Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Ezt nem tudhatod h így van.Mit vársz egy olyan hatalomtól, amelyikben a fő döntéshozók olyan férfiak, akik abban a társadalmi státuszban élnek, amelyikben a saját gyerekük egy facebook kép erejéig, vagy egy esti puszi erejéig van kiszakítva a nevelőnő kezéből. Ha lázas, ha bántotta a barátja, ha rosszat álmodott, akkor legfeljebb távolról szurkol. Ezektől az emberektől éppen annyira távol van a gyerek, mint a hétköznapi társadalom egyéb részei is.oktatás, egészségügy után az egyházak mikor kerülnek a bm-hez?amugy ezen gondolkoztam en is, hogy regen rossz az, ha mar az az elso elbol jovo reakcio, hogy majd Sanyi bacsi rendorei megoldanak mindent. mar varom, hogy mikor kerul meg a rendorokhoz plusz feladat. van egy-ket otletem amugy:
Josszi
1. mostantol rendorok felugyelhetnek a szuretet osszel
2. nekik kellene ki-felvonulni a busojaras alkalmaval
3. de talan a legjobb az lenne, ha ok lennenek a fuggetlen delegaltak a szavazatszamlalo bizottsagokban.
csebi
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Én azt látom a világban, hogy ahol nincs, vagy nem full force a frakció fegyelmi rendszer, azok az országok is működnek. Sőt, többségük jobban működik, mint ahol full force van. Nyilván vannak dolgok, amiben muszáj egyetérteni, de egyébként én abszolút lelkiismeret illetve érdekképviselet párti vagyok. Ha a frakció fegyelem a minden, akkor mijafasznak is van egyéni képviselő? Akkor legyen tisztán listás szavazás oszt kész.Nagyon helyesen. Én mindig frakciófegyelem párti voltam. Addig lehet egyénieskedni, amíg megvan a többség. Vagy szerinted lehet úgy normálisan kormányozni, hogy minden képviselő bármilyen szavazásnál döntsön belátása szerint? Káosz.Értem amit írsz (egyet is értek vele), de amikor olvastam, a kisördög azonnal át is fogalmazta mindezt úgy, hogy "vagyis elkezdték legyártani a jövő hűséges gomb nyomogatóit". 😀Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nagyon helyesen. Én mindig frakciófegyelem párti voltam. Addig lehet egyénieskedni, amíg megvan a többség. Vagy szerinted lehet úgy normálisan kormányozni, hogy minden képviselő bármilyen szavazásnál döntsön belátása szerint? Káosz.Értem amit írsz (egyet is értek vele), de amikor olvastam, a kisördög azonnal át is fogalmazta mindezt úgy, hogy "vagyis elkezdték legyártani a jövő hűséges gomb nyomogatóit". 😀Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
MC12
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Budai Gyula akkor kell, mikor Menczert és Németh Szilárdor pihentetik.Ezt már leírtam párszor, szóval: mindig van lejjebb!Én nem értem. Ezek nem érzik, hogy mikor kell befogni a pofajukat? Egyszerűen már hová lehet lejjebb menni? Ez már nyomokban se tartalmaz kormányzásra alkalmas brigádot.
444.hu/2025/12/11/a-fideszes-budai-gyula-szerint-magyar-es-puzser-a-bunelkovetokert-szervez-tuntetest-a-hetvegere
bogjosi
KB23
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Értem amit írsz (egyet is értek vele), de amikor olvastam, a kisördög azonnal át is fogalmazta mindezt úgy, hogy "vagyis elkezdték legyártani a jövő hűséges gomb nyomogatóit". 😀Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Mit vársz egy olyan hatalomtól, amelyikben a fő döntéshozók olyan férfiak, akik abban a társadalmi státuszban élnek, amelyikben a saját gyerekük egy facebook kép erejéig, vagy egy esti puszi erejéig van kiszakítva a nevelőnő kezéből. Ha lázas, ha bántotta a barátja, ha rosszat álmodott, akkor legfeljebb távolról szurkol. Ezektől az emberektől éppen annyira távol van a gyerek, mint a hétköznapi társadalom egyéb részei is.oktatás, egészségügy után az egyházak mikor kerülnek a bm-hez?amugy ezen gondolkoztam en is, hogy regen rossz az, ha mar az az elso elbol jovo reakcio, hogy majd Sanyi bacsi rendorei megoldanak mindent. mar varom, hogy mikor kerul meg a rendorokhoz plusz feladat. van egy-ket otletem amugy:
Josszi
1. mostantol rendorok felugyelhetnek a szuretet osszel
2. nekik kellene ki-felvonulni a busojaras alkalmaval
3. de talan a legjobb az lenne, ha ok lennenek a fuggetlen delegaltak a szavazatszamlalo bizottsagokban.
