Politika
68 feliratkozó
2 hónapja
orbán jó meg van gyötörve. jó igy látni. www.youtube.com/watch?v=s9MezRiEx0Q
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ez viszont bréking: a Fidesz körül "nagy szellemi holdudvarok" vannak. Most kell megtudnom.
2 hónapja
Oké, én Iványitól úgy tudom, hogy nem volt. Ha neked van igazad, és volt: egészen biztos, hogy azt a tartozást ki tudták volna fizetni akár egy százalékból, akár közadakozásból.De volt köztartozasuk, (biztosan tudom) de ha nem fogadod el akkor nem, hagyjuk 😉🤷Az a rèsze igaz ennek, hogy törvènysèrtően fosztották meg egyházi státuszától. S emiatt jogtalanul kerültek bajba. Ugyanakkor az is valid ès ezt èn tudom hogy mikor mèg ez a rèsze rendben volt 2010-es èvek előtt ès környèke, akkor a munkatarsak utàni járulèkok befizetèsèvel igen csak nagyvonalúan bántak. Utána már rèszben kènyszerből mèg inkább. Ezèrt volt "butaság" Orbanèk rèszèről ezt így kezelni. Kevèsbè látványosan is ès jogszerűen intèzhette volna a "bosszúját" ha van "esze" mert amúgy Ivanyièk is adtak bőven alapot rá.Nem, Iványiék nem adtak alapot erre. Korábban nem volt köztartozásuk. Aztán először a kiegészítő támogatást vonták el tőlük, utána az alapnormatívát is. Ismétlem: törvénysértően. A magyar Alkotmánybíróság ezt ugyanúgy kimondta, ahogyan a strasbourgi emberi jogi bíróság is. Voltak évek, amikor egyszázalékos felajánlásokat sem gyűjthettek. A magyar állam egyszer már (jó néhány évvel ezelőtt) fizetni kényszerült, most újabb nemzetközi eljárás folyik, aminek az lesz vége, hogy súlyos milliárdokkal kell kárpótolni Iványiékat.
dande2
nagylaza, főpohárnok
dande2
2 hónapja
Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!Ez remek hír!
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
kicsit sincs meg az (ex-)főniben az az átütő erő mint amikor 2002-10 ellenzékben volt.Kíváncsi vagyok, hogy ez most műsor-e a részéről vagy tényleg ennyire szétcsúszott.
Heisman nádor
2 hónapja
kicsit sincs meg az (ex-)főniben az az átütő erő mint amikor 2002-10 ellenzékben volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Bmeg Dopeman számon kéri a Tiszat hogy miért nem nyilatkozik arról, hogy ugyanúgy rendeleti kormányzás lesz e? A Fideszt megkerdezte miért van szükség ra évek óta?
Miért kapcsolok a hírt tvre.
2 hónapja
Persze. Senki nem sehonnan jön.A 2000-es évek elején egy olyan tanácsadó cégben látott el kézbesítési megbízotti feladatokat, amelybe a két magyar tulajdonos mellé franciák is beszálltak. A két magyar Habony Árpád, a Fidesz kommunikációs tanácsadója és Győri Tibor, a Mahir Rt. akkori vezérigazgatója volt.24.hu/belfold/2026/04/16/rubovszky-rita-habony-arpad-tanacsado-ceg/?fbclid=IwdGRjcARN7jpjbGNrBE3UyWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHuUGLll8hHr_yRTC_CS7srJaW-Tqo4FUsUrCG4VXdGH_J3Z2NyyDErWobqE4_aem_yE_sHfFqa4dteIAaaRJUrAKicsi ország vagyunk. Mindenki ismer mindenkit, mindenki boltol mindenkivel.
zacknorb
Egy elit van, csak van amikor a másodvonal előrelép, az első hátra, ésígytovább. Mindig ez történik.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért nem mai történet.
szaba
Magáról MP-ről is lehetne ilyen kapcsolati "leleplezéseket" írni, Lázárral, Mészárossal, Varga Judittal, stb.
Én arra utaltam, hogy nem ez a lényeg, mert ez az alap nálunk. Mint a levegő. Amikor elmondod ma mit csinaltal abba se mondod bele, hogy percenként nyolcszor levegőt vettél, ez evidencia.
