Politika

64 feliratkozó

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 273 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2025/01/24/orban-viktor-kossuth-radio-interju-jo-reggelt-magyarorszag-1

Itt az összegzés, minden szava arany. 😀
somoskovig
Teljes agyhalál, még alternatív valóságnak is erős.
Mikey
"Brüsszeli blablanyelv."
Szekunder szégyen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 180 — SB 50 Champion @ Grund
 telex.hu/gazdasag/2025/01/24/elovasarlasi-jog-budapest-fovaros-bkm-rakosrendezo-dubaj-eagle-hills-magyar-nemzeti-vagyonkezelo-stockton
warr_b
Az a legszebb, amikor a szuverén kormány azt mondja, hogy az arabok joga megmondani, hogy ki veheti meg a még a magyar állam tulajdonában lévő telket... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 069 — beers & Packers
akkor ugy latszik a Nagy Marton nem hulyeseget szolt ki, hogy milyen jo dolguk van a magyaroknak hanem ez a fo kommunikacio.
csebi
Abszolút így van:
 infostart.hu/arena/2025/01/23/nagy-marton-nemzetgazdasagi-miniszter
Bízzunk abban, hogy a verbális és pénzügyi képességei fordított arányban állnak egymással.
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 598
“Köszönőviszonyban nincsenek egymással a különböző közvélemény-kutatók adatai alapján várható parlamenti mandátummegoszlások. Akkurátusan követve a választási szabályokat és mindazt, amit a szavazatok földrajzi megoszlásáról és a levélszavazatok számáról és színéről legjobb tudásom szerint várhatunk, készítettem ötvenezer számítást arról, hogy vajon – a kutatások tényleges hibahatárát is figyelembe véve – milyen esélyt ad egyik illetve másik a kutyapárt mandátumszerzésére, a TISZA Párt parlamenti többségére, egy újabb fideszes kétharmadra, és így tovább. Az eredmények kicsit riasztóak, hiszen a Nézőpont és a Társadalomkutató decemberi adatai alapján nagyjából fifty-fifty esélye van egy újabb fideszes kétharmadnak, míg mondjuk az IDEA a héten megjelent friss számai alapján 82%-os esélye van annak, hogy a TISZA egymagában is megszerzi a parlamenti mandátumok többségét. Pedig én egy annál reálisabb – és sokkal tágasabb – hibahatárral számolok, mint amit a közvélemény-kutatók elismernek publikációikban.”

Tóka is kezd rájönni arra, amit itt megírtam 2-3 hónapja: nincs értelme figyelni a kutatásokat, mert teljesen más valóságokat mutatnak be. A Tisza előtt legalább a trendek alakulására lehetett következtetni belőlük, ma már ez is kérdőjeles, ha szakmailag akarunk közelíteni a kérdéshez. Majd november - december körül vissza lehet rájuk térni, kb. akkor kell elkezdeni közeledni egymáshoz, kivéve persze, ha valamelyik oldal komplett hülyét akar csinálni magából.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 891
 telex.hu/belfold/2025/01/24/orban-viktor-kossuth-radio-interju-jo-reggelt-magyarorszag-1

somoskovig
Teljes agyhalál, még alternatív valóságnak is erős.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 891
akkor ugy latszik a Nagy Marton nem hulyeseget szolt ki, hogy milyen jo dolguk van a magyaroknak hanem ez a fo kommunikacio.
csebi
Elvégre, ha valamit sokszor mondanak, akkor azt az emberek elkezdik elhinni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 614 — Chiefs GM

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀
somoskovig
most miben nyerünk vagy ki támad éppen?
Kúrfürst briareos
Mindenben
Mindenki

Asszem 😂
Eszem ágában sincs meghallgatni ezt a bohócot
warr_b
+1
Ne emeljétek a pártállami rádió hallgatottságát, pont elég, ami sajnos van.
Dzsokijuing
itt a lenyeg by telex:

„Elment 212 ezer ember telelni! Ebből négyet levonhatunk, mert én is voltam”

