Politika
70 feliratkozó
24 napja
amúgy ha 48%-44% akkor miért 36-49 a mandátum?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
a fideszesnél ne a titulusokat soroljátok, hanem, hogy mennyit lopott
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Vitályos is gangbang
24 napja
Tolna 30%-nál 3-0 a Tiszának.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
24 napja
Becsó is hátrányban, alias disznóvágás
Poloska vagyok.
24 napja
Hende is nagyon veri Feldmant pedig nem gondoltam volna...
24 napja
fordult zala 02 is már, yeeeeahhhh
24 napja
Simonkának lesz esélye? 😃
24 napja
nah Tuzson vesztésre áll
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Dagobert bácsi
316
Vas vármegye, 02. számú egyéni választókerület - Sárvár is kemény
24 napja
frissítésnél Tisza 106ból 89 OEVK geci
Poloska vagyok.
24 napja
Az nem baj, a végén sima lesz Portelek 36 éve mindig bejön az eredmény Csongrád, és mivel kicsi szavazókör így hamar megvanEz a körzet szokta megmondani a jászsági választókörzetet és már fel is dolgozták. Pócs is ezt figyeli mindigPócs vezet még, szűken
Szóval Halmai megnyerte!
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/02/016/szavazohelyisegek/020?tab=eredmenyek&filter=egyeni-valasztokeruleti
Bruce
petey
24 napja
Nagyjából mennyi kell a tisza 2/3-hoz ha a jelenlegi kb 110 nem lenne elég?semmi extra matek 199/3*2
kapitnono
Poloska vagyok.
24 napja
Hopp 14% Tisza 125 figyesz 65
24 napja
14.7% 125 Tisza mandátum
24 napja
A söprés az ilyen.Csorna meg Vásárosnamény+Mátészalka+Kisvárda gondolom
Mindenhol, mindent visz.
Vajon lesz 1-2 olyan egyéni, mint volt anno Angyalföld 2 oevk-ja 2010-ben, ami ellenzéki lesz?
Őszentsége Sobri Jóska
24 napja
Nagyjából mennyi kell a tisza 2/3-hoz ha a jelenlegi kb 110 nem lenne elég?

24 napja
Az mindegy csak kuro Dora legyenkaka pisi szex azért nekem sokLeszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
Stez
de latex fóliába csomagoljuk oszt had szóljon
Negritis, a vajda
24 napja
Ez a körzet szokta megmondani a jászsági választókörzetet és már fel is dolgozták. Pócs is ezt figyeli mindigPócs vezet még, szűken
Szóval Halmai megnyerte!
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/02/016/szavazohelyisegek/020?tab=eredmenyek&filter=egyeni-valasztokeruleti
Bruce
24 napja
Mi probaltuk elmondani mit fpgumk csinálni a következő 4 évben… mikor / hol? 😀Ez a Hollik interju kemèny 😀Könnyesen csillog a szeme—IMÁDOM
Toca
ozibozi
24 napja
Vezessen is: JNK Szolnok 4ben szavaztamMind a 8 OEVK-ban vezet a Tisza!Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:VESZPRÉM03 Tapolca
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
ZALA03 Nagykanizsa
HEVES02 Gyöngyös
JÁSZ04 Törökszentmiklós
GYŐR05 Mosonmagyaróvár
FEJÉR03 Bicske
PEST07 Pécel
CSONGRÁD03 Szentes
Ezek az egyszerű többséghez szükséges csatatér kerültek. Ha itt 8-ból 6-ot vissz a Tisza, akkor a további 52 biztosabb oevk mellett 58 egyéni mandátumuk lesz, amihez érkezik még 43-45 körüli listát mandátum.
dawyd728
dawyd728