Politika
70 feliratkozó
24 napja
hvg.hu/itthon/20260412_racz-andras-allitolagos-tisza-akcioterv-orosz-forditasAki nem ennek az alávaló rendszernek az eltakarodására szavazott, azt innen is csókoltatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Szerintem de 🙂
Nomac
24 napja
Gulyás nem jelenti ki magabiztosan egyelőre h nyertek, ez fura.
24 napja
gujásgeri nem túl vidám
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Csak szólok hogy a mi OEVK-nkban van perpill a legmagasabb részvétel, ami MP körzete is 😊Ózdon pedig a legalacsonyabb.
atapapa
Van azért valami a Hajóágyúsok "elit lázadása" minősítésében, persze ez nem írja le teljesen a Tisza-jelenséget.
24 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..
24 napja
a mi hazánk bejutásán/nem bejutásán múlhat a 2/3
24 napja
Csak szólok hogy a mi OEVK-nkban van perpill a legmagasabb részvétel, ami MP körzete is 😊
24 napja
Gyurcsányt Apró Piroskának.Végülis köszönjük Gyurcsány Ferencnek!Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
szaba
Végső soron úgyis Koppányig megyünk kb.
24 napja
Szentkirályi is pápá...nyilvánEz a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
Negritis, a vajda
24 napja
nyilvánEz a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Végülis köszönjük Gyurcsány Ferencnek!Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
24 napja
Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
24 napja
Tudom, rasszista megjegyzés, de a roma csóka azonnal eladná magát 😀Pont nem jó még 133 kell132 Tisza 21-nélNagyon adnám.
Beki
szaba
ozibozi
Tepper takarodj!
24 napja
Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Szerintem meg pont jó.Pont nem jó még 133 kell132 Tisza 21-nélNagyon adnám.
Beki
szaba
ozibozi
24 napja
Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
Ha Medián telibelőnê.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Annál nagyobb lesz az.Az nem 220 ezres szám?Levelszavazatok nincsenek benne ebben sztem. Az is hozzaad valamennyit.77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
Go Vikings!
topin
Dagobert bácsi
24 napja
Most jön az izgi részNa, öveket bekötni, kezdődik!!!nem most lett vége?
LanceVance
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Dagobert bácsi
316
Az nem 220 ezres szám?Levelszavazatok nincsenek benne ebben sztem. Az is hozzaad valamennyit.77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
Go Vikings!
topin
24 napja
Na, öveket bekötni, kezdődik!!!nem most lett vége?
LanceVance

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Nem kell ma ezekkel foglalkozni amikor még 2/3 sincs megEzekkel minek? Akik most hazudják tele a világot, hogy a Tisza fel akarja gyújtani a várost?Szerintem is, most lehetett volna nagyvonalúnak lenniFideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
dande2
Azt felejtitek el, hogy nincs Fideszes média, Fideszes propaganda csatornák vannak.
somoskovig