Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
A maga primitív módján ütősebb, mint a szokásos nerplakátok.
2 hónapja
A meg nem értett zseni, akit elnyomnak... 😀hvg.hu/kultura/20251212_Akos-film-mozi-nezoszam-panasz-igazsag?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1765542101
2 hónapja
belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..ja hát már Tusványoson is bedobta a geci, hogy vinnének 80 egyénit. mondjuk nem úgy néz ki, hogy az elvtársak teljesen nyugodtak mert vezetnek
Josszi
2 hónapja
Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
random ásványvíz videóra kommenteltem hogy "ki a zsolti bácsi"Az mi a fenéért van, hogy hónapokkal a meta politikai hirdetés leszerelése után hiába nyomok a fidesz.hu által feldobott képre egy hamis információt terjeszt reakciót, 10 perc múlva két egymást követő bejegyzést javasol az oldalról nekem a face?Kíváncsi, hogy mi a véleményed a feldobott két új bejegyzésről. Nyomjál arra is hamis információt. Lehet, hogy a végén állást is ajánlanak majd. 😀
atapapa
peterk2005 udvari bolond
erre kaptam instant egy DM-t hogy beszélgessünk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az mi a fenéért van, hogy hónapokkal a meta politikai hirdetés leszerelése után hiába nyomok a fidesz.hu által feldobott képre egy hamis információt terjeszt reakciót, 10 perc múlva két egymást követő bejegyzést javasol az oldalról nekem a face?Kíváncsi, hogy mi a véleményed a feldobott két új bejegyzésről. Nyomjál arra is hamis információt. Lehet, hogy a végén állást is ajánlanak majd. 😀
atapapa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/12/12/political-capital-politikai-hirdetesek-fidesz-kormanypart-2025-meta-googleVan pénz lóvéra na...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/12/12/70-kinai-motorvonat-lazar-janos-terv/Majd én is eldicsekszem az asszonynak hogy felújítottam a konyhát amikor legközelebb veszek egy új bögrét.
A kormány átfogó vasútfejlesztési programot indít, amelynek részeként Hajdú-Bihar megyében egy új InterCity-kocsi áll be a Budapest–Debrecen vonalon.
Így kezdeni azért elég erős 😀
Beki
2 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/12/12/70-kinai-motorvonat-lazar-janos-terv/A kormány átfogó vasútfejlesztési programot indít, amelynek részeként Hajdú-Bihar megyében egy új InterCity-kocsi áll be a Budapest–Debrecen vonalon.
Így kezdeni azért elég erős 😀
2 hónapja
elv van új videó a szőlő utcából amit ma droppolnak, fabottal verésnah végre valami rendes konzervatív nevelés, Adrian Peterson tanította őket remélem
Cruyffista
remélem lesz a csatos övvel is videó hamarosan /s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Raadasul egy ilyen banyaremmel egetik magukat...index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/20 eve azt mondja valaki hogy egyszer lesz egy ilyen hir nagyon komolyan elkezdtem volna aggodni hogy mit tartogat a jovo. Most meg benne elunk.
Rájöttem hogy nem szabad több hír oldalt olvasnom.
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
2 hónapja
Igen. Egyébként anno megbukott a nb átvilágításon. Utána lett Győzike fideszes.index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Ez a Győzike lyánya?
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Ez a Győzike lyánya?
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/20 eve azt mondja valaki hogy egyszer lesz egy ilyen hir nagyon komolyan elkezdtem volna aggodni hogy mit tartogat a jovo. Most meg benne elunk.
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Az mi a fenéért van, hogy hónapokkal a meta politikai hirdetés leszerelése után hiába nyomok a fidesz.hu által feldobott képre egy hamis információt terjeszt reakciót, 10 perc múlva két egymást követő bejegyzést javasol az oldalról nekem a face?
2 hónapja
Lelkes vagyok én is, a Monty Python életmű mehet porosodni 😊index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/és utána mi lesz? mostmár csak azt kell kitalálni. mert ha ennyi elég a megőrüléshez, akkor most szólok, hogy ez csak a bemelegítés a későbbiekhez 🤗
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/és utána mi lesz? mostmár csak azt kell kitalálni. mert ha ennyi elég a megőrüléshez, akkor most szólok, hogy ez csak a bemelegítés a későbbiekhez 🤗
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Most mi a bajod? Tapasztalatot szerzett, ezek után ez a kacsaszájú valahol nagykövet lesz, vagy minimum konzul.
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Erre (is) megy ki a jatek.
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
Ne foglalkozz a politikaval, azzal csak baj van. Ha nem vagy Fideszes, akkor maradj otthon, hisz nekik ez jo.
2 hónapja
index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Rájöttem hogy nem szabad több hír oldalt olvasnom.
Megőrülök áprilisig..
2 hónapja
az elmúlt tizeniksz év alatt hozzászoktak, hogy ilyen faszságokat is lehet nyíltan kommunikálni, mert a pórnép szeme sem rebben.Ezt már leírtam párszor, szóval: mindig van lejjebb!Én nem értem. Ezek nem érzik, hogy mikor kell befogni a pofajukat? Egyszerűen már hová lehet lejjebb menni? Ez már nyomokban se tartalmaz kormányzásra alkalmas brigádot.
444.hu/2025/12/11/a-fideszes-budai-gyula-szerint-magyar-es-puzser-a-bunelkovetokert-szervez-tuntetest-a-hetvegere
bogjosi
KB23
most viszont ahogy naponta lövik tüdőn magukat, és tele lett a fasza sokaknak, ez már rájuk ég. szóval jöjjön csak Gyuszi a Pócs, meg Marci mellé 😀
2 hónapja
Szívemből beszélsz. Én egy ekkora méretű országnál sosem láttam értelmét külön listának és külön az egyéni képviselőknek (hát még amikor megyei lista is volt…). Vagy egyik, vagy másik, a vegyes értelmetlen. Egyszerűen nincs akkora különbség a szabolcsi és a somogyi emberek általános problémái között, ami miatt nekik aztán mindenképpen külön képviselő kell.Én azt látom a világban, hogy ahol nincs, vagy nem full force a frakció fegyelmi rendszer, azok az országok is működnek. Sőt, többségük jobban működik, mint ahol full force van. Nyilván vannak dolgok, amiben muszáj egyetérteni, de egyébként én abszolút lelkiismeret illetve érdekképviselet párti vagyok. Ha a frakció fegyelem a minden, akkor mijafasznak is van egyéni képviselő? Akkor legyen tisztán listás szavazás oszt kész.Nagyon helyesen. Én mindig frakciófegyelem párti voltam. Addig lehet egyénieskedni, amíg megvan a többség. Vagy szerinted lehet úgy normálisan kormányozni, hogy minden képviselő bármilyen szavazásnál döntsön belátása szerint? Káosz.Értem amit írsz (egyet is értek vele), de amikor olvastam, a kisördög azonnal át is fogalmazta mindezt úgy, hogy "vagyis elkezdték legyártani a jövő hűséges gomb nyomogatóit". 😀Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12
peterk2005 udvari bolond
Ha már, akkor a csak lista + bónusz mandátum híve vagyok, tehát a listán nyertes párt, ha eléri mondjuk a 40-45%ot, akkor kap annyi plusz mandátumot, amennyi a kormányalakításhoz elég (több helyen van ilyen az eu-N belül is) kormányozni tud, alkotmányozni nem. Jónapot.
Én nem kockáztatnék meg olyan kijelentést, hogy nincs igazad a frakciófegyelem kérdésében, mert nem ismerem a legtöbb demokratikus ország frakciófegyelmi szokásait, de ha van erről bővebb ismereted szívesen elolvasom.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”