Politika
70 feliratkozó
24 napja
hír tv teljesen ki van akadva xdddddddddddddddd bohócok vergődnek xdddBasszus, és nincs beállítva nálam a Hír TV 😕
Pep71
24 napja
Futó Bogit befogadom választások után, nehogy bántsa valaki...majd én
😀
24 napja
Kom.-Eszt. megye 1-es körzetben a tiszás 59%, a fideszes 35%... végre Bencsik visszahúzhat a szőlőföldjére kapálni. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
24 napja
Fúúú, ezt a pillanatot vártam évek óta! Amikor élőben szembesülnek hogy most lehet hogy állást kell keresni.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
24 napja
Remélem az összes arcot megtartják hír olvasni sokáig 😂✌️Megakarjak tartani az allast.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
JéBé
24 napja
youtu.be/RHXY3JoLt38?is=EN6KoUO52_d3vZmG hamar a trapprol beszéltem az előbb.. bolond Putin most nem adta ki neked.. de hasonló számot el tudok képzelni Hahn Endrevel a refrenben, Putin helyett 😆😆

Just Win Baby!
24 napja
hír tv teljesen ki van akadva xdddddddddddddddd bohócok vergődnek xddd
24 napja
Obi-Wan: Miniszterelnök-jelölt egyéniben. Már az idejét sem tudom...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
"mindenki hadházy ákost mondta befutó helyre" 😀nem olvasták Sobrit 😕
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Jöhetnek lassan a csöcsök
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
bayer hol van?hír tv, tekerj vissza 1 órát
rá akartam lesni
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Kurvajó a hirtv!!! 🍾🍾🍾🍾🙏🙏🙏🤷♂️🇭🇺❤️🫠😍😅
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
24 napja
TV2? Melyikre lehet menni röhögni?A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
24 napja
Nógrád 1. fordulni látszik, eddig Becsó Zsolt vezetett.
24 napja
"mindenki hadházy ákost mondta befutó helyre" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
najó, most már methetetlenül bebasztam gyerekek 😊 VÉGRE VÉGE!!!!!!!!!
24 napja
Megakarjak tartani az allast.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
24 napja
De bocsánatot kért.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Karcag nagyon belerondít a képbe. Ejjjjjj
24 napja
A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
24 napja
bayer hol van?rá akartam lesni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Online lehet nézni?A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Gajdics feje már teljesen alkesz-vörös
szaba
Kampman