Politika
70 feliratkozó
24 napja
Nem bírom nézni ezt a vergodest a hírtvn. Asszony már sírva röhög rajtuk 😄Én imádom, elképesztő ahogy ma megfejtik a világot és a fiatalságot
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Hir tv kb mint a lotto azt se tudják mi jön
Janek
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
én meg sírdogálokén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
24 napja
Navracsics 40-53, ez talán kissé meglepő

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
24 napja
A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
24 napja
Mindenki áttérhet még a világos oldalra 😉Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
24 napja
OV helyett Zelenszkij lesz a miniszterelnök!!!!
24 napja
Debrecen kb el is dőlt, sima tisza győzelem lesz.
24 napja
Nekem is elég volt az m1 és hirtévés katasztófaturiskodásból.partizán megy a tv-be, jó az
Az rtl a nyugodt erő.
SBL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Lezsák már már lealázva
24 napja
Szamomra a legjobban ez a Menczeres nez ki."rugalmas" a hírtv.Azt se tudják mit mutassanak, hogy melyik néz ki nem annyira szarul 😀
Tactful Cactus
Lúdas Solymi
24 napja
Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Tepper takarodj!
24 napja
Huth Geri megbillent rendesenNyalogarnam a tv-rol a konnyekt ahogy Cartman Scott Tenormann-et
imádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni
ezt a videót majd elrakom humorosba
petey
24 napja
Dőlnek az adatok, nem tudok tisztán látni, de érzésre ez nagyobb 2/3-is lehet mind a 2022-es Fideszes volt. Az biztosnak látszik, hogy megtörtént a megdőlés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Nekem is elég volt az m1 és hirtévés katasztófaturiskodásból. Az rtl a nyugodt erő.
24 napja
"rugalmas" a hírtv.a csaj használhatná a rugalmasságát rajtam 😉
Tactful Cactus
24 napja
"rugalmas" a hírtv.Azt se tudják mit mutassanak, hogy melyik néz ki nem annyira szarul 😀
Tactful Cactus
24 napja
Huth Geri megbillent rendesenA patriótán van Geri?
imádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni
petey
24 napja
Mondjuk nem véletlen ment már délután, hogy megérkezett Ferihegyre Schmidt Máriáék gépe. Kérdés, hogy hányan férnek fel rá, mert jelentkező biztosan sok lesz. a fidesz vezérkartól Hernádi Zsolton át Jászai Gellértig.
24 napja
én is a hírtv-t nézemén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
24 napja
Huth Geri megbillent rendesenimádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni