Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 646 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szépen beleáll az index ebbe a köztéri lepedék problémába, nagyon helyesen persze. Nyilván ez egyik félnek se jön jól, Karácsony és a helyi polgármesterek is lapítanak, szánalmas az egész banda. Pintérről nem is beszélve, aki régóta már szellemekkel hadakozik a déli határon..
FLZOLI
Azért nem gyengén van eltúlozva néhány dolog. Az hogy életveszély átmenni, kicsit hatásvadász. Napi szinten járok arra többször, de néhány falnak dőlt csövesnél, vagy éneklő részegeknél többel még nem találkoztam az évek alatt. De biztos csak én kerülöm el mindig őket.
kapitnono
Ez nem csak az Örsről szól, meg nyilván sok benne a hatásvadász jelző is, de ettől függetlenül ez egy valós probléma amivel semmit se tudnak kezdeni. De mivel helyi és kb mindenki tudja miről van szó, simán lehet ebből ügyet kreálni és ütni sokáig.
FLZOLI
20 évet éltem Bp.-n, laktam a Blahán, Kálvária téren, Örsön, jártam kb. az összes metró aluljáróban.

Az Örsön ez nem mostani probléma, elég régi, mint ahogy a többi helyen is, semmi köze nincs a jelenlegi polgármesternek hozzá, csak épp most elő veszik ezt is és felnagyítják mindenkinek, vidékieknek is, hogy milyen szörnyű állapotok uralkodnak a fővárosban. Tiszta gettó, igazi no-go zóna lett, nem csoda, hogy az összes Fideszes átköltözik Budára meg a Várba... (biztos nem így van, csak írtam vmit)...

Szóval nem kéne beállni a sorba és hőzöngeni olyanon, ami kb. a világ összes nagyvárosában jelen van, sajnos.
Meg amúgy gondolom Debrecenben, Miskolcon, Győrben rend van teljes mértékben.

De tudom, példát lehet venni Oroszországról, Beloruszról, Észak-Koreáról és az összes többiről, na ott rend van, nem mer hőzöngeni senki se.
Solymi
Ez ugyan olyan sarkítás mint a cikkek, én itt élek jó rég óta, és sokkal több a mocsok (akár humán akár fizikai) formában az utcán.
Különösebben nem érdekelne, ha mint a kóbor kutyáknál sintérek járkálnának bevinni elaltatni ezeket az egyedeket, de nem tudom mi az elképzelés eleve, hogy egy lecsúszott, szétdrogozott agyú, írástudatlan, minden mindegy alapon bűnöző "emberből" mit lehetne kihozni.

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
Gyönyörű, ahogy a keresztény kormány mossa kezeit és feltett kézzel várja, hogy BP eltakarítsa a söpredéket. Mintha ezek az emberek poénból lennének ott, ahol. Én is strázsáltam sokat Örsön, abban az időszakban természetesen tiszta volt a környék, mert mint a cigánykérdésnél, különösebben senkinek nem érdeke a probléma gyökerét kezelni, mismásolgatás megy. És mivel ma már sehova nem jut rendőr, vissza is tértek a csövesek a jól bevált helyekre.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 953
Szépen beleáll az index ebbe a köztéri lepedék problémába, nagyon helyesen persze. Nyilván ez egyik félnek se jön jól, Karácsony és a helyi polgármesterek is lapítanak, szánalmas az egész banda. Pintérről nem is beszélve, aki régóta már szellemekkel hadakozik a déli határon..
FLZOLI
Azért nem gyengén van eltúlozva néhány dolog. Az hogy életveszély átmenni, kicsit hatásvadász. Napi szinten járok arra többször, de néhány falnak dőlt csövesnél, vagy éneklő részegeknél többel még nem találkoztam az évek alatt. De biztos csak én kerülöm el mindig őket.
kapitnono
Ez nem csak az Örsről szól, meg nyilván sok benne a hatásvadász jelző is, de ettől függetlenül ez egy valós probléma amivel semmit se tudnak kezdeni. De mivel helyi és kb mindenki tudja miről van szó, simán lehet ebből ügyet kreálni és ütni sokáig.
FLZOLI
20 évet éltem Bp.-n, laktam a Blahán, Kálvária téren, Örsön, jártam kb. az összes metró aluljáróban.

Az Örsön ez nem mostani probléma, elég régi, mint ahogy a többi helyen is, semmi köze nincs a jelenlegi polgármesternek hozzá, csak épp most elő veszik ezt is és felnagyítják mindenkinek, vidékieknek is, hogy milyen szörnyű állapotok uralkodnak a fővárosban. Tiszta gettó, igazi no-go zóna lett, nem csoda, hogy az összes Fideszes átköltözik Budára meg a Várba... (biztos nem így van, csak írtam vmit)...

