Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez az agresszív proli mentalitás (megverem, mert csak, legfeljebb utólag megideologizálom) az egyik legmérgezőbb dolog, ami rosszá teszi a társadalmat. Nem csak a magyart, úgy általában.Érdekel, miért írtad ezt. Megindokolnád?Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.Hadházy féléktől mentsen meg a Jóisten. Ezt a klassszik hülyét akkor is megverted a slozin ha nem volt ép okod rá, csak mert előbb-utóbb úgyis megérdemli. 😉
nagylaza
ozibozi
nagylaza
több mint 4 éve
Ne zsidózz!!!!biztos a ben shapiro iskolába járt 😀Ha az alapállításod nem tartalmaz egyetlen tényekkel alátámasztott érvelést sem, akkor ezt visszafelé miért várod el? 😊Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
3 oldallal korábban írta meg a Sobri, hogy az elmúlt egy-két hónapban mennyit javult Karácsony megjelenése, média személyisége sokat fejlődött.
Téged nagyon mélyen bántottak meg valahol a budapesti liberális értelmiségiek, ha még Dobrev pusztítóan ostoba kampányát is jobbnak látod 😊
Gyurma Pappa
MC12
Klaci79
Negritis
több mint 4 éve
Te nem is akartál vitát folytatni, ezért kezdted el a “véleménybuborékozást”. Aki így indít az kötekedni, beszólni vagy csak simán feszültséglevezetni akar, amivel egyébként nincs baj.Érzelmekkel nem állok le vitatkozni, minek. Zsigerből utálod a liberális értelmiséget, a volt SZDSZ-t, és annak minden általad szellemi örökösnek gondolt politikust, írót, értelmiségit.Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
3 oldallal korábban írta meg a Sobri, hogy az elmúlt egy-két hónapban mennyit javult Karácsony megjelenése, média személyisége sokat fejlődött.
Téged nagyon mélyen bántottak meg valahol a budapesti liberális értelmiségiek, ha még Dobrev pusztítóan ostoba kampányát is jobbnak látod 😊
Gyurma Pappa
MC12
Tök mindegy mit írok, "köldök néző balos értelmiségi vagyok", és ezzel el van intézve. Ilyen alapon nehéz vitát folytatni.
Pedig nem is kedvelem különösebben Karácsonyt 😔
Gyurma Pappa
Csak azt mond meg, hogy jött ide a belpesti értelmiség meg az SZDSZ, amikor én a karácsony-csapat kampánystratégiáját kritizáltam és a fentebbieket meg sem említettem. (egyébként valóban rühellem őket, főleg meg egy csomót ismerek közülük, kicsit olyan ez, mint Te meg Mellár 😉 )
A vita az lett volna, hogy leírod, hogy én rosszul látom, a karácsony csapat ügyesen tematizálja a közbeszédet, nem kapkod 3 hetente új stratégiával, nem veszetegettek el nyáron a Fudan-nal kapott lendület után 2 hónapot, ami alatt minden közvélemény -kutatonál (még a sajátjuknál is) második de inkább harmadik helyre esett vissza, ezért kellett már augusztus végén stratégiát váltani, és előbb kijönni az atlétikai VB (egyébként kamu) vétójával + átállni a harcos városvezető image-ra, ami ezt megelőzően a kanyarban nem volt. De ezek biztosan jól megtervezett, kitalált stratégiai lépések voltak csak mindenki más látja rosszul 😉
Abban Jóskának igaza van, hogy Karácsony lendületet vett, de ez közel sem egy-két hónapja van hanem 3 hete, amikor bejelentette a vétót. Azóta valóban javult a megjelenés száma és minősége, a fellépése, a kommunikációja stb. De ez konkrétan, hogy egy klasszikust idézzünk “szarból hozták vissza a kormányzást” (jelen esetben a kampányt). (Amit egyébként a Telex - 24. hu háttér cikkekben is elismernek, hogy közel sem így tervezték a kampányt)
De ha szerinted nincs így én szívesen meghallgatom a te meglátásaidat a kampányukról, hogy szerinted miért jó (vagy nem).
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Most írt valaki a Facsén a családból: kora reggel szavazott, gördülékenyen ment, de sokan voltak. (Bp. környéke.)
több mint 4 éve
Íme:Lol 😄Összeomlott az előválasztási rendszer, két órára fel is függesztették.Fegyőr azt mondta, olyan sokan szavaztak, hogy a "rendszer" azt hitte, hekkertámadás.
(nem probléma ez, a nagy rendszer is sajnos furcsa dolgokat produkál, pedig ott aztán van pénz, paripa és fegyver)
De állítólag nagyon sokan megjelentek rögtön szombat reggel, úgyhogy délig most várni kell, aztán majd kiderül...
Klaci79
nagylaza
Szavazással provokáltak a választók?
warr_b
www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/videos/201452191935826
több mint 4 éve
Lol 😄Összeomlott az előválasztási rendszer, két órára fel is függesztették.Fegyőr azt mondta, olyan sokan szavaztak, hogy a "rendszer" azt hitte, hekkertámadás.
(nem probléma ez, a nagy rendszer is sajnos furcsa dolgokat produkál, pedig ott aztán van pénz, paripa és fegyver)
De állítólag nagyon sokan megjelentek rögtön szombat reggel, úgyhogy délig most várni kell, aztán majd kiderül...
Klaci79
nagylaza
Szavazással provokáltak a választók?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Összeomlott az előválasztási rendszer, két órára fel is függesztették.Fegyőr azt mondta, olyan sokan szavaztak, hogy a "rendszer" azt hitte, hekkertámadás.
Klaci79
több mint 4 éve
biztos a ben shapiro iskolába járt 😀Ha az alapállításod nem tartalmaz egyetlen tényekkel alátámasztott érvelést sem, akkor ezt visszafelé miért várod el? 😊Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha az alapállításod nem tartalmaz egyetlen tényekkel alátámasztott érvelést sem, akkor ezt visszafelé miért várod el? 😊Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
Összeomlott az előválasztási rendszer, két órára fel is függesztették. (nem probléma ez, a nagy rendszer is sajnos furcsa dolgokat produkál, pedig ott aztán van pénz, paripa és fegyver)
több mint 4 éve
Érzelmekkel nem állok le vitatkozni, minek. Zsigerből utálod a liberális értelmiséget, a volt SZDSZ-t, és annak minden általad szellemi örökösnek gondolt politikust, írót, értelmiségit.Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Tök mindegy mit írok, "köldök néző balos értelmiségi vagyok", és ezzel el van intézve. Ilyen alapon nehéz vitát folytatni.
Pedig nem is kedvelem különösebben Karácsonyt 😔

több mint 4 éve
Erre a lefegyverző, tényekkel alátámasztott érvelésre nem voltam felkészülve - you win 😊A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.Tök érdekes, hogy a véleménybuborékod mennyire befolyásolja, hogy mit hogyan látsz.
MC12

több mint 4 éve
Gerinek a fidesz csinálja a legjobb kampányt. amennyit támadják ez a csávót, a magyar dafke is rá fog voksolni 😀Aggódik a fene, a rossz szakmai döntések bántjàk a szemem, attól mert nem szavaznék rá, vihetne egy szakmailag jó kampányt amit jó elemezni, fel lehet használni a jó gyakorlatokat stb. Ilyen pl. a Dobrev-kampány-ügyesek. Nem egy kiemelkedően kreatív vagy erős kampány, de ügyes, épít a jelölt erősségeire és minimalizálja a hátrányait, több pozitívumot lehet felsorolni mint negatívat kampánytechnikai szempontból.Karácsony kampánystábja igazán elengedhetné ezt a "15 perces előadást tartott ANGOLUL a főpolgi egy konferencián" meg "angolul írt 4 oldalt Magyarország jövőjéről" topikot, amit készésgesen szemléz a baráti sajtó (tegnap délelőtt ment fel és 2 órája szedte le a főoldalról a 24.hu, ahol egy cikk átlagos élethossza 4-7 óra) .Egyem a lelkedet, hogy ennyire aggódsz Karácsony PR-jáért. 😀
Saját maga vallotta be, hogy hiperpasszív az angoltudása, az eddigi nyilvános fellépésein is tolmácsoltak neki - amivel egyébként szerintem nincs akkora baj, nyilván nem előny ha az ember nem tud félrevonulni a német elnökkel négyszemközt beszélgetni kicsit, de alapvetően minden fontosabb meeting tolmáccsal zajlik a nagypolitikában így ez maximum ciki, de ez tipikusan az a topik amit nem kellene a stábnak felmelegítenie, mert nem jöhet ki jól belőle. A fentebbi tények meg saját nyilatkozatok mellett senki nem hiszi el, hogy Karácsony két hónap alatt úgy megtanult angolul, hogy előad a fenntartható fejlődésről (ráadásul ha megnézzük a videót, látszik, hogy nem beszédet mond, hanem felolvas, ráadásul elég látványosan).
