Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem bántásból írom a lentieket, csak szemléltetendő, hogy az ellenzék, az ellenzéki szavazó miben más, mint a fidesznyik, és miért legitim 48 százalékkal is a kétharmad.Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.
1. Marad a Fidesz, 2/3 sem kizárt
2. Parlamenti párt lesz a kutyákból
empty taxi
Amúgy ha Dobrev nyer akkor a petíció elérte a célját és megállítottak Karácsonyt így a Fidesz gondolom felhagy ezzel.
csebi
Te Orbánellenes vagy.
Ehhez passzoló logika, hogy "Mindegy ki, csak Orbán húzzon el."
Erre ha most Dobrev nyer egy demokratikus választást, ami azt hivatott eldönteni, hogy az ellenzeki térfél kit akar 22-ben miniszterelnöknek, akkor már mégse "mindegy ki"? Akkor már inkább nem szavazol az ellenzéki összefogásra, hanem inkább kidobod a szavazatod az ablakon, Dobrev mögé nem állsz be?
De miért nem?
És ha mondjuk Jakab se, akkor azt mondod: "igaza van!"?
Dehát ez a demokrácia baszki, hogyha nem mi, a mi lieblingünk nyer, akkor se finnyáskodunk, hanem elfogadjuk a "nép akaratát". Ha az Orbánt leváltani akaró nép meggyőző többséggel úgy dönt, hogy Dobrev, akkor te már sértődötten nem is akarod leváltani Orbánt, mert Dobrev? Mert te jobban tudod, hogy ki lenne Orbán ellen eredményesebb, és ezzel az attitűddel kvázi igazolod is, hiszen neked "bárki jobb, mint Orbán", csak ha Dobrev lehetne ez, akkor inkább mégse.
Gáz.
Ebben van nagyságrendekkel előrébb az ország "fideszes-fele", hogy nem finnyáskodik, nem válogat, hanem leszavaz arra, akit a Fidesz odarak, Kósa, Szilárd, bárki, csak ne az ellenzék nyerjen, ne jöjjön vissza Gyurcsány, ne jöjjön több migráns, Soros, brüsszelita meleglobbista.
több mint 4 éve
Ugyanez, MZP vagy nem szavazok.Dobrevvel valóban kihúzhatunk egy komoly szavazóbázist. Esetemben azonban még szűkebb a lista.Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.
empty taxi
Amúgy ha Dobrev nyer akkor a petíció elérte a célját és megállítottak Karácsonyt így a Fidesz gondolom felhagy ezzel.
csebi
"Nem ellenzékiként" ment is egy szavazat MZP-re. (Kérném is a csillagos besorolást fent)
Viccpártra szavazni pedig nem fogok! Ennyi erővel pöcsöket is rajzolhatnék a szavazólapra...
Amennyiben nem MZP lesz a jelölt, úgy egy szavazatot már biztos bukott az "összefogás".
clbass
Vagyis de, a kutyákra, ami igen, a fasszal szavazás szofisztikált változata (a legutolsó önkorin is rájuk nyomtam)
a XI-ben még behúztam Orosz Annára, hogy legyen tavaszig választási lehetőségem. el nem hiszem hogy ezt a Hirosimát is túlélő Gy. Némethet kell még 2021-ben is a közéletben látnom.
több mint 4 éve
Lényeg a lényeg Fegyőr le van csavarva és akkor ezek szerint tényleg visszanyúltak a két lányhoz 😊Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.Egészen más hirdetéseket kapunk 😊 Nekem a nagy része Katka, kisebb része Fegyőr, Annára nem is emlékszem
MC12
Örülök, hogy kezdik megtanulni használni a Facebook targetelést rendesen 😊 (Mivel családilag érintett vagyok, osztottam annak idején Cseh endometriozisos bejegyzését, meg aláírtam a Szél Bernadett féle petíciót, szóval joggal hihető az algoritmusnak, hogy én vele szimpatizálok)
Gyurma Pappa
(Valószínűleg mivel nálam sok a kormánypárti tartalom is, ahol nagyot ment a Cseh-ügy, ezért ment nálam ő 0-ra és jött inkább a Donáth)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.Egészen más hirdetéseket kapunk 😊 Nekem a nagy része Katka, kisebb része Fegyőr, Annára nem is emlékszem
MC12
Örülök, hogy kezdik megtanulni használni a Facebook targetelést rendesen 😊 (Mivel családilag érintett vagyok, osztottam annak idején Cseh endometriozisos bejegyzését, meg aláírtam a Szél Bernadett féle petíciót, szóval joggal hihető az algoritmusnak, hogy én vele szimpatizálok)

több mint 4 éve
Dobrevvel valóban kihúzhatunk egy komoly szavazóbázist. Esetemben azonban még szűkebb a lista.Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.