Egyáltalán mi az a kézbesítési megbízott?Ha külföldön van céged, vagy külföldinek itt, akkor ő veszi át a hivatalos leveleidet.
Én ezen agyalok azóta
zacknorb
2 hónapja
Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!Kicsit rottyon van OV.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
De volt köztartozasuk, (biztosan tudom) de ha nem fogadod el akkor nem, hagyjuk 😉🤷Az a rèsze igaz ennek, hogy törvènysèrtően fosztották meg egyházi státuszától. S emiatt jogtalanul kerültek bajba. Ugyanakkor az is valid ès ezt èn tudom hogy mikor mèg ez a rèsze rendben volt 2010-es èvek előtt ès környèke, akkor a munkatarsak utàni járulèkok befizetèsèvel igen csak nagyvonalúan bántak. Utána már rèszben kènyszerből mèg inkább. Ezèrt volt "butaság" Orbanèk rèszèről ezt így kezelni. Kevèsbè látványosan is ès jogszerűen intèzhette volna a "bosszúját" ha van "esze" mert amúgy Ivanyièk is adtak bőven alapot rá.Nem, Iványiék nem adtak alapot erre. Korábban nem volt köztartozásuk. Aztán először a kiegészítő támogatást vonták el tőlük, utána az alapnormatívát is. Ismétlem: törvénysértően. A magyar Alkotmánybíróság ezt ugyanúgy kimondta, ahogyan a strasbourgi emberi jogi bíróság is. Voltak évek, amikor egyszázalékos felajánlásokat sem gyűjthettek. A magyar állam egyszer már (jó néhány évvel ezelőtt) fizetni kényszerült, most újabb nemzetközi eljárás folyik, aminek az lesz vége, hogy súlyos milliárdokkal kell kárpótolni Iványiékat.
dande2
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Igen.Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!ezt a patriozánban mondta?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!ezt a patriozánban mondta?
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Család könyvelője szólt, h holnap már nem lesz védett áron az üzemanyag. De semmi többet nem tudok, meg h honnét van az infó.www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2026/04/uzemanyag-grad-mol-vedett-ar
Valaki erről tud vmit?
steelwolf
2 hónapja
Mindenkit szeretnék megnyugtatni: OV nem mond le, a jövőben is számíthatunk rá!
2 hónapja
Család könyvelője szólt, h holnap már nem lesz védett áron az üzemanyag. De semmi többet nem tudok, meg h honnét van az infó.KeyG!!!!????
Valaki erről tud vmit?
steelwolf
2 hónapja
Egyáltalán mi az a kézbesítési megbízott?A 2000-es évek elején egy olyan tanácsadó cégben látott el kézbesítési megbízotti feladatokat, amelybe a két magyar tulajdonos mellé franciák is beszálltak. A két magyar Habony Árpád, a Fidesz kommunikációs tanácsadója és Győri Tibor, a Mahir Rt. akkori vezérigazgatója volt.24.hu/belfold/2026/04/16/rubovszky-rita-habony-arpad-tanacsado-ceg/?fbclid=IwdGRjcARN7jpjbGNrBE3UyWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHuUGLll8hHr_yRTC_CS7srJaW-Tqo4FUsUrCG4VXdGH_J3Z2NyyDErWobqE4_aem_yE_sHfFqa4dteIAaaRJUrAKicsi ország vagyunk. Mindenki ismer mindenkit, mindenki boltol mindenkivel.
zacknorb
Egy elit van, csak van amikor a másodvonal előrelép, az első hátra, ésígytovább. Mindig ez történik.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért nem mai történet.
szaba
Én ezen agyalok azóta
Poloska vagyok.
2 hónapja
Család könyvelője szólt, h holnap már nem lesz védett áron az üzemanyag. De semmi többet nem tudok, meg h honnét van az infó.Valaki erről tud vmit?
