Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
Gyönyörű sztori ez is:

Lúdas Solymi
mint az egyszeri sztori a az autóvezetőről, akit a piás rendőr megszondáztat, és mivel nem színeződik ez az eszköz, ezért kékre fújja ő.

nincs ok a büntetésre? majd csinálunk egyet!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 052
Gyönyörű sztori ez is:

több mint 2 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
 telex.hu/belfold/2024/02/14/magyar-peter-covid-ukrajna-rogan-antal-menekult

Nem is maguk a sztorik lényegesek, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire rajta tartja a kezét minden döntésen Orbán. Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt, de ez újabb ékes bizonyítéka ennek.
Na ezek után aki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű kegyelmi döntés nem az ő tudtával, utasítására történt...
gabokocka
Itt az új ördög ügyvédje, nem lehet ezt nem imádni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.
NB2
Miért hallgatná bárki önszántából a seggfej Balázsékat?
warr_b
szoktunk rotálni a rádiók között, mert előbb-utóbb mind unalmas lesz egy idő után
ráadásul hétfőtől van a Ráskó Eszti is a Balázséknál, kíváncsiak vagyunk rá
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.
NB2
Miért hallgatná bárki önszántából a seggfej Balázsékat?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 067 — The Mathematician
NB2
jólvanezígyben bejátszották azt amikor a tucker putin interjúról beszélnek
már az elég szánalmas volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.
Szesze
Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
zinedine5
Szerintem ehhez még OV-re se lesz szükség, a saját egyháza fogja kikényszeríteni a lemondását, különben rájuk ég az egész.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
 telex.hu/belfold/2024/02/14/magyar-peter-covid-ukrajna-rogan-antal-menekult

Nem is maguk a sztorik lényegesek, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire rajta tartja a kezét minden döntésen Orbán. Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt, de ez újabb ékes bizonyítéka ennek.
Na ezek után aki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű kegyelmi döntés nem az ő tudtával, utasítására történt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?
nagylaza, főpohárnok
Ezek meg kik?
ender1112
Csák Máté leszármazottja, még az uradalom is létezik
Willie Parker
A féltestvére meg a Nemcsák Károly?
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?
nagylaza, főpohárnok
Ezek meg kik?
ender1112
Csák Máté leszármazottja, még az uradalom is létezik
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
nagylaza, főpohárnok
Ejjjj Bús Balázs
Amadeus von Dollárbaloldal

Ne búsulj!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Ejjjj Bús Balázs
Már kerületi polginak is szar volt anno...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
nagylaza, főpohárnok
Csák önjáró, ennek sosincs jó vége.
Dzsokijuing
Na ne vicceljünk már.

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
nagylaza, főpohárnok
Ejjjj Bús Balázs
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 496 — Saturday Night Lights
nagylaza, főpohárnok
Csák önjáró, ennek sosincs jó vége.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 466 — Ajmo Vatreni
Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.
Szesze
Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 359 — Csodabogár
 telex.hu/belfold/2024/02/14/bayer-zsolt-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-huth-gergely
implosion?

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 296 — balazs.t85@gmail.com
nagylaza, főpohárnok
Ezek meg kik?
ender1112
Bús Balázs III kerület volt Fideszes polgármestere
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 704 — Víí veeer dö cseempjönsz.
nagylaza, főpohárnok
Ezek meg kik?
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 426 — beers & Packers
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 861 — Steelers fan
 hvg.hu/itthon/20240214_reformatus_egyhaz_balog_zoltan_lemondas_fekete_karoly_nyilt_level
NB2
Ez pedig azért undorító mert ő pályázik a helyère......tiszántúl ès dunamellék a kèt (nègy van összesen) nagy egyházkerület hatalmi harca, hurrá 😥😡😔
dande2
Na pont ez a bajom az egyházakkal.
Emberek irányítják.
Az ember pedig gyarló.
kittli
Van olyan intézmény, amit nem emberek irányítanak?
Kivéve a MÁV-ot, amit a természeti törvények nyilván.
Kampman
Jogos.
És a többi intézmény vezetése is ugyanúgy le....ja a nagyfőnök szabályait?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
Az egy nagyon szép Longines, de hogy luxus lenne…hàt, inkább a közép-kategória felső része. Mondjuk ezzel valóban nehéz jó címet kitalálni.
MC12
Van már rá topik 😄
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
 hvg.hu/itthon/20240214_reformatus_egyhaz_balog_zoltan_lemondas_fekete_karoly_nyilt_level
NB2
Ez pedig azért undorító mert ő pályázik a helyère......tiszántúl ès dunamellék a kèt (nègy van összesen) nagy egyházkerület hatalmi harca, hurrá 😥😡😔
dande2
Éppen ezért Steinbach lesz a befutói, ha Balog tényleg lemond elnökként. (Vagy Pintér. Esetleg Fekete. Bármibe fogadok, hogy háromból egész biztosan eltalálom.)
nagylaza, főpohárnok
Vagy Orbán.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 426 — beers & Packers
NB2
dande2
Éppen ezért Steinbach lesz a befutó, ha Balog tényleg lemond elnökként. (Vagy Pintér. Esetleg Fekete. Bármibe fogadok, hogy háromból egész biztosan eltalálom.)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok