek a továbbiakban a titkosszolgálat belföldi használata az ellenzék ellen teljesen természetes lesz, mert nincs ellene nagy felhördülés, sőt ha választást is tud nyerni velük, akkor meg a jövőben miért ne használja többet és durvábban?

A gazdaság, hát az krva kemény menet lesz, de Nagy Marci biztos megoldja majd.

A lényeg szerintem, hogy a 2022es ellenzéki bukás után sokan csalódottak voltak és MP adott nekik egy esélyt. Ha ez is elveszik egy vereséggel, akkor végképp összeomlik az ellenzék, mert nem hiszem, hogy a fidesz ismét engedné egy új MP felemelkedését.
cartman023
Gyakorlatilag ugyanúgy látjuk akkor.
Az szerintem teljesen egyértelmű, hogyha MP itt nem nyer (ha a Tisza nem szerez 100 mandátumot), akkor 4 év múlva már teljesen esélytelen lesz (MP és a TISZA is).
A gazdaság sokaknak kemény lesz, de ha a mostani 4 év nem ütötte meg annyira a rendszert, hogy megbukjon akkor a következő 4 (vagy bármennyi) sem fogja.
Elkeseredettség és utcára menetel biztos, hogy várható, MP tud nagy lendületet adni a tömegnek egy vereség esetén is, de szerintem ez elcsendesedne max 1-2 hét után.
bobi0092
Ha a Tisza nem nyer, akkor szinte biztosra veszem, hogy a Tisza megszűnik, pont azért, ami most az előnye a Tiszának, hogy nem egy ideológiát képvisel az a választási vereség után a hátránya lenne, mert mindenki aki beállt mögé, mert a rendszert akarta leváltani az kiállna mögüle, ha a fő motiváló tényező ugrott.

Választási vereség után sem dőlne be hirtelen az ország, de látszik, hogy az EU-s pénzek hiányában a Fidesz nem képes gazdasági növekedést produkálni, így a középosztály rétege még jobban süllyednének le és egyre nőne a szakadék az elit és minden más társadalmi réteg között.

És igen a Fidesz valószínűleg még drasztikusabb módon lehetetlenítene el minden olyan szerveződést, ami a hatalomban maradását veszélyeztetné.

És akkor ennek mentén (is) érdemes nézni a Kutyapárt, DK tevékenységeit.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 órája
ozibozi New York Giants 21 096
Az igazságszolgáltatás függetlenségéről:

„Egy ideális rendszerben nekem nem kellene itt ülnöm. De mégis itt ülök, úgyhogy úgy tűnik, ez nem egy ideális rendszer. Számomra nem elfogadható az, hogy a törvény előtt nem mindenki egyenlő. Hogy lehet az, hogy embereket, akik egyébként nem feltétlenül követtek el bűncselekményt, begyanúsítunk, és embereket, akik meg ténylegesen elkövettek bűncselekményt, nem is egyet, nem is nyomozzuk le?”

Szabó Bence Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztály nyomozó osztályának kiemelt nyomozója

telex.hu/direkt36/2026/03/25/megszolal-a-nyomozo-aki-belulrol-ismeri-a-tisza-elleni-muvelet-ugyet

Szerkesztette: ozibozi
2 órája
bobi0092 Indianapolis Colts 4 771
Ha a fidesz nyer, akkor az azt jelenti, hogy az ellenzék ismét kikapott , annak ellenére hogy MP egy majdnem tökéletes kampányt tol és az erősen rogyadozó gazdaság is "támogatja ".
A fidesznek meg lesz 4 éve taccsra vágni MPt, ami a titkosszolgálattal előbb vagy utóbb sikerülni fog.
A Fidesznek a továbbiakban a titkosszolgálat belföldi használata az ellenzék ellen teljesen természetes lesz, mert nincs ellene nagy felhördülés, sőt ha választást is tud nyerni velük, akkor meg a jövőben miért ne használja többet és durvábban?