csebi

2 hónapja
Ezt már leírtam párszor, szóval: mindig van lejjebb!Én nem értem. Ezek nem érzik, hogy mikor kell befogni a pofajukat? Egyszerűen már hová lehet lejjebb menni? Ez már nyomokban se tartalmaz kormányzásra alkalmas brigádot.
444.hu/2025/12/11/a-fideszes-budai-gyula-szerint-magyar-es-puzser-a-bunelkovetokert-szervez-tuntetest-a-hetvegere
bogjosi
2 hónapja
Ezt már leírtam párszor, szóval: mindig van lejjebb!444.hu/2025/12/11/a-fideszes-budai-gyula-szerint-magyar-es-puzser-a-bunelkovetokert-szervez-tuntetest-a-hetvegere
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
“A valóság elmehet a kúrva anyjába, ha Orbán Viktor azt mondja!” by Puzsér.Nagy Ádámék egyik terméke hasonló, pulcsi azzal a felirattal, hogy "Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta". 😀
Ezt pólókra és plakátokra kéne ragasztani.
Cowboykarcsi90
kopaszcsimpanz.hu/collections/pulcsik/products/boldog-cipzaras-pulcsi
2 hónapja
“A valóság elmehet a kúrva anyjába, ha Orbán Viktor azt mondja!” by Puzsér.Ezt pólókra és plakátokra kéne ragasztani.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
2 hónapja
nem iden, evekkel ezelott. annyira meglepodtem ezen, hogy mai napig megvan.ugyanmar. meg itt a forumon is jo paran hangosan adtak tudtunkra, hogy tamogatjak azt, hogy menedekkeroket agyonvernek a hataron, akik ugye semmilyen buncselekmenyt nem kovettek el. mar regen itt tart a magyar kozvelemeny jelentos resze.Tényleg volt ilyen? Erről lemaradtam.
csebi
nagylaza, főpohárnok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
ugyanmar. meg itt a forumon is jo paran hangosan adtak tudtunkra, hogy tamogatjak azt, hogy menedekkeroket agyonvernek a hataron, akik ugye semmilyen buncselekmenyt nem kovettek el. mar regen itt tart a magyar kozvelemeny jelentos resze.Tényleg volt ilyen? Erről lemaradtam.
csebi
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/12/11/digitalis-polgari-kor-gyules-szeged-facebook-fizetett-politikai-hirdetes-metaHehe, fizethetjük majd megint a bértapsolókat.
2 hónapja
Nyilvan igy van, ettol fuggetlenul baromira zavar, hogy ennyire magabiztosan fel lehet vallalni az atlag nyilas pribek hozzaallasat. De persze, csak a szokasos, nepnemzethy radikalisok szazevente lerugdossak a kozerkolcsot a faszba.Nagyon vicces lenne, amikor moralisan ott tart az allampart es a fanjaik, hogy barmilyen buncselekmenyt elkoveteset kovetoen a smasszer onkenye egyenesen indokolt, ha nem lenne az egesz egyszerre kibaszott szomoru es gyomorforgato. A bv es a javitointezet osszemosasan lassan fel sem huzza az ember a szemoldoket, fasiszta seggfejek ok es mindenki, aki barmilyen formaban tamogatja ezt a rendszert.ugyanmar. meg itt a forumon is jo paran hangosan adtak tudtunkra, hogy tamogatjak azt, hogy menedekkeroket agyonvernek a hataron, akik ugye semmilyen buncselekmenyt nem kovettek el. mar regen itt tart a magyar kozvelemeny jelentos resze.
