Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 404
F:ck pipacs. 😀

telex.hu/zacc/2025/12/08/pipacs-poppy-mexiko-drog-kartell
somoskovig
Ez annyira kibaszottul szép 😀
Gyurma Pappa
Bassza meg a nejem a gyerekekkel ültettek, vetettek vagy mi a fene 😀

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 558 — zászló zászló szív

somoskovig
Ez annyira kibaszottul szép 😀

3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
Ízlelgessük, hogy az ország miniszterelnöke nem tudja, hogy Törökország tagja a NATO-nak. Nem San Marino, hanem TÖRÖKORSZÁG.
r.baggio
szerintem arra gondolt, hogy a törökök nem eu tagok, csak elég hülyén fogalmazott (láttam a videót)
NB2
Igen, ez most eléggé olyan, hogy aki akarja az félreérti, de egyébként nem hinném, hogy valóban úgy gondolja, hogy nem NATO tagok...
StormST
usa után a NATO legerősebb hadserege
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Ízlelgessük, hogy az ország miniszterelnöke nem tudja, hogy Törökország tagja a NATO-nak. Nem San Marino, hanem TÖRÖKORSZÁG.
r.baggio
szerintem arra gondolt, hogy a törökök nem eu tagok, csak elég hülyén fogalmazott (láttam a videót)
NB2
Igen, ez most eléggé olyan, hogy aki akarja az félreérti, de egyébként nem hinném, hogy valóban úgy gondolja, hogy nem NATO tagok...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
r.baggio
3 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
r.baggio
Ízlelgessük mellé, hogy szerinte nyugat-európai emberek nem is haltak meg tömegével a világháborúkban.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM

3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights
 www.facebook.com/share/p/1DSQqsXrko/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/597823293_1428682575926550_5050579180460807288_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx2048x1386&ctp=p600x600&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=WJKTxs6eVTMQ7kNvwHQxG0C&_nc_oc=AdkOJY5ydUR8Tk8N_O2MmaSDUjKfKOyQHAfhXxbNLbINswrS2Jz0sl7d89o6hOFHOyk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=eqXcu3rA4NMVcxHqGgvKPA&_nc_ss=8&oh=00_AfxXVkz3Nrzay8GeLjrW4Gfkc27Cf_hsGAfp0ecVzPJ0Qg&oe=69B4E1D4
Vakmajom
A magas ár legjobb ellenszere a magas ár Több éves mélyponton, 27 euró körül fetreng a holland tőzsdei gázár, csak egy év alatt esett majd 50%-ot. Végtelenül olcsó a földgáz, a ruszkik keltette...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 980
Olyan mintha az Uborka című Báb paródia műsor újra adásba került került volna, tényleg csak Torgyándoktor hiányzik.
ozibozi
Kevés dologtól féltem jobban 4-5 éves koromban mint attól😀
esanders10
ne is mond, valami egészen groteszk műsor volt
resistance is futile
Az elejèn szerintem nem volt rossz de aztán persze erőltetett lett. Mondjuk èn már erősen kamaszodva láttam.
dande2
Jaja, nekem is tetszett.
Kicsit fura volt az elején, de mivel a bábjáték akkor még menő volt, így ez a formátum szerintem rendben volt.
Tudna még ma is működni, pl. eljátsszák, hogy MP jól megbotozza a Menczert 😛
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/590565537_25823767567216070_2090114020533925666_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1290x1947&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=bb2ce1&_nc_ohc=U9eN8A6M9NoQ7kNvwFVXbBn&_nc_oc=AdkZjYNaGORz8rmuEm8CU-mdmEIQjDDaSCBc0z4evC98ZUrc_JUmAeCypNAJ8RYzzB0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=ZBt4lCkXeJ8H6R2GxTtipQ&_nc_ss=8&oh=00_Afzl0I84QVRScEVzjUbcDyM14XFXKnAkctFjfsKFLKirjQ&oe=69B4E626
Hont András kussolj már | ok | Facebook
ok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 718 — Lucas Scott
Olyan mintha az Uborka című Báb paródia műsor újra adásba került került volna, tényleg csak Torgyándoktor hiányzik.
ozibozi
esanders10
resistance is futile
Az elejèn szerintem nem volt rossz de aztán persze erőltetett lett. Mondjuk èn már erősen kamaszodva láttam.
dande2
Ezerszer inkább nézek uborkát mint 2011 óta vmi random Bagi nacsat …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 369 — Így remélem megfelelek nektek.....
ozibozi
esanders10
resistance is futile
3 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
ozibozi
esanders10
3 hónapja
esanders10 Denver Broncos 862
ozibozi
3 hónapja
Beki New York Jets 2 376
 telex.hu/gazdasag/2025/12/06/orban-viktor-uzleti-delegacio-moszkva-oroszorszag-magyarorszag
Mar megint az anyankat is eladjak...
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 460
"Orbán azt is mondta, hogy az MNB-nél eltűnt pénzek eltörpülnek az ország vagyonához képest. "

