Politika
70 feliratkozó
24 napja
lehet, hogy lesz még Tisza sajtótájékoztató. WOWMa már győzelmi beszéd lesz valamikor
Tactful Cactus
24 napja
lehet, hogy lesz még Tisza sajtótájékoztató. WOW
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
HirTV-s tagok mindjárt sírnak 😀Lehet menni a piacra srácok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Hir tvs linket idekint van a kitűzöttben, de amúgy www.youtube.com/watch?v=Ie0f08A6WiY
Janek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Hir tvs linket idemost Tisza sajttáj megy
Janek
Poloska vagyok.
24 napja
Becsót a saját városában már van körzet, ahol verték (3ből 1)
Poloska vagyok.
24 napja
Patriótán Fodor G. szakértő úr: "nagyon meglep az eredmény. Az imént bemutatott 6 körzetből mind a hatban kék vezetés van, pedig én ebből a hatból ötben fidesz győzelmet vártam."Ez az ember nem Deák Dani, hanem egy fidesz oldalon sokat hivatkozott "teoretikus", akiről sok évig még én is azt gondoltam, hogy érdemes elolvasni amit ír/mond.
Nem csak a Mari nénik élnek alternatív világegyetemben, hanem baszki mindannyian. Döbbenet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Aszongya ez valami protest...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
Orbán csak nagyarányú vereség esetén mond le.hát a 100-0 lenne lehet neki csak a nagy.
Ez ugye még nem az?
SBL
24 napja
Ez a tiszás kampányfőnök (?) egész szimpatikusan beszél, annyira más, mint a régi libsi stílus.
24 napja
ÓÓÓ... Ik... már aggódtam miattad. Nagyon csendes voltál egész napA kutyáknak és a dk-nak is meglesz az 1%Löfli nem szavazott hiába! Igazán átvehetné a párt irányítását is!
Kampman
iktriad
24 napja
cegléden 57%-nál 10 % előny..... Billegő körzet
24 napja
ritkán voltam ilyen boldog életemben, mint maÉn rengetegszer, hála Istennek! De a káröröm szintem maximum körül van.
Szesze
24 napja
a nemcsákos körzettel mi van?A legszebb, hogy Csincsén is meg lett baszva az a féreg lol
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
24 napja
A kutyáknak és a dk-nak is meglesz az 1%Löfli nem szavazott hiába! Igazán átvehetné a párt irányítását is!
Kampman
24 napja
nálunk (pest 06) hankó nagyot szopik, ÚRISTENóhh ne...
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
nálunk (pest 06) hankó nagyot szopik, ÚRISTEN
24 napja
Ave. 🥰🥰🥰Menczer hogy all?33,37
Stez
Tisza 58+
zacknorb
Koszi