Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 741
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda
Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Kampman
Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.

A 14 éve kormányzó párt szélsőjobbos narratívát propagál, ahonnan jobbra a mihazánk kb már színtiszta nácizmus, mindezt 2024-ben, EU-s országként...

telex.hu/belfold/2022/08/19/csurka-istvan-nehany-gondolat-1992-orban-viktor-fidesz
r.baggio
A rendszerváltás jogos frusztrációját és rengeteg visszásságát ötvözte egy jó nagy adag konteóval meg a Szabó Dezső-féle retrográd gondolatokkal. Nácizmustól meg fasizmustól ez elég távol volt, bár kétségtelenül hatásosan lehetett vele riogatni, addig se az volt a téma, hogy a mainstream pártok és sleppjük hogy viszik vakvágányra a köztársaságot.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
“A Telex által szemlézett cikk azzal érvel, hogy a választókerületben „nincs vesztegetni való idő, hiszen kevesebb mint két év múlva sorsdöntő országgyűlési választás lesz Magyarországon”, Lázár János pedig januárban bejelentette, hogy nem indul egyéni országgyűlési képviselőjelöltként 2026-ban, mert „számára 2024 a korszakváltás éve”.

már megint?
Amadeus von Dollárbaloldal
Minden választás a valaha volt legsorsdöntőbb, mindig az éppen aktuális ellenfél a valaha volt leggonoszabb.
Vagy el tudod képzelni, hogy egy politikus egyszer azzal kampányol, hogy "hát lesz ez a választás, igazából nem mondom, hogy az életetek múlik rajta, gyertek el persze szavazni, ha éppen ráértek, de azért családi programot/vakációt ne mondjatok le miatta"?

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 562
“A Telex által szemlézett cikk azzal érvel, hogy a választókerületben „nincs vesztegetni való idő, hiszen kevesebb mint két év múlva sorsdöntő országgyűlési választás lesz Magyarországon”, Lázár János pedig januárban bejelentette, hogy nem indul egyéni országgyűlési képviselőjelöltként 2026-ban, mert „számára 2024 a korszakváltás éve”.

már megint?
több mint 1 éve
Csurka egy fasz volt.
több mint 1 éve
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda
Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Kampman
Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.

A 14 éve kormányzó párt szélsőjobbos narratívát propagál, ahonnan jobbra a mihazánk kb már színtiszta nácizmus, mindezt 2024-ben, EU-s országként...

telex.hu/belfold/2022/08/19/csurka-istvan-nehany-gondolat-1992-orban-viktor-fidesz
r.baggio
És ezután is fel fogok. A csávót nem az országról kérdezték, hanem a futballközegről.
Az, hogy mi van a szurkolók fejében, az egy dolog. A hogy viselkednek, pedig egy másik.
Szívesen huhogának, de mégse teszik, az nem tudom milyen kategória.
csipkelli
“négy fal mögött huhoghat mindenki”
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda
Kampman

r.baggio
És ezután is fel fogok. A csávót nem az országról kérdezték, hanem a futballközegről.
Az, hogy mi van a szurkolók fejében, az egy dolog. A hogy viselkednek, pedig egy másik.
Szívesen huhogának, de mégse teszik, az nem tudom milyen kategória.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 524
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda
Kampman

r.baggio
nekema rap es punk a fasizmus ellen introja ugrik be.
"Remalmom volt tegnap este, nem tudtam, hogy mit tegyek, elottem allt csurka istvan, mogotte a skinehadek.. par eve meg ne mvolt mas csak egy statiszta mara mar zs**&* is a ven oreg fasiszta"

itt az egesz, akit erdekel bar az introt nem talaltam
fun fact beat a fekete vonatbol a bad domination trackben tolja
 youtu.be/yvc49QK5UCg?si=4v1hCnQzfxftR7A6

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 949 — no es importante
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda
Kampman

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Csurka mint vátesz, b+
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 953 — The Mathematician
Csurka mint vátesz, b+

www.youtube.com/watch?v=k_SSegmUEYk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 409 — Saturday Night Lights
Hm...

iktriad
Ha már mindketten kint vannak, Magyar beültethetné Orbánt a tűzpiros BMW-jébe és futhatnának egy kört átbeszélni a dolgokat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 947 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hm...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 017
Ha már volt bocs.
"Cikkünk megjelenése után Nagy István, Újpest fideszes alpolgármestere kitett egy számlát 192 db vékonyan fogó golyóstollról, amit azután vásárolt meg az újpesti önkormányzat, hogy Szentkirályi visszalépett. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy szándékosan vékony áthúzással zavarták össze a választókat."
Erre már nem tudom mit lehet mondani 🤣🙃
Stoki
De hány milisek voltak a tollak?
csebi
"192 darab vékonyhegyű (0,38, 0,5 és 0,7 mm. vonalvastagsággal író) golyóstollat vásárolt az Újpesti Polgármesteri Hivatal közelében található Papír-Írószer boltból. A vásárlásról számlát is mellékelt. "
Löfli
Jogos, mert a gyanutlan ember azt is hihetne h nyomtato hiba.

Az a gyanus ami nem gyanus!

Vicc bazzeg…mar majdnem az a szint h eltunos tintat hasznaltak.
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 645 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már volt bocs.
"Cikkünk megjelenése után Nagy István, Újpest fideszes alpolgármestere kitett egy számlát 192 db vékonyan fogó golyóstollról, amit azután vásárolt meg az újpesti önkormányzat, hogy Szentkirályi visszalépett. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy szándékosan vékony áthúzással zavarták össze a választókat."
Stoki
csebi
"192 darab vékonyhegyű (0,38, 0,5 és 0,7 mm. vonalvastagsággal író) golyóstollat vásárolt az Újpesti Polgármesteri Hivatal közelében található Papír-Írószer boltból. A vásárlásról számlát is mellékelt. "

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 894 — Lucas Scott
Ha már volt bocs.
Stoki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 703 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 444.hu/2024/06/15/egy-fontos-vezeto-egyik-naprol-a-masikra-oreg-bacsikanak-tud-latszani

"Az viszont látszik az EP- és megyei listás adatok összevetéséből, hogy a Tisza Párt szavazóinak másodlagos preferenciája a Mi Hazánk. Utóbbi pont a Tisza miatt nem lett nagy párt – mondja László Róbert."
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Ha már volt bocs.
Stoki
Ördög-Papír Kft., véletlen? Aligha.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ha már volt bocs.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 www.facebook.com/share/v/utietFeHXitcyaXU/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 400 — beers & Packers
Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
Már éppen el akartam küldeni a Publicust a búbánatba, aztán megnéztem azt a felmérésüket, amit közvetlenül a választás előtt hoztak ki. Egészen jól eltalálták:
Hibahatáron belül mérte a főpolgármester-jelöltek szereplését a Publicus Intézet
"Mint megírtuk, a Publicus Intézet a 2024. június 4 – 6. között 1042 budapesti megkérdezésével készített közvélemény-kutatása azt vizsgálta, hogy a fővárosiak kire szavaznának a 2024. június 9-i önkormányzati választáson. E szerint Karácsony Gergelyre a biztos szavazók 50 (49,65) százaléka, Vitézy Dávidra 47 (46,84) , Grundtner Andrásra pedig 3 (3,41) százaléka adta volna a voksát. Az újraválasztott polgármester június 9-én végül 47,53, fő kihívója 46,48 százaléknyi, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje pedig 4,98 százaléknyi szavazatot szerzett. Az eltérés Karácsony Gergely esetében 2,12, Vitézy Dávid esetében 0,65, Grundtner András esetében 1,57 százalékponton állt meg. Hibahatáron belül sikerült mérni a budapesti részvételi arányt is, amely a Publicus Intézet előrejelzése szerint 1,72 százalékra lőtt be, végül pedig 60,51 százalék lett 1,21 százalékpontos különbséggel."
 nepszava.hu/3238271_valasztas-2024-magyarorszag-ep-valasztas-onkormanyzati-valasztas-kezdodik
nagylaza, főpohárnok
Tehát? Ezzel mire reagáltál?
vpi
Egy hozzászólásra.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 561 — Patriot
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
Már éppen el akartam küldeni a Publicust a búbánatba, aztán megnéztem azt a felmérésüket, amit közvetlenül a választás előtt hoztak ki. Egészen jól eltalálták:
Hibahatáron belül mérte a főpolgármester-jelöltek szereplését a Publicus Intézet
"Mint megírtuk, a Publicus Intézet a 2024. június 4 – 6. között 1042 budapesti megkérdezésével készített közvélemény-kutatása azt vizsgálta, hogy a fővárosiak kire szavaznának a 2024. június 9-i önkormányzati választáson. E szerint Karácsony Gergelyre a biztos szavazók 50 (49,65) százaléka, Vitézy Dávidra 47 (46,84) , Grundtner Andrásra pedig 3 (3,41) százaléka adta volna a voksát. Az újraválasztott polgármester június 9-én végül 47,53, fő kihívója 46,48 százaléknyi, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje pedig 4,98 százaléknyi szavazatot szerzett. Az eltérés Karácsony Gergely esetében 2,12, Vitézy Dávid esetében 0,65, Grundtner András esetében 1,57 százalékponton állt meg. Hibahatáron belül sikerült mérni a budapesti részvételi arányt is, amely a Publicus Intézet előrejelzése szerint 1,72 százalékra lőtt be, végül pedig 60,51 százalék lett 1,21 százalékpontos különbséggel."
 nepszava.hu/3238271_valasztas-2024-magyarorszag-ep-valasztas-onkormanyzati-valasztas-kezdodik
nagylaza, főpohárnok
Tehát? Ezzel mire reagáltál?
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...

telex.hu/belfold/2024/06/14/szeptembertol-nem-mehetnek-evente-egyszer-ingyen-muzeumba-az-altalanos-iskolasok
warr_b
Minek múzeumba menniük, majd a katona bácsik elmesélik nekik milyen szörnyű a háború.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 851 — Steelers fan

telex.hu/belfold/2024/06/14/szeptembertol-nem-mehetnek-evente-egyszer-ingyen-muzeumba-az-altalanos-iskolasok
warr_b
Nem érdemes a gyerekek látókörét szélesíteni. Még a végén egy kis mértékben érdeklődni fognak a kultúra, művészetek, tudományok iránt, ne adj isten le is érettségiznek. Az meg a felmérések alapján tudjuk mihez vezetnek.
Elvész a többség.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 400 — beers & Packers
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 947 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

warr_b
Olyan kíváncsi lennék ennek a miniszteri indokolására.
Amadeus von Dollárbaloldal
Itt is van a válasz rá?
 www.youtube.com/watch?v=1ykJ1tBR4jg