Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Legyen szó fontos dologról is: miért nevezték a legutóbbi tiszás találkozót frakcióülésnek?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1pjrkug/reggeli_k%C3%A1v%C3%A9_helyett_nagy_m%C3%A1rton_v%C3%A1lasza_a_napi/Bekerültem a miniszterségbe😆😆😆😆😆😆
NB2
Geccccc beszélni sem tud és ő a gazdasági miniszter
Siralomház az ország bazzeg
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1pjrkug/reggeli_k%C3%A1v%C3%A9_helyett_nagy_m%C3%A1rton_v%C3%A1lasza_a_napi/Való igaz, a 700+ ezres hotelban lassabban telik az idő, mint a 72 ezresben, ne bántsuk az ekkora hivatástudattal rendelkezőket! Arról nem is beszélve, hogy schmidtmáriától én azt tudtam meg, hogy németeknél még internet sincs, szóval nem értem, miért azzal példálózik..
NB2
Köszönöm! 🤡
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/11/hadhazy-akos-4ig-musorszoro-orban-viktor-jaszai-gellert-rtl/Ha az RTL elesik, akkor itt vége van mindennek.
2 hónapja
Úgy értem, ha valóban sokan akarnának egyszerre leszerelni - és ezt nem engedik -, akkor sok ember lesz egyszerre elégedetlen és az nem tudom mennyire szerencsés, kívánatos a hatalom részéről.Nem tudnak leszerelni 😀Nem tudom mennyire lenne jó ötlet a rendőröket magukra haragítani?Friss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Ha ez számottevő lesz, azért az tényleg nem lesz vicces már. Szóval ja, mehet az X a Kutyákra, hajrá.
Gyurma Pappa
2. Vajon engedni fogja az állam, hogy leszereljenek, ha ezt eddig sem tudták megtenni, mondjuk a pandémiára vagy háborús vészhelyzetre való tekintettel? Katonáéknál ugyanez.
Ha meg ez a hír vagy pletyka ide eljutott, akkor a Karmelitába már sokkal korábban.
Lúdas Solymi
Kisebb szopatások persze benne lehetnek, de egy nagyobb leszerelési hullámmal nehéz mit kezdeni.
A tippem az lenne, hogyha ez a hír elég komoly és eljut hozzájuk, akkor beígérnek valami komolyabb fizuemelést.
zinedine5
KeyG
2 hónapja
Nem tudnak leszerelni 😀Nem tudom mennyire lenne jó ötlet a rendőröket magukra haragítani?Friss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Ha ez számottevő lesz, azért az tényleg nem lesz vicces már. Szóval ja, mehet az X a Kutyákra, hajrá.
Gyurma Pappa
2. Vajon engedni fogja az állam, hogy leszereljenek, ha ezt eddig sem tudták megtenni, mondjuk a pandémiára vagy háborús vészhelyzetre való tekintettel? Katonáéknál ugyanez.
Ha meg ez a hír vagy pletyka ide eljutott, akkor a Karmelitába már sokkal korábban.
Lúdas Solymi
Kisebb szopatások persze benne lehetnek, de egy nagyobb leszerelési hullámmal nehéz mit kezdeni.
A tippem az lenne, hogyha ez a hír elég komoly és eljut hozzájuk, akkor beígérnek valami komolyabb fizuemelést.
zinedine5
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nem tudom mennyire lenne jó ötlet a rendőröket magukra haragítani?Friss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
2 hónapja
Régen katonaéknál az volt az ultimate tuti, hogy kettőslatás.Aztán azt bizonyítsa be valaki, hogy nem úgy van.
2 hónapja
Nem éppen. Az irodistáknak is van, még az 50-55 éveseknek is. Fekvőtámasz, felülés, húzódzkodás, helyből távolugrás, cooper (futás, bringa, úszás, evezőpad), ilyenek. Nem mind, de ezek közül lehet választani és nem tudom mennyi kötelező. Megvannak a teljesítendő szintek nem és életkor besorolás szerint. Mint mondtam, ha nincs meg legalább a minimum előírt szint, akkor egy hónap szünet után, de max három hónapon belül újra próbálkozás, ha továbbra sincs meg akkor megy riaszosnak, ha olyan a munkaköre, de hivatásos rendőr nem lesz onnantól kezdve.Csak a gyári melósnál nincs fizikai meg pszichikai teszt évente, mint a jagellóknál. Nem megy át valamelyiken, akkor 2-3 hónap türelmi idő, újra próba, ha akkor se, akkor nem lesz onnantól hivatásos.Mert itthon ennek nagyon szigorú hagyományai vannak 😀😀 vagy az a fizikai felmérés, hogy ki tud-e szállni a rendőrautóból?
warr_b
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Csak a gyári melósnál nincs fizikai meg pszichikai teszt évente, mint a jagellóknál. Nem megy át valamelyiken, akkor 2-3 hónap türelmi idő, újra próba, ha akkor se, akkor nem lesz onnantól hivatásos.Mert itthon ennek nagyon szigorú hagyományai vannak 😀😀 vagy az a fizikai felmérés, hogy ki tud-e szállni a rendőrautóból?
warr_b
2 hónapja
Csak a gyári melósnál nincs fizikai meg pszichikai teszt évente, mint a jagellóknál. Nem megy át valamelyiken, akkor 2-3 hónap türelmi idő, újra próba, ha akkor se, akkor nem lesz onnantól hivatásos.Úgy tudom - nagyobb német termelőgyári sztori - hogy ez se ilyen egyszerű már, hogy fáj a hasam. A gyárban nem kaptak meg valamit, aztán jónéhányan lebizniszelték a dokival, hogy akkor táppénz. Csakhát ez a Hr-en is feltűnt, rácsörögtek a kormányhivatalra, leadták a dokik nevét meg felülvizsgálatot kértek stb. A felülvizsgálattól meg beszartak az orvosok - és ugye ott is vaj volt a fül mögött - aztán onnantól láss csodát, normális mederbe tért vissza a betegségek száma, sőt az eddigi tartós távollévők is meggyógyultak. Nem mondom, hogy nem lehet ezzel még okoskodni, de szerintem messze nem annyira, mint régen.Lehet túl specifikus voltam, nem véletlenszerűen találtam ki 😊 Orvos függőöngyilkos gondolatok vokalizálásánál az összes megy az ügyeletes pszichiátriára és ha ott nincsenek észnél mit zagyválnak össze (ez esetben vannak kételyem a zsaruk szellemi kapacitását illetően), akkor mennek is osztályra ön- ésvagy közveszélyességgel. a fáj a fejem, fáj a belém kicsit kisebb téttel bíró mese.2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.nem tudnak mit csinálni. azt mondják az orvosnál, hogy depressziósak, és öngyilkos gondolataik vannak, és kiírják őket.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
fake.id
Gyurma Pappa
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Úgy tudom - nagyobb német termelőgyári sztori - hogy ez se ilyen egyszerű már, hogy fáj a hasam. A gyárban nem kaptak meg valamit, aztán jónéhányan lebizniszelték a dokival, hogy akkor táppénz. Csakhát ez a Hr-en is feltűnt, rácsörögtek a kormányhivatalra, leadták a dokik nevét meg felülvizsgálatot kértek stb. A felülvizsgálattól meg beszartak az orvosok - és ugye ott is vaj volt a fül mögött - aztán onnantól láss csodát, normális mederbe tért vissza a betegségek száma, sőt az eddigi tartós távollévők is meggyógyultak. Nem mondom, hogy nem lehet ezzel még okoskodni, de szerintem messze nem annyira, mint régen.Lehet túl specifikus voltam, nem véletlenszerűen találtam ki 😊 Orvos függőöngyilkos gondolatok vokalizálásánál az összes megy az ügyeletes pszichiátriára és ha ott nincsenek észnél mit zagyválnak össze (ez esetben vannak kételyem a zsaruk szellemi kapacitását illetően), akkor mennek is osztályra ön- ésvagy közveszélyességgel. a fáj a fejem, fáj a belém kicsit kisebb téttel bíró mese.2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.nem tudnak mit csinálni. azt mondják az orvosnál, hogy depressziósak, és öngyilkos gondolataik vannak, és kiírják őket.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
fake.id
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Lehet túl specifikus voltam, nem véletlenszerűen találtam ki 😊 Orvos függőöngyilkos gondolatok vokalizálásánál az összes megy az ügyeletes pszichiátriára és ha ott nincsenek észnél mit zagyválnak össze (ez esetben vannak kételyem a zsaruk szellemi kapacitását illetően), akkor mennek is osztályra ön- ésvagy közveszélyességgel. a fáj a fejem, fáj a belém kicsit kisebb téttel bíró mese.2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.nem tudnak mit csinálni. azt mondják az orvosnál, hogy depressziósak, és öngyilkos gondolataik vannak, és kiírják őket.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
fake.id

2 hónapja
öngyilkos gondolatok vokalizálásánál az összes megy az ügyeletes pszichiátriára és ha ott nincsenek észnél mit zagyválnak össze (ez esetben vannak kételyem a zsaruk szellemi kapacitását illetően), akkor mennek is osztályra ön- ésvagy közveszélyességgel. a fáj a fejem, fáj a belém kicsit kisebb téttel bíró mese.2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.nem tudnak mit csinálni. azt mondják az orvosnál, hogy depressziósak, és öngyilkos gondolataik vannak, és kiírják őket.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
Szerkesztette: fake.id
2 hónapja
2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.nem tudnak mit csinálni. azt mondják az orvosnál, hogy depressziósak, és öngyilkos gondolataik vannak, és kiírják őket.
Lúdas Solymi

2 hónapja
1. Ahh, oké, nem jött át.1. IróniaFriss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
2. Hónapokra elmennek táppénzre. Volt már rá példa.
Gyurma Pappa
Mondjuk pont tőled lett volna meglepő ez az állítás, dehát korábban már csebi is próbált jinxelni 😊
2. Kérdés, hogy tömeges táppénzt engedélyeznek-e és nem kezdenek valami szigorításba.
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
1. IróniaFriss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
2. Hónapokra elmennek táppénzre. Volt már rá példa.

2 hónapja
Friss infó a végvárakból: a rendőrök a fegyverpénz után csoportosan le akarnak szerelni, nem kívánják megvárni a választásokat, az állomány attól tart, hogy bárki is nyer, itt baj lesz.1. Az X a kutyákon mitől lesz jobb?
Gyurma Pappa
2 hónapja
"„Sulyok Tamás köztársasági elnök több évtizedes jogi – azon belül alkotmánybírói – tudása és tapasztalata alapján, a jogköréből fakadó kereteken belül jelezte az államfői jogállást érintően felmerült szakmai észrevételeit. A törvénymódosítás szükségességének megállapítása, annak kidolgozása, valamint az erre vonatkozó lépések megtétele a kormány és az Országgyűlés hatásköre.”A fideszes képviselők szerint szó sincs pártpolitikáról, csak a köztársasági elnök most vette észre ezt a joghézagot. A két javaslatot a parlamenti többség szerdán megszavazta.
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Úgy látszik a sokfrontos háború kezd túl nagy falat lenni, feladja a kormány Budapest csicskáztatását, már ha lehet hinni Lexikének és tényleg kifizetik év végéig a 12+8,8 milliárdot (közösségi közlekedés finanszírozása + új trolikért járó pénz, amit Budapest hitelezett meg az állam helyett), amivel lóg az állam a városnak...az csak KG miatt nem lett eddig sem átutalva mer nem írta alá a postai elismervényt, ott rohad az asztalán
StormST
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
youtu.be/s1gPR5791uk?t=436Elég a bácsit meghallgatni, tipikus agymosott nyugger Fideszes szavazó 😀
2 hónapja
Jó, nyilván sikerült már elégszer elég nagy hülyét csinálni a csajból, meg csinál az magából is, de egy ilyet kiíratni vele, aztán kihátrálni, az még a kevés budapesti fideszesnél se menne át jól...Úgy látszik a sokfrontos háború kezd túl nagy falat lenni, feladja a kormány Budapest csicskáztatását, már ha lehet hinni Lexikének és tényleg kifizetik év végéig a 12+8,8 milliárdot (közösségi közlekedés finanszírozása + új trolikért járó pénz, amit Budapest hitelezett meg az állam helyett), amivel lóg az állam a városnak...hinni lexikének xd feladja a kormány budapest csicskáztatását xd álmodik a nyomor?
StormST
fake.id

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Úgy látszik a sokfrontos háború kezd túl nagy falat lenni, feladja a kormány Budapest csicskáztatását, már ha lehet hinni Lexikének és tényleg kifizetik év végéig a 12+8,8 milliárdot (közösségi közlekedés finanszírozása + új trolikért járó pénz, amit Budapest hitelezett meg az állam helyett), amivel lóg az állam a városnak...hinni lexikének xd feladja a kormány budapest csicskáztatását xd álmodik a nyomor?
StormST