Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Az egyik volt osztálytársam megosztotta az aranybudis-nyalókás videot, gondolkoztam azon, hogy hogyan tegyem fel a kérdést, higy vajon viccesnek találta (kurvára nem az), vagy őszintén hisz is benne. Mert önmagában azzal ugye nincs baj, ha valaki hülye, és hülyeségeket beszél, csak ne csinálja túl hangosan... de azért őszintén remélem, a farmakológiához több érzéke van, mint a politikához.Ma jött szembe nekem ez az aranybudis óriásplakát... Ezt az orbitális faszságot is hányan hiszik el a hívők közül? 😀Eddig se nagyon, de ezután végképp nem lennék Antal helyében. Idén kb. 4-5 olyan kampány akció volt, amikor napokra, de akár néhány hétre is azt lehetett hinni, hogy a Fidesz visszavette a kezdeményezést, formálja a narratívát. De mindig, minden egyes esetben amikor ezt már már tényként kezelnénk, jön valami ügy, általában a gyerek védelem területéről, honnan máshonnan, ami nullázza az egész addigi melót.És még Trump Uram is megcáfolja a Főnököt...
Most olvasom, hogy többen hiszik, hogy az indexes anyag az tényleg a Tiszáé, mint nem. Gondolom Antal is örült. Már el is képzelte, hogy milyen diadalittasan fogja megmutatni a főnöknek. Várhatja érte a buksisimit, és hogy a nyertes kampány után már tényleg elengedje a főnök nyugdíjba, ahogy legutóbb is ígérte. Erre jön egy videó amin gyereket vernek a Szőlő utcában. Ki a faszt fog érdekelni a macska adó, azokon kívül, akik amúgy is ránk szavaznak. Vissza a start mezőre.
MC12
(egyébként még mindig utálod a linkeket? nincs kedvem lakájmédiát kattintatni, hol olvastad, hogy többen hiszik el? (mondjuk baszki ehhez igen ostobának kell lenni... 3 perc gondolkodás, 3 perc))
Gyurma Pappa
| Gondolom kurva sokan, sok az agyhalott, Sobri után szabadon... |
warr_b
2 hónapja
Ma jött szembe nekem ez az aranybudis óriásplakát... Ezt az orbitális faszságot is hányan hiszik el a hívők közül? 😀Eddig se nagyon, de ezután végképp nem lennék Antal helyében. Idén kb. 4-5 olyan kampány akció volt, amikor napokra, de akár néhány hétre is azt lehetett hinni, hogy a Fidesz visszavette a kezdeményezést, formálja a narratívát. De mindig, minden egyes esetben amikor ezt már már tényként kezelnénk, jön valami ügy, általában a gyerek védelem területéről, honnan máshonnan, ami nullázza az egész addigi melót.És még Trump Uram is megcáfolja a Főnököt...
Most olvasom, hogy többen hiszik, hogy az indexes anyag az tényleg a Tiszáé, mint nem. Gondolom Antal is örült. Már el is képzelte, hogy milyen diadalittasan fogja megmutatni a főnöknek. Várhatja érte a buksisimit, és hogy a nyertes kampány után már tényleg elengedje a főnök nyugdíjba, ahogy legutóbb is ígérte. Erre jön egy videó amin gyereket vernek a Szőlő utcában. Ki a faszt fog érdekelni a macska adó, azokon kívül, akik amúgy is ránk szavaznak. Vissza a start mezőre.
MC12
(egyébként még mindig utálod a linkeket? nincs kedvem lakájmédiát kattintatni, hol olvastad, hogy többen hiszik el? (mondjuk baszki ehhez igen ostobának kell lenni... 3 perc gondolkodás, 3 perc))
Gyurma Pappa
| Gondolom kurva sokan, sok az agyhalott, Sobri után szabadon... |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Akkor pont annyira nincs politikus érintettség mint amennyira kiskorú sem volt ?
2 hónapja
Eddig se nagyon, de ezután végképp nem lennék Antal helyében. Idén kb. 4-5 olyan kampány akció volt, amikor napokra, de akár néhány hétre is azt lehetett hinni, hogy a Fidesz visszavette a kezdeményezést, formálja a narratívát. De mindig, minden egyes esetben amikor ezt már már tényként kezelnénk, jön valami ügy, általában a gyerek védelem területéről, honnan máshonnan, ami nullázza az egész addigi melót.És még Trump Uram is megcáfolja a Főnököt...
MC12

2 hónapja
Eddig se nagyon, de ezután végképp nem lennék Antal helyében. Idén kb. 4-5 olyan kampány akció volt, amikor napokra, de akár néhány hétre is azt lehetett hinni, hogy a Fidesz visszavette a kezdeményezést, formálja a narratívát. De mindig, minden egyes esetben amikor ezt már már tényként kezelnénk, jön valami ügy, általában a gyerek védelem területéről, honnan máshonnan, ami nullázza az egész addigi melót.Ez a szintű amatorizmus nem volt jellemző. Minimum fel kellett volna kutatni mindent és eltüntetni az ilyen videókat, megfenyegetni mkit h törölje le stb.
MC12
De már Antal és csapata sem a régi.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Eddig se nagyon, de ezután végképp nem lennék Antal helyében. Idén kb. 4-5 olyan kampány akció volt, amikor napokra, de akár néhány hétre is azt lehetett hinni, hogy a Fidesz visszavette a kezdeményezést, formálja a narratívát. De mindig, minden egyes esetben amikor ezt már már tényként kezelnénk, jön valami ügy, általában a gyerek védelem területéről, honnan máshonnan, ami nullázza az egész addigi melót. Most olvasom, hogy többen hiszik, hogy az indexes anyag az tényleg a Tiszáé, mint nem. Gondolom Antal is örült. Már el is képzelte, hogy milyen diadalittasan fogja megmutatni a főnöknek. Várhatja érte a buksisimit, és hogy a nyertes kampány után már tényleg elengedje a főnök nyugdíjba, ahogy legutóbb is ígérte. Erre jön egy videó amin gyereket vernek a Szőlő utcában. Ki a faszt fog érdekelni a macska adó, azokon kívül, akik amúgy is ránk szavaznak. Vissza a start mezőre.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Nem lehet elegszer idezni. "A duplagondol azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. […] Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.”hvg.hu/gazdasag/20251209_orban-viktor-donald-trumop-penzugyi-vedopajzs-szijjarto-peterNa EZ a Sobri által annyiszor emlegetett posztmodern. ÓCEÁNIA MINDIG IS EURÁZSIA ELLEN VISELT HÁBORÚT!
Beki
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
zseniálishvg.hu/gazdasag/20251209_orban-viktor-donald-trumop-penzugyi-vedopajzs-szijjarto-peterNa EZ a Sobri által annyiszor emlegetett posztmodern. ÓCEÁNIA MINDIG IS EURÁZSIA ELLEN VISELT HÁBORÚT!
Beki
r.baggio
2 hónapja
Oké, de az én fideszes barátaimat a hívő tagozatba sorolom, de azért csak zúdítom rájuk a valóságot - eredménytelenül.Ezek a dolgok eleve nem úgy működnek, hogy történik valami, és akkor holnaptól senki nem szavaz a Fideszre. 1-1 ilyen ügy arra jó, hogy a nem vallási fanatikusok közül elgondolkodjon az ügy súlyától függően 10-20-50.000 nem ezer százalékig elkötelezett szavazó, hogy jó érzés-e neki ezekre a rohadékokra szavazni. A nem hívő tagozat tagjainál mindig van egy határ, kinek itt, kinek ott, kinek egyik típusú téma triggereli, kinek másik, a lényeg, hogy jöjjenek ezek az ingerek, és kopjon a periféria…Van ilyen, de ott se a racionális érvek hatnak meggyőző erővel, hanem az adott embernek eljön egy olyan személyes mélypont, valami történés, történések egymásra rakódó hosszú sorozata, törés, trauma, ami felismerés formájában ledönti a hit falát. De azt sose mi törjük át rációval.Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.De át lehet, csak nagyon nehezen. De itt is van példa rá, hogy a fórumtársunk, aki tiszta szívvel hitt valamiben, idővel máshogy is tudja már látni. 😊 De nyilván nem könnyű.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Valakinek ezt a feladatot is el kell látnia. 😊
Tőlem még hiteles is számukra, mert én sosem fröcsögtem senkire, Orbánt respektálom (mint maffiafőnököt), zsenialitását most is elismerem, egy pontig kedveltem is.
2 hónapja
hvg.hu/gazdasag/20251209_orban-viktor-donald-trumop-penzugyi-vedopajzs-szijjarto-peterNa EZ a Sobri által annyiszor emlegetett posztmodern. ÓCEÁNIA MINDIG IS EURÁZSIA ELLEN VISELT HÁBORÚT!
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ezek a dolgok eleve nem úgy működnek, hogy történik valami, és akkor holnaptól senki nem szavaz a Fideszre. 1-1 ilyen ügy arra jó, hogy a nem vallási fanatikusok közül elgondolkodjon az ügy súlyától függően 10-20-50.000 nem ezer százalékig elkötelezett szavazó, hogy jó érzés-e neki ezekre a rohadékokra szavazni. A nem hívő tagozat tagjainál mindig van egy határ, kinek itt, kinek ott, kinek egyik típusú téma triggereli, kinek másik, a lényeg, hogy jöjjenek ezek az ingerek, és kopjon a periféria…Van ilyen, de ott se a racionális érvek hatnak meggyőző erővel, hanem az adott embernek eljön egy olyan személyes mélypont, valami történés, történések egymásra rakódó hosszú sorozata, törés, trauma, ami felismerés formájában ledönti a hit falát. De azt sose mi törjük át rációval.Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.De át lehet, csak nagyon nehezen. De itt is van példa rá, hogy a fórumtársunk, aki tiszta szívvel hitt valamiben, idővel máshogy is tudja már látni. 😊 De nyilván nem könnyű.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: somoskovig
2 hónapja
Van ilyen, de ott se a racionális érvek hatnak meggyőző erővel, hanem az adott embernek eljön egy olyan személyes mélypont, valami történés, történések egymásra rakódó hosszú sorozata, törés, trauma, ami felismerés formájában ledönti a hit falát. De azt sose mi törjük át rációval.Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.De át lehet, csak nagyon nehezen. De itt is van példa rá, hogy a fórumtársunk, aki tiszta szívvel hitt valamiben, idővel máshogy is tudja már látni. 😊 De nyilván nem könnyű.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
hvg.hu/gazdasag/20251209_orban-viktor-donald-trumop-penzugyi-vedopajzs-szijjarto-peterOlyan mint a cigány kufar, aki kezet fog az alkulra de addig nem engedi el, amíg nem mondod hogy megveszed azt a szart amit ajánl neked utána meg O van felháborodva ha vissza viszed a zarlatos borotvát
Beki
2 hónapja
Hány nap alatt lesz még szerintetek a narratíva erre a szőlő utca újabb botrányra? Amilyen lassan őröl mostanában az agytröszt én úgy 4 napot tippek.24.hu/belfold/2025/12/09/szolo-utca-diak-veres-pinter-sandor-video/
KB23
Ennel tobbre nem szamitok
2 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Hány nap alatt lesz még szerintetek a narratíva erre a szőlő utca újabb botrányra? Amilyen lassan őröl mostanában az agytröszt én úgy 4 napot tippek.
2 hónapja
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Szerintem a gödör legalja tuzson bence "vizsgálata" volt, azt a cinizmust egyszerűen nem lehet überelni. Ha az nem ég rájuk, akkor semmi.
Nincs tovább erkölcsileg.
resistance is futile

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
2 hónapja
Ez ilyen. Az a középiskolai tanárom (igazgató helyettes), aki lerohadékozott azért, mert engedély nélkül leadtam az iskola rádióban nagyszünetben egy rövid ötvenhatos emlékműsort, pár évvel később melldöngetve "rendszert váltottunk"-ozott az évnyitó beszédében. Hozzám meg úgy jött oda mosolyogva, hogy Péter, de jó, hogy látlak, hallottam, hogy ezt meg azt csinálod, de szuper, sok sikert. Mintha meg se történt volna 6-8 évvel korábban az, ami megtörtént.Én kapom a fideszes kontentet meg látom a nagyobb fideszes hub-okat. Először is a hír át se ment igazán erre az oldalra. Másodszor ami átjött, az abban a keretben jött át, hogy a rendőrség a remek munkájàval lecsapott egy gyerekbántalmazóra. Pont. Harmadrészt a kommentek vagy arról szólnak, hogy, na a rendőrség lecsap, ahogy OV Kecskeméten mondta (a miszlikes beszéd gondolom) vagy hogy khm. hát ugye valszeg kissebbségi a gyerek, azok meg, na, tudod, kacsint, kacsint.Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
1, mi köze ehhez Orbánnak?
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.
Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.
Őszentsége Sobri Jóska
Eltakarodhat mindenki odafenn, de ezek az emberek ottmaradnak a szomszédodban, a munkahelyeden, a családodban, a focicsapatodban, mindenhol. Dehát ezt átrágtuk már párszor.
MC12
De azért rendszert váltottunk. Na jó. Nem váltottunk. De a kádár rendszer részben legalább eltakarodott. És ha más nem, az legalább jó érzés volt, hogy a volt talpnyalók is azt érzik az érvényesülés útjának már, hogy ők is szidják. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
De át lehet, csak nagyon nehezen. De itt is van példa rá, hogy a fórumtársunk, aki tiszta szívvel hitt valamiben, idővel máshogy is tudja már látni. 😊 De nyilván nem könnyű.Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.
Őszentsége Sobri Jóska
Engem amúgy a "fideszes reakció" nem is érdekel. Az ennyire elkötelezett fidesz tábor egy kisebbség. Sok ember, de kisebbség. És lesz az kisebb kisebbség is, ha elkezd rádőlni a rendszerre a szekrény. Gyurcsány hívők is millió számra voltak. Aztán kevesebb lett, ma meg már nyomokban itt-ott lehet csak néhány.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
azt az öreg igazságot felejted el mindig, hogy a fejétől bűzlik a halÉn kapom a fideszes kontentet meg látom a nagyobb fideszes hub-okat. Először is a hír át se ment igazán erre az oldalra. Másodszor ami átjött, az abban a keretben jött át, hogy a rendőrség a remek munkájàval lecsapott egy gyerekbántalmazóra. Pont. Harmadrészt a kommentek vagy arról szólnak, hogy, na a rendőrség lecsap, ahogy OV Kecskeméten mondta (a miszlikes beszéd gondolom) vagy hogy khm. hát ugye valszeg kissebbségi a gyerek, azok meg, na, tudod, kacsint, kacsint.Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
2, kamu.
Őszentsége Sobri Jóska
Eltakarodhat mindenki odafenn, de ezek az emberek ottmaradnak a szomszédodban, a munkahelyeden, a családodban, a focicsapatodban, mindenhol. Dehát ezt átrágtuk már párszor.
MC12
2 hónapja
Én kapom a fideszes kontentet meg látom a nagyobb fideszes hub-okat. Először is a hír át se ment igazán erre az oldalra. Másodszor ami átjött, az abban a keretben jött át, hogy a rendőrség a remek munkájàval lecsapott egy gyerekbántalmazóra. Pont. Harmadrészt a kommentek vagy arról szólnak, hogy, na a rendőrség lecsap, ahogy OV Kecskeméten mondta (a miszlikes beszéd gondolom) vagy hogy khm. hát ugye valszeg kissebbségi a gyerek, azok meg, na, tudod, kacsint, kacsint.Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
2, kamu.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
A mai világban bármire rá lehet mondani, hogy ez AI, fake news vagy kamu. Ezt is a posztmodern politikai kommunikációknak köszönhetjük.Ebből a kamu a legjobb, mármint amikor az index összehebrákol valami doksit, az betonbiztos tény, de amikor 2 irányból van valamiről videó, az kamu...Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
2, kamu.
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Szoktam nézni a különböző fideszes rendezvenyekről az "utca embere" riportokat, és ott jól látszik, hogy sok agyhalott őszintén mondja, amikor kérdezik valami fideszes stikliről, hogy az biztos nem igaz, az ellenzék találta ki, fakenews, ballibsi hazugság, dehogy lopták el, nincs zebra, van migráncs, ésatöbbi.
2 hónapja
Ebből a kamu a legjobb, mármint amikor az index összehebrákol valami doksit, az betonbiztos tény, de amikor 2 irányból van valamiről videó, az kamu...Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
2, kamu.
Őszentsége Sobri Jóska

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!