De amugy hajra kg, nem szabad a tiszanak tulhatalmat adni jajj jajj, nehogy ketharmaduk legyen a kutyak nelkul!!!
dankodavid
csebi
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
Miniszterelnök Úr! Ha elfogad tőlem egy tanácsot, legközelebb a megállapodást írassa alá, ne a sapkát!
2 hónapja
Punciskodunk itt, tűzparancs oszt jónapot.Nagyon vicces lenne, amikor moralisan ott tart az allampart es a fanjaik, hogy barmilyen buncselekmenyt elkoveteset kovetoen a smasszer onkenye egyenesen indokolt, ha nem lenne az egesz egyszerre kibaszott szomoru es gyomorforgato. A bv es a javitointezet osszemosasan lassan fel sem huzza az ember a szemoldoket, fasiszta seggfejek ok es mindenki, aki barmilyen formaban tamogatja ezt a rendszert.ugyanmar. meg itt a forumon is jo paran hangosan adtak tudtunkra, hogy tamogatjak azt, hogy menedekkeroket agyonvernek a hataron, akik ugye semmilyen buncselekmenyt nem kovettek el. mar regen itt tart a magyar kozvelemeny jelentos resze.
De amugy hajra kg, nem szabad a tiszanak tulhatalmat adni jajj jajj, nehogy ketharmaduk legyen a kutyak nelkul!!!
dankodavid
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
tudon egy is.buborékban élek és a világ nem fehér vagy fekete, de fasznak kell elbaszni a napomat pár hirrel:Ez része Trump tárgyalástechnikájának. Most már ott tart, hogy a béke feltétele, hogy kapjon az orosz vagyonból.
https://telex.hu/belfold/2025/12/11/orban-viktor-egyesult-allamok-uj-nemzetbiztonsagi-doktrina-donald-trump-velemeny-europa-oroszorszag
https://telex.hu/kulfold/2025/12/11/usa-trump-nemzetbiztonsagi-strategia-eu-oroszorszag-kina
https://telex.hu/belfold/2025/12/11/median-a-magyarok-tobbsege-tart-az-oroszok-beavatkozasatol-a-valasztasokba
persze tudom hogy nem a polgári demokrácia vége felé tartunk (nem a faszt nem) , hanem egy átmeneti korszakban élünk (szuper basszameg) a technológiai átrendeződés, geopolitikai újraszabás, társadalmi polarizáció stb .. és hogy ilyen időszak már volt sokszor,és mindig konszolidáció követi és ez csak zaj, világ a felszínen zajos, de a struktúrák stabilak blablabla..
de mégis beszartam..
tegye fel a kezét aki szintén fél velem együtt?
köszönöm a figyelmet, elmentem kávézni
Josszi
Ők így csinálják. Ezek tranzakció alapú helyzetek. Nincs itt semmilyen stratégia, tranzakciók vannak. Trump már rég nem lesz elnök, amikor az EU még bőven működni fog, bármennyire is balfaszok, akik a fejben vannak, a rendszer ennél sokkal erősebb.

