Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 050
Rogán interjú 29:05-nél érdekes nézni a tesztbeszédét 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 660 — nabege2@yahoo.com
ha Gulyás Geri nem Fideszes lenne, szerintem rohadt népszerű lenne, tuti jó arc amúgy, csak a hatalom őt is meghülyítette
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Fuhh, Tóni, de cefet szarul nézel ki baszod.
warr_b
25 perce nézem, eddig dögunalom ez az interjú.
nagylaza, főpohárnok
Én nemtom rászánni magam, pedig mostanában minden szart megnézek, de ez nem megy 😊
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 709 — beers & Packers
warr_b
25 perce nézem, eddig dögunalom ez az interjú.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 024 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Amadeus von Dollárbaloldal
Lehetne újra, nem találom.
Klaci79
 rumble.com/v50p808-karcsony-vitzyt-lapttal-fogjuk-agyonverni.html
r.baggio
Csak nem mindenben igaza van/volt a fasz Puzsernak vele kapcsolatban?

Geri a balos csoda, a Vitezy felett aratott moralis foleny. Meg jo, hogy Geri szerint nem azt kell elemezni, amit mond, hanem azt, hogy lehallgattak/hogyan kerult elo a hangfelvetel. Olyan ismeros ez valahonnan… Peti miniszter?
Foldesi26
A politikában nem az számít, hogy a valóságban éppen mit történik vagy hangzik el, hanem hogy a nyilvánosság hogyan fogadja, körülményektől függően mekkora feneket kerítenek neki. Egyébként a telexes interjújában minden elhangzott dologra magyarázatot adott.

Az, hogy lapáttal agyonverné Vitézyt, abban nincs semmi - talán még jót is tett az imidzsének, mert gyakran szeretik őt anyámasszony katonájaként beállítani. Az is kiderült, hogy miként játszmázik a különböző pártok között, és ez még erősítheti is abban, hogy ő tényleg egy független entitás a politikában. Aki picit is követi az ő pályályát nem fog ezeken meglepődni, az egyik legnagyobb baloldali túlélő, és ezt ennek is köszönheti.

Puzsér pedig moralizálhat, lamentálhat sok közéleti dolgon, de a reálpolitika nem erről szól. Amit Petiminiszter leművelt egy ennél kategóriákkal súlyosabb ügyben, azt meg csak ne hasonlítgassuk ehhez. 😀
balintbaba
sztem a "lapáttal agyonverés" teljesen korrekt szimbólum, használta ő már magára is az elásást
az is szépen látszik hogy egyszerre veszi hülyére a DKt és az LMPt is a Momentummal karöltve
nem véletlen hogy Párbeszéd frakció a neve valaminek amiben már csak 2 párbeszéd tag van és sose volt 10nél több szavazója
puzsér meg olyan szépen adja elő magát, kár hogy távolról bűzlik a gyűlölet és sértettség ami miatt van akinek mindent is elnéz, másnak meg semmit se
a mai adást hallgattuk muterral a kocsiban és kifejezetten szánalmas volt a vernyákolása az MP-ATV témában (hálisten nem végig hallgattam de így is fájt)
Negritis, a vajda
Köszönöm, magamtól is sikerült megértenem, hogy a lapáttal agyonverés metaforája annak, hogy keményen meg fogják dolgozni Vitézyt. Azért attól tartózkodnék, hogy meghajoljak azelőtt, hogy ez milyen szép és jó kifejezés, ez még mindig nem a vágyott politikai kultúra, még ha privátban is mondta. De ebbe belekötni prűdség lenne, nem is erre vonatkozott a megfigyelés, hanem:

1. Kérlek segítsetek megérteni, hogy mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha épp a fentiekben igazoltuk KariGerinél, hogy teljesen oké, sőt okos, reálpolitikailag helyes a "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt figyeljétek, amit cselekszem" orbáni elv.
2. Mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha Gerinek elnézhető, hogy a saját bevallása szerint is a nemzeti konzultációval megegyező módon alkotta meg és használja fel a lakógyüléses faszságát (a szidott Puzsér erre a hard talkban közvetlenül rámutat, ahol a Gergő ezt jó szokásához híven kikéri magának), a Bohár Dani szintű tiktokos lejáratú videókról ne is beszéljünk. Ilyen a reálpolitika, akárcsak a NER esetében.
3. Mi a gond a jelenlegi politikai kultúrával itthon, ha a partnerek hátba támadását, az épp számunkra előnyös hazudozást, a NER kommunikációs elemeinek beépítését legitimáljuk annyival, hogy ilyen a reálpolitika?
4. Petiminiszter ügye más lépték, ez nyilvánvaló, de segítsetek megérteni, hogy mennyiben váltjuk le a NER-t - jelenleg csak Budapesten - KariGerivel, ha már egy ilyen, kevésbé fajsúlyos kérdésnél is előadja a Petiminiszter attitűdöt.
Foldesi26
Jó hosszú hozzászólás, nekem erre most nincs erőm részletesen válaszolni, ezért rövid leszek. Lehet én élek delíriumban, de a KariGeri féle félrebeszélés, trükközés, hatalomtechnika által okozott károk kanyarban sincsenek azzal, amit a Dagadték okoztak ebben az országban. Abban az országban, ahol választások előtt a Dagadt azzal kampányol, hogy lehet élet (Fidesz) és halál (bárki más) között választani.

A politikában mindenkinek az első számú és legfontosabb célja a hatalom megszerzése, és ez együtt jár sok morálisan megkérdőjelezhető dologgal, de nem jön vele automatikusan egy ország gazdasági és kultúrális lerohasztása.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Reggel balog interjú, estére meg ez, ha ma nem lesznek rémálmaim, akkor soha

youtu.be/HsH4ykMigfY?si=7wJ8gb-55tlhTyc7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 116 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Aljas, korlátolt és képmutató.
Dzsokijuing
Nem is tudom, hogy melyik regénybeli vagy filmbeli szereplővel lehetne legjobban leírni Balog püspökúr jellemét, aki bármit megtenne, hogy az általa a hatalma csúcsának tartott pozícióban maradhasson, de legalábbis olyan helyzetben, ahonnan újra a csúcsra törhetne egy kis szánom-bánom után.
Vagy még ha a közvélemény nem is látná, de a háttérben meglehessen az a pozíciója, hatalma, amit eddig is gyakorolt és irányíthatná a református egyházat.

Ez az ember az ördögnek is eladná a lelkét a hatalomért, mert vagy/és hatalommániás és azt hiszi, hogy ő jó és a nagyobb jó érdekében tette mindezt.

Ez az ember megérdemli a legnagyobb megaláztatásokat is, de még az se mosná le a lelkéről meg a tetteiről a szennyet.
Lúdas Solymi
Foma Fomics és Szmergyakov sperma-cuvée-je ami Schmidt Mariban fogant.
Tactful Cactus
végtelenül szomorú vagyok és szégyellem magam..........a riporter srácnak max respect

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 044 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
fú de kellemetlen ez a Rogán-interjú, pedig még csak 6 perce nézem 😀 mármint inkább Rogán viselkedése az

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 011
Vajon Semmilyen Zsolti mikor jelenti be, hogy szakítanak a háborúpárti Európai Néppárttal? Éjfél után, vagy holnap reggel?
Vagy úgy fog távozni, mint a főnöke?
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 559
Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Aljas, korlátolt és képmutató.
Dzsokijuing
Nem is tudom, hogy melyik regénybeli vagy filmbeli szereplővel lehetne legjobban leírni Balog püspökúr jellemét, aki bármit megtenne, hogy az általa a hatalma csúcsának tartott pozícióban maradhasson, de legalábbis olyan helyzetben, ahonnan újra a csúcsra törhetne egy kis szánom-bánom után.
Vagy még ha a közvélemény nem is látná, de a háttérben meglehessen az a pozíciója, hatalma, amit eddig is gyakorolt és irányíthatná a református egyházat.

