Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240617_pinterek-nagy-otlete-tartsanak-elmeleti-testnevelesorat-ahol-nincs-eleg-tornaterem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fél nap alatt újraszámolták Győrben azt a 4200 szavazatot, amit Dézsi Csaba András fideszes polgármester fellebbezése miatt kellett átvizsgálni – írja a Telex.A területi választási bizottság az újraszámlálás után arra jutott, hogy Dézsi végül néggyel kevesebb érvényes szavazatot kapott, Pintér Bence viszont eggyel többet.
Kalocsán persze nem volt újraszámolás, ahol ilyenek történtek:
atlatszo.hu/orszagszerte/2024/06/14/kalocsan-bekisertek-a-valasztokat-a-szavazofulkebe-es-tobb-szavazolap-volt-mint-szavazo/
built for this shit
több mint 1 éve
Szépirodalmat?Mit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Meglepetés, hiszen a MEMO azért jött létre, hogy a Fidesznek rossz legyen... 😀
somoskovig
Ugyanez történt meg velem is "kicsiben", ahogy azt itt már említettem párszor 😕
r.baggio
Bruce
Ez az ország az ebek martaléka, egy ilyen ügyből, mint a gattyányos máshol minimum kormányválság lenne, itt csak egy morzsa a hétfő reggeli kávé mellett.
r.baggio
warr_b
Amadeus von Dollárbaloldal
warr_b
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
jobb esetben olvasnakMit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
Ez az ország az ebek martaléka, egy ilyen ügyből, mint a gattyányos máshol minimum kormányválság lenne, itt csak egy morzsa a hétfő reggeli kávé mellett.
r.baggio
warr_b
warr_b
Dzsokijuing
rosszabb esetben valaki jelent 😕
több mint 1 éve
Mit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b

több mint 1 éve
szóval igazából csak a Készenlétiből akartak valahogy kimókolni, mert nem tartottak idológiailag megbízhatónakVolt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
több mint 1 éve
az a kemény, hogy 9 év alatt nem jutott el vádemelésig.Áfa nélkül számláztak évekig, úgy hogy tudtak róla, hogy nem így kellene.Én nem tudom a Gattyán ügy részleteit, de nem csak egy látszólagos adójogi problémát jogászkodtak meg ügyesek az illetékesek?telex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navPedig már kezdtem elhinni, hogy mi mind tévedtünk, amikor azt mondtuk, hogy Gattyánt zsarolással vette rá Viktor a politikai diverzánsműveletre 😕
somoskovig
slowmotion
Tudtommal azt rótták fel neki, h a Live Jasmin-os live streamek után nem Mo-ra, hanem Svájcba fizetett adót.
Ez vmi kettős adóztatás elkerülésével kapcsolatos dolog lehetett.
G meg azt mondta, h oda többet tejeltek le, mint haza kellett volna, ezért kérje meg a NAV a svájci államtól a különbözetet, ha igényt tart rá. Gondolom ez elmaradt.
Willie Parker
A Tao hiány az töredéke ennek.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
vagy csak annyi, hogy nem volt rajta a Kubatov-listán.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b
built for this shit
több mint 1 éve
Áfa nélkül számláztak évekig, úgy hogy tudtak róla, hogy nem így kellene.Én nem tudom a Gattyán ügy részleteit, de nem csak egy látszólagos adójogi problémát jogászkodtak meg ügyesek az illetékesek?telex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navPedig már kezdtem elhinni, hogy mi mind tévedtünk, amikor azt mondtuk, hogy Gattyánt zsarolással vette rá Viktor a politikai diverzánsműveletre 😕
somoskovig
slowmotion
Tudtommal azt rótták fel neki, h a Live Jasmin-os live streamek után nem Mo-ra, hanem Svájcba fizetett adót.
G meg azt mondta, h oda többet tejeltek le, mint haza kellett volna, ezért kérje meg a NAV a svájci államtól a különbözetet, ha igényt tart rá. Gondolom ez elmaradt.
Willie Parker
A Tao hiány az töredéke ennek.