2 hónapja
Nagyon vicces lenne, amikor moralisan ott tart az allampart es a fanjaik, hogy barmilyen buncselekmenyt elkoveteset kovetoen a smasszer onkenye egyenesen indokolt, ha nem lenne az egesz egyszerre kibaszott szomoru es gyomorforgato. A bv es a javitointezet osszemosasan lassan fel sem huzza az ember a szemoldoket, fasiszta seggfejek ok es mindenki, aki barmilyen formaban tamogatja ezt a rendszert.ugyanmar. meg itt a forumon is jo paran hangosan adtak tudtunkra, hogy tamogatjak azt, hogy menedekkeroket agyonvernek a hataron, akik ugye semmilyen buncselekmenyt nem kovettek el. mar regen itt tart a magyar kozvelemeny jelentos resze.
dankodavid
2 hónapja
Nagyon vicces lenne, amikor moralisan ott tart az allampart es a fanjaik, hogy barmilyen buncselekmenyt elkoveteset kovetoen a smasszer onkenye egyenesen indokolt, ha nem lenne az egesz egyszerre kibaszott szomoru es gyomorforgato. A bv es a javitointezet osszemosasan lassan fel sem huzza az ember a szemoldoket, fasiszta seggfejek ok es mindenki, aki barmilyen formaban tamogatja ezt a rendszert.a többségnek ez a lényeg, elérték a célt, beszart mindenki, (velem együtt) szarrá vagyunk manipulálva és a többség nem néz utána nem gondolkodik és önző szardarab,
dankodavid
várom az eltartott kisujjal szakértő megmondóembereket hogy ők mennyire kivül állnak ettől és csak én vagyok hülye és paranoid..
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
tudon egy is.buborékban élek és a világ nem fehér vagy fekete, de fasznak kell elbaszni a napomat pár hirrel:https://telex.hu/belfold/2025/12/11/orban-viktor-egyesult-allamok-uj-nemzetbiztonsagi-doktrina-donald-trump-velemeny-europa-oroszorszag
https://telex.hu/kulfold/2025/12/11/usa-trump-nemzetbiztonsagi-strategia-eu-oroszorszag-kina
https://telex.hu/belfold/2025/12/11/median-a-magyarok-tobbsege-tart-az-oroszok-beavatkozasatol-a-valasztasokba
persze tudom hogy nem a polgári demokrácia vége felé tartunk (nem a faszt nem) , hanem egy átmeneti korszakban élünk (szuper basszameg) a technológiai átrendeződés, geopolitikai újraszabás, társadalmi polarizáció stb .. és hogy ilyen időszak már volt sokszor,és mindig konszolidáció követi és ez csak zaj, világ a felszínen zajos, de a struktúrák stabilak blablabla..
de mégis beszartam..
tegye fel a kezét aki szintén fél velem együtt?
köszönöm a figyelmet, elmentem kávézni
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Nagyon vicces lenne, amikor moralisan ott tart az allampart es a fanjaik, hogy barmilyen buncselekmenyt elkoveteset kovetoen a smasszer onkenye egyenesen indokolt, ha nem lenne az egesz egyszerre kibaszott szomoru es gyomorforgato. A bv es a javitointezet osszemosasan lassan fel sem huzza az ember a szemoldoket, fasiszta seggfejek ok es mindenki, aki barmilyen formaban tamogatja ezt a rendszert. De amugy hajra kg, nem szabad a tiszanak tulhatalmat adni jajj jajj, nehogy ketharmaduk legyen a kutyak nelkul!!!
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
Baggio vélhetően csak arra utalt, hogy Hontbandi ezt találja a legfontosabb kérdésnek az utóbbi napokból.Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
MC12
2 hónapja
Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?Mert a szómágia fontos. Tényleg. Ott volt mind a 106 képviselőjelölt, ebből azért sok tényleg képviselő lesz fèl év múlva, tényleg lesz Tisza frakció, akik akkor már valódi frakcióülést fognak csinálni. Most meg gyakorolják. A képviselő-jelöltek is elhiszik, hogy ez valami, önbizalmat kapnak. Ne felejtsük el, közülük szinte senki nem csinált ilyesmit, és a politizálásnak is megvan a maga logikája, struktúrája, szervezeti felépítése stb. Kifejezetten okos dolog volt ez, mégha inkább belülre is szólt, nem kívülre.
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1pjrkug/reggeli_k%C3%A1v%C3%A9_helyett_nagy_m%C3%A1rton_v%C3%A1lasza_a_napi/lefordítom: miniszter vagyok tehát megtehetem.
NB2