Politika
70 feliratkozó
24 napja
Kezdődik! Jönnek a csöcsök.Fotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
24 napja
inkább domina lesz azSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
24 napja
Mások által szépnek mondott.jajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
hír tv-n, kiscsaj minnyá bőg geci
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Fotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
na kezd MP
24 napja
jajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
24 napja
igen azt tudom, azt néztem most.van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem onlinertl, de ott most Heti hetes lesz, majd 20.30-kor jönnek újra..
shagi0206
bogjosi
24 napja
A mijét???? 😀Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezekAzért az kemény, hogy ez számodra is kérdés még. mráz hova égjen ennél jobban, mikor rég eladta már a becsületét?
Kampman
r.baggio
Tepper takarodj!
24 napja
abban az esetben, ha azt látom az első képeken, hogy a fidesz ég, akkor nyilván azt látni kívánom én is. De ha esetleg mégsem lesz égés, az önelégült fejüket meg pont nem akarom látni 😊van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem onlineÉn imádom nézni a vergődésüket és kíváncsi vagyok a folyamatos “halálukra” ahogy jönnek ki majd a friss eredmények. 😁
shagi0206
KeyG
24 napja
Ha olyan ütembenJó napot kívánok, hát itt meg mi történt!?csapódnak a győzteshezoffolnak a fideszes politikusok is a Parlamentben, mint a közéletben, üzleti életben, hatóságoknál, stb., ahogy láttuk az elmúlt hetekben, akkor már 125 mandátummal is sima lesz a tiszás kétharmad. Persze csakmegfelelő ellentételezésértügyek mentén.
Őszentsége Sobri Jóska
24 napja
van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem onlinertl, de ott most Heti hetes lesz, majd 20.30-kor jönnek újra..
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
24 napja
Ha olyan ütemben
24 napja
Bayer arcát érdemes majd nézniAmikor 2018-ban este tízig nem lehetett hivatalos eredmény, Bayer volt az, aki így fél kilenc körül benyögte az adásban, hogy "nyugi, jól állunk"
24 napja
van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem onlineÉn imádom nézni a vergődésüket és kíváncsi vagyok a folyamatos “halálukra” ahogy jönnek ki majd a friss eredmények. 😁
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
24 napja
Ha száját másra használja mint a beszéd, nincs semmi gond 😉😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
24 napja
Szabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Nagy Attila Tibor nevű kókler melyik adón szakért?
24 napja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezekAzért az kemény, hogy ez számodra is kérdés még. mráz hova égjen ennél jobban, mikor rég eladta már a becsületét?
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
van olyan csatorna, ahol nem m1/tv2 szintű részrehajlással kommentálják az eseményeket? csatorna, nem online
24 napja
😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
24 napja
M Kovács Robi mehet vissza füvet árulni ahogy anno a Borsnál tette