ó hát akkor minden rendben 😃
atapapa
Mehet az idézetgyűjteménybe a "szarul keresünk, mi magyarok, de én kivétel vagyok" mellé.
Dzsokijuing
remélem ezek a mondásai benne lesznek a 2080-as töri tananyagban

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights
"Orbán azt is mondta, hogy az MNB-nél eltűnt pénzek eltörpülnek az ország vagyonához képest. "

atapapa
Mehet az idézetgyűjteménybe a "szarul keresünk, mi magyarok, de én kivétel vagyok" mellé.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 392 — #neverpunt

3 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 558 — zászló zászló szív
2025. december 5., Pécs belvárosa. Egy mérnök-informatikus doktor, egy programozó matematikus, egy statisztikussá lett politológus, egy gazdaságinformatika professzor, két sales/marketing vonalon mozgó haverom és jómagam, miközben a maga kifinomult ízlésével próbálja minősíteni az idei villányi (és francia) termés palackozott eredményeit ("ez jó", "ez szar", "köcsög fideszes, hogy tud ilyen bort csinálni"), 1,5 óra alatt sem volt képes koherens módon megmagyarázni egymásnak, hogy Szandika (és Deutsch, ésatöbbi) mégis mit akart mondani. Társaságunk egyik doktora 1 óra után annyit tudott mondani, hogy "szalmabáb a faszom, ez már annak is kevés". Méghogy kihal az intellektus a világból.
cheers (kimentek cigizni, addig írtam ezt, mielőtt azt gondolja bárki hogy ennyire bunkó vagyok, hogy társaságban fórumozok ::😀)
Gyurma Pappa
Jó, hogy gondoltál ránk 😊
Dzsokijuing
Többet "beszélek" veletek, mint a legtöbb emberrel élőben 😅 próbálkozom, de ott látom az arcukat, és hát nem lelkesek a tucat perce tartó elemzésről Mamdani és Magyar Péter üzeneteinek hatásáról a munkásokra.

Egyébként ez egy érdekes társaság, doktorandusz korunkban jártunk össze, de csak ketten maradtak egyetemi pályán. Évekig nem találkoztunk, aztán egyszer felhívtak, hogy lenne-e kedvem inni egy sört, pont Pécsett lesznek többen. Azóta évente egyszer-kétszer találkozunk, most pl. idén először.

Na, ami eddig nem volt sosem, az politizálás. Mindannyiunkat érint valahogy a NER, de vicces sztorikat eltekintve ez sosem került elő. Most késve érkeztem, már jobban voltak, és azzal fogadtak, hogy tudják rólam, hogy érdekel a politika, és magyarázzam meg nekik hogy mi értelme van egy ennyire egyértelmű hazugságot ilyen hangerőn nyomni. Beszélgetés közben kiderült, hogy ők MIND a Fideszre szavaztak 2022-ben (illetve egyikük nem volt szavazni, az is ugyanaz), mert MZP-ben nem látták a megoldást. De most egyikük sem fog már rájuk szavazni, bár még nem 100%-ban Tiszások (Kutyák, nyilván).

Furcsa élmény volt.

De még ennél is furcsább volt a mélyszegény Tolna megyében lakó alkoholista rokkant apósom, aki azt mondta ma a feleségemnek, hogy mindenképp a Tiszára szavazzon, de előtte intézzék el az emelt rokkantságit, mert úgy is elveszik, mert nem lesz más lehetőség, de ez a büdös banda...

Semmi következtetés, csak érdekes

3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 460
A gamer dpk-ban milyen játékkal lehet nyomni?
resistance is futile
azt az aknamezőset ajánlanám

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
resistance is futile
Transport Tycoon-t tuti nem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 973
Csiszárjenő a frontvonalban. Átvette a szót Szabózsofitól és drminiszter megnyugtatta hogy a fiai nem mennek háborúba, de kutyaadót is rábízza a baloldalra, de Dobrev is terítéken.

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 776 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
resistance is futile
Monopoly Tycoon