Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagyon szimpatikus MP önfeláldozása. Ha a Nép úgy akarja, akkor még azt is hajlandó vállalni, hogy EP-képviselő legyen. Valóságos Dugovics Titusz!
több mint 1 éve
Én elnézegetném bármilyen pózban bármilyen képen, plakàton, de nem hiszem, hogy ez volna a központ fő szempontja 😊Miért, akkor nulláról indulna mindenki, Szandika is visszatérhetne a pályára 😊Nem hàt, a Fidesznek még ez egy élhető, taktikázható közgyűlés. Ha lemondana Geri, na az jó szar lenne nekik is.Na nem mintha a Fidesz szeretne egy új választást akkor a Kúria nem olyan ítéletet hozna …Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
és ez nagyon sokaknál plusz pont lesz
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
Van ám egy egyszerűbb módja annak, ha Geri annnnnnyira aggódik a választókért és a választás tisztasàgàért - mondjon le. Új választás és minden tiszta is lenne. Jah, hogy akkor jönne egy Tiszás jelölt is, és minimum megjósolhatatlanná tenné az eredményt? Az más.
Egyébkènt a lemondás nem lenne hülyesége Geri részéről, bármennyire is kicsi esélyét làtom, hogy megteszi. Nincs mögötte nemhogy többség, semmi se, vele szemben a Tisza és a Fidesz, mögötte a DK maradéka. Ez kb. 5 év folyamatos megaláztatás, csuklóztatás stb. Vigye el ezt a szart màs. De ennyi belátás nem lesz benne.
MC12
csebi
MC12
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Miért, akkor nulláról indulna mindenki, Szandika is visszatérhetne a pályára 😊Nem hàt, a Fidesznek még ez egy élhető, taktikázható közgyűlés. Ha lemondana Geri, na az jó szar lenne nekik is.Na nem mintha a Fidesz szeretne egy új választást akkor a Kúria nem olyan ítéletet hozna …Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
Van ám egy egyszerűbb módja annak, ha Geri annnnnnyira aggódik a választókért és a választás tisztasàgàért - mondjon le. Új választás és minden tiszta is lenne. Jah, hogy akkor jönne egy Tiszás jelölt is, és minimum megjósolhatatlanná tenné az eredményt? Az más.
Egyébkènt a lemondás nem lenne hülyesége Geri részéről, bármennyire is kicsi esélyét làtom, hogy megteszi. Nincs mögötte nemhogy többség, semmi se, vele szemben a Tisza és a Fidesz, mögötte a DK maradéka. Ez kb. 5 év folyamatos megaláztatás, csuklóztatás stb. Vigye el ezt a szart màs. De ennyi belátás nem lesz benne.
MC12
csebi
MC12
több mint 1 éve
Nem hàt, a Fidesznek még ez egy élhető, taktikázható közgyűlés. Ha lemondana Geri, na az jó szar lenne nekik is.Na nem mintha a Fidesz szeretne egy új választást akkor a Kúria nem olyan ítéletet hozna …Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
MC12
csebi
több mint 1 éve
Na nem mintha a Fidesz szeretne egy új választást akkor a Kúria nem olyan ítéletet hozna …Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Jó Nagy barom lenne, ha lemondana 5évi fizetésről, és oda adná magától a
Tiszának a széket a lemondással, , max majd egymásnak ugraszt mindenkit, küzdjenek csak egymással, nem fog ő infarktust kapni azért mert a város nem fejlődik emiatt, az meg legyen a választók problémája, ők így szavaztak.
#köztársaság
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ironikus nem? A pártnélküli machinátor, a füstös szobák bociszemű embere úgy végezze, hogy támogató nélkül kell lenyomnia egy komplett ciklust, ahol mindenki, de mindenki az ő bőrére fog utazni.Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
MC12
Meg is érdemli. Ő is baszott pártot építeni, hátba szúrt mindenkit. Megérdemli.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Így. Beadott egy papírt, amiről nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy el fogjàk kaszálni, Vitézyével együtt. Micsoda bátorság.Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
Willie Parker
Szerkesztette: MC12
több mint 1 éve
Mindenre nincs ember, az biztos.Mit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Meglepetés, hiszen a MEMO azért jött létre, hogy a Fidesznek rossz legyen... 😀
somoskovig
Ugyanez történt meg velem is "kicsiben", ahogy azt itt már említettem párszor 😕
r.baggio
Bruce
Ez az ország az ebek martaléka, egy ilyen ügyből, mint a gattyányos máshol minimum kormányválság lenne, itt csak egy morzsa a hétfő reggeli kávé mellett.
r.baggio
warr_b
Amadeus von Dollárbaloldal
warr_b
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Szerintem mindet visszadobják, h legyen már kuss!Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
somoskovig
több mint 1 éve
Bármit is ad be, lefogadom, hogy Vitézy beadványát fogják elfogadni és abban a két kerületben lesz új választás.No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
No meg azért lehet beadni úgy fellebbezést, hogy az egyértelműen alaptalan legyen. 😊Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.sztem nincs vesztenivalója
Ettől még nem kedvelem 😊
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De akkor nincs próbaidő a régi szabályok szerint. A Kitben mintha ez változott volnaVan két (ügyvéd) ismerősöm, aki hasonlóan járt az IH-nál. Lehet ez valami KM speciál, mert engem meg a KM ghostolt el.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
Ez az ország az ebek martaléka, egy ilyen ügyből, mint a gattyányos máshol minimum kormányválság lenne, itt csak egy morzsa a hétfő reggeli kávé mellett.
r.baggio
Úgy állj hozzá, mint Woody Allen, azaz olyan klubba nem lépnék, be amely önként felvenne.
Amúgy nem értem miért kellett leszerelned, vezényléssel megoldható lett volna (szerintem).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Respekt Xmas-nak, nyilván nem ismétlik meg a választást, de ez korrekt.Ettől még nem kedvelem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Karácsony igazából nem is akar főpolgi lenni 😛Csak a röplabda edzésen jár az esze.
dande2
több mint 1 éve
Karácsony igazából nem is akar főpolgi lenni 😛
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Most várakozás lehet, hogy menczerfasz és társai tolják, hogy ez fake news. Aztán jöhetnek az ismert nevek, akik Gyuriért megmozdultak.
több mint 1 éve
Kitálalt a volt NAV-os. Tovább??? Vagy most akkor ez is jóvanazúgy kategoria?Polt Péter majd jól feljelentésként értékeli, aztán 3 nap múlva elutasítja azt.
Eazzy
hesteg nemmerültfelbűncselekménygyanúja
több mint 1 éve
Kitálalt a volt NAV-os. Tovább??? Vagy most akkor ez is jóvanazúgy kategoria?hesteg következményeknélküliország
Eazzy
hesteg haviktortudnánemengedné
több mint 1 éve
Kitálalt a volt NAV-os. Tovább??? Vagy most akkor ez is jóvanazúgy kategoria?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
jj régen odairta nevét sok cikkhez innen kis lépés a nick, ahol minden 10dik hsz az h innen el kell menni ez nem állapot.Nem hinném, hogy ilyesmire van kapacitás, hogy egy ilyen viszonylag kis főrumot folyamatosan szemmel tartsanak.Szépirodalmat?Mit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b
warr_b
Dzsokijuing
warr_b
Különben meg minek? Megtudják hogy Józsika123 nevű felhasználó utálja őket, és akkor mi van? Ez lényegi infó?
Jan
v csak simán túl aktivnak itélték és inkább offline embereket keresnek
több mint 1 éve
mi 2000ben is gép előtt voltunkhvg.hu/itthon/20240617_pinterek-nagy-otlete-tartsanak-elmeleti-testnevelesorat-ahol-nincs-eleg-tornaterem2006, young Amadeus informatika órán a gimiben.
Negritis, a vajda
"Gyerekek, akkor vegyetek elő egy kockás füzetet!"
2 hónapig az informatika órán nem nyúlhattunk a számítógéphez.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem hinném, hogy ilyesmire van kapacitás, hogy egy ilyen viszonylag kis főrumot folyamatosan szemmel tartsanak.Szépirodalmat?Mit NEM olvasnak?Hát, ez esetben szopjanak lovat 😀Fixen olvasnak minket.Tuti, hogy itt a fórumon írtál valami olyat, amit nem kellett volna.Volt feleségem két jó barátja az Információs Hivatalnál dolgozott, ők szóltak, hogy van üresedés náluk. Én épp készenléti rendőr voltam, megpályáztam az állást, két interjú (az egyik hazugságvizsgálón), pszichológiai tesztek, fizikai felmérő. Látva az eredményeimet javasolták, hogy iratkozzak be a közszolgálati egyetemre, mert remek karrier előtt állok, de előbb le kell szerelnem a KR-től, utána tudnak felvenni. A leszerelésem után pár nappal indoklás nélkül elutasítottak, ismerőseink pedig soha többet egy üzenetet sem küldtek nekünk.erről én még nem olvastam itt, leírod kérlek vagy belinkeled amit írtál erről, mert engem ezek nagyon érzékenyen érintenektelex.hu/belfold/2024/06/17/partizan-gattyan-gyorgy-adocsalas-navAmikor pedig állást ajánlottak neki az Integritás Hatóságnál és átment a felvételin, felmondott a NAV-nál. Aztán – állítja – az állásajánlatot indoklás nélkül visszavonták, informálisan annyit közöltek vele, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
somoskovig
r.baggio
Bruce
r.baggio
warr_b
warr_b
Dzsokijuing
warr_b
Különben meg minek? Megtudják hogy Józsika123 nevű felhasználó utálja őket, és akkor mi van? Ez lényegi infó?
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240617_pinterek-nagy-otlete-tartsanak-elmeleti-testnevelesorat-ahol-nincs-eleg-tornaterem2006, young Amadeus informatika órán a gimiben.
Negritis, a vajda
"Gyerekek, akkor vegyetek elő egy kockás füzetet!"
2 hónapig az informatika órán nem nyúlhattunk a számítógéphez.