Politika

64 feliratkozó

2 hónapja
Beki New York Jets 2 370
Hány nap alatt lesz még szerintetek a narratíva erre a szőlő utca újabb botrányra? Amilyen lassan őröl mostanában az agytröszt én úgy 4 napot tippek.
KB23
 24.hu/belfold/2025/12/09/szolo-utca-diak-veres-pinter-sandor-video/
Ennel tobbre nem szamitok
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 583
Hány nap alatt lesz még szerintetek a narratíva erre a szőlő utca újabb botrányra? Amilyen lassan őröl mostanában az agytröszt én úgy 4 napot tippek.
3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 859 — no es importante
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.

Nincs tovább erkölcsileg.
resistance is futile
Szerintem a gödör legalja tuzson bence "vizsgálata" volt, azt a cinizmust egyszerűen nem lehet überelni. Ha az nem ég rájuk, akkor semmi.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 971
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/595847136_1411867743977720_6553083148858843826_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=HuMswTsUVt4Q7kNvwHfMkzy&_nc_oc=AdnKzb-frf1sn8ppTouqdPADaO2F9jzRIeGmpk6o3XUXUQ55HJT0JENEdapusrBUHag&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=mXlgs4XnwPsloeaYNezF7g&_nc_ss=8&oh=00_Afyz-3rV8faZVC0JEVTaQggfJ_0SYy0Ry5RVg9lrDrs68g&oe=69AC5130
2,7 Mio. Aufrufe · 29.489 Reaktionen | EXKLUZÍV INTERJÚ ID. GÁSPÁR GYŐZŐVEL (GYŐZIKE APJA) | Bedő Dávid
EXKLUZÍV INTERJÚ ID. GÁSPÁR GYŐZŐVEL (GYŐZIKE APJA)
3 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.

resistance is futile
Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
1, mi köze ehhez Orbánnak?
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.

Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.
Őszentsége Sobri Jóska
Én kapom a fideszes kontentet meg látom a nagyobb fideszes hub-okat. Először is a hír át se ment igazán erre az oldalra. Másodszor ami átjött, az abban a keretben jött át, hogy a rendőrség a remek munkájàval lecsapott egy gyerekbántalmazóra. Pont. Harmadrészt a kommentek vagy arról szólnak, hogy, na a rendőrség lecsap, ahogy OV Kecskeméten mondta (a miszlikes beszéd gondolom) vagy hogy khm. hát ugye valszeg kissebbségi a gyerek, azok meg, na, tudod, kacsint, kacsint.

Eltakarodhat mindenki odafenn, de ezek az emberek ottmaradnak a szomszédodban, a munkahelyeden, a családodban, a focicsapatodban, mindenhol. Dehát ezt átrágtuk már párszor.
MC12
Ez ilyen. Az a középiskolai tanárom (igazgató helyettes), aki lerohadékozott azért, mert engedély nélkül leadtam az iskola rádióban nagyszünetben egy rövid ötvenhatos emlékműsort, pár évvel később melldöngetve "rendszert váltottunk"-ozott az évnyitó beszédében. Hozzám meg úgy jött oda mosolyogva, hogy Péter, de jó, hogy látlak, hallottam, hogy ezt meg azt csinálod, de szuper, sok sikert. Mintha meg se történt volna 6-8 évvel korábban az, ami megtörtént.

De azért rendszert váltottunk. Na jó. Nem váltottunk. De a kádár rendszer részben legalább eltakarodott. És ha más nem, az legalább jó érzés volt, hogy a volt talpnyalók is azt érzik az érvényesülés útjának már, hogy ők is szidják. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline

resistance is futile
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.
Őszentsége Sobri Jóska
De át lehet, csak nagyon nehezen. De itt is van példa rá, hogy a fórumtársunk, aki tiszta szívvel hitt valamiben, idővel máshogy is tudja már látni. 😊 De nyilván nem könnyű.