Szóval nem kéne beállni a sorba és hőzöngeni olyanon, ami kb. a világ összes nagyvárosában jelen van, sajnos.
Meg amúgy gondolom Debrecenben, Miskolcon, Győrben rend van teljes mértékben.

De tudom, példát lehet venni Oroszországról, Beloruszról, Észak-Koreáról és az összes többiről, na ott rend van, nem mer hőzöngeni senki se.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 705
a rendőrség nélkül egyik polgi sem tudja megoldani ezt a helyzetet. Itt Zuglóban javasolták még Karácsonyék, hogy katonák mellé adjanak egy rendőrt ha nincs létszám, de nem jutott. A kórházakba aztán mégis meglettek vlhogy, oda fontos volt.
2-3 katona 1 rendőrrel simán tud már intézkedni, de a polgárőrök is szívesen megrugdosnának párat ha lenne velük egy közeg aki legitimálja, hogy önvédelem volt. Csak szándék kérdése.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 108 — WHO DAT!!!!
FLZOLI
kapitnono
FLZOLI
Nyilván csak olyan szintű létszámhiány van a rendőrségnél is Pesten, hallom ismerősöktől, hogy a napi 2 embert alig tudnak összeszedni, hogy járőrözzenek, ilyenekre esélytelen hogy jusson hogy a tereken álljanak egész nap

több mint 4 éve
FLZOLI
kapitnono

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 108 — WHO DAT!!!!
FLZOLI

több mint 4 éve

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 173 — beers & Packers
egyrészt nem róluk van szó, de nézzük egyesével. Ab amúgy ezt mondta legutóbb:
"A közszereplői minőség megállapítása mindig egyedi mérlegelés kérdése. Jellemzően nem az a meghatározó szempont, hogy az érintettnek mi a státusza, hanem az, hogy a közügyeket érintő nyilvános vitában önkéntes elhatározása folytán vált-e a közélet alakítójává."csebi
Oké. Az én egyedi mérlegelésem alapján Orbán fia közszereplő. A te egyedi mérlegelésed alapján meg nem. Túlbeszéltük, nem fogjuk egymást meggyőzni. És mivel az alkotmánybíróság sem fog valószínűleg ebben döntést hozni, hogy eldönthessük, hogy kinek van igaza, így jártunk.
peterk2005
Viszont ott az AB által felállított objektív mérce, amit alkalmazva nekem úgy tűnik h nem az 😉
csebi
Ebben az esetben közszereplőkről van szó, és azt is tudom, nálunk nincs precedensjog. De adaléknak jó lesz.
Néhány éve, amikor Kocsis Máté feljelentette Ungár Klárát, amiért Ungár melegnek nevezte őt, a bíróság ítélete másodfokon kimondta: annak közlése, hogy valaki meleg – függetlenül attól, hogy az állítás fedi-e a valóságot – önmagában nem sértő.
Kocsis Máté viszont tényleg alpári módon „buzizott”. Ungár ügyvédjét pl. homokosnak, Ungár Klárát pedig „Ungár Klárolynak” és „Klára bácsinak” nevezte. (Mert a mi Máténknak ilyen jó a humora.)
Erre mondta Ungár Klára, nem érti, hogyan nem képes valaki különbséget tenni a pejoratív és nem pejoratív állítások között. Ezt azok figyelmébe ajánlom, akik szerint MZP „buzizott”.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 023 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 353
"A közszereplői minőség megállapítása mindig egyedi mérlegelés kérdése. Jellemzően nem az a meghatározó szempont, hogy az érintettnek mi a státusza, hanem az, hogy a közügyeket érintő nyilvános vitában önkéntes elhatározása folytán vált-e a közélet alakítójává."csebi
Oké. Az én egyedi mérlegelésem alapján Orbán fia közszereplő. A te egyedi mérlegelésed alapján meg nem. Túlbeszéltük, nem fogjuk egymást meggyőzni. És mivel az alkotmánybíróság sem fog valószínűleg ebben döntést hozni, hogy eldönthessük, hogy kinek van igaza, így jártunk.
peterk2005
"Az alkotmánybíróság szerint nekem van igazam."
"Ok, akkor szerintem is."