empty taxi
csebi
"Nem ellenzékiként" ment is egy szavazat MZP-re. (Kérném is a csillagos besorolást fent)
Viccpártra szavazni pedig nem fogok! Ennyi erővel pöcsöket is rajzolhatnék a szavazólapra...
Amennyiben nem MZP lesz a jelölt, úgy egy szavazatot már biztos bukott az "összefogás".
több mint 4 éve
Már miért érte volna el a célját? Legfeljebb csak félig. Hiszen: "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!"Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.
empty taxi
csebi
több mint 4 éve
A választók sokmindent tolerálnak, ha primitív vagy (Jakab) ha egy törtető agresszív pszichopata vagy de egyébként rohadt intelligens (Dobrev), ha nyugodt, értelmes, okos kinézetű vagy konszenzusos mondásokkal (Karácsony) vagy akár ha csak szakértő, elitista “én közgazdász vagyok” imázs-t veszel fel (Márki) ez mind mind oké.Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.Vmi elképesztő h mennyire minimálisan sem tud plusz szavazatokat hozni ez a Bandi srác st inkább elvisz. Ezzel amúgy épp az a Donath nyerhet aki számomra a legszimpatikusabb és ha jól emlékszem a meglepetés hatására került az EPbe mert Cseh Katkat nyomtak fel első helyen a listára.
MC12
csebi
De a butaságot nem tolerálják. Amikor látványosan buta vagy, és ezt nem tudod leplezni mert nincs eszköztárad hozzá, viszont annál öntudatosabb és arrogánsabb vagy hogy hallgass a szakértőkre akik elmondják, hogy kéne ezt kezelni na ez a tuti recept a bukásra. Mert a fentebbiek közül a választó bármelyikkel tud azonosulni, mert mindegyik szerep azonosulható, sokan érzik azt, hogy bárcsak Viktória lenne Viktorból a böriben, vagy hogy dejó lenne ha nem lenne ez a mély társadalmi szakadék és lenne konszenzus, béke és virágeső és sokak szerint sárkány ellen sarkanyfű - ha ti a zemberek ellen használtátok a 2/3-ot, akkor mi majd feles törvényekkel írjuk át őket.
De buta ki a franc akarna lenni? 😊
több mint 4 éve
Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.Vmi elképesztő h mennyire minimálisan sem tud plusz szavazatokat hozni ez a Bandi srác st inkább elvisz. Ezzel amúgy épp az a Donath nyerhet aki számomra a legszimpatikusabb és ha jól emlékszem a meglepetés hatására került az EPbe mert Cseh Katkat nyomtak fel első helyen a listára.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha már szóba került a Népszava, ezen a vitán is szóba került érintőlegesen 50-51 perc környékén: www.youtube.com/watch?v=Ystv2NQWuSc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mindannyian, és még visszafizetniük se kell.ki adott hitelt?Egyáltalán miért adtok hitelt egy origos cikknek? Előválasztási bohóckodásról írnak. Nyilván nem az igazat irjákwww.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.htmlvégülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.
Urai, egy ki muníció a ma délelőtti szeánszhoz...😉🤣
nagir
viszont a kérdés, hogy a szavazólapok vajon kitöltve voltak-e, vagy csak nyomdából szállították volna a szavazókörökbe felhasználásra? mert erre nem nagyon tér ki sem a képi, sem a hanganyag...
slowmotion
samu09
slowmotion
több mint 4 éve
ki adott hitelt?Egyáltalán miért adtok hitelt egy origos cikknek? Előválasztási bohóckodásról írnak. Nyilván nem az igazat irjákwww.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.htmlvégülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.
