Politika
70 feliratkozó
24 napja
Nem tudom kik ezek de hányinger az egész.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
24 napja
Egyelőre még nem láttam.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
24 napja
Remélem hétfőtől indul ezeknek a munkakeresés vagy cellakeresés.
24 napja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Hát itt nagyon nagy roda lesz 😆
Bazzani

Just Win Baby!
24 napja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
24 napja
Heti hetesben azért már mennek a beefek 😆 jó lesz ez..majkat felkerdezte Ádám hogy és te nem mész?(Rendszerbonto koncert) Előtte meg a hajós nosztalgiazott hogy az előző musorvezetojuk sem tudott beszélni 😆😆

Just Win Baby!
24 napja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák közöttNagyon komoly volt MP, nem tudom h bizakodó legyek-e vagy sem.
Kampman
De nagyon jól csinálja, hogy elsőnek megvárja az eredményt, ez pozitív a jövőre nézve.
24 napja
Akkor most van a Witching Hour?When wins become losses and losses become wins?
24 napja
Nem vagyok Péterünk nagy rajongója, de azt bírom benne, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy porig alázza Orbán Balázst
Tepper takarodj!
24 napja
néha énse. elveszettem a kábítószer és a gin tonic közti átmenetet.Egyszerűen a te kommentjeidet nem tudom hova tenniMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
r.baggio
24 napja
Ha 2/3-uk lesz, akkor ez hamar kiderül, mert az első dolguknak az kell lenni, hogy bevezetik azt, hogy senki nem lehet 2 ciklusnál többet elnök.Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
Nomac
Persze ehhez kell majd egy új alkotmány.
24 napja
Semmi, szokásos Sobri ügymenet.Ha olyan ütembenJó napot kívánok, hát itt meg mi történt!?csapódnak a győzteshezoffolnak a fideszes politikusok is a Parlamentben, mint a közéletben, üzleti életben, hatóságoknál, stb., ahogy láttuk az elmúlt hetekben, akkor már 125 mandátummal is sima lesz a tiszás kétharmad. Persze csakmegfelelő ellentételezésértügyek mentén.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Ő realista és így számol, hogy mindenki más az és logikusan gondolkodik, ami az esetek nagy százalékában igaz, kivétel, amikor valaki ösztönből/ösztöne ellen, érzelmek által vezérelve dönt.
24 napja
reméljük a fideszt is összenyomja a valóságThe human hydraulic press. pic.twitter.com/8ADZpQuhcg
— Klara (@klara_sjo) April 11, 2026
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Nekem az 😀mondjuk ez pont nem rapnem akarom elhinni mégEz a 2. szám, amit hallottam tőle.
fake.id
Jaj, a magyar rap továbbra is szar, ráadásul valami amerikai-karibi előadót próbál másolni, de most meg nem mondanám, melyiket.
Kampman
eaglesmcnabb
24 napja
Azért masszív fun fact, hogy napra pontosan 23 éve volt a népszavazás az EU csatlakozásról.Mondjuk 23 évente tényleg érdemes megerősíteni a szándékot.
24 napja
Random somogyi kisfalu:Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?Igen
esanders10
Nomac
2022-ben 62 ellenzék, 115 Fidesz
2026: 66 Tisza, 100 Fidesz
Ha ez a trend így van mindenhol, akkor az baj a Fidesznek

24 napja
Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
24 napja
holnap egész nap ezeket fogom nézni és közben habosra verem.. 20+ év szenvedés után ennyi örömöt megérdemlekBayer zsozso a választás megismétlését szorgalmazza a választási csalások miatt😂😂😂Az M1/HírTV miért nem adja az MP élőt?😂
akdestroyer
szaba
Imádnivaló a feje ahogy sírással küszködik
ozibozi
24 napja
ja, mert eddig otthon verte a brét, nem? 😀Magyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.