Politika
70 feliratkozó
24 napja
Első eredmênyek saccperkábé mikor?A választási iroda szerint 20 órakor.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
24 napja
Végső tipp 80,12%Kérjük az exit pollt is, mester!
24 napja
na, RTL-en Endre báHol kell aláírni? 😊
135 Tisza
63 Fidesz
1 roma
petey
Illetve azért kíváncsi lennék, mennyibe kerülne a roma kolléga átállása. 😀
24 napja
21 országos listaTisza 55
Fidesz 38
mhm 5
Poloska vagyok.
24 napja
Első eredmênyek saccperkábé mikor?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
sztem a lila öltönye sokkal menőbb volt annoFábián Tomi se vesz fel gyakran inget + zakótGulyás Marci is úgy kiöltözött, mint még sosem.
Löfli
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
4 éve 2 és fél %-ot nőtt az utolsó fél órában, szóval kb pont 80 körül lesz a végeDe akkor gyenge volt a rajt. Most eros volt az eleje, nem tudni mennyi maradt a vegere. Nem egyenesen aranyos a 4 evvel ezelottivel.
Szesze
24 napja
Végső tipp 80,12%
Draft

24 napja
Hann Endre kiszáll, ott van egy piaci rés. Csak szólok. Majd emlékezz meg rólam, mikor befutottál.77,8%Megint 1% belül voltam... Pályát tévesztettem
Csak a biztonság kedvéért, hátha nem görget valaki.
szaba
24 napja
Na jon az elso csalodas, nincs meg a 80%. Nem jo elojel.taktikai szavazást már rég meghaladtuk, pedig ők elég optimisták
beltazor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Na jon az elso csalodas, nincs meg a 80%. Nem jo elojel.Rekord részvételben mi a nem jó előjel?
beltazor
24 napja
Iktriad Jinx-elt már egyébként, nem nagyon láttam ma
24 napja
77,8%Megint 1% belül voltam... Pályát tévesztettem
Csak a biztonság kedvéért, hátha nem görget valaki.
szaba
Draft

24 napja
Na jon az elso csalodas, nincs meg a 80%. Nem jo elojel.

24 napja
Dagobert bácsi
316
Levél szavazatok ? Vagy az már alapból benne van ?Nem lesz ebből lehet 80szerintem se. Aki akart az már volt. Most már mindenki otthon iszik 😀
zacknorb
Toto21
24 napja
Elindultam eredményvárózni, út közben hallgatok egy kis Rage against the machinet hangolódásnak.Csak szét ne verd a várost bepörögve. 😊
Sebii
24 napja
Fábián Tomi se vesz fel gyakran inget + zakótGulyás Marci is úgy kiöltözött, mint még sosem.
Löfli
24 napja
4 éve 2 és fél %-ot nőtt az utolsó fél órában, szóval kb pont 80 körül lesz a vége
24 napja
Fábián Tomi se vesz fel gyakran inget + zakót

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Nem. Azért, mert éppen ebből lett - elvileg - elege az embereknek. Minden provokáció és hamis zászló lepattant eddig, szerinted épp most ment volna át bármi? Ugyan már.Minek, hogy ott provokáljanak vagy valami hamis zászlós műveletet csináljanak?Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
Ez így a legtisztább, hisz lehet megcsapkodta volna őket.
Lúdas Solymi
24 napja
Ki mint vet, úgy arat.Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond