Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 472 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Oh my sweet f*in' Jesus 🤣😳😬

telex.hu/zacc/2021/09/17/ellenzeki-elovalasztas-csordas-anett-szel-bernadett-rap-kampanydal

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Ez a Budafok-Tétény-féle jelöltvita tetszett, ennyit egyiken se röhögtem. 😀
empty taxi
Jó hogy írtad, akkor biztos meghallgatom otthon 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
Ez vót már?
 444.hu/2021/09/17/osszejott-a-vita-hadhazy-akos-es-toth-csaba-kozott-zugloban?fbclid=IwAR2A4MUwliUg2MNjUMqBMVBQdMd5iQ1ar8Wm05uQDnj8bPt1qIrWB20pfGo
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 495 — Lucas Scott
empty taxi
én megnéztem a 16. kerületit, amit a tabumentes magyarország szervezett mivel nem volt Partizán.
sztem jó volt, és érzékelhető volt, hogy a két legesélyesebb (Vajda-Hollai) egymásnak feszült rengeteg dologban, plusz egymásnak is beszólogatott.
nyilván nem volt olyan hátterű az egész vita, mint a partizánok, de én örültem, hogy szerveztek egyet jó volt tudni.

viszont az egész vitán Palotás Johny ment a legnagyobbat, aki igazából két indokot hozott fel, hogy miért ő legyen a képviselőjelölt: mert a nászéjszakája a 16. kerületben volt és 90-94 között országgyűlési képviselő volt, és emiatt ő tudja, hogyan kell ott dolgozni, és nem kell tudnia arról amúgy, hogy mire van szükséges a kerületnek. igazi loose cannon volt az öreg, aki össze-vissza anékdotázott, és mindegy mi volt a kérdés, ugyanott folytatta 15 perccel később a másik 3 jelölt után, ahol abbahagyta, leszarva a konkrét témát.

ja és a végén a town hallos kérdésfeltevéseknél persze megjelent egy fideszes troll is, mókás volt 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Karácsony kampánystábja igazán elengedhetné ezt a "15 perces előadást tartott ANGOLUL a főpolgi egy konferencián" meg "angolul írt 4 oldalt Magyarország jövőjéről" topikot, amit készésgesen szemléz a baráti sajtó (tegnap délelőtt ment fel és 2 órája szedte le a főoldalról a 24.hu, ahol egy cikk átlagos élethossza 4-7 óra) .

Saját maga vallotta be, hogy hiperpasszív az angoltudása, az eddigi nyilvános fellépésein is tolmácsoltak neki - amivel egyébként szerintem nincs akkora baj, nyilván nem előny ha az ember nem tud félrevonulni a német elnökkel négyszemközt beszélgetni kicsit, de alapvetően minden fontosabb meeting tolmáccsal zajlik a nagypolitikában így ez maximum ciki, de ez tipikusan az a topik amit nem kellene a stábnak felmelegítenie, mert nem jöhet ki jól belőle. A fentebbi tények meg saját nyilatkozatok mellett senki nem hiszi el, hogy Karácsony két hónap alatt úgy megtanult angolul, hogy előad a fenntartható fejlődésről (ráadásul ha megnézzük a videót, látszik, hogy nem beszédet mond, hanem felolvas, ráadásul elég látványosan).

Szóval hogy nem hagyják annyiban és pusholják ezt a témát, az azt jelentheti, hogy nekik is az jött ki a mérésekben, hogy az átlag szavazók jelentősebb részét zavarja és befolyásolja a döntésében, ha a min. elnök nem beszél angolul - és próbálnak kompenzálni (szerintem helytelenül de mindegy). Nem lehet véletlen, hogy Orbán és Dobrev hetek óta kis túlzással mást sem csinál a kampány-működésükben, csak idegen nyelven adnak interjút meg csinálnak videót. Én nem gondoltam volna, hogy ez a téma ekkorát megy, azt hittem nyári színes aztán jólvan, de egyelőre, úgy látszik tévedtem.
MC12
Egyem a lelkedet, hogy ennyire aggódsz Karácsony PR-jáért. 😀
peterk2005
Aggódik a fene, a rossz szakmai döntések bántjàk a szemem, attól mert nem szavaznék rá, vihetne egy szakmailag jó kampányt amit jó elemezni, fel lehet használni a jó gyakorlatokat stb. Ilyen pl. a Dobrev-kampány-ügyesek. Nem egy kiemelkedően kreatív vagy erős kampány, de ügyes, épít a jelölt erősségeire és minimalizálja a hátrányait, több pozitívumot lehet felsorolni mint negatívat kampánytechnikai szempontból.