Szóval hogy nem hagyják annyiban és pusholják ezt a témát, az azt jelentheti, hogy nekik is az jött ki a mérésekben, hogy az átlag szavazók jelentősebb részét zavarja és befolyásolja a döntésében, ha a min. elnök nem beszél angolul - és próbálnak kompenzálni (szerintem helytelenül de mindegy). Nem lehet véletlen, hogy Orbán és Dobrev hetek óta kis túlzással mást sem csinál a kampány-működésükben, csak idegen nyelven adnak interjút meg csinálnak videót. Én nem gondoltam volna, hogy ez a téma ekkorát megy, azt hittem nyári színes aztán jólvan, de egyelőre, úgy látszik tévedtem.
MC12
peterk2005
A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.
MC12
több mint 4 éve
Érdekel, miért írtad ezt. Megindokolnád?Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.Hadházy féléktől mentsen meg a Jóisten. Ezt a klassszik hülyét akkor is megverted a slozin ha nem volt ép okod rá, csak mert előbb-utóbb úgyis megérdemli. 😉
nagylaza
ozibozi
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy mikor lesz rá időm megnézni, de az elején az tényleg érdekes volt , hogy Hadházy kicsit mintha felkészületlen lett volna a nagy vita előtt. Lehet aztán teljesen más irányt vett a vita, nem tudom, mert az éjszakai meccs fontosabb volt 😊Most készülök rá, eddig nem jutottam hozzá. Az lehet, hogy Hadházy nem meggyőző (a zuglói projektben én se tartottam annak, se őt, se Fegyőrt), de az, amit Tóth Csaba a fejéhez vágott - és amilyen stílusban -, egészen gusztustalan volt.Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.ott van 444-en a vitájuk a Zugló TV-ben.
nagylaza
Érdemes megnézni. Még nem tudtam végignézni, de az elején azért HÁ sem túl meggyőző.
Klaci79
Szekszárdiaktól kérdezem: hallottatok olyan pletykát, hogy Hadházy anno bosszúból készített hangfelvételt a trafikmutyiról, azért, mert a Fidesz nem akarta polgármesterként elindítani? (Tóth ezzel is jött...)
nagylaza
Én egyébként még nem láttam bizonyítékot TCS ellen, bár nekem nem egy szimpatikus pali, de nem vagyok zuglói, kicsit lehetek könnyelmű 😀
több mint 4 éve
Most készülök rá, eddig nem jutottam hozzá. Az lehet, hogy Hadházy nem meggyőző (a zuglói projektben én se tartottam annak, se őt, se Fegyőrt), de az, amit Tóth Csaba a fejéhez vágott - és amilyen stílusban -, egészen gusztustalan volt.Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.ott van 444-en a vitájuk a Zugló TV-ben.
nagylaza
Érdemes megnézni. Még nem tudtam végignézni, de az elején azért HÁ sem túl meggyőző.
