Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 465
Ezek a termékek ára csökken december 1-től:
- bébiétel
- marha-fehérpecsenye
- marhafelsál
- sertés májas és sertésmájkrém
- sajtkrém, kenhető sajt
- alma
- körte
- szilva
- szőlő
- fejes káposzta
- paradicsom
- vöröshagyma
- zöldpaprika

#csakafidesz

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Ebben az országban soha nem fog kihalni az, hogy "az úgy van, mert megírta az újság" és sajnos az index meg a megyei lapok bekebelezése ezért is voltak nagyon jó húzások a fidesz szempontjából, mert azokról az maradt meg az emberekben, hogy a megbízható hírforrások...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
úgy látom a fidesz azt gondolja, talált most valami kriptonitot ezzel a "kiszivárgott" adótervezettel, mert kurvára pörgetik. talán jobban, mint az előzőt.
mondjuk ezzel a kutya és macska-adóval kicsit túltolták a fiúk, de sebaj, a nyuggerekre mindig lehet számítani, mert azt is megadóztatják.

kíváncsi vagyok meddig tudják ezt kimaxolni, sztem még idén felfut és annyi.
aztán jövőre lesz megint egy kiszivárgott 800000 milliárdos megszorítás 😀
petey
Sajnos a környezetemben működik a dolog, két közelebbi bizonytalan szavazó ismerősöm két hónapja még nagyban szidták a kormányt, hogy elszálltak az árak, stb és azért a Tiszára fognak szavazni.Tegnap amikor szóba került a politika akkor már az volt hogy szar most a helyzet de még mindig jobb mintha több adó lenne, így maradjon a Fidesz. Diplomás emberekről beszélünk, akkor bele se merek gondolni, hogy az alacsony végzettségűeknél milyen hatékony lehet... Nem látom pozitívan áprilist.
focilap
a diploma nem ment meg az ostobaságtól

3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
 www.szon.hu/helyi-kozelet/2025/12/gajdos-laszlo-jelolt-tisza-part?fbclid=Iwb21leAOaQKRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR566XmkJpINlHJyIiv0wHfPE0a4f8hX1fUX4gTEvG0ICChobdw7NYrcSUoxqw_aem_zcY08ScSmkpKcyvBRGGZyQ&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szon

Hát ez csodás...
Szokol
szon.hu, mit vársz tőlük? Azt remélem, hogy ez már a kontraproduktivitásnak az a szintje (az ebadóval meg az egyéb faszságokkal együtt), ami már inkább elvesz, mint hoz.

Ja, a mai nap Fideszes hőse a soproni körzet országgyűlési képviselője, aki szerint a KATA-t is eltörölné a Tisza. 😀

3 hónapja
focilap 59
úgy látom a fidesz azt gondolja, talált most valami kriptonitot ezzel a "kiszivárgott" adótervezettel, mert kurvára pörgetik. talán jobban, mint az előzőt.
mondjuk ezzel a kutya és macska-adóval kicsit túltolták a fiúk, de sebaj, a nyuggerekre mindig lehet számítani, mert azt is megadóztatják.

petey
Sajnos a környezetemben működik a dolog, két közelebbi bizonytalan szavazó ismerősöm két hónapja még nagyban szidták a kormányt, hogy elszálltak az árak, stb és azért a Tiszára fognak szavazni.Tegnap amikor szóba került a politika akkor már az volt hogy szar most a helyzet de még mindig jobb mintha több adó lenne, így maradjon a Fidesz. Diplomás emberekről beszélünk, akkor bele se merek gondolni, hogy az alacsony végzettségűeknél milyen hatékony lehet... Nem látom pozitívan áprilist.
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
 www.szon.hu/helyi-kozelet/2025/12/gajdos-laszlo-jelolt-tisza-part?fbclid=Iwb21leAOaQKRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR566XmkJpINlHJyIiv0wHfPE0a4f8hX1fUX4gTEvG0ICChobdw7NYrcSUoxqw_aem_zcY08ScSmkpKcyvBRGGZyQ&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szon

Hát ez csodás...
Szokol
Ez a véglény legalább az arcát és nevét adja a fröcsögéshez, nem mintha ettől a szervilizmus kiáramlása nem lenne mélyen undorító...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 380

Szijjártó Péter külügyminiszterként bizonyítottan legalább kb. 36 alkalommal utazott hivatalos útra Oroszországba 2014 ősze óta.
A legvalószínűbb, hogy a valós szám 40 körül van.