A Karácsony-kampány viszont abszolút nem tudott eddig felnőni a feladathoz, rossz pozicionálás, rossz döntések, rossz helyzetértékelés, borzasztó és széttartó kommunikáció, kapkodás. Valószínűleg tényleg elhitték, hogy itt Duna jegén megválasztás lesz meg pajzsra emelés és diadalmenet 😊 aztán beköszönt a valóság.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valóban képes rá. Szertintem az a különbség, hogy az általad említettek belső ötletek voltak, a gender/LMBTQ téma viszont -hozzáteszem hogy sajnos- a nemzetközi "baloldal" témája. Nem lehet lecsavarni, egyszerűen reagálni kell rá.
Lecsó
Miért sajnos? Nagyon is időszerű, hogy a 21. század húszas éveiben ez fontos társadalmi kérdés legyen. A kilencszázas évek fordulóján az volt a társadalmi többség véleménye, hogy a nők agya alkalmatlan arra, hogy felelős döntéseket hozzon, szükségük van egy férfira, annak döntéseire, mint egy gyereknek. Ilyen vélemények "tudományos komolysággal" elhangzottak a parlamentben ..... és többségük volt. Az akkori feminista mozgolódások pontosan olyan "koraiak" voltak a maguk idejében, és a baloldal (ami nem baloldal, hanem liberálisok, mert ez liberális téma nem szocdem / konzervatív) akkoriban "sajnos" felkapta. Bő ötmillió nő szerintem ma egységesen azt mondja, hogy jól tették, még többet és még hamarabb kellett volna.

Az más kérdés, hogy - mint minden fontos téma körül - ekörül is van egy politikai hiszti, és vannak ilyen meg olyan szélsőséges irányzatok, őrültek, marhák is. De általánosságban az LMBTQ mozgalom, mint globális mozgalom kurvára nem szélsőséges, nem őrült, nem marhaság.

Azzal meg nem lehet mit csinálni, ha az egyik választási szereplő ebből választási stratégiai húzást csinál. Akkor reagálni kell rá. Az ellenzék feladata, hogy erre jól reagáljon. És őszintén azt gondolom, hogy a migráns témával ellentétben, amire 2018-ban nem nagyon lehetett jól reagálni, az LMBTQ témára lehet. Ha az ellenzék nem jól tematizálja vissza, ha hagyja hogy a Fidesz álszent, hamis "családvédő" retorikája uralja a témát, akkor az az ellenzék hibája, és nem az LMBTQ-é.
peterk2005
Azért sajnos, mert felülnek ennek az identitáspolitikai "heccelésnek." Sokkal fontosabb, vagy úgy mondom inkább hogy fajsúlyosabb témákkal kellene ugyanilyen vehemenciával foglalkozni. Akkor nem érezné úgy a detroiti proletár, hogy őt egy ingatlanspekuláns milliárdos tudja a legjobban képviselni.
Lecsó
Hogy Trump miért nyert és hogy itthon mi a szitu a témával, az inkább két külön beszélgetésbe illene, mindenesetre én ezzel kapcsolatban azon az általános állásponton vagyok, hogy ha fontosnak gondolok bizonyos értékeket, akkor azokat nem szezonálisan gondolom annak. Persze az is igaz, hogy mindennek megvan a helye, nem rontok bele egy névnapot ünneplő társaságba azzal, hogy beszéljünk a helyes gyereknevelésről, ha valamelyik szülő rákurjant a kölkére. 😊 De ez a fideszes homofób törvény, és főleg annak a z ilyen szintű, szégyenérzet nélküli nyomatása a médiában szerintem igenis megkívánja, hogy az ellenzék is kiemelten foglalkozzon vele. Ezzel - lásd felmérések - egyébként lehet is, a magyar lakosság nagyobbik része nem homofób. Csinálják jól és kész. Ha kommunikálni sem tudják úgy, hogy elfogadható legyen, akkor hogyan feltételezzem, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor tényleges cselekedetekben majd jobban fogják? Számomra igenis jelzés értékű, hogy pl. a Jobbik megszavazta ezt a sz*rt. Nem örülök neki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Karácsony kampánystábja igazán elengedhetné ezt a "15 perces előadást tartott ANGOLUL a főpolgi egy konferencián" meg "angolul írt 4 oldalt Magyarország jövőjéről" topikot, amit készésgesen szemléz a baráti sajtó (tegnap délelőtt ment fel és 2 órája szedte le a főoldalról a 24.hu, ahol egy cikk átlagos élethossza 4-7 óra) .