Klaci79
Szekszárdiaktól kérdezem: hallottatok olyan pletykát, hogy Hadházy anno bosszúból készített hangfelvételt a trafikmutyiról, azért, mert a Fidesz nem akarta polgármesterként elindítani? (Tóth ezzel is jött...)
több mint 4 éve
Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.ott van 444-en a vitájuk a Zugló TV-ben.
nagylaza
több mint 4 éve
Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.Hadházy féléktől mentsen meg a Jóisten. Ezt a klassszik hülyét akkor is megverted a slozin ha nem volt ép okod rá, csak mert előbb-utóbb úgyis megérdemli. 😉
nagylaza
több mint 4 éve
Karácsony kampánystábja igazán elengedhetné ezt a "15 perces előadást tartott ANGOLUL a főpolgi egy konferencián" meg "angolul írt 4 oldalt Magyarország jövőjéről" topikot, amit készésgesen szemléz a baráti sajtó (tegnap délelőtt ment fel és 2 órája szedte le a főoldalról a 24.hu, ahol egy cikk átlagos élethossza 4-7 óra) .Node azt nem tetszett megtanulni a fidesz strategic bookból, hogy mindenre válaszoni kell, mer annak van igaza aki utoljàra szól, ez a magyar nélplélek veleje - tehát ha 42es a lábad, akkor az a téma, perzse távol álljon tőlem ah a feltételezés, hogy mongyuk az EP képviselőknek is van tolmácsuk, memérne külömbe eluralna minket a Nyelvtanárok Egylete, ki akarná ezt?
Saját maga vallotta be, hogy hiperpasszív az angoltudása, az eddigi nyilvános fellépésein is tolmácsoltak neki - amivel egyébként szerintem nincs akkora baj, nyilván nem előny ha az ember nem tud félrevonulni a német elnökkel négyszemközt beszélgetni kicsit, de alapvetően minden fontosabb meeting tolmáccsal zajlik a nagypolitikában így ez maximum ciki, de ez tipikusan az a topik amit nem kellene a stábnak felmelegítenie, mert nem jöhet ki jól belőle. A fentebbi tények meg saját nyilatkozatok mellett senki nem hiszi el, hogy Karácsony két hónap alatt úgy megtanult angolul, hogy előad a fenntartható fejlődésről (ráadásul ha megnézzük a videót, látszik, hogy nem beszédet mond, hanem felolvas, ráadásul elég látványosan).
Szóval hogy nem hagyják annyiban és pusholják ezt a témát, az azt jelentheti, hogy nekik is az jött ki a mérésekben, hogy az átlag szavazók jelentősebb részét zavarja és befolyásolja a döntésében, ha a min. elnök nem beszél angolul - és próbálnak kompenzálni (szerintem helytelenül de mindegy). Nem lehet véletlen, hogy Orbán és Dobrev hetek óta kis túlzással mást sem csinál a kampány-működésükben, csak idegen nyelven adnak interjút meg csinálnak videót. Én nem gondoltam volna, hogy ez a téma ekkorát megy, azt hittem nyári színes aztán jólvan, de egyelőre, úgy látszik tévedtem.
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Izzadt rendesen, szó szerint. 😀Ez a Budafok-Tétény-féle jelöltvita tetszett, ennyit egyiken se röhögtem. 😀Gyula meg lett grillezve.
empty taxi
dawyd728

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dawyd728
4 061
Ez a Budafok-Tétény-féle jelöltvita tetszett, ennyit egyiken se röhögtem. 😀Gyula meg lett grillezve.
empty taxi
több mint 4 éve
oké, a kérdésem:Oh my sweet f*in' Jesus 🤣😳😬Üt, mint a kád széle XD
telex.hu/zacc/2021/09/17/ellenzeki-elovalasztas-csordas-anett-szel-bernadett-rap-kampanydal
warr_b
empty taxi
hol tudom megrendelni a csordás netet?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Oh my sweet f*in' Jesus 🤣😳😬Üt, mint a kád széle XD
telex.hu/zacc/2021/09/17/ellenzeki-elovalasztas-csordas-anett-szel-bernadett-rap-kampanydal
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hallottam Tóth Csabát a Klubrádióban telefonon nyilatkozni, nem szívesen engedte szóhoz jutni Hadházy Ákost, aki szintén vonalban volt. Kinyílt a bicska a zsebemben.