Politika
70 feliratkozó
24 napja
Telex youtube oldala elesett.. annyian nézik folyamat ledob
24 napja
Az agymosás hatása...telex.hu/belfold/2026/04/12/azert-magas-a-reszveteli-arany-mert-a-fideszesek-tudjak-hogy-most-nagyobb-a-tet
24 napja
Nem hiába hívom 1.5 éve Bláz Ágoston Sámuelnek
Poloska vagyok.
24 napja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezekEn is pislogtam. Pont ezt kaptam el 😃
Kampman
Lehet az M1 studioba is kene drogkereso kutya
24 napja
2/3 tisza, mihazánk kiesik 😊remélem a median lövi telibe..mit kalkuláltak?
Szesze
eaglesmcnabb
24 napja
Jaj szegèny Klárika, az ellenszèl,. persze
24 napja
Szabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..
24 napja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.En is odakapcsoltam. Meg korai volt... Megy a kormany anuszanak a nyalogatasa meg mindig.
Tactful Cactus
24 napja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezek
24 napja
remélem a median lövi telibe..érzem az utalást
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
remélem a median lövi telibe..mit kalkuláltak?
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Vagy nem is volt sosemNyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Jakehomer
24 napja
jah, akkor lekéstem, most Róna osztja az észtPartizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
zacknorb
24 napja
remélem a median lövi telibe..
24 napja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Partizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
Poloska vagyok.
24 napja
partizánon volt plezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Nyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Tepper takarodj!
24 napja
ezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
24 napja
Ha a győzelem után se kerül elő felvétel az ollózásról, akkor én csalódott leszek és hiábavalónak fogom érezni az egészet 😄
Ez már #csöcsök előfutár
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
24 napja
Závecz mérése:Mandátumok szempontjából ez az eredmény született a kutatásban: Tisza 127–133, Fidesz 66–70. A roma nemzetiségi képviselő is bejutna az Országgyűlésbe.
24 napja
Hírt tvt nèzem elèg gyász a hangulat ès ökögnek makognak kbKatasztrófa turizmus
dande2
24 napja
Nacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.