Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 681 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan
Mikor ellenzékről beszéltek, hogy vagy milyen logika menten kerul szoba a dk?
Nem egyertelmu meg mindig hogy ok a ner resze, es nem all erdekukben valtozas? Komolyan, hogy varhattok barmit gyurcsanytol?

Ja es hogy most se maradjon ki:
pls, ne varjatok a messiast, mert nem fog jonni

Szervezodni kell(kellett volna)
thebeke
ha DK nem része akkor egyik parlamenti párt sem
márpedig nélkülük baszhatod
Negritis, a vajda
Kérdés mit vársz tőlük ?
Ha azt hogy ellenzék legyenek ok.
Ha azt hogy be döntsék a NERt akkor hajrá.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
Mikor ellenzékről beszéltek, hogy vagy milyen logika menten kerul szoba a dk?
Nem egyertelmu meg mindig hogy ok a ner resze, es nem all erdekukben valtozas? Komolyan, hogy varhattok barmit gyurcsanytol?

Ja es hogy most se maradjon ki:
pls, ne varjatok a messiast, mert nem fog jonni

Szervezodni kell(kellett volna)
thebeke
ha DK nem része akkor egyik parlamenti párt sem
márpedig nélkülük baszhatod

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Partizán nagyot megy
Örülök hogy kik jöttek beszélni

www.youtube.com/live/7LpRzWhk5c4?si=L5aswq0AtB1IvgUd

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na, megjöttek a remek művészek az X-en:
A rendőröket nézd le mert senkik és neked fognak jönni.
Aki nem jön az csicska, aki vidéki az is, aki dolgozik az is, aki beteg az is.
zacknorb
Kik ezek a baromarcúak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 973
Az irmagot kellene vegre elultetni, ez a kezdemenyezes ezekkel az arcokkal az irmag irmagjanak elultetese. Ez is tobb mint ami az elmult 10 evben tortent. Ehhez kell majd hozzarakni a politikat, kozben a vibe-ot valahogy fenntartani, megvarni mig felno 1-2 szavazo generacio. Ha ugyesek vagyunk 10 ev minimum, de lehetne 30 is. Szoval orulunk Vincent.

Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 742 — SB 50 Champion @ Grund
A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.
Novák Katalin népszerűsége beszakadt a Marianna árokba, de Pesten, az ellenzék fő bástyáján Ferit még így is jobban utálják nála.
Nyilvánvaló, hogy aki valamit is ad magára, nem akarja, hogy összemossák velük.
gabokocka
Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
Duff
Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.
Na ezek után szted ki akarja civilként, hogy hozzájuk kössék?
Úgyhpgy marad minden a régiben, kimegy 10ezer ember a Hősök terére, hőbörög egy jót, a közmédia lebuzizza őket és minden megy tovább ahogy eddig.
gabokocka
Hát sajnos nekem is ez a sejtésem. Sőt, annyira nyomják ezt a politikamentességet már, meg, hogy csak magyar zászlót hozzatok, hogy azt is el tudom képzelni, hogy az MTVA meg az Origo lehozza, hogy Fideszes békemenet volt 😀 Nagy része el is hinné.
Duff
A gyerekekért tüntetnek, sok magyar zászlóval, politikát és balhét nem akarnak, ezt simán el lehet és el is fogják adni kormány melletti békemenetnek, pár jól készült fotóval, videók nélkül, saját kommentárral...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, megjöttek a remek művészek az X-en:
A rendőröket nézd le mert senkik és neked fognak jönni.
Aki nem jön az csicska, aki vidéki az is, aki dolgozik az is, aki beteg az is.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
Érdekességképpen:

voxpopuli.444.hu/2024/02/15/mandatumszerzesi-eselyek-az-europai-valasztason-a-novak-gate-elott-es-utan

PS: igazából március elejére.közepére lesz meg, hogy a Fidesz mennyit és hogyan vesztett a Novák-ügyben, és ebből az ellenzék tudott e bármit profitálni.

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan
Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?

Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?

Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
Itt már a saját egyházi híveik tesznek fel olyan kérdéseket, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
A király meztelen és néhány 500 eurós nem takarja el a látványt.
Dzsokijuing
Én örök optimista vagyok, de abban még én se hiszek, hogy ezeknek a dolgoknak lesz komolyabb eredménye. Ezt már az önkormányzati választásra elfelejtik. A bázis nagyrésze meg már most megmagyarázza.
dugo93
az a baj hogy a 2 fő párt faszságra koncentrál
ami semmiben nem rezonál azzal amit a tömeg akar

ha a momentum-dk a rendszerszintű gondokról kezdene pofázni KE választás módja helyett akkor lehetne belőle valami
így? meh
Negritis, a vajda
DK nem akar ilyenről. Ők akarnak is kormányt váltani meg nem is. Tökéletes haszonélvezői ők is a NERnek.
több mint 2 éve

Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?

Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
Itt már a saját egyházi híveik tesznek fel olyan kérdéseket, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
Dzsokijuing
Én örök optimista vagyok, de abban még én se hiszek, hogy ezeknek a dolgoknak lesz komolyabb eredménye. Ezt már az önkormányzati választásra elfelejtik. A bázis nagyrésze meg már most megmagyarázza.
dugo93
az a baj hogy a 2 fő párt faszságra koncentrál
ami semmiben nem rezonál azzal amit a tömeg akar

ha a momentum-dk a rendszerszintű gondokról kezdene pofázni KE választás módja helyett akkor lehetne belőle valami
így? meh

több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608

thebeke
Dzsokijuing

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
Holnap akkor valaki? Esetleg egy bowl.hu-s szárny?
r.baggio
Csatlakozom 😊
Klaci79
megyünk mi is haverral.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
Novák Katalin népszerűsége beszakadt a Marianna árokba, de Pesten, az ellenzék fő bástyáján Ferit még így is jobban utálják nála.
gabokocka
Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
Duff
Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.
Úgyhpgy marad minden a régiben, kimegy 10ezer ember a Hősök terére, hőbörög egy jót, a közmédia lebuzizza őket és minden megy tovább ahogy eddig.
gabokocka
Hát sajnos nekem is ez a sejtésem. Sőt, annyira nyomják ezt a politikamentességet már, meg, hogy csak magyar zászlót hozzatok, hogy azt is el tudom képzelni, hogy az MTVA meg az Origo lehozza, hogy Fideszes békemenet volt 😀 Nagy része el is hinné.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
gabokocka
Duff

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
gabokocka

Szerkesztette: Duff
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tudom naív vagyok, de ebből nem fejlődhetne ki valami politikai szerveződés? Egy friss, fiatalos, egészséges, akiket nem olyan könnyű összeszarozni, akiknek nagy a pofájuk mint annó a Fidesz-nek? Annyira kellene a friss levegő.
Tudom naív vagyok...

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na valamelyik bélféreg azt az utasítást kapta Rogántól hogy lőjön shitgunnal a mai tüntetés szervezőire....
Ennél azért többre lesz szükség, kedves kultúrális fekélyencek.

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 496 — Saturday Night Lights

thebeke

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417

Btw. egyetlen ellenzéki Facebook shortssal, fizetett hirdetéssel nem találkoztam, továbbra is csak a megafon jön (akit, amit lehet/érdemes az ellenzéktől követni azt követem, szóval bőven beleférnék egy általános kampányba), az ismerősök osztják a holnapi meg kisebb része a 25-i tüntetés eseményét, de ennyi, párt-kampány nem fut.
MC12
Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
Jughead
Na ma direkt sokszor rámentem ellenzéki oldalakra ennek holnapra látszatja kell legyen 😀

(De párt hirdetés? Partizán, 444, meg ilyesmi nekem is jön, párt hirdetést nem kaptam)
MC12
Igen, leginkább a DK és a Momentum.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 423 — beers & Packers
Tüntetés előtt: közeledünk a 40 ezerhez (11,2 ezer résztvevő, 28,2 ezer érdeklődő). Jól hangzik, de csak az én ismeretségi körömben tudok három olyanról, aki azért megy, hogy megnézze Baukó Attilát. Amikor mondtam az egyiknek, ne nagyon számítson rá, hogy Azahriah koncertezni fog (akkor még nem jött ki a hír, hogy csak bejelentkezik), a sokat tudó emberek fölényes mosolyával közölte: "figyeld meg, hogy előad majd egy-két számot, ez egészen biztos".
Ui: Most látom Osváth Zsoltot. "Az esemény nem koncert lesz, ezért, akik azért mennének, hogy Azahriah-t hallják énekelni, azok inkább ne menjenek."

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve

Btw. egyetlen ellenzéki Facebook shortssal, fizetett hirdetéssel nem találkoztam, továbbra is csak a megafon jön (akit, amit lehet/érdemes az ellenzéktől követni azt követem, szóval bőven beleférnék egy általános kampányba), az ismerősök osztják a holnapi meg kisebb része a 25-i tüntetés eseményét, de ennyi, párt-kampány nem fut.
MC12
Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
Jughead
nekem meg minden alkalommal megafon jön, amikor benyomom a fb-ot...pedig jelentettem már elégszer, aztán mégis...ellenzékit nem látok egyet se (nem is hiányzik)
Klaci79
asszem az hogy telómon nincs fent csak a messenger gépen meg adblockert használok jó döntés

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 450 — #NoStress
Szerintem nem okos dolog, hogy az ellenzék potens része (dk - momentum) ...
MC12
Mármint az ellenzék NER-be tagozódott része.
Ezt hogy lehet mindig szem elől téveszteni?

...A politika/politikus nélkül tüntetés továbbra is teljes tévút, hiba, értelmetlen időtöltés, remek feszültség-levezetés nem több. Fájdalom, a közhatalmat választások útján politikusok gyakorolják, nem Azariah vagy Zsolti.
MC12
Ez így van, én is maximálisan faszságnak tartok mindenféle tüntetést, petíciót, stb.
De amíg nincs valós politikai alternatíva, addig marad Azariah, meg Zsolti.
Aki az ATV-n azt mondta, hogy az se baj, ha Orbán (végülis ki más, ő most a törvényhozó/végrehajtó hatalom), csak valaki csináljon valamit érdemben.

Orbánnak se jó ha ez a szarkupac ráég (mondjuk nem is hal bele), de ő szereti a hátországban a nyugit. Minden maffia, cég, szervezet akkor működik hatékonyan, ha nem belső, strukturális problémákkal kell baszakodnia, ha a rendszer működik, a hierarchia egyértelmű, aki elbassza az elhagyja a csapatot. Ha Orbán elrendezné a dolgokat, akkor nyugisabban gyűjtögethetné az anyagi/hatalombéli kreditjeit.

Magyarországon a korrupció a kutyát nem érdekli, az oktatásra szarik kb. mindenki, az egészségügy leromlását természetesnek tekintik az elmúlt 14, 34, hetveniksz évhez adaptálódva, de egy jogerősen pedofil bűnöző jogerősen bűnrészes segítőjének ennyire arrogáns, önellentmondásos, gusztustalan elengedése mindenkinél kibassza a biztosítékot.
És mivel te is ismered a mérések eredményeit, én is, Orbán is, így bizony most nála pattog a labda, ez "netadó" szint, erre valamit lépnie kell, nem elég a tik-tokon jogászkodnia.
És ezen lépés az, amit Azariah vagy Zsolti, és a sok hangos, nyüzsgő fiatal elérhet, míg politikusok, akik ellenzéket bohóckodnak a NER-ben meg nem.

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987

MC12
Jughead
nekem meg minden alkalommal megafon jön, amikor benyomom a fb-ot...pedig jelentettem már elégszer, aztán mégis...ellenzékit nem látok egyet se (nem is hiányzik)
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429

MC12
Jughead
Na ma direkt sokszor rámentem ellenzéki oldalakra ennek holnapra látszatja kell legyen 😀

(De párt hirdetés? Partizán, 444, meg ilyesmi nekem is jön, párt hirdetést nem kaptam)

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417

MC12