2014–2017: a nyilvános hírek alapján legalább 7 oroszországi út (ebből legalább 5 Moszkva, 1 Szentpétervár, 1 Kazany). Ez biztosan csak alsó becslés, ennél több is lehetett.

2018–2022 a KKM által kiadott táblázat feldolgozása szerint 5 év alatt 19 oroszországi út, ebből 14 Moszkva, 5 Szentpétervár – de a forrás nem ad év szerinti bontást.

A háború kezdete óta (2022.02.25–2024.10.13): 11 oroszországi út (2022: 3, 2023: 3, 2024: 5).

2025-ben eddig biztosan 2 újabb út: Szentpétervár (június) és Moszkva (november vége)
3 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

Hát ez csodás...
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
fókuszcsoport kecskeméti életérzés

www.youtube.com/watch?v=3SSKAVylSRk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 281 — Cowboys fan
 lakmusz.hu/2025/11/30/szepek-fiatalok-imadjak-a-focit-orbant-es-a-parkapcsolati-kavarast-igy-mukodik-az-eddigi-legprofibban-osszerakott-fideszes-kamuprofil-halozat-a-facebookon
r.baggio
szép új világ
hol van már Mága Zoltán és az ázsiai vásárolt kamukövetők
rva
nekem a kedvencem a szőke kiscsaj a Pudcaéna Akéhna előtt, ami sok mindenre hasonlít, de a Puskásra pont nem
3 hónapja
rva 4 592 — Me for President!
 lakmusz.hu/2025/11/30/szepek-fiatalok-imadjak-a-focit-orbant-es-a-parkapcsolati-kavarast-igy-mukodik-az-eddigi-legprofibban-osszerakott-fideszes-kamuprofil-halozat-a-facebookon
r.baggio
szép új világ
hol van már Mága Zoltán és az ázsiai vásárolt kamukövetők
3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 689 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Pont most jött ki a Telexen:

youtu.be/uxtLnK6IWdI?si=jPb7j88AvdwFgA1P

Az emberi butaság 5 alaptörvénye:
1, Mindig és elkerülhetetlenül mindenki alábecsüli a létező ostoba egyének számát.
2, Annak valószínűsége, hogy egy személy hülye, független minden más, az adott személyre jellemző tulajdonságoktól. Az iskolázottságnak, a vagyonnak vagy a státusznak semmi köze hozzá.
3, Hülye az, aki veszteséget okoz másoknak, miközben ő maga nem nyer belőle.
4, A nem ostoba emberek mindig alábecsülik az ostoba emberek kártékony erejét, és mindig elfelejtik, hogy a buta emberekkel való foglalkozás mindig feleslegesnek bizonyul.
5, A buta ember a legveszélyesebb embertípus, még a banditáknál is veszélyesebbek.
Carlo Cipolla
Őszentsége Sobri Jóska
A harmadikat úgy kell érteni, hogy aki egyszerűen rosszindulatú, annak elég, ha csak azt nyeri, hogy ő jól érzi magát más szívatásától?
Assurbanapli
Nem. Inkább úgy, hogy mondjuk tesz valamit ami számára semmiféle haszonnal nem jár, de másnak káros. Mondjuk hazafele felrúgni a szemeteskukákat, szűk utcában meghúzni egy parkoló autót, nem oltakozni covid idején vagy egy 50 yardos futást a goal line előtt elkezdeni ünnepelni és TD előtt ledobni a labdát.
Amit te írsz annál a saját logikája szerint nyer rajta, lehet pszichopata, geci, de nem feltétlenül hülye.
Őszentsége Sobri Jóska
Az általad felhozott példáknál boldogságot nyer az, aki csinálja. Nem csak kenyérrel él az ember 😊
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

1, Mindig és elkerülhetetlenül mindenki alábecsüli a létező ostoba egyének számát.
2, Annak valószínűsége, hogy egy személy hülye, független minden más, az adott személyre jellemző tulajdonságoktól. Az iskolázottságnak, a vagyonnak vagy a státusznak semmi köze hozzá.
4, A nem ostoba emberek mindig alábecsülik az ostoba emberek kártékony erejét, és mindig elfelejtik, hogy a buta emberekkel való foglalkozás mindig feleslegesnek bizonyul.
5, A buta ember a legveszélyesebb embertípus, még a banditáknál is veszélyesebbek.
Carlo Cipolla
Őszentsége Sobri Jóska
A harmadikat úgy kell érteni, hogy aki egyszerűen rosszindulatú, annak elég, ha csak azt nyeri, hogy ő jól érzi magát más szívatásától?
Assurbanapli
Nem. Inkább úgy, hogy mondjuk tesz valamit ami számára semmiféle haszonnal nem jár, de másnak káros. Mondjuk hazafele felrúgni a szemeteskukákat, szűk utcában meghúzni egy parkoló autót, nem oltakozni covid idején vagy egy 50 yardos futást a goal line előtt elkezdeni ünnepelni és TD előtt ledobni a labdát.
Amit te írsz annál a saját logikája szerint nyer rajta, lehet pszichopata, geci, de nem feltétlenül hülye.

3 hónapja
Assurbanapli Denver Broncos 1 952

Carlo Cipolla
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja

Carlo Cipolla

3 hónapja
anyósom (hülye vagyok, a fiam anyósa tehát nekem aszem nászasszony vagy minek hívjam) röpke kis kálváriája.. magyar eü:

Banális tévedések sorozata következik:
1. Háziorvos nem látott még nyálmirigy duzzanatot pedig szájsebész...de legalább továbbküld a fül- orr gégészetre.
2. Fül-orr gégész- bal oldalt ír jobb helyett és továbbküld.
3. Honvédkorház megvizsgál jobb oldalt de ő is bal oldalt ír az összes beutalóra és az ambuláns lapra.
4. Megy a harc a további beutalókért, végül nincs minden meg de az idő sűrget ezért marad a fizetős magánrendelés!
5. Nincs időpont CT-re sehol ezért leküldenek Tatabányára 136 km.
6. Beutalón elírva a diagnózis, mert nyaki lágyrész CT helyett koponyacétére voltam felírva! Nem ugyan az!
7. Honvéd: Altatóorvos végig rossz leleteket néz a műtéthez, mert összekevert valami névrokonnal, mikor alá akarta íratni velem a beleegyező nyilatkozatot én vettem észre, hogy valami nem stimmel, ez egy másik személy adatlapja. Mindegy, szóltam, újravizsgaltak de továbbra is bal oldali műtétet írtak fel. Megy a harc a javítasért, szaladgálas vissza mindenhova.
8. Megjön a CT eredményem az EESZT-re, amin az áll, hogy áttétes rákos beteg vagyok és hogy a sugárkezeléstől nem változott, sajnos nem javul a nyirokcsomórák valamint a gégerákom!
Emiatt semmit nem aludtam az éjjel, gondolhatod hogy megijedtem!
Hívom ma reggel a CT klinikák, hogy mi a f..sz van???
Rám csapták a telefont és kettő perc múlva levették a CT eredményem...most várom hátha sikerül feltenni az én eredményem ami alapján elvégezhetik a műtétet.
Remélem nem fognak bal oldalt műteni vagy gégemetszést csinálni a fútószalagos kórhazban.

most várja műtétet.. biztos nem parázik

Szerkesztette: Josszi

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights
Gajdos Nyíregyházán telitalálat, ezt a körzetet biztosan viszi így a Tisza. Sőt! Nem lennék meglepve, ha százalékosan Magyar Péter után rá szavaznának a körzetében a legmagasabb arányban.

Ami viszont igazán érdekes: Vitya pár órával korábban még büszkén emlegette a DPK-gyűlésen, hogy mennyi pénzt kap majd az állatkert. Rá pár órára meg az állatkert igazgatója bejelentkezik ellenzéki képviselőjelöltnek?

Hát hogy nem szagolták ezt ki a fiúk??
Szokol
Nem elvitatva Gajdos érdemeit, de egy országgyűlési választáson mennyit számít az egyéni képviselő személye a pártlogóval szemben ? Mert önkármanyzat esetén tudom hogy gyakran a személy erősebb mint a párt, de OGYK esetén erről mit mond a szakirodalom?
bobi0092
En anyosomtol megkaptam, hogy bar inadjak Gajdost de mivel megadoztatna a Tisza a nyugdijat maradnak a Fidesznel. Szoval en csak remenykedem mas nem kap ennyi m1-et.
Toca
Ez a kemény, ne becsüld alá az emegy agyzsibbasztó hatását.
 youtu.be/BJV5KM8hEnc?si=Utp5OMSIHsnMc2v9

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Gajdos Nyíregyházán telitalálat, ezt a körzetet biztosan viszi így a Tisza. Sőt! Nem lennék meglepve, ha százalékosan Magyar Péter után rá szavaznának a körzetében a legmagasabb arányban.

Ami viszont igazán érdekes: Vitya pár órával korábban még büszkén emlegette a DPK-gyűlésen, hogy mennyi pénzt kap majd az állatkert. Rá pár órára meg az állatkert igazgatója bejelentkezik ellenzéki képviselőjelöltnek?

Szokol
Nem elvitatva Gajdos érdemeit, de egy országgyűlési választáson mennyit számít az egyéni képviselő személye a pártlogóval szemben ? Mert önkármanyzat esetén tudom hogy gyakran a személy erősebb mint a párt, de OGYK esetén erről mit mond a szakirodalom?
bobi0092
En anyosomtol megkaptam, hogy bar inadjak Gajdost de mivel megadoztatna a Tisza a nyugdijat maradnak a Fidesznel. Szoval en csak remenykedem mas nem kap ennyi m1-et.
3 hónapja
....
fake.id
Rendben, igazat adok, bár nem arról írtál amerre én kanyarítottam volna a történetet, de belátom ez az én hibám, nem megfelelően artikuláltam azt a felelősség-és szempontrendszert amiről számomra ez a sztori alapvetően szólna. Van ez így. Nem lehet minden passzból touchdown.

3 hónapja
Tehát akit megerőszakolnak és nem veteti el a gyereket bármilyen ok miatt (vallási, erkölcsi, morális, anyagi stb) hanem inkább a kórházban hagyja, hátha lesz neki egy szerető családja - az “baszik és szül - agyhalott”. Nem semmi.
MC12
Nem ezt írtam, és nem is ez következik abból, amit írtam, de ha neked így áll öseze, akkor igen, az agyhalott, de főként ha erkölcsi vagy morális okból, akkor nagyon agyhalott, de a legagyhalottabb akkor, ha vallási okból. Így rendben?

3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante

Szokol
És azt a vergődést, amit most ott művelnek, egyszerűen borzalmas látni, a kiadott nyilatkozatuk szégyen az országra nézve, hogy tényleg itt tartunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 977
Nézőpont Intézet
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Fidesz 47, a Tisza 40 százalékos eredményt érne el a Nézőpont Intézet novemberi közvélemény-kutatása szerint.
A szervezet azzal kapcsolatban írta ezt, hogy végeztek egy közvélemény-kutatást 2025. november 24. és 26. között, amelynek eredményeképpen az látható a választói preferencia tekintetében, hogy a Fidesz 47, a Tisza 40 százalékos eredményt érne el, ha most vasárnap tartanának választást Magyarországon.

A Fidesz előnye a teljes népességben is jelentős, ez megállapítható a kutatásból, ugyanis a teljes népességben a magyar választók 42 százaléka szimpatizál a Fidesszel, 33 százaléka a Tisza Párttal, 7 százaléka a Mi Hazánkkal, 2 százaléka a Demokratikus Koalícióval és 3 százalék a Kétfarkú Kutyapárttal.

😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"