Ez az ember az ördögnek is eladná a lelkét a hatalomért, mert vagy/és hatalommániás és azt hiszi, hogy ő jó és a nagyobb jó érdekében tette mindezt.

Ez az ember megérdemli a legnagyobb megaláztatásokat is, de még az se mosná le a lelkéről meg a tetteiről a szennyet.
Lúdas Solymi
Foma Fomics és Szmergyakov sperma-cuvée-je ami Schmidt Mariban fogant.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 427 — The Mathematician
Bazzeg, Karácsonyról egyre inkább Feri vibeom van
zacknorb
?
Negritis, a vajda
Jelenlegi Partizán interjú
zacknorb
oh, majd vissza kell néznem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 024 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/valasztasi-foldrajz/2024/06/13/kulkepviseleti-szavazas-tisza-part-fidesz-ep-valasztas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 193 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
?
Negritis, a vajda
Jelenlegi Partizán interjú

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb
?

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 193 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 660 — nabege2@yahoo.com
Bayer meg megy tüntikézni
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 665 — Csodabogár
Szakértő Úr, aki nemfideszes, de azért lécci, a fideszes szavazatokat kérem. 😀

több mint 1 éve
focilap 63
 telex.hu/belfold/2024/06/13/vitezy-karacsony-megismetelt-fopolgarmesteri-valasztas-reakcio?

Azért van arc rendesen államtitkár úrnál. Amúgy nem is tudtam, h Vitézy már meg is nyerte a választást… ez nekem valahogy lemaradt.
rob3r7o
annak fényében vicces hogy hétfőn még ő is ezt kérte 😊
Negritis, a vajda
Nem ezt kérte, mert ez neki nem kedvező. Ő csak pár kerületben akarta megismételni a szavazást.
több mint 1 éve
 telex.hu/belfold/2024/06/13/vitezy-karacsony-megismetelt-fopolgarmesteri-valasztas-reakcio?

Azért van arc rendesen államtitkár úrnál. Amúgy nem is tudtam, h Vitézy már meg is nyerte a választást… ez nekem valahogy lemaradt.
rob3r7o
annak fényében vicces hogy hétfőn még ő is ezt kérte 😊

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 988

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 632
Még mindig értetlen vagyok: ha a delegáltak aláírták, hogy minden szabályosan zajlott, akkor ÚJRASZÁMLÁLÁST lehet kezdeményezni, de érvénytelen szavazatok érvényessé nyilvánítását nem.
Vagy tévedek?
Dzsokijuing
A jogorvoslat lényege arra vonatkozott, hogy Vitézyék valószínűsítették jegyzőkönyvek és egyéb dokumentumok alapján, hogy téves jogértelmezés miatt érvényes szavazatok kerültek érvénytelenné nyilvánításra, így kérte az érvénytelen szavazatok felülvizsgálatát. Tekintettel arra, hogy az NVB szerint megfelelően alátámasztásra került az, hogy érvényes szavazatok kerülhettek érvényesítésre, így valamennyi érvénytelen szavazat felülvizsgálatát rendelte el, melyet az NVI közreműködésével holnap végeznek el.

Ha valamely korábban érvénytelennek minősített szavazat érvényes, akkor azt annak megfelelően kell nyilvántartásba venni.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 946 — SB 50 Champion @ Grund
Még mindig értetlen vagyok: ha a delegáltak aláírták, hogy minden szabályosan zajlott, akkor ÚJRASZÁMLÁLÁST lehet kezdeményezni, de érvénytelen szavazatok érvényessé nyilvánítását nem.
Vagy tévedek?
Dzsokijuing
Újraszámolják, hogy hány volt közülük érvényes, aztán lesz egy óvás az érvényesítésért, aztán még egy újraszámlálás, 2026-ra lesz is főpolgármester... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 833 — Saturday Night Lights
Vagy tévedek?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)