Engem amúgy a "fideszes reakció" nem is érdekel. Az ennyire elkötelezett fidesz tábor egy kisebbség. Sok ember, de kisebbség. És lesz az kisebb kisebbség is, ha elkezd rádőlni a rendszerre a szekrény. Gyurcsány hívők is millió számra voltak. Aztán kevesebb lett, ma meg már nyomokban itt-ott lehet csak néhány.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
rva 4 592 — Me for President!

resistance is futile
2, kamu.

Őszentsége Sobri Jóska
Én kapom a fideszes kontentet meg látom a nagyobb fideszes hub-okat. Először is a hír át se ment igazán erre az oldalra. Másodszor ami átjött, az abban a keretben jött át, hogy a rendőrség a remek munkájàval lecsapott egy gyerekbántalmazóra. Pont. Harmadrészt a kommentek vagy arról szólnak, hogy, na a rendőrség lecsap, ahogy OV Kecskeméten mondta (a miszlikes beszéd gondolom) vagy hogy khm. hát ugye valszeg kissebbségi a gyerek, azok meg, na, tudod, kacsint, kacsint.

Eltakarodhat mindenki odafenn, de ezek az emberek ottmaradnak a szomszédodban, a munkahelyeden, a családodban, a focicsapatodban, mindenhol. Dehát ezt átrágtuk már párszor.
MC12
azt az öreg igazságot felejted el mindig, hogy a fejétől bűzlik a hal
3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 404

resistance is futile
2, kamu.

Őszentsége Sobri Jóska

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress

resistance is futile
2, kamu.

Őszentsége Sobri Jóska
Ebből a kamu a legjobb, mármint amikor az index összehebrákol valami doksit, az betonbiztos tény, de amikor 2 irányból van valamiről videó, az kamu...
StormST
A mai világban bármire rá lehet mondani, hogy ez AI, fake news vagy kamu. Ezt is a posztmodern politikai kommunikációknak köszönhetjük.
Szoktam nézni a különböző fideszes rendezvenyekről az "utca embere" riportokat, és ott jól látszik, hogy sok agyhalott őszintén mondja, amikor kérdezik valami fideszes stikliről, hogy az biztos nem igaz, az ellenzék találta ki, fakenews, ballibsi hazugság, dehogy lopták el, nincs zebra, van migráncs, ésatöbbi.

3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund

resistance is futile
2, kamu.

Őszentsége Sobri Jóska
Ebből a kamu a legjobb, mármint amikor az index összehebrákol valami doksit, az betonbiztos tény, de amikor 2 irányból van valamiről videó, az kamu...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress

resistance is futile
2, kamu.

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights
 telex.hu/gazdasag/2025/12/09/trump-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban

hátdepedigkezetfogtunk 😊)))
NB2
Gyakorlatilag SEMMIT nem intéztek el 😀
Gyurma Pappa
Tramp urunk átbaszott minket a védőpajzsával.

Most vagy átment az öreg Sleepy Joe-ba vagy már hazudni sem tudnak a srácok.
resistance is futile
próbálták eladni a semmit, mint tizenpár éve folyamatosan, csak néha kiderül az igazság.
hát ilyen ez a szelavi.
slowmotion
Már jön is a szokásos bullshit 😀
 telex.hu/belfold/2025/12/09/szijjarto-peter-reakcio-donald-trump-amerikai-elnok-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban-viktor
bogjosi
Zseni a csávó.
Szijjas helyében most gyorsan elrepülnék a buenos airesi láncfűrészeshez és tőle kuncsorognék amerikai pénzt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Ez a mostani igazgató lehet, hogy el fog tűnni véletlen...nagyon sok mindenről tudhat, ha igazgatót csináltak belőle, miutan mar kirúgták regebben.
Pep71
Vagy csak abszolút működésképtelen a rendszer, és már arra sem képes, hogy saját magát mentve, egy olyan embert nevezzen ki, aki csak simán annyit tud, hogy nem egy barom. Nézd meg, hogy a NER kiket produkál, kiket vesz elő és nevez ki pozíciókba az utóbbi pár évben. Milyen államelnököt (elnököket), milyen minisztereket, milyen államtitkárokat, milyenek a propagandistái. Hat-nyolc éve Rezsi Sziszi még alulról lógott ki, de nagyon. Manapság? Fénylő értelem-reflektornak tűnik a legújabb generációhoz képest.

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.
JéBé
Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
KB23
szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintem
bogjosi
Értettem a szarkazmust, csak ez nem az a téma amit el kellene viccelni.
KB23
Szerintem itt senki nem vicceli el a témát, csak túl sokat éltünk ebben a rendszerben, hogy ne tudnánk, hogy ez fog történni...
bogjosi
Apáti Bence pedig majd tesz az apátiáról.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Látom kinyílt pandora szelencéje. Ömlik a szenny rendesen. Nettó hazugságok, direktben cáfolt állítások, és habnak a tortára az újabb gyerekverés sztori. A cinikus énem most várja a mozit, hogy vajon a 650 oldalas "program" vagy a kiborult pandora szelencéje fut-e nagyobbat. Csak az a baj, hogy a cinikus énem mesterséges, valójában az életben egyáltalán nem vagyok cinikus alkat, és inkább az van, hogy már nézni sincs kedvem, hányingerem van az egésztől. A NER formálódásának elejétől meggyőződésem volt - hiszen ezt tanítja a történelem -, hogy Orbán rendszere törvényszerű lebutulási folyamaton fog átmenni a borzalmas kontraszelekció miatt. De arra azért magam sem számítottam, hogy a NER féle degeneráció rosszabb, mint akár a kádári kontraszelekció volt, pedig az azért nem volt semmi.

3 hónapja
A csornai Charles Bronson tollat ragadott:  mandiner.hu/belfold/2025/12/az-elnoki-munkat-befejeztem-a-lantot-letettem-a-politikai-palyara-nem-fogok-visszaterni-ader-janos-a-mandinernek
Dzsokijuing
csak a horgászat és a green washing
Josszi
Lehet csak én vagyok ezzel így, de az én szememben a bajszos erősen felértékelődött az utódia által...

3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 449
A csornai Charles Bronson tollat ragadott:  mandiner.hu/belfold/2025/12/az-elnoki-munkat-befejeztem-a-lantot-letettem-a-politikai-palyara-nem-fogok-visszaterni-ader-janos-a-mandinernek
Dzsokijuing
csak a horgászat és a green washing

¯\_(ツ)_/¯
3 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 550
Ez a mostani igazgató lehet, hogy el fog tűnni véletlen...nagyon sok mindenről tudhat, ha igazgatót csináltak belőle, miutan mar kirúgták regebben.
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 033
 telex.hu/gazdasag/2025/12/09/trump-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban

hátdepedigkezetfogtunk 😊)))
NB2
Gyakorlatilag SEMMIT nem intéztek el 😀
Gyurma Pappa
Tramp urunk átbaszott minket a védőpajzsával.

Most vagy átment az öreg Sleepy Joe-ba vagy már hazudni sem tudnak a srácok.
resistance is futile
próbálták eladni a semmit, mint tizenpár éve folyamatosan, csak néha kiderül az igazság.
hát ilyen ez a szelavi.
slowmotion
Már jön is a szokásos bullshit 😀
 telex.hu/belfold/2025/12/09/szijjarto-peter-reakcio-donald-trump-amerikai-elnok-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban-viktor

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 893
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.
JéBé
Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
KB23
bogjosi
KB23
Ez felhaborodas, semmikepp nem vicc.
3 hónapja
JéBé
KB23
bogjosi
KB23
Szerintem itt senki nem vicceli el a témát, csak túl sokat éltünk ebben a rendszerben, hogy ne tudnánk, hogy ez fog történni...

3 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 583
JéBé
KB23
bogjosi
3 hónapja
JéBé
Engem nem lepne meg, ha a végén kiderülne, hogy akik ma kimentek, azok azért az emberért vagy emberekért mentek, akik a videókat kiszivárogtatták és hogy elvigyék, ami még ott van, nehogy más is kikerüljön...

Persze ez már konteós, de láttunk itt már ebben az országban olyat, hogy azt vitték el, aki próbált tenni valamit, nem pedig azt, akit kellett volna...

3 hónapja
JéBé
KB23