Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
A kormánygépbe van kerozin 😁Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂Gondolom a fekete kisbusszal xDdd
warr_b
gamerkr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szürreális ez a kormányinfó. Egy másik univerzum öcsémVedd fel a brüsszeli szemüveged! 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂Gondolom a fekete kisbusszal xDdd
warr_b
több mint 3 éve
Hat akkor megy is a Jezuskanak az uj Level. Remelem jo voltam es adsz nekem 40l 95-öst. Ha rossz akkor legalabb 50 mázsa Szenet. Mind1 jol jönne. Köszi
több mint 3 éve
Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂

több mint 3 éve
Szürreális ez a kormányinfó. Egy másik univerzum öcsém
több mint 3 éve
A mol vezérigazgatóját nem kérdezik meg, a politikai döntés nem szakmai, én meg már csak egy kávét kérek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Telex😆
több mint 3 éve
Mit irtam? 😀Iszkiri, van még 7 perc, gyorsan verjétek tele!Javítottam neked, nehogy baj legyen tesómsz
Ventura
Hanni
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Ez nem szakmai kérdés, ez politikai kérdésHááát igen.

több mint 3 éve
mekkora fájdalommal mondta ki Gulyás G a telex szót 😀😀😀DDDDDDDD
több mint 3 éve
Iszkiri, van még 7 perc, gyorsan verjétek tele!Javítottam neked, nehogy baj legyen tesómsz
Ventura
több mint 3 éve
Kár hogy indulnom kell a kútra ,bontanék egy pezsgőt .Na pont erre gondoltam, hogy ez mekkora kibaszás az üzemeltetőkkel!?
vhsboxer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mi rácsesztünk, mert csak molnál tudunk üzemanyagkártyával tankolni, az meg akkor ezek szerint Dabason van nyitva legközelebbFeltöltötték az emberek a kocsikat, idén nekik már nem kell tankolnimindeközben volt ma egy pillanat, amikor eljöttem a kedvenc omv kutam mellett, ahol éppen nem állt senki, de úgy voltam vele, hogy "áh, jó lesz az a tankolás holnap is" 😀
r.baggio
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
teljes kapacitas Magyarorszagra fog jonni. Hahahahaaha
Ezt komolyan kimondta😃
több mint 3 éve
PrüsszelKimondatták Zsoltival!Mit?
nagir
YoungZeeZee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Brady kiégett.Kimondatták Zsoltival!Mit?
nagir
YoungZeeZee
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Feltöltötték az emberek a kocsikat, idén nekik már nem kell tankolnimindeközben volt ma egy pillanat, amikor eljöttem a kedvenc omv kutam mellett, ahol éppen nem állt senki, de úgy voltam vele, hogy "áh, jó lesz az a tankolás holnap is" 😀
r.baggio
több mint 3 éve
vhsboxer
104
Kár hogy indulnom kell a kútra ,bontanék egy pezsgőt .
több mint 3 éve
Egyik kedvenc érzésem itt a tankolás. Bolond Hyundai 35 liter ~7000hufMIVAN ÁRSAPKA
több mint 3 éve
engem inkább a kúton állók zavartak mostanábanLófaszt, egy darab autóval nem lesz kevesebb az utakon.Mondjuk legalább tényleg csak az lesz mostantól az utakon, akinek actual dolga van.Azér az nem akkor baj...
shawnka
nagir
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Így, nem x forintról emelték 30x-re, egyharmados növekedés történt csupánLófaszt, egy darab autóval nem lesz kevesebb az utakon.Mondjuk legalább tényleg csak az lesz mostantól az utakon, akinek actual dolga van.Azér az nem akkor baj...
shawnka
nagir
warr_b

---