Még várom ezt a párbeszédet itt a topicban 😀
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 484 — Lucas Scott
peterk2005
Viszont ott az AB által felállított objektív mérce, amit alkalmazva nekem úgy tűnik h nem az 😉

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 462 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A jó öreg Gyuri bácsit, a Nagy Ellenséget senki nem gratulálta meg 91. születésnapja alkalmából? 😆🤣😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 111 — Cowboys fan
 telex.hu/belfold/2021/08/12/negyvenezer-forint-karteritesre-koteleztek-a-mi-hazank-es-a-legio-hungaria-plakatjaira-ikszet-rajzolo-not
A csodálatosan független magyar bíróság (és rendőrség).
ender1112
Ha azt mondanám, hogy a jó k.anyját az összesnek, akinek ehhez az eljáráshoz és ítélethez köze volt, akkor eljárás indulhatna ellenem, hatóság megsértéséért. Úgyhogy én ezt nem mondom, csak gondolom!
Klaci79
meg a polgi kirendelhetett volna köztereseket, meg tudták volna bírságolni a kopaszokat engedély nélküli hirdetőtábla kihelyezéséért, nullszaldóra simán kihozzák
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 672 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
És ennek az álláspontnak mi értelme gyakorlati hasznosság szempontjából, aminek állítólag mindenekfelett híve vagy?
nagylaza
Az, hogy a világ megértésében, a történések értelmezésében nem vagyok korlátozva szekértábor-logikák vagy mások szempontrendszerei alapján, így nagyobb eséllyel találom meg a számomra optimális megközelítéseket, ellentétben azzal, aki ezt is le akarja egyszerűsíteni, vagy MZP buzizása kapcsán Orbán dolgait hozza fel, illetve relativizálja.
Betettem egy videót, ahol MZP elég konkrét, Orbán gyermekéről kimondja, hogy meleg, valamint szóba hoz fidesztag melegeket, az egész témáról módfelett hasonlatosan kommunikál, mint az ellenfelei.
Valamint MZP már a homofób törvény előtt is finoman szalonbuzizott, vagyis ez a kommunikáció nála se új.
Valójában hogy jön ide Orbán és a szarházi homofób-törvény?
Sobri Jóska
Ez az én szövegem volt, nem nagylazáé, szóval a válasz: tett és következmény ill tett és duma.
több mint 4 éve
És ennek az álláspontnak mi értelme gyakorlati hasznosság szempontjából, aminek állítólag mindenekfelett híve vagy?
nagylaza
Az, hogy a világ megértésében, a történések értelmezésében nem vagyok korlátozva szekértábor-logikák vagy mások szempontrendszerei alapján, így nagyobb eséllyel találom meg a számomra optimális megközelítéseket, ellentétben azzal, aki ezt is le akarja egyszerűsíteni, vagy MZP buzizása kapcsán Orbán dolgait hozza fel, illetve relativizálja.
Betettem egy videót, ahol MZP elég konkrét, Orbán gyermekéről kimondja, hogy meleg, valamint szóba hoz fidesztag melegeket, az egész témáról módfelett hasonlatosan kommunikál, mint az ellenfelei.
Valamint MZP már a homofób törvény előtt is finoman szalonbuzizott, vagyis ez a kommunikáció nála se új.
Sobri Jóska
Köszönöm a megtisztelő bizalmat, de ezt nem én írtam.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 750 — #NoStress
ender1112

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szerintem sincs olyan, hogy "jogos buzizás". 2 órával ezelőtt leírtam, mit gondolok erről, nincs kedvem megismételni. (Javaslom, engedd el ezt a késes példát.)
nagylaza
Remek. És ez változtatott MZP megítélésén számodra?
Ha igen, akkor nem csak a törzsi, "vallási" hovatartozásod befolyásol, nem relativizálod MZP buzizását, nem próbálsz különbséget tenni, vagy kimagyarázni, hogy "ezt nem úgy értette" vagy "nem azt jelenti", stb.
Akkor nem rólad írtam ezügyben, hát ne vedd magadra.
Sobri Jóska
Próbálom sorra venni a lehetőségeket. 1. Egyáltalán nem olvastad, amit korábban írtam a "buzizásról", 2. Olvastad, de nem eléggé figyelmesen, 3. Figyelmesen olvastad, de félreértetted. (A 4. és 5. opció esetleg sértő lehet, ezért inkább kihagyom.)
több mint 4 éve
Amit gondolok az egészről: Orbán törvényt hozott, MZP vissza-beszólt. Nem azonos súlycsoport morálisan, nagyon nem.
ender1112
Pont erről írok, és nem szoktam használni morált, erkölcsöt, etikát, és ilyen nem egzakt, szubjektív megközelítéseket.
Nyilván 864357 nagyobb, mint a 769, de mindkettő pozitív, egész szám.
Én annyit állítok, a kis buzizás is buzizás, mindegy mi indokolja, mennyire megy messze, milyen direkt következménye van.
A te gyomrod ezt beveszi (oke, hagyjuk miért, bár szerintem fontos szempont, mivel a nem homofób ő), az enyém nem. Nálam a felosztás a "tehet róla - nem tehet róla" tengelyen történik, nem mondjuk az 1000-nél nagyobb vagy kisebb mentén.
Sobri Jóska
És ennek az álláspontnak mi értelme gyakorlati hasznosság szempontjából, aminek állítólag mindenekfelett híve vagy? Hiszen ha 864357 nagyobb, mint a 769, akkor úgy is kell kezelni ezt a két számot, nem pedig úgy, mintha egyenlőek lennének. Vagy elmész vásárolni, és mivel nem használsz 'szubjektív' (egy újabb pocsék hasonlat tőled) stb megközelítést, ugyanúgy kifizetsz százszor akkora összeget ugyanazért, mintha elmennél a szomszéd boltba, elvégre szám-szám?
"akkor ennyi erővel Orbán buzizasa is vedhető lenne, hiszen "csak" választást akar nyerni, több pénzt szeretne"
Igen, ahogy a rablógyilkosság is védhető ezzel, már aki ezzel akarja védeni.

Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
Amit gondolok az egészről: Orbán törvényt hozott, MZP vissza-beszólt. Nem azonos súlycsoport morálisan, nagyon nem.
ender1112
Pont erről írok, és nem szoktam használni morált, erkölcsöt, etikát, és ilyen nem egzakt, szubjektív megközelítéseket.
Nyilván 864357 nagyobb, mint a 769, de mindkettő pozitív, egész szám.
Én annyit állítok, a kis buzizás is buzizás, mindegy mi indokolja, mennyire megy messze, milyen direkt következménye van.
A te gyomrod ezt beveszi (oke, hagyjuk miért, bár szerintem fontos szempont, mivel akkor ennyi erővel Orbán buzizasa is vedhető lenne, hiszen "csak" választást akar nyerni, több pénzt szeretne, nem homofób ő), az enyém nem. Nálam a felosztás a "tehet róla - nem tehet róla" tengelyen történik, nem mondjuk az 1000-nél nagyobb vagy kisebb mentén.

több mint 4 éve
Mint amikor kocsmai verekedésben kést rántasz arra, aki kést ránt rád. Stratégiailag teljesen logikus reakció, de onnantól ugyanaz a súlycsoport, ugyanaz a megítélés.
Sobri Jóska
Szerintem ezt gondold át kicsit.
nagylaza
ja, van az a dolog, amit úgy hívnak, hogy önvédelem, és kicsit sem az a megítélése, mint a támadásnak 😊
ender1112
Ja, jogilag.
De ha az embereket késhasználókra és nemkéshasználokra osztod (vagy buzizókra és nembuzizókra), akkor logikailag ez a két kategória van.
Egyik kategória sem etikai, pusztán tárgyilagos.
Ahogy lehet két ilyen kategória mondjuk, az egyik az, hogy 176 centi, és afeletti, a másik meg az, hogy 176 centi alatt. Vagy az egyik az, hogy valaki német állampolgár, a másik meg az, hogy nem német állampolgár.
Ezek valós halmazok, mindenféle fajelmélet, megbélyegzés vagy erkölcs nélkül.
Te az alapján differenciálsz, hogy mi az oka a késhasználatnak (buzizásnak), én nem. (Szíved joga.)
Nyilván magammal tudok azonosulni, nem veled.
És ahogy engem nem érdekel a te "jogos buzizás" felfogásod, úgy téged se kell érdekeljen az én "nincs jogos buzizás" felfogásom.
Így ezen nincs sok átgondolnivaló, elég egzakt és konkrét.
Sobri Jóska
Szóval megint kezdődik a 'szerintem az ég zöld, a fű kék' érvelés. Ha ezt leírnád, hogy most éppen ilyen van, annak örülnék, mert akkor nem fárasztanám magam válasszal 😊
ender1112
Szerintem elég érthetőn leírtam.
Ha orbanofóbiából nem akarod megérteni, mit tudok ellene tenni? Illetve mit akarjak?
Én eleddig szimpatizáltam MZP-vel, de ahogy a Fidesz buzizása, úgy MZP-é is ugyanaz a kategória nálam.

A témában általam leírtak arra igyekeznek rávilágítani, hogy még egy vélelmezhetően egyértelmű megítélés alá eső dolog (a buzizás) is relativizálásokat indukál a "ki kivel van" univerzumban. És erre az általad folytatott kommunikáció is csak bizonyíték, nem cáfolat.

