Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 773 — #NoStress
Ha Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt annak 2 következménye lesz:
1. Marad a Fidesz, 2/3 sem kizárt
2. Parlamenti párt lesz a kutyákból
empty taxi
Amúgy vszeg ebben az esetben én is kutyakra szavaznék listán.

Amúgy ha Dobrev nyer akkor a petíció elérte a célját és megállítottak Karácsonyt így a Fidesz gondolom felhagy ezzel.
csebi
Nem bántásból írom a lentieket, csak szemléltetendő, hogy az ellenzék, az ellenzéki szavazó miben más, mint a fidesznyik, és miért legitim 48 százalékkal is a kétharmad.

Te Orbánellenes vagy.
Ehhez passzoló logika, hogy "Mindegy ki, csak Orbán húzzon el."
Erre ha most Dobrev nyer egy demokratikus választást, ami azt hivatott eldönteni, hogy az ellenzeki térfél kit akar 22-ben miniszterelnöknek, akkor már mégse "mindegy ki"? Akkor már inkább nem szavazol az ellenzéki összefogásra, hanem inkább kidobod a szavazatod az ablakon, Dobrev mögé nem állsz be?
De miért nem?
És ha mondjuk Jakab se, akkor azt mondod: "igaza van!"?
Dehát ez a demokrácia baszki, hogyha nem mi, a mi lieblingünk nyer, akkor se finnyáskodunk, hanem elfogadjuk a "nép akaratát". Ha az Orbánt leváltani akaró nép meggyőző többséggel úgy dönt, hogy Dobrev, akkor te már sértődötten nem is akarod leváltani Orbánt, mert Dobrev? Mert te jobban tudod, hogy ki lenne Orbán ellen eredményesebb, és ezzel az attitűddel kvázi igazolod is, hiszen neked "bárki jobb, mint Orbán", csak ha Dobrev lehetne ez, akkor inkább mégse.
Gáz.

Ebben van nagyságrendekkel előrébb az ország "fideszes-fele", hogy nem finnyáskodik, nem válogat, hanem leszavaz arra, akit a Fidesz odarak, Kósa, Szilárd, bárki, csak ne az ellenzék nyerjen, ne jöjjön vissza Gyurcsány, ne jöjjön több migráns, Soros, brüsszelita meleglobbista.

több mint 4 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
empty taxi

Amúgy ha Dobrev nyer akkor a petíció elérte a célját és megállítottak Karácsonyt így a Fidesz gondolom felhagy ezzel.
csebi
Dobrevvel valóban kihúzhatunk egy komoly szavazóbázist. Esetemben azonban még szűkebb a lista.
"Nem ellenzékiként" ment is egy szavazat MZP-re. (Kérném is a csillagos besorolást fent)
Viccpártra szavazni pedig nem fogok! Ennyi erővel pöcsöket is rajzolhatnék a szavazólapra...
Amennyiben nem MZP lesz a jelölt, úgy egy szavazatot már biztos bukott az "összefogás".
clbass
Ugyanez, MZP vagy nem szavazok.
Vagyis de, a kutyákra, ami igen, a fasszal szavazás szofisztikált változata (a legutolsó önkorin is rájuk nyomtam)
a XI-ben még behúztam Orosz Annára, hogy legyen tavaszig választási lehetőségem. el nem hiszem hogy ezt a Hirosimát is túlélő Gy. Némethet kell még 2021-ben is a közéletben látnom.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.
MC12
Egészen más hirdetéseket kapunk 😊 Nekem a nagy része Katka, kisebb része Fegyőr, Annára nem is emlékszem

Örülök, hogy kezdik megtanulni használni a Facebook targetelést rendesen 😊 (Mivel családilag érintett vagyok, osztottam annak idején Cseh endometriozisos bejegyzését, meg aláírtam a Szél Bernadett féle petíciót, szóval joggal hihető az algoritmusnak, hogy én vele szimpatizálok)
Gyurma Pappa
Lényeg a lényeg Fegyőr le van csavarva és akkor ezek szerint tényleg visszanyúltak a két lányhoz 😊

(Valószínűleg mivel nálam sok a kormánypárti tartalom is, ahol nagyot ment a Cseh-ügy, ezért ment nálam ő 0-ra és jött inkább a Donáth)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Érdekes a momentum kampány-változása. Minden szembejövő hirdetésen Donáth Anna szerepel a jelöltek mellett, Fegyőr meg minimalizálva lett, kb 80/20 a Donáth/Fegyőr arány. Cseh Katka meg teljesen eltűnt, konkrétan kivonták a kampányból. Ugye eleve az volt egy éve az ötlet, hogy ha már nem külsős min.elnök jelöltet húz be a momentum, akkor a cseh-Donáth párosból legyen valaki a jelölt, mert hát bandiról mindneki tudta, hogy nem a legélesebb kés, de ez ugye nem ment át. Ezek szerint visszanyúltak kicsit az eredeti koncepcióhoz.
MC12
Egészen más hirdetéseket kapunk 😊 Nekem a nagy része Katka, kisebb része Fegyőr, Annára nem is emlékszem

Örülök, hogy kezdik megtanulni használni a Facebook targetelést rendesen 😊 (Mivel családilag érintett vagyok, osztottam annak idején Cseh endometriozisos bejegyzését, meg aláírtam a Szél Bernadett féle petíciót, szóval joggal hihető az algoritmusnak, hogy én vele szimpatizálok)

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
empty taxi

csebi
Dobrevvel valóban kihúzhatunk egy komoly szavazóbázist. Esetemben azonban még szűkebb a lista.
"Nem ellenzékiként" ment is egy szavazat MZP-re. (Kérném is a csillagos besorolást fent)
Viccpártra szavazni pedig nem fogok! Ennyi erővel pöcsöket is rajzolhatnék a szavazólapra...
Amennyiben nem MZP lesz a jelölt, úgy egy szavazatot már biztos bukott az "összefogás".
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 711
A butaságot is kisajátította a fidesz, hiszen egy kósa, budaigyula, pacalszilárd triász olyan tempót diktál, ahová egyszerűen nem lehet odaérni. Még fegyőrnek sem sikerült, így légüres térbe került.
😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 173 — beers & Packers
empty taxi

csebi
Már miért érte volna el a célját? Legfeljebb csak félig. Hiszen: "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!"
több mint 4 éve
MC12
Vmi elképesztő h mennyire minimálisan sem tud plusz szavazatokat hozni ez a Bandi srác st inkább elvisz. Ezzel amúgy épp az a Donath nyerhet aki számomra a legszimpatikusabb és ha jól emlékszem a meglepetés hatására került az EPbe mert Cseh Katkat nyomtak fel első helyen a listára.
csebi
A választók sokmindent tolerálnak, ha primitív vagy (Jakab) ha egy törtető agresszív pszichopata vagy de egyébként rohadt intelligens (Dobrev), ha nyugodt, értelmes, okos kinézetű vagy konszenzusos mondásokkal (Karácsony) vagy akár ha csak szakértő, elitista “én közgazdász vagyok” imázs-t veszel fel (Márki) ez mind mind oké.

De a butaságot nem tolerálják. Amikor látványosan buta vagy, és ezt nem tudod leplezni mert nincs eszköztárad hozzá, viszont annál öntudatosabb és arrogánsabb vagy hogy hallgass a szakértőkre akik elmondják, hogy kéne ezt kezelni na ez a tuti recept a bukásra. Mert a fentebbiek közül a választó bármelyikkel tud azonosulni, mert mindegyik szerep azonosulható, sokan érzik azt, hogy bárcsak Viktória lenne Viktorból a böriben, vagy hogy dejó lenne ha nem lenne ez a mély társadalmi szakadék és lenne konszenzus, béke és virágeső és sokak szerint sárkány ellen sarkanyfű - ha ti a zemberek ellen használtátok a 2/3-ot, akkor mi majd feles törvényekkel írjuk át őket.
De buta ki a franc akarna lenni? 😊

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 495 — Lucas Scott
MC12
Vmi elképesztő h mennyire minimálisan sem tud plusz szavazatokat hozni ez a Bandi srác st inkább elvisz. Ezzel amúgy épp az a Donath nyerhet aki számomra a legszimpatikusabb és ha jól emlékszem a meglepetés hatására került az EPbe mert Cseh Katkat nyomtak fel első helyen a listára.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 495 — Lucas Scott
empty taxi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Ha már szóba került a Népszava, ezen a vitán is szóba került érintőlegesen 50-51 perc környékén:  www.youtube.com/watch?v=Ystv2NQWuSc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 284
 www.origo.hu/itthon/20210924-baleset-m3-szavazolap-furcsasag.html

Urai, egy ki muníció a ma délelőtti szeánszhoz...😉🤣
nagir
végülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.

viszont a kérdés, hogy a szavazólapok vajon kitöltve voltak-e, vagy csak nyomdából szállították volna a szavazókörökbe felhasználásra? mert erre nem nagyon tér ki sem a képi, sem a hanganyag...
slowmotion
Egyáltalán miért adtok hitelt egy origos cikknek? Előválasztási bohóckodásról írnak. Nyilván nem az igazat irják
samu09
ki adott hitelt?
slowmotion
Mindannyian, és még visszafizetniük se kell.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 115 — Cowboys fan

nagir
végülis megoldható, hogy az adott szavazókörben beolvasott QR-kódokat használva újra kinyomtassák a szavazólapokat, "jól" ikszeljék, és ledobozolják, jegyzőkönyvezett sorszámú kötözővel. nem lehetetlen, csak nehéz.