A lényeg szerintem, hogy a 2022es ellenzéki bukás után sokan csalódottak voltak és MP adott nekik egy esélyt. Ha ez is elveszik egy vereséggel, akkor végképp összeomlik az ellenzék, mert nem hiszem, hogy a fidesz ismét engedné egy új MP felemelkedését.
cartman023
Gyakorlatilag ugyanúgy látjuk akkor.
Az szerintem teljesen egyértelmű, hogyha MP itt nem nyer (ha a Tisza nem szerez 100 mandátumot), akkor 4 év múlva már teljesen esélytelen lesz (MP és a TISZA is).
A gazdaság sokaknak kemény lesz, de ha a mostani 4 év nem ütötte meg annyira a rendszert, hogy megbukjon akkor a következő 4 (vagy bármennyi) sem fogja.
Elkeseredettség és utcára menetel biztos, hogy várható, MP tud nagy lendületet adni a tömegnek egy vereség esetén is, de szerintem ez elcsendesedne max 1-2 hét után.
2 órája
rva 4 619 — Me for President!
 telex.hu/direkt36/2026/03/25/megszolal-a-nyomozo-aki-belulrol-ismeri-a-tisza-elleni-muvelet-ugyet

Kemény ez a hét, és még csak szerda van.
Kezd körvonalazódni, hogy Kubatovék az AH segítségével dolgoztak a Tisza ellen, Vogel meg havi 5 milláért dolgozott.
Tiszta választások jah..
cartman023
itt Tisza győzelem esetén olyan exodus lesz április közepén, amilyet nem látott a világ az ókor óta.
resistance is futile
Hát még milyen lesz, ha a fidesz nyer.
cartman023
Mégis milyen? Komolyan érdekelne a te (vagy bárki) véleménye(d) erről.

Mert beszélünk itt mindenféle borulnak a dolgok, mindenki kitálal stb.
És ha 101 mandátuma lesz a FIDESZnek ?
Akkor borulnak tovább a dolgok és ... ?
2030-ban jöhet a következő választás.
bobi0092
Ha a fidesz nyer, akkor az azt jelenti, hogy az ellenzék ismét kikapott , annak ellenére hogy MP egy majdnem tökéletes kampányt tol és az erősen rogyadozó gazdaság is "támogatja ". A fidesznek meg lesz 4 éve taccsra vágni MPt, ami a titkosszolgálattal előbb vagy utóbb sikerülni fog.

cartman023
ha nő az elégedetlenség (márpedig mit mutat a Fidesz ahhoz, hogy ne azt gondoljam, hogy ha ők maradnak, akkor az elégedetlenek száma tovább nő majd) akkor előbb-utóbb ez elér egy kritikus szintet.
már most is kritikusnak tűnik a szint, Gyurma Pappa ezerszer megmondta, a zsebükkel szavaznak a bizonytalanok.
2 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 014
csi77
ozibozi

Gyurma Pappa
Brouwerij van de Vrij

3 órája
cartman023 Indianapolis Colts 1 002

Kemény ez a hét, és még csak szerda van.
Kezd körvonalazódni, hogy Kubatovék az AH segítségével dolgoztak a Tisza ellen, Vogel meg havi 5 milláért dolgozott.
Tiszta választások jah..
cartman023
itt Tisza győzelem esetén olyan exodus lesz április közepén, amilyet nem látott a világ az ókor óta.
resistance is futile
Hát még milyen lesz, ha a fidesz nyer.
cartman023
Mégis milyen? Komolyan érdekelne a te (vagy bárki) véleménye(d) erről.

Mert beszélünk itt mindenféle borulnak a dolgok, mindenki kitálal stb.
És ha 101 mandátuma lesz a FIDESZnek ?
Akkor borulnak tovább a dolgok és ... ?
2030-ban jöhet a következő választás.
bobi0092
Ha a fidesz nyer, akkor az azt jelenti, hogy az ellenzék ismét kikapott , annak ellenére hogy MP egy majdnem tökéletes kampányt tol és az erősen rogyadozó gazdaság is "támogatja ". A fidesznek meg lesz 4 éve taccsra vágni MPt, ami a titkosszolgálattal előbb vagy utóbb sikerülni fog.

3 órája
 www.reddit.com/r/hungary/s/o5dNgzCWmP

Respekt MZP lehet pofan vertem volna.
JéBé
ez a segglyukmutogató Narancskommandós Roli. akit MP becsicskított valamelyik fórumán XD

3 órája
Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
Ennyire nem vagyok képben az üggyel, pontosan min csúszhat el a Panyi?
akdestroyer
koholt vádak alapján ment haza

szerinted kell valami az állampártnak, hogy bármit is ráhúzzon?