több mint 1 éve
Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio

több mint 1 éve
Én nem tudom a Gattyán ügy részleteit, de nem csak egy látszólagos adójogi problémát jogászkodtak meg ügyesek az illetékesek?telex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navPedig már kezdtem elhinni, hogy mi mind tévedtünk, amikor azt mondtuk, hogy Gattyánt zsarolással vette rá Viktor a politikai diverzánsműveletre 😕
somoskovig
slowmotion
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=eU2eWHna26I
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Úgy állj hozzá, mint Woody Allen, azaz olyan klubba nem lépnék, be amely önként felvenne. Amadeus von DollárbaloldalLegalább nem lettem hazaáruló, csak nemzeth (sic!) biztonsági kockázat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Brüsszelből nem lehet pártot építeni. Nem ér semmit a brüsszeli munka, ha itthon nincs hátország. Ld. Donáth Anna bukása.Donat nem is akart építeni lószart sem, mint hogy még szépen elevickél a belvárosi 5-8 %~ból. Össze is jött volna nekik láthatóan még lazán pár ciklus, ha nincs MP földindulás.
Nem a brüsszeli munkája akadályozta meg ebben/sem
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Van két (ügyvéd) ismerősöm, aki hasonlóan járt az IH-nál. Lehet ez valami KM speciál, mert engem meg a KM ghostolt el.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
Úgy állj hozzá, mint Woody Allen, azaz olyan klubba nem lépnék, be amely önként felvenne.
Amúgy nem értem miért kellett leszerelned, vezényléssel megoldható lett volna (szerintem).
több mint 1 éve
Kimegy Brüsszelbe havi pár napot,szerintem már eldöntötte, hogy az EP-be megy.
a pénzt mondjuk átutalja vlhova/alapítványnak v szervezetnek maguknak stb
/majd úgy is visszajön az többszörösen
Böffent ott kint két látványosat, parolázik kicsit, és azt épít amit akar mellette.
Van rá energiája láthatólag.
Ha bemegy a közgyűlésbe, ott feketeöves szarkeverők vannak, akik villámgyorsan megforgatják,
onnan bármit lehet csinálni, de az úgy sem lesz jó.
ozibozi
built for this shit
több mint 1 éve
Köszönöm, hogy leírtad. És sajnálom a te esetedet is, meg ezt a Gattyán ügyet is, mert valóban már semmi nem éri el az ingerküszöböt sem...Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
több mint 1 éve
Kimegy Brüsszelbe havi pár napot,a pénzt mondjuk átutalja vlhova/alapítványnak v szervezetnek maguknak stb már nem mondhatják csak a pénzért jött.
/majd úgy is visszajön az neki többszörösen
Böffent ott kint két látványosat, parolázik kicsit, és azt épít amit akar mellette, ha havi pár napot elbohóckodik ott napi feszültség nélkül.
Van rá energiája láthatólag.
Ha viszont bemegy a közgyűlésbe, ott feketeöves szarkeverők vannak, akik villámgyorsan megforgatják,
ott bármit lehet csinálni, de az úgy sem lesz jó.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ez az ország az ebek martaléka, egy ilyen ügyből, mint a gattyányos máshol minimum kormányválság lenne, itt csak egy morzsa a hétfő reggeli kávé mellett.Szeretném idézni a klasszikust: mindenki mondjon le!
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Brüsszelből nem lehet pártot építeni. Nem ér semmit a brüsszeli munka, ha itthon nincs hátország. Ld. Donáth Anna bukása.
több mint 1 éve
Mit számít, hogy kilép e Hölvényi?Azt számít, hogy a Néppárt szabályzata szerint új tagot csak teljes egyetértéssel lehet felvenni, pont ezért is hagyta bent a fidesz azt az 1 KDNP tagot, hogy megakadályozza, hogy másik magyar párt belépjen. Csak akkor nem számítottak rá valszeg, hogy 1-2 hely helyett 7-el érkezne egy másik magyar párt, így azt a kevés megmaradó lobbi erejüket még bevetik, mielőtt a KDNP is kiszáll..
Amúgy a helyében én nem mennék ki semmiképpen, egyrészt teljesen fölösleges, másrészt a pártépítés most sokkal fontosabb kérdésnek tűnik, mint az EP, remélem akik szavaznak azok ebbe az irányba mennek és a "nem"-ek nyernek.
Bruce

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mit számít, hogy kilép e Hölvényi?mondjuk azt olvastam, hogy havi átlag 8 napot kellene az EP-re rászánnia, mint képviselő. a Fővárosi Közgyűlés ennél több időt igényel állítólag.
Amúgy a helyében én nem mennék ki semmiképpen, egyrészt teljesen fölösleges, másrészt a pártépítés most sokkal fontosabb kérdésnek tűnik, mint az EP, remélem akik szavaznak azok ebbe az irányba mennek és a "nem"-ek nyernek.
Bruce
built for this shit