Politika
70 feliratkozó
24 napja
Vezessen is: JNK Szolnok 4ben szavaztamMind a 8 OEVK-ban vezet a Tisza!Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:VESZPRÉM03 Tapolca
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
ZALA03 Nagykanizsa
HEVES02 Gyöngyös
JÁSZ04 Törökszentmiklós
GYŐR05 Mosonmagyaróvár
FEJÉR03 Bicske
PEST07 Pécel
CSONGRÁD03 Szentes
Ezek az egyszerű többséghez szükséges csatatér kerültek. Ha itt 8-ból 6-ot vissz a Tisza, akkor a további 52 biztosabb oevk mellett 58 egyéni mandátumuk lesz, amihez érkezik még 43-45 körüli listát mandátum.
dawyd728
dawyd728
24 napja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀Nem vagyunk egyedül, Tibor.
Jakehomer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Ha ezek a falvak, akkor itt söprés lesz...
24 napja
Bőven benne van egy Tisza söprés.6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9A nagyvárosok még sehol, ez durván átüthet.
Kétharmad egyelőre nincs, de még lehet
Kampman
Dzsokijuing
24 napja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀Én a már mutatott fiatal Mihazánkos csaj Szavazz fasszal hatását fogom vizsgálni
Jakehomer
Poloska vagyok.
24 napja
Debrecen is jól indul, mind2 tiszás vezet, az egyik nem is annyira kicsivel. Igaz még gyerekcipőben van, de biztató.
24 napja
A söprés az ilyen.Mindenhol, mindent visz.
Vajon lesz 1-2 olyan egyéni, mint volt anno Angyalföld 2 oevk-ja 2010-ben, ami ellenzéki lesz?
24 napja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀
Tepper takarodj!
24 napja
dawyd728
4 215
Mind a 8 OEVK-ban vezet a Tisza!Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:VESZPRÉM03 Tapolca
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
ZALA03 Nagykanizsa
HEVES02 Gyöngyös
JÁSZ04 Törökszentmiklós
GYŐR05 Mosonmagyaróvár
FEJÉR03 Bicske
PEST07 Pécel
CSONGRÁD03 Szentes
Ezek az egyszerű többséghez szükséges csatatér kerültek. Ha itt 8-ból 6-ot vissz a Tisza, akkor a további 52 biztosabb oevk mellett 58 egyéni mandátumuk lesz, amihez érkezik még 43-45 körüli listát mandátum.
dawyd728
24 napja
Becsó vezet eddig 90 szavazattal 10,7 százaléknálna azt azért ne már.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9A nagyvárosok még sehol, ez durván átüthet.
Kampman
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Ezt ajánlanám, akik csak a legkonkrétabb végeredményre kíváncsiak6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
steelwolf
vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos
24 napja
Akkor most a dagi annak szurkol, hogy legyen Tisza 2/3-ad?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
valasztas.hu mint mindig6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
steelwolf
24 napja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
24 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?beszéltek már róla, de itt még sztem felesleges túlrugózni
peach
befejezik a mostani spotot és utána jöhet a körkapcsolás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Becsó vezet eddig 90 szavazattal 10,7 százaléknál
Poloska vagyok.
24 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?ezt én sem igazán értem
peach
24 napja
h engem lelkesítsenek 4 sör után is 😀biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?6,5%-nál minek?
peach
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
24 napja
Ne csak a neveket írjátok, inkább a pártot.
24 napja
Ez a Hollik interju kemèny 😀
24 napja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Kétharmad egyelőre nincs, de még lehet
24 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?Korai még, ezért nem mondanak semmit.
peach