Saját maga vallotta be, hogy hiperpasszív az angoltudása, az eddigi nyilvános fellépésein is tolmácsoltak neki - amivel egyébként szerintem nincs akkora baj, nyilván nem előny ha az ember nem tud félrevonulni a német elnökkel négyszemközt beszélgetni kicsit, de alapvetően minden fontosabb meeting tolmáccsal zajlik a nagypolitikában így ez maximum ciki, de ez tipikusan az a topik amit nem kellene a stábnak felmelegítenie, mert nem jöhet ki jól belőle. A fentebbi tények meg saját nyilatkozatok mellett senki nem hiszi el, hogy Karácsony két hónap alatt úgy megtanult angolul, hogy előad a fenntartható fejlődésről (ráadásul ha megnézzük a videót, látszik, hogy nem beszédet mond, hanem felolvas, ráadásul elég látványosan).

Szóval hogy nem hagyják annyiban és pusholják ezt a témát, az azt jelentheti, hogy nekik is az jött ki a mérésekben, hogy az átlag szavazók jelentősebb részét zavarja és befolyásolja a döntésében, ha a min. elnök nem beszél angolul - és próbálnak kompenzálni (szerintem helytelenül de mindegy). Nem lehet véletlen, hogy Orbán és Dobrev hetek óta kis túlzással mást sem csinál a kampány-működésükben, csak idegen nyelven adnak interjút meg csinálnak videót. Én nem gondoltam volna, hogy ez a téma ekkorát megy, azt hittem nyári színes aztán jólvan, de egyelőre, úgy látszik tévedtem.
MC12
Egyem a lelkedet, hogy ennyire aggódsz Karácsony PR-jáért. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
 telex.hu/kult/2021/09/16/kormanykozeli-szazmilliokbol-indult-most-finanszirozas-es-szerzodesek-nelkul-keszulnek-a-pesti-tv-tartalmai

"Az okokról pénteken Vaszily Miklós a Media1-nek azt mondta, hogy végül „sikerült tisztázniuk a félreértéseket, a vélt vagy valós sérelmeket” Huth Gergellyel és a munkatársakkal, Vaszily elmondása szerint Huthék a csütörtöki beszélgetésen megértették és elfogadták a nyáron előre jelzett szerződéses változásokat, azt, hogy szeptembertől már nem az ő cégük, hanem az IKO készíti a műsorokat. Vaszily szerint az alacsony nézettsége ellenére a Pesti TV működése egyelőre biztosított, majd jövőre fogják áttekinteni a kormányközeli TV helyzetét."

😀😀😀DDDDDDDD
több mint 4 éve

több mint 4 éve
 hvg.hu/itthon/20210917_Sajatjait_is_megfigyelte_az_allam_a_Pegasussal

Szépen visszanyalhat.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 944 — The Mathematician
Na, akkor ennyit a kötelező oltásról:

"Kötelező viszont nem lesz az oltás, mert azt "magyar ember gyomra nem veszi be"
somoskovig
Az egészségügyi dolgozóknak kötelezővé tették, az ő gyomruk bevette?
warr_b
ez el is mondja mit gondolnak róluk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 472 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

"Kötelező viszont nem lesz az oltás, mert azt "magyar ember gyomra nem veszi be"
somoskovig
Az egészségügyi dolgozóknak kötelezővé tették, az ő gyomruk bevette?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 726 — Chiefs GM

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 495 — Lucas Scott
Ez az igazi nagykövet 😊

www.independent.com.mt/articles/2021-09-17/local-news/Malta-s-UN-rep-watches-football-while-attending-UN-meeting-6736236786?fbclid=IwAR2kL8Vi2xsHJqnGZYHwPcWmFHGWd_V8w2DJayNvRPHxwluLbvNLc0fcay8

