Politika
70 feliratkozó
24 napja
mondjuk ez pont nem rapnem akarom elhinni mégEz a 2. szám, amit hallottam tőle.
fake.id
Jaj, a magyar rap továbbra is szar, ráadásul valami amerikai-karibi előadót próbál másolni, de most meg nem mondanám, melyiket.
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Bayer zsozso a választás megismétlését szorgalmazza a választási csalások miatt😂😂😂Az M1/HírTV miért nem adja az MP élőt?😂
akdestroyer
szaba
Imádnivaló a feje ahogy sírással küszködik
24 napja
Ja, eddig csak pihent.Magyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
24 napja
Mondjuk ami melot bele tolt ebbe két év alatt a kormányzás kb üdülés leszMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Egyszerűen a te kommentjeidet nem tudom hova tenniMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
én még megvárom a Nézőpont utolsó kutatását, addig nem merek semmit se mondani 😃
24 napja
nem akarom elhinni mégEz a 2. szám, amit hallottam tőle.
fake.id
Jaj, a magyar rap továbbra is szar, ráadásul valami amerikai-karibi előadót próbál másolni, de most meg nem mondanám, melyiket.
24 napja
Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?yepp, plusz utána ráadásul a külképviseletek jelenthetnek mindenhol 2-2,5%-ot, azt mondta Róna. Remélem úgy jósol, ahogy tegnap játszott a csapata.
esanders10
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Ott jó helyen van, azt úgysem nézem.Nagy Attila Tibor nevű kókler melyik adón szakért?Tippre ATV.
xrace77
szaba
24 napja
Magyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
24 napja
Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?Igen
esanders10
24 napja
24.hu/belfold/2026/04/12/a-szakerto-a-reszvetel-teruleti-aspektusat-is-figyeli/Fotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?igen
esanders10
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
Az M1/HírTV miért nem adja az MP élőt?Mert nem engedték be őket.
akdestroyer
24 napja
MP optimistának mondja h nyernek
24 napja
Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?
24 napja
Magyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-in
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
tavaszi szél szőke politológus megszólaló asszemFotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
24 napja
nem, mert még lenyúljátok előlem 😊Fotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
24 napja
Kezdődik! Jönnek a csöcsök.Fotót rólajajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
24 napja
inkább domina lesz azSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
24 napja
Mások által szépnek mondott.jajaSzabó Andrea az a politológus milf?😀 jah, de józanul is így vagyok vele, csak akkor nem vallanám beSzabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..Jó részeg vagy már
Szesze
szaba
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)