nagir
viszont a kérdés, hogy a szavazólapok vajon kitöltve voltak-e, vagy csak nyomdából szállították volna a szavazókörökbe felhasználásra? mert erre nem nagyon tér ki sem a képi, sem a hanganyag...
slowmotion
samu09
több mint 4 éve
Egyáltalán miért adtok hitelt egy origos cikknek? Előválasztási bohóckodásról írnak. Nyilván nem az igazat irjákwww.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.htmlvégülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.
nagir
slowmotion
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.htmlvégülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.
nagir
több mint 4 éve
Egy helyen zajlik azt lattam.Pl itt a 3.keruletben krumpliosztas van az elovalasztason. Ez az orszag menthetettlenOtt már kb. egy évtizede minden ősszel van kedvezményes krumplivásárlási lehetőség a csóró nyugdíjasoknak. Nincs köze az előválasztáshoz.
Janek
Amador
több mint 4 éve
Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.
több mint 4 éve
Pl itt a 3.keruletben krumpliosztas van az elovalasztason. Ez az orszag menthetettlenOtt már kb. egy évtizede minden ősszel van kedvezményes krumplivásárlási lehetőség a csóró nyugdíjasoknak. Nincs köze az előválasztáshoz.
Janek
több mint 4 éve
Pl itt a 3.keruletben krumpliosztas van az elovalasztason. Ez az orszag menthetettlen
több mint 4 éve
RtlMoston fent van, én is ott néztem meg éjszaka.És youtubeon se lesz fent, az RTL sose engedi fel az anyagait, így közülünk is kevesen látják, ki néz manapság tévéadást tévében?!Érdekes, sehol egy vitaelemzés?az a baj hogy ki elemezné?
Tudjátok az a baj, hogy a politikát nem követő semleges embernél ezt a mai napot is elvitte Klárikánk. Mivel a társadalom nagyrésze pedig ilyen. Simán oda fog érni.
Hanni
marci nem fogja mert ő vitákat vezet
máshol meg csak összefoglaló van
hvg.hu/itthon/20210924_masodik_miniszterelnok_jelolti_vita_2
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.htmlUrai, egy ki muníció a ma délelőtti szeánszhoz...😉🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dawyd728
4 061
Olvasva a topicot elöntött egy érzés, ami rosszabb, mint az elmúlt 10 évben bármi politikával kapcsolatos. Ha a OV és GYF jövőre 4/5-öt szerez én akkor szépen visszamegyek egy kő alá a barlangba.
több mint 4 éve
Ha lesz 2. kör.Ez a DK busszal szállítja a nyuggereket szavazni dolog elég nyugtalanító. Dobrevnek semmi esélye OV ellen, és ezt a fidesz is tudja. Lehet, hogy előre meghekkelik a választást, hogy a lehető leggyengébb kihívója legyen Viktorunknak?Azon múlik, hogy elmennek-e a népek az előválasztás második körében is szavazni (úgy értem, nagy számban). Ha igen, akkor nem Dobrev fog nyerni.
Lehet tulgondolom, de én hiszek abban a konteóban is, hogy a fidesz pénzeli, vagy támogatja (esetleg zsarolja?) Gyurcsányt, hogy maradjon még köztudatban, ezzel gyengítve az ellenzéki tábort. Ha tényleg szívügye lenne a kormányváltás, rég be kellett volna látnia, hogy az csak nélküle tud megtörténni. Nem hülye.
dancogo
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez a DK busszal szállítja a nyuggereket szavazni dolog elég nyugtalanító. Dobrevnek semmi esélye OV ellen, és ezt a fidesz is tudja. Lehet, hogy előre meghekkelik a választást, hogy a lehető leggyengébb kihívója legyen Viktorunknak?Azon múlik, hogy elmennek-e a népek az előválasztás második körében is szavazni (úgy értem, nagy számban). Ha igen, akkor nem Dobrev fog nyerni.
Lehet tulgondolom, de én hiszek abban a konteóban is, hogy a fidesz pénzeli, vagy támogatja (esetleg zsarolja?) Gyurcsányt, hogy maradjon még köztudatban, ezzel gyengítve az ellenzéki tábort. Ha tényleg szívügye lenne a kormányváltás, rég be kellett volna látnia, hogy az csak nélküle tud megtörténni. Nem hülye.
dancogo