viszont a kérdés, hogy a szavazólapok vajon kitöltve voltak-e, vagy csak nyomdából szállították volna a szavazókörökbe felhasználásra? mert erre nem nagyon tér ki sem a képi, sem a hanganyag...
slowmotion
Egyáltalán miért adtok hitelt egy origos cikknek? Előválasztási bohóckodásról írnak. Nyilván nem az igazat irják
samu09
ki adott hitelt?
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 515 — I like the Texans, I like who we are

nagir

slowmotion
több mint 4 éve
rokaur 876
Sobri huzz be engem is MZPhez. Minden amit mondott meg szakertelmet is mutatott, szeleromu, rezsicsokkentes koltseg iparra tolasa, fecske(?)lakas program... Kar h eselytelen, talan meg lenne is valtozas az osszes tobbi nekem egykutya a fidesszel.

Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 115 — Cowboys fan

nagir

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
Pl itt a 3.keruletben krumpliosztas van az elovalasztason. Ez az orszag menthetettlen
Janek
Ott már kb. egy évtizede minden ősszel van kedvezményes krumplivásárlási lehetőség a csóró nyugdíjasoknak. Nincs köze az előválasztáshoz.
Amador
Egy helyen zajlik azt lattam.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Amador Los Angeles Rams 273
Pl itt a 3.keruletben krumpliosztas van az elovalasztason. Ez az orszag menthetettlen
Janek
Ott már kb. egy évtizede minden ősszel van kedvezményes krumplivásárlási lehetőség a csóró nyugdíjasoknak. Nincs köze az előválasztáshoz.
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 598 — Poloska confirmed
Érdekes, sehol egy vitaelemzés?
Tudjátok az a baj, hogy a politikát nem követő semleges embernél ezt a mai napot is elvitte Klárikánk. Mivel a társadalom nagyrésze pedig ilyen. Simán oda fog érni.
Hanni
az a baj hogy ki elemezné?
marci nem fogja mert ő vitákat vezet

máshol meg csak összefoglaló van
 hvg.hu/itthon/20210924_masodik_miniszterelnok_jelolti_vita_2
Negritis
És youtubeon se lesz fent, az RTL sose engedi fel az anyagait, így közülünk is kevesen látják, ki néz manapság tévéadást tévében?!
Sobri Jóska
RtlMoston fent van, én is ott néztem meg éjszaka.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 460 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dawyd728 4 061
Olvasva a topicot elöntött egy érzés, ami rosszabb, mint az elmúlt 10 évben bármi politikával kapcsolatos. Ha a OV és GYF jövőre 4/5-öt szerez én akkor szépen visszamegyek egy kő alá a barlangba.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Ez a DK busszal szállítja a nyuggereket szavazni dolog elég nyugtalanító. Dobrevnek semmi esélye OV ellen, és ezt a fidesz is tudja. Lehet, hogy előre meghekkelik a választást, hogy a lehető leggyengébb kihívója legyen Viktorunknak?
Lehet tulgondolom, de én hiszek abban a konteóban is, hogy a fidesz pénzeli, vagy támogatja (esetleg zsarolja?) Gyurcsányt, hogy maradjon még köztudatban, ezzel gyengítve az ellenzéki tábort. Ha tényleg szívügye lenne a kormányváltás, rég be kellett volna látnia, hogy az csak nélküle tud megtörténni. Nem hülye.
dancogo
Azon múlik, hogy elmennek-e a népek az előválasztás második körében is szavazni (úgy értem, nagy számban). Ha igen, akkor nem Dobrev fog nyerni.
nagylaza
Ha lesz 2. kör.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 173 — beers & Packers
Ez a DK busszal szállítja a nyuggereket szavazni dolog elég nyugtalanító. Dobrevnek semmi esélye OV ellen, és ezt a fidesz is tudja. Lehet, hogy előre meghekkelik a választást, hogy a lehető leggyengébb kihívója legyen Viktorunknak?
Lehet tulgondolom, de én hiszek abban a konteóban is, hogy a fidesz pénzeli, vagy támogatja (esetleg zsarolja?) Gyurcsányt, hogy maradjon még köztudatban, ezzel gyengítve az ellenzéki tábort. Ha tényleg szívügye lenne a kormányváltás, rég be kellett volna látnia, hogy az csak nélküle tud megtörténni. Nem hülye.
dancogo
Azon múlik, hogy elmennek-e a népek az előválasztás második körében is szavazni (úgy értem, nagy számban). Ha igen, akkor nem Dobrev fog nyerni.