– mondta Orbán utalva az indiai utazására, miközben turisztikai adatokat sorolt arról, hogy hányan voltak Valenciában, Málagában, Dubajban a télen. Úgyhogy szerinte „abba kell hagyni ezt a szerencsétlenkedést”, hogy Magyarország nem áll jól. „Megindultunk, repülőrajt, utazósebesség, aztán sprint!” – mondta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀
somoskovig
Kúrfürst briareos
Mindenben
Mindenki

Asszem 😂
warr_b
+1
Ne emeljétek a pártállami rádió hallgatottságát, pont elég, ami sajnos van.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2025/01/24/elovasarlasi-jog-budapest-fovaros-bkm-rakosrendezo-dubaj-eagle-hills-magyar-nemzeti-vagyonkezelo-stockton

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
somoskovig
Kúrfürst briareos
Mindenben
Mindenki

Asszem 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
somoskovig

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 614 — Chiefs GM

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Aki még nem kávézott volna...

www.origo.hu/itthon/2025/01/bombariado-magyarorszag-terror-iskolak-kormany
NB2
Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...
StormST
megvárja az orosz ukrán békét

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 180 — SB 50 Champion @ Grund

NB2
Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 610 — nabege2@yahoo.com

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 909
Rááááadás!! Ráááadás!
A március 8-ai buli előtt a nagy érdeklődésre való tekintettel március 7-én szintén meglepjük Bindzsisztán népét egy koncerttel a Papp László Arénában!! Duplázunk!! Köszönjük mindenkinek! ❤️💋
Tessenek jegyet venni, mert ez is el fog fogyni!!!
ISTEN ÁLDJA BINDZSISZTÁNT!❤️

Csak volt azért egy plussz nap bekészítve előre ha véletlen nagy lesz az érdeklődés hirtelen.
Ügyes

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
Bocsi, ha baromságokat írtam, csak megosztottam a gondolataimat.
KB23
Szerintem nem lehet.
Nem reális a 45%.
Kampman
... és itt valóban a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál miatt.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 931
és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
KB23
Szerintem nem lehet.
Nem reális a 45%.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 023
Most nem óhajtok állást foglalni, hogy kormányunk által generált email ez vajon, de az tuti h magyar hatóságokon alapból kifogna a dolog.
több mint 1 éve
fake.id 2 095 — sixseveeeeeen
pont úgy ismerem az arab terroristákat, akik
1 idegen nyelven 2 előre 3 emaileket küldözgetnek a robbantgatásról és 4 mindezek után nem történik semmi. innen látszik, amit nem hittem volna, ezek tényleg szarban érzik magukat, hogy a kis antonionak már ilyen fasz ötletei vannak. ez olyan, mint amikor az a seggállat szilvássy a tót terroristákkal fenyegetőzött anno

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 067
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.
Amadeus the Young
Szerintem neki vannak bekészítve ilyen előre megírt zsidózós kommentek ahova csak a pontozott részre kell beírni pár dolgot a témától függően.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 912
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.
Zsellér van de Vrij
Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁

Visszafejtettek az email-t. Sztori itt:

www.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1i81l0k/bombariadókat_küldő_email_feltörve/
Ventura
Egyik kommentben bemásolták hogy a posztoló 2 hete pszichológus volt 😃
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 574
Szóval Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és most nálunk is volt bombariadó. Csehországban kiderítette a rendőrség, hogy orosz hekkerek voltak. Fico-ra elég rosszt fényt vetne, ha most ő is bejelentené, hogy a ruszkik beférköztek oda is, pláne hogy most ő az újabb béke galamb, viszont cserébe a nép egy része már most le akarja váltani.
OV-nak se nagyon lenne jó, ha kiderülne, hogy ne adja isten, pont a Magyarországon található volt orosz "bank" egyik szerveréről küldték volna az emailt, hisz akkor tovatűnne a felebaráti szeretet Putyinnal.
Csehország eléggé oroszellenes politikát folytat, de ott hamarosan választások és hát kell egy kis munició, hogy az Babis visszatérjen.
Nem vagyok konteó hívő, de azért érdekes dolgok ezek. Plusz idehaza plusz egy pont a rendeleti kormányzásnak, a Majka féle "lázadásnak", az arabok bevásárlásának Rákosrendezőn és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
KB23
Szlovakiaban ukranok voltak.
Ezt meg is erositette egy komolyan veheto nevtelen level.