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 358
Valóban képes rá. Szertintem az a különbség, hogy az általad említettek belső ötletek voltak, a gender/LMBTQ téma viszont -hozzáteszem hogy sajnos- a nemzetközi "baloldal" témája. Nem lehet lecsavarni, egyszerűen reagálni kell rá.
Lecsó
Miért sajnos? Nagyon is időszerű, hogy a 21. század húszas éveiben ez fontos társadalmi kérdés legyen. A kilencszázas évek fordulóján az volt a társadalmi többség véleménye, hogy a nők agya alkalmatlan arra, hogy felelős döntéseket hozzon, szükségük van egy férfira, annak döntéseire, mint egy gyereknek. Ilyen vélemények "tudományos komolysággal" elhangzottak a parlamentben ..... és többségük volt. Az akkori feminista mozgolódások pontosan olyan "koraiak" voltak a maguk idejében, és a baloldal (ami nem baloldal, hanem liberálisok, mert ez liberális téma nem szocdem / konzervatív) akkoriban "sajnos" felkapta. Bő ötmillió nő szerintem ma egységesen azt mondja, hogy jól tették, még többet és még hamarabb kellett volna.

Az más kérdés, hogy - mint minden fontos téma körül - ekörül is van egy politikai hiszti, és vannak ilyen meg olyan szélsőséges irányzatok, őrültek, marhák is. De általánosságban az LMBTQ mozgalom, mint globális mozgalom kurvára nem szélsőséges, nem őrült, nem marhaság.

Azzal meg nem lehet mit csinálni, ha az egyik választási szereplő ebből választási stratégiai húzást csinál. Akkor reagálni kell rá. Az ellenzék feladata, hogy erre jól reagáljon. És őszintén azt gondolom, hogy a migráns témával ellentétben, amire 2018-ban nem nagyon lehetett jól reagálni, az LMBTQ témára lehet. Ha az ellenzék nem jól tematizálja vissza, ha hagyja hogy a Fidesz álszent, hamis "családvédő" retorikája uralja a témát, akkor az az ellenzék hibája, és nem az LMBTQ-é.
peterk2005
Azért sajnos, mert felülnek ennek az identitáspolitikai "heccelésnek." Sokkal fontosabb, vagy úgy mondom inkább hogy fajsúlyosabb témákkal kellene ugyanilyen vehemenciával foglalkozni. Akkor nem érezné úgy a detroiti proletár, hogy őt egy ingatlanspekuláns milliárdos tudja a legjobban képviselni.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Nem tudom hova tegyem, de minden hasonló "támadható", így itt is helye van.
 index.hu/kultur/jardasziget/2021/09/16/atadtak-az-ujjaepitett-budavari-lovardat-es-a-csikos-udvart/
Személy szerint szeretem az ilyen jellegű értékteremtést tudva, hogy ez a világ bármely részén pénznyelő.
Ellenben, ha már ennyire kiemeli a cikk a korábbi számlák, kiírások meglétét, igen kíváncsi lennék, hogy az 1900-as évekhez viszonyítva mennyi a beruházási költség inflációkövetően.
Nem támadás, nem szurkálás, pusztán kimondottan érdekesnek tartanám!
több mint 4 éve
Tényleg ezzel a faszsággal akar nyerni a Fidesz.

magyarnarancs.hu/belpol/ellenzeki-javaslatot-felkarolva-erheti-el-a-fidesz-hogy-a-valasztas-napjan-legyen-a-melegellenes-nepszavazas-241819

""Emellett a Fideszben azt gondolhatják, hogy a népszavazással át tudják tematizálni a kampányt és a szavazóhelyiséget" - mondta Róna Dániel. Ha egy pártválasztásában bizonytalan választó elmegy szavazni és ott találkozik a kormány népszavazásával, az LMBTQ-téma lebeg majd a szeme előtt a voksoláskor, ami a Fidesznek kedvez - így szólhat a Kocsis Máté nyilatkozata mögött meghúzódó okoskodás"
Sobri Jóska
Valamiért érzem, hogy még pár fideszes bele fog bukni szex/meleg/melegszex/pedofil/transzi botrányba. De maguknak csinálják.

Meglepően rossz kampánystratégia Viktorunk részéről.
Amadeus
Fene tudja. Továbbra is ott van, hogy a társadalom - szerintem és több felmérés szerint - fele, de minimum 40%-a (tegnapi peterk statisztika) egyáltalán nem elfogadó a melegekkel kapcsolatban. Ez legalább 3.2 millió szavazó és a fideszes szavazók 95%-át is lefedi, tehát a saját bazisból - ha egyáltalán - nem veszít sokat, de van pool a pótláshoz és növekedéshez.

Tavasszal az dől el, hogy ez 2006 vagy 2018. Tehát hogy jól éreztek rá és jól játszottak rá a tömeglélektanra vagy nem. Igazából mindkettőre lehet pro kontra érveket mondani. Ezért is lesz izgalmas az előttünk álló 7-8 hónap 😊

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 474
 pestisracok.hu/nyilt-level-tiltakozunk-a-pesti-tv-es-a-pestisracok-hu-szerkesztosegenek-ellehetetlenitese-miatt/

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
belháború van a médiabirodalomban?

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 773 — #NoStress

magyarnarancs.hu/belpol/ellenzeki-javaslatot-felkarolva-erheti-el-a-fidesz-hogy-a-valasztas-napjan-legyen-a-melegellenes-nepszavazas-241819

""Emellett a Fideszben azt gondolhatják, hogy a népszavazással át tudják tematizálni a kampányt és a szavazóhelyiséget" - mondta Róna Dániel. Ha egy pártválasztásában bizonytalan választó elmegy szavazni és ott találkozik a kormány népszavazásával, az LMBTQ-téma lebeg majd a szeme előtt a voksoláskor, ami a Fidesznek kedvez - így szólhat a Kocsis Máté nyilatkozata mögött meghúzódó okoskodás"
Sobri Jóska
Valamiért érzem, hogy még pár fideszes bele fog bukni szex/meleg/melegszex/pedofil/transzi botrányba. De maguknak csinálják.

Amadeus
Áprilisban kiderül. Tróger, az biztos.

több mint 4 éve

Sobri Jóska

több mint 4 éve

több mint 4 éve
By the way, az ep szellemi leépüléséről egyébként hasznos lenne a folyamatos diskurzus merthogy zajlik, és talán ha nem identitáspolitikai kendővel akarnánk elfedni hogy a munkájuk 90% -a haszontalan és értelmetlen pótcselekvés, az hasznos volna.
MC12
Az EP helyett nyugodtan írhattál volna fideszt/kormányt is..nincs különbség..
gordon
sztem hagyjad. asszem már leírtam egyszer, de lehet többször is, hogy EU jogszabályalkotásnál az EP hatalmas melót rak bele, a trilógusoknál számtalan olyan módosítás történt meg, ami szembement a tagállamokkal épp azért, hogy nekünk, egyszerű állampolgárokra kedvezőbb szabályok legyenek stb.
nyilván nem ettől lesz hangos a sajtó, mert ez a színfalak között zajlik így egyszerűbb egy ilyen leegyszerűsítő attitűdöt felvenni.
csebi
A NÉBIH, a Meteorológai Szolgálat vagy a Nemzeti Parkok vezetősége hatalmas melót rak bele, hogy biztonságos ételeket tudjunk venni, készüljünk-e viharra, vagy hogy megóvjunk kihalástól veszélyeztetett állatfajokat. Nyilván nem ettől hangos a sajtó hanem az LMBTQ-elleneségtől, a migráns-ellenességtől vagy arról, hogy feles törvénnyel akar alkotmányozni az elenzék. A sajtó attól hangos, amit az adott szervezet (állam, parlament, ellenzék stb.) vezetősége akarja, hogy hangos legyen.

Az EP saját hibája, hogy a közbeszédben értelmetlen, felesleges és pénzpazarló hivatalnak látszódnak, akiknek a legfontosabb dolga heti 4 eltélő nyilatkozat kiadása a szivárványos zászlóval fotózkodás mellett.
Talán ha a kommunikációjukban nem látvány és identitáspolitikai kiállásokat tennének központba, hanem arról beszélnének, hogy pontosan mitől lett jobb az embereknek az, hogy eltartanak még egy képviselői siserehadot a sajátjukon kívül, akkor lehet, hogy máshogy vélekednének róluk.

Jah, hogy az nehéz, melós, dolgozni kellene rajta, stratégiát alkotni, hogy hogyan is lehetne ezt Borsodban is megértetni az emberekkel vagy Dobrudzsában és hát ennél sokkal könnyebb Strasbourgban pózolni és kiadni a 213. "komoly aggódással követjük az eseményeket" közleményt, felmarkolni a képviselői gázsit és elhúzni kurvázni/melegbuliba kiröhögni a sok hülyét aki beszavazta őket ide.

Én elhiszem, hogy szakértői szinten, vagy középszinten sok melót raknak bele a bürokraták, hogy működjön ez az EU nevű dolog, de ez egyrészről senkit nem érdekel, mert ez a dolguk, másrészről meg ha zavarja őket, hogy az emberek így látják a működésüket, akkor jelezzék a főnökeiknek, hogy tán kommunikáljanak máshogy. Csak ahogy az Orbán-kormányt sem a Nébih alapján ítéljük meg, úgy az EP-t se a jogászok háttérben végezett munkája alapján fogjuk.
MC12
húh, van itt aztán felgyülemlett düh.

csebi
Van a fenét 😊 csak jómagam is voltam kint nemegyszer képviselőt kísérgetni különböző plenáris ülésekre, meg bizottsági ülésekre és finoman fogalmazva más tapasztalatom van mint neked.

Ezek a témák valóban fontosak, de olvastál bármelyikről hoszabb, fontosabb, érdekesebb cikket idehaza? Nem. És nem lehet felmenti az EP kommunikációs csapatát, hogy "jaj hát mit tehetnek ők arról, hogy nem szemlézi a sajtó" akkor rossz a kommunációs stratégia barátom, rosszak az eszközök, a forráfelhasználás, a megvásárolt felület, akármi. Nincs érdektelen hír, rosszul eladott hír van, meg amit el sem akarnak adni. Éppen ezért önfelmentő duma a "nincs fogadókészség a témákra" topik, hallottam ezt cégknél is ezerszer. "Ne költsünk PR-ra, meg kommunikációra, úgysincs értelme, a sajót úgyse szemlézné" Igen, ha valami szarul van megírva és különösebben nem érdekes, azt valóban nem fogja a sajtó szemlézni.

Abban igazad van, hogy a képviselők a leginkább hibásak, erre utaltam magam is, hogy az a kép ami él az EP-ről, nekik köszönhető nem a szakértőknek, bürokratáknak stb. de változtatni is csak ők tudnának rajta - amivel dolgozni kéne - amit meg nem akarnak (tisztelet a kivételnek) és körbe is értünk.

Technikai észrevétel: rosszul fogalmaztam, valóban egybeérthető, de nem arra utaltam, hogy a szivárványos zászlót ítélték el 4 féleképpen, hanem arra, hogy az EP legfontosabb dolga, hogy hetente kiadjon 4 elítélő/aggódó nyilatkozatot mondjuk, Oroszoszág - Navalnij, Orbán - jogállam, Lengyelország -igazságyügy meg mittoném a fehérorosz emberi jogi helyzet kapcsán, utána meg fotózkodik a szivárványos zászlóval és akkor a munkát ők (a képviselők) le is tudták a hétre.

több mint 4 éve
Azzal meg nem lehet mit csinálni, ha az egyik választási szereplő ebből választási stratégiai húzást csinál. Akkor reagálni kell rá. Az ellenzék feladata, hogy erre jól reagáljon. És őszintén azt gondolom, hogy a migráns témával ellentétben, amire 2018-ban nem nagyon lehetett jól reagálni, az LMBTQ témára lehet.
peterk2005
Ja. Lehet. Például úgy, hogy az ellenzék legnagyobb pártja lelkesen megszavazza. Zseniálisan jó reakció...
Sobri Jóska
Hát ez az. Ezek után ne csodálkozzanak, ha a Fidesz mindezt ki is használja.

több mint 4 éve
Azzal meg nem lehet mit csinálni, ha az egyik választási szereplő ebből választási stratégiai húzást csinál. Akkor reagálni kell rá. Az ellenzék feladata, hogy erre jól reagáljon. És őszintén azt gondolom, hogy a migráns témával ellentétben, amire 2018-ban nem nagyon lehetett jól reagálni, az LMBTQ témára lehet.
peterk2005
Ja. Lehet. Például úgy, hogy az ellenzék legnagyobb pártja lelkesen megszavazza. Zseniálisan jó reakció...