2 hónapja
@juliaandras4109LöfliLégyszi ezt is tedd be a kiemelésbe 😀
www.youtube.com/shorts/z2XrUGry6u0
Lúdas Solymi
4 days ago
Ez a dal eszméletlen jól sikerült. Gratulálok ! Drukkolok holnap. Remélem minden jól alakul. 🎉
2 hónapja
Az a rèsze igaz ennek, hogy törvènysèrtően fosztották meg egyházi státuszától. S emiatt jogtalanul kerültek bajba. Ugyanakkor az is valid ès ezt èn tudom hogy mikor mèg ez a rèsze rendben volt 2010-es èvek előtt ès környèke, akkor a munkatarsak utàni járulèkok befizetèsèvel igen csak nagyvonalúan bántak. Utána már rèszben kènyszerből mèg inkább. Ezèrt volt "butaság" Orbanèk rèszèről ezt így kezelni. Kevèsbè látványosan is ès jogszerűen intèzhette volna a "bosszúját" ha van "esze" mert amúgy Ivanyièk is adtak bőven alapot rá.Nem, Iványiék nem adtak alapot erre. Korábban nem volt köztartozásuk. Aztán először a kiegészítő támogatást vonták el tőlük, utána az alapnormatívát is. Ismétlem: törvénysértően. A magyar Alkotmánybíróság ezt ugyanúgy kimondta, ahogyan a strasbourgi emberi jogi bíróság is. Voltak évek, amikor egyszázalékos felajánlásokat sem gyűjthettek. A magyar állam egyszer már (jó néhány évvel ezelőtt) fizetni kényszerült, most újabb nemzetközi eljárás folyik, aminek az lesz vége, hogy súlyos milliárdokkal kell kárpótolni Iványiékat.
dande2
2 hónapja
A 2000-es évek elején egy olyan tanácsadó cégben látott el kézbesítési megbízotti feladatokat, amelybe a két magyar tulajdonos mellé franciák is beszálltak. A két magyar Habony Árpád, a Fidesz kommunikációs tanácsadója és Győri Tibor, a Mahir Rt. akkori vezérigazgatója volt.24.hu/belfold/2026/04/16/rubovszky-rita-habony-arpad-tanacsado-ceg/?fbclid=IwdGRjcARN7jpjbGNrBE3UyWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHuUGLll8hHr_yRTC_CS7srJaW-Tqo4FUsUrCG4VXdGH_J3Z2NyyDErWobqE4_aem_yE_sHfFqa4dteIAaaRJUrAKicsi ország vagyunk. Mindenki ismer mindenkit, mindenki boltol mindenkivel.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Azért nem mai történet.
2 hónapja
Löfli tesó, épp válok és húzós lesz.. segítenél?te is kérsz?revolut nem játszik?ha ennyire kell a pénz, küldjetek számlaszámot és nektek is utalok annyit amennyit a kutyáknakItt a lényeg. 😀 Vagy piáld el mittomén. 😀mit vétettem ellened? miért zavar, hogy küldök nekik pénzt a fizetésemből?Nekem az, hogy küldhetted volna nekem is. Három gyereket nevelünk, nem lopunk, jó helyre jönne a mi családunkhoz. Küldj privát üzenetet, ha érdekel az ajánlatom.
Löfli
szaba
Beki
Löfli
peach
Löfli
🤣
2 hónapja
A hattyú halála?Már azt hittem a hvg-nek ad interjut 😊
hvg.hu/itthon/20260416_este-interjut-ad-orban-viktor-a-valasztasi-vereseg-utan
KB23
2 hónapja
sörre ugye elég lesz? 😀ha ennyire kell a pénz, küldjetek számlaszámot és nektek is utalok annyit amennyit a kutyáknakItt a lényeg. 😀 Vagy piáld el mittomén. 😀mit vétettem ellened? miért zavar, hogy küldök nekik pénzt a fizetésemből?Nekem az, hogy küldhetted volna nekem is. Három gyereket nevelünk, nem lopunk, jó helyre jönne a mi családunkhoz. Küldj privát üzenetet, ha érdekel az ajánlatom.
Löfli
szaba
Beki
Löfli
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/16/rubovszky-rita-habony-arpad-tanacsado-ceg/?fbclid=IwdGRjcARN7jpjbGNrBE3UyWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHuUGLll8hHr_yRTC_CS7srJaW-Tqo4FUsUrCG4VXdGH_J3Z2NyyDErWobqE4_aem_yE_sHfFqa4dteIAaaRJUrAKicsi ország vagyunk. Mindenki ismer mindenkit, mindenki boltol mindenkivel.
zacknorb