Én leírom ha az általam kedvelt Orbán szarházi, tróger módon viselkedik, elítelem, és ennek következményeként romlik számomra a megítélése, így hitelesen le tudom írni ugyanezt MZP-ről is. Míg te beleragadtál a törzsi megközelítésbe.
Mint írtam X buzizása nem relativizálja Y buzizását, még akkor se ha ez stratégiailag logikus és indokolt. (Erről szólt a késes hasonlat is, de ha az bezavart, akkor ignoráld, nem a példa a lényeg.)
Sobri Jóska
Oké, először is, a késes hasonlatod hatalmas melléfogás, de tegyük félre.
Az értékítéleteidet ("így hitelesen le tudom írni", "Ha orbanofóbiából nem akarod megérteni" stb) szintén félreteszem, mert nem tartoznak a tárgyhoz, bár nagyon nem értek velük egyet; ezt azért leírom, nehogy a hallgatást beleegyezésnek vedd 😉
A buzizásról: nem tudom, hogy ez stratégiailag kinek mennyire jó, ezért ezzel a résszel sem foglalkozom.

Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
Szerintem sincs olyan, hogy "jogos buzizás". 2 órával ezelőtt leírtam, mit gondolok erről, nincs kedvem megismételni. (Javaslom, engedd el ezt a késes példát.)
nagylaza
Remek. És ez változtatott MZP megítélésén számodra?
Ha igen, akkor nem csak a törzsi, "vallási" hovatartozásod befolyásol, nem relativizálod MZP buzizását, nem próbálsz különbséget tenni, vagy kimagyarázni, hogy "ezt nem úgy értette" vagy "nem azt jelenti", stb.
Akkor nem rólad írtam ezügyben, hát ne vedd magadra.

több mint 4 éve
Mint amikor kocsmai verekedésben kést rántasz arra, aki kést ránt rád. Stratégiailag teljesen logikus reakció, de onnantól ugyanaz a súlycsoport, ugyanaz a megítélés.
Sobri Jóska
Szerintem ezt gondold át kicsit.
nagylaza
ja, van az a dolog, amit úgy hívnak, hogy önvédelem, és kicsit sem az a megítélése, mint a támadásnak 😊
ender1112
Ja, jogilag.
De ha az embereket késhasználókra és nemkéshasználokra osztod (vagy buzizókra és nembuzizókra), akkor logikailag ez a két kategória van.
Egyik kategória sem etikai, pusztán tárgyilagos.
Ahogy lehet két ilyen kategória mondjuk, az egyik az, hogy 176 centi, és afeletti, a másik meg az, hogy 176 centi alatt. Vagy az egyik az, hogy valaki német állampolgár, a másik meg az, hogy nem német állampolgár.
Ezek valós halmazok, mindenféle fajelmélet, megbélyegzés vagy erkölcs nélkül.
Te az alapján differenciálsz, hogy mi az oka a késhasználatnak (buzizásnak), én nem. (Szíved joga.)
Nyilván magammal tudok azonosulni, nem veled.
És ahogy engem nem érdekel a te "jogos buzizás" felfogásod, úgy téged se kell érdekeljen az én "nincs jogos buzizás" felfogásom.
Így ezen nincs sok átgondolnivaló, elég egzakt és konkrét.
Sobri Jóska
Szóval megint kezdődik a 'szerintem az ég zöld, a fű kék' érvelés. Ha ezt leírnád, hogy most éppen ilyen van, annak örülnék, mert akkor nem fárasztanám magam válasszal 😊
ender1112
Szerintem elég érthetőn leírtam.
Ha orbanofóbiából nem akarod megérteni, mit tudok ellene tenni? Illetve mit akarjak?
Én eleddig szimpatizáltam MZP-vel, de ahogy a Fidesz buzizása, úgy MZP-é is ugyanaz a kategória nálam.

A témában általam leírtak arra igyekeznek rávilágítani, hogy még egy vélelmezhetően egyértelmű megítélés alá eső dolog (a buzizás) is relativizálásokat indukál a "ki kivel van" univerzumban. És erre az általad folytatott kommunikáció is csak bizonyíték, nem cáfolat.

Én leírom ha az általam kedvelt Orbán szarházi, tróger módon viselkedik, elítelem, és ennek következményeként romlik számomra a megítélése, így hitelesen le tudom írni ugyanezt MZP-ről is. Míg te beleragadtál a törzsi megközelítésbe.
Mint írtam X buzizása nem relativizálja Y buzizását, még akkor se ha ez stratégiailag logikus és indokolt. (Erről szólt a késes hasonlat is, de ha az bezavart, akkor ignoráld, nem a példa a lényeg.)

több mint 4 éve
Francba már, mit csinálok...

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok