Politika
70 feliratkozó
24 napja
A technikumba járók 😂😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Most már inkább az h túl jó minden. SírokMegvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszkiZseniális, annyira mondtátok átkapcsoltam én is 😆
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Banyek Csézy is vezet, nem is kicsit. Pedig őt szerintem azért kérték fel, mert nem volt értelmes jelölt ott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Remélem mindenki személyesen küldd bocsánat levelet Endre bá-nak

24 napja
Nebasszatok ki hogy afk voltam a fórumon egy órát és 479 új üzenet van....
24 napja
Mohács rohadt szoros 😕
24 napja
nagyobb nézettségük lesz, mint a TV2-nek 😀Megvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszkiZseniális, annyira mondtátok átkapcsoltam én is 😆
csebi
warr_b
24 napja
Takács Péter pár száz szavazat hátrányban csak (veszprém 4)Remélem hogy peter griffin nem nyer
gamerkr
24 napja
Jojo, ezt mar megszoktuk, kivancsiak vagyunk valami masra. 🤣
24 napja
Nem nagyon iszogatnék srácok, hisz holnap indul a besorozás 😀Azt hittem már ma jönnek értem. Reggel óta vigyában állok
Heisman nádor
24 napja
Megvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszkiZseniális, annyira mondtátok átkapcsoltam én is 😆
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Takács Péter pár száz szavazat hátrányban csak (veszprém 4)
24 napja
Nem nagyon iszogatnék srácok, hisz holnap indul a besorozás 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Ennél semmi nem mutatja jobban, mennyire kibillentette ez a választás a társadalmat a normalitásból.😂Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
24 napja
rtl-en az notár mari?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Konkurenciánk 😀Mi látunk téged szeretettel. Belépés gyanánt kérlek egyél egy medvesajtot 😀A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
Kampman
Toto21
24 napja
A Mihazánknak combos lesz a bejutás, most inkább nekik is azt mondanám, hogy nem lesz meg.
24 napja
Megvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Gyopáros Alpár alig vezet 😊ami egyebkent oriasi szo.... a mi korzetunk volt a legfideszesebb...
Janek
24 napja
Szerencsere Nemethtel is felmossak a padlot. Eskuszom ez a ket legpatkanyabb ember szamomra, jo ezt latni.
24 napja
Mi látunk téged szeretettel. Belépés gyanánt kérlek egyél egy medvesajtot 😀A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
Kampman
24 napja
Remélem örömödbenén meg sírdogálokén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
Szesze
24 napja
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
built for this shit