Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szivarvanytorveny: Kormanyzo part alkotmanyszeru normaalkotasa. Nem nevezett meg semmilyen egyent, egyik ellenzeki kepviselo feleseget, gyereket, testveret, anyjat vagy apjat. Tarsadalmi normat alkotott. Ez a dolga. Lehet ezzel a tartalommal nem egyeterteni, el kell menni szavazni, tuntetni.undisputedly
Szóval a kormány csak alkotmányszerűen normát alkot, és ez a dolga, de az ellenzék egy g*ci mert nem tiszta / kultúrált eszközökkel játszik? LOL, na ne már. 😊

Egyébként már hogy a fenébe nem buziztak volna? Nem személyesen Orbán persze. De tele van és tele volt a kormány média kormányoldali megmondók és ilyen-olyan másodvonalbeli politikusok által néven nevezett és keményen támadott "buzikkal". Hát az ellenzék részéről sem a kormányfő jelölt buzizott, hanem egy vidéki polgármesterkéjük. Majd ha esetleg kormányra kerülnek, akkor az "alkotmányszerű norma alkotásukban" ők se fognak néven nevezve buzizni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
MZPt ennél okosabbnak gondoltam, de hàt errare humanum est....

Tegyük fel, hogy OG valóban meleg...simán kreálnak egy olyan dolgot, hogy ő pont ennek az egész melegpropagandának az âldozata, azért lett az ami (mindegy, hogy hülyeség vagy sem, a kommunikáció a lényeg)
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 813 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nulla lényeg van a profilképben. Irreleváns a téma szempontjából. Magánemberként - és ő továbbra is az és nem közszereplő állítson a TASZ megdöbbentő módon (ja nem) mást - olyan profilképet állít be amilyet akar. Kinek mi köze hozzá, hogy egyébként magánemberként buta mint a döngöltföld? Vagy hozzak 10 hülye ellenezéki ismerős profilképet? Legalább ennyire releváns lesz.

Egészen elképesztő, hogy ellenzékiként, a fennálló rezsim elszánt kritikusaként, szerinted oké, ha valakinek a nemi identitását egy számára ismeretlen személy politikai fegyverként használja. Épp az ilyesmi ellen szoktál kikelni, most meg csak azért hogy üthesd a mocskosorbánt, hirtelen belefér. Szomorú.
MC12
Ez érdekes. Már hogyan lenne irreleváns a téma szempontjából, hogy Orbán Gáspár nyilvánosan támogatja a kormány (értsd: Orbán Viktor) végtelenül aljas, hazug és becstelen homofób hadjáratát?
Ha megfigyelted, MZP-t nem minősítettem se pró, se kontra. Most megteszem: szerintem (megengedhetetlen módon) túllőtt a célon, amikor a Sobri által belinkelt interjúban tényként közölte, hogy meleg a srác. A sajtótájékoztatóján aztán már (újra) feltételes módot használt. A hangsúly azon volt, hogy elutasít minden gyűlöletkampányt.
Ezt a szellemet nem MZP és nem az ellenzék engedte ki a palackból. A nemi identitást - remélem, neked is feltűnt - a Fidesz akarja politikai fegyverként használni, ráadásul nem elégszik meg a szint alatti plakátokkal, hanem ehhez még zagyva, értelmezhetetlen és gusztustalan törvényeket is alkot + népszavazást kezdeményez. Szomorú.
nagylaza
Nem szeretem, hogy egyetértek, de sajnos egyetértek. A buzizás is egy olyan téma, hogy ha az egyik elkezd buzizni, akkor arra nincs "nem buzizós" válasz. Értsd: vagy nem szólalsz meg, és akkor azért vesztesz, vagy megszólalsz, és akkor elkerülhetetlen, hogy így vagy úgy, de "buzizzál". Orbánék lépése, hogy egy gyermekvédelmi törvénybe csomagolták a buzizást, éppen ezért aljas. Mert hogyan máshogy mondod el, hogy ez egy kétszínű, disznó dolog volt, ha nem úgy, hogy bemutatod, hogy ők a kétszínűek? És hogy máshogy mutatod be a kétszínűséget mint úgy, hogy lám, miközben buziztok, aközben ti másztok le ereszcsatornákról, és a gyerekeitek járnak melegbárokba? Ami, igaza van MC-nek, szintén buzizás, és nem kéne csinálni. De akkor hogyan? Hagyni sem lehet csak úgy .... Nincs rá jó válaszom. 😕
peterk2005
Szivarvanytorveny: Kormanyzo part alkotmanyszeru normaalkotasa. Nem nevezett meg semmilyen egyent, egyik ellenzeki kepviselo feleseget, gyereket, testveret, anyjat vagy apjat. Tarsadalmi normat alkotott. Ez a dolga. Lehet ezzel a tartalommal nem egyeterteni, el kell menni szavazni, tuntetni.

Marky Gaspar kommentjei: Egy nem kozszereplo, nagy nyilvanossag elott nem ismert nemi identitasanak, szexualis vonzodasanak felfedese, kozhirre tetele politikai haszonszerzesre.

Lehet persze ezt csinalni, de akkor ne picsogjon utana, hogy "jajj a felesegemet tamadjak". MEg akkor se, ha szepen a baloldali politikusok gyerkoceirol elkezdenek a propaganda lapok cikkezni. A ketszinuseget be lehet ugy mutatni, hogy az ereszen logo Szajert vagy Gulyast allitjak pellengerre.

Annak akinek meg tetszik a Gaspar gyerek lebuzizasa, az alljon bele, hogy igen, en is olyan gatlastalan vagyok, csak a tuloldalrol es ne mossuk mar ossze, hogy az Orbanek "buziztak a torvennyel", mert nem, a ketto nem ugyanaz.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nulla lényeg van a profilképben. Irreleváns a téma szempontjából. Magánemberként - és ő továbbra is az és nem közszereplő állítson a TASZ megdöbbentő módon (ja nem) mást - olyan profilképet állít be amilyet akar. Kinek mi köze hozzá, hogy egyébként magánemberként buta mint a döngöltföld? Vagy hozzak 10 hülye ellenezéki ismerős profilképet? Legalább ennyire releváns lesz.

Egészen elképesztő, hogy ellenzékiként, a fennálló rezsim elszánt kritikusaként, szerinted oké, ha valakinek a nemi identitását egy számára ismeretlen személy politikai fegyverként használja. Épp az ilyesmi ellen szoktál kikelni, most meg csak azért hogy üthesd a mocskosorbánt, hirtelen belefér. Szomorú.
MC12
Ez érdekes. Már hogyan lenne irreleváns a téma szempontjából, hogy Orbán Gáspár nyilvánosan támogatja a kormány (értsd: Orbán Viktor) végtelenül aljas, hazug és becstelen homofób hadjáratát?
Ha megfigyelted, MZP-t nem minősítettem se pró, se kontra. Most megteszem: szerintem (megengedhetetlen módon) túllőtt a célon, amikor a Sobri által belinkelt interjúban tényként közölte, hogy meleg a srác. A sajtótájékoztatóján aztán már (újra) feltételes módot használt. A hangsúly azon volt, hogy elutasít minden gyűlöletkampányt.
Ezt a szellemet nem MZP és nem az ellenzék engedte ki a palackból. A nemi identitást - remélem, neked is feltűnt - a Fidesz akarja politikai fegyverként használni, ráadásul nem elégszik meg a szint alatti plakátokkal, hanem ehhez még zagyva, értelmezhetetlen és gusztustalan törvényeket is alkot + népszavazást kezdeményez. Szomorú.
nagylaza
Nem szeretem, hogy egyetértek, de sajnos egyetértek. A buzizás is egy olyan téma, hogy ha az egyik elkezd buzizni, akkor arra nincs "nem buzizós" válasz. Értsd: vagy nem szólalsz meg, és akkor azért vesztesz, vagy megszólalsz, és akkor elkerülhetetlen, hogy így vagy úgy, de "buzizzál". Orbánék lépése, hogy egy gyermekvédelmi törvénybe csomagolták a buzizást, éppen ezért aljas. Mert hogyan máshogy mondod el, hogy ez egy kétszínű, disznó dolog volt, ha nem úgy, hogy bemutatod, hogy ők a kétszínűek? És hogy máshogy mutatod be a kétszínűséget mint úgy, hogy lám, miközben buziztok, aközben ti másztok le ereszcsatornákról, és a gyerekeitek járnak melegbárokba? Ami, igaza van MC-nek, szintén buzizás, és nem kéne csinálni. De akkor hogyan? Hagyni sem lehet csak úgy .... Nincs rá jó válaszom. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem elkenes ez. Csak szandekosan lovagolsz azon, hogy a Gasparos kommenttel kotottem ossze, mert pontosan erted mire ertettem 😊

Ahogyan irtam, az elmult egy evrol beszeltemamiota ide kommentelek, szamos peldaja volt a fideszes politikusokkal szembeni fizikai eroszak pozitiv fenyben feltunteteseben, ma pedig mar a gyereket is siman politikai celkeresztbe tennek sokan, holott nem sok mindent tett ami kozszereplove tenne.

Kinek nem inge, nem veszi magara.
undisputedly
Azért elkenés Undi, mert kizárja, hogy vitatkozni lehessen vele. Mit lehet arra válaszolni, hogy "sokan ezt csinálnák vagy azt csinálnák"? Azt, hogy szerintem meg nem? Jó nagyot beszélgettünk. 😊 A konkrét állításokkal lehet vitázni, az általánosítással csak sárdobálózni és sértegetni lehet, és gondolom nem ez a szándékod.
peterk2005
Miből gondolod?
Veletlenül, szándéktalanul nem lehet valamit elkenni. A "nem konkretizálás" az eléggé proaktív dolog.
Ne kendd el te is.
Sobri Jóska
Provokálsz? 😊

Erre csak úgy lehetne érdemben válaszolni, hogy "elemzem" Undi-t, amit nem akarok, és nem is érzem az ilyesmit ide valónak. Egyszerűen azt gondolom, hogy ha időnként vagdalkozik is, azt nem rossz szándékkal teszi. Így feltételezem, hogy az általánosító jelzőzése sem erről szól.

Kiprovokáltad, úgyhogy ezt még hozzáteszem: ráadásul úgy, hogy most én fogok "jobbosozni" egyet, és előre is elnézést kérek érte, de nem tudom jobban leírni: azt gondolom, hogy az itthoni jobboldalon és az amerikai altright-ban is van egy kifejezetten erős sértett/megbántott kismalac attitűd. Hogy minket igaztalanul bánt a világ, minket nem értenek meg, viszont lenéznek. Főleg a nagyképű baloldal. Ezt az attitűdöt itthon nálunk még valamelyest meg is értem a múlt miatt (40 év kádárizmus, nem végigcsinált rendszerváltás). De az itthoniról is azt gondolom, hogy 2021-ben már baromira poros, lejárt lemez. Ráadásul ha van amit a "jobboldali politika" nagyon sikeresen átvett a kádárizmusból és a nem végigcsinált rendszerváltásból, akkor az éppen ez a kihaénnem, nagyképű attitűd. Úgyhogy ideje lenne, hogy eltűnjön, bár egyelőre erre nem sok esélyt látok. Jelenleg kb. minden oldali politika és tömeg média erősen épít a sértettség alapú kommunikációra, emiatt az a félő, hogy inkább az ellenzék is (újra) felveszi ezt az áldozati bárány attitűdöt, ahelyett, hogy mindenki eldobná.

Az amerikai altrigthnál kevésbé értem a miérteket, mert kevésbé ismerem azt a társadalmat is. Azt feltételezem, hogy a lecsúszó fehér középosztálybeli "vesztes" érzés lehet valahol a gyökerében, de csak tippelek. Mindenesetre határozottan jelen van abban a közegben is, és meg is jelenik.

Én meg egyszerűen nem szeretem ezt, mert elcseszi a jó vita lehetőségét. Sértett / megbántott kismalac postokkal nem lehet vitát folytatni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt.
undisputedly
Az elmúlt hónapok, évek után ilyet hogy lehet leírni? Bármilyen ügy - manyup, százmilliárdos horkolásgátlók, mészáros, fudan, alapítványok, stb. - azt mutatja neked, hogy a közvéleményt olyan nagyon lázba hozza a felfoghatatlan mértékű lopás? Ne vicceljünk azért már...
r.baggio
Az, hogy az ellenzek tul egysiku ahhoz, hogy megfeleloen kommunikalljon, az mas kerdes. A temak es botranyok ott vannak.
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 353
 kilencvenkilenc.hu/pogatsa-zoltan-podcast-mindent-meg-kell-tenni-annak-erdekeben/

Szerintem ezekről a megfontolásokról lenne inkább érdemes beszélgetni, pro és kontra.
Orbán Gáspár túléli...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 173 — beers & Packers
 telex.hu/belfold/2021/08/11/marki-zay-peter-rendkivuli-sajtotajekoztato-kossuth-ter-csalad

Az a kemény, hogy ki kell írni: "Ez a tudósítás egy sajtótájékoztatón elhangzott állításokat ismertet. A szexuális orientáció mindenki legszemélyesebb magánügye, a Telex elítéli az LMBTQ-személyek bármilyen megkülönböztetését."

Nem is a vége a lényeg, hanem az eleje. És nem a Mi Hazánk hőbörgéséről tudósítottak, hanem MzP sajtótájékoztatójáról.
Gyurma Pappa
A mérleg másik serpenyőjéből vegyük bele ezt is:
 pestibulvar.hu/2021/06/19/hogy-is-van-ez-eloturtak-orban-gaspar-szakdolgozatat-megdobbento-amit-talaltak/
Megnéztem, még mindig ugyanaz a profilképe.
nagylaza
Én nagyon keresem az összefüggést, hogy egy közszereplő miért teregetheti ki egy vélt vagy valós magánéleti ügyét nyilvánosan egy nem-közszereplőnek de a mai nap még csak vagy fasiszta/kommunista megfejtések jöttek vagy semmilyenek.

Az a baj tudod, hogy nincs mérleg, így nincs mit beletenni. OG nem nyilatkozott az ügyben sem most sem korábban, nem adott ki közleményt, interjút, nem tett semmit. MzP meg beleállt mint egy suttyó proli. És ha azért írta mert meleg és érdekli a téma akkor mi van? Akkor már joga van valaki másnak helyette coming outolni? És ha nem meleg de van pár barátja aki az, és emiatt érdekli a téma akkor mi van? Irreleváns, lényegtelen.

Én értem, hogy kéjes téma ez egy ellenzéki szavazónak mert végre ott bánthatja Orbánt ahol igazán rossz lehet neki, csak akkor nem kell csodálkozni ha elindul az ellen oldal is. Es akkor majd jön, hogy Mesterházy fia szethányta az ötkertet - fotóval - Gyurcsány lánya bokorban szexelt - videóval - intim képek Karácsony feleségéről stb. És akkor majd hogy reltivizálsz? “A mérleg másik serpenyőjébe tegyük bele, hogy Facebookon sok pucsítós képe volt - megnéztem most is kinn van néhány”

Szóval ezt védeni, relativizálni (by Gyurma)- gáz. Mert akkor majd meg kell védened az origot meg a 888-at is. Az meg nem a legjobb dolog ami történhet az emberrel 😊
MC12
A profilképről egyetlen szavad sincs? Csak azért kérdem, mert ez lenne a lényeg.
nagylaza

MC12
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 111 — Cowboys fan
Igen, remisztonek latom, hogy sokan gond nelkul nyulnatok az eroszakhoz, ha arrol van szo, hogy a politikailag maskent gondolkodok megkapjak a "nekik jarot".undisputedly
Ismét (nem először) jelentesz ki valamit általánosítva, név nélkül, bele a levegőbe. Ha gondod van valakinek az "agresszivitásával", akkor nevezd néven, hogy kiével, és mit mondott. Vagy ne írj ilyeneket.

Ha konkrétan megnevezed, hogy kivel és mivel van gondod, akkor lesz értelme beszélni róla. Persze úgy, hogy közben a kopaszok szerinted "még határon belül voltak" valószínűleg nehéz lesz közös pontot találni, de akkor legalább meg lehet próbálni. A konkrétum nélküli vádaskodásnál semmi értelme neki.
peterk2005
Ahogy irtam, a mai Gasparos kommentek caak tovabb erositettek azt az altalabos kepet bennem, amit itt egy ev alatt szerezte : sokan konnyu lelekkel nyulnanak az eroszakhkz a fideszesek vagy az oligarchak ellen.

Es ahogyan azt is leirtam, szerintem se eroszak, se fenyegetes nem tortent, erre vomatkozoan nem talatam a cikkekben emlitett bizonyitekot sem, marpedig szerintem az a voros vonal. Ez nem jelenti azt, hogy partolnam vagy egyetertenem a modszerrel, de ez nem valositja meg egyiket sem a ketto kozul.
undisputedly
no de azért, mert Nyakó nem erőltette a dolgot.
ha leülünk beszélgetni egy asztalhoz, és én kiteszek egy lőfegyvert az asztalra (csak elméletileg, még mielőtt), az Neked nyilván életveszélyes fenyegetésnek minősül, én meg jót szórakozok, hiszen nem mondtam semmi olyat, ami fenyegetőnek minősült, csak levettem magamról a fegyvert, hogy kényelmesen üljek.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt.
undisputedly
Az elmúlt hónapok, évek után ilyet hogy lehet leírni? Bármilyen ügy - manyup, százmilliárdos horkolásgátlók, mészáros, fudan, alapítványok, stb. - azt mutatja neked, hogy a közvéleményt olyan nagyon lázba hozza a felfoghatatlan mértékű lopás? Ne vicceljünk azért már...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician
Én nagyon keresem az összefüggést, hogy egy közszereplő miért teregetheti ki egy vélt vagy valós magánéleti ügyét nyilvánosan egy nem-közszereplőnek de a mai nap még csak vagy fasiszta/kommunista megfejtések jöttek vagy semmilyenek.
MC12
a témában:
 index.hu/kultur/media/2014/07/16/ne_irjanak_rolam_nem_vagyok_kozszereplo/

Orbán Gáspárral Dojcsák szerint több okból is közcélú lehet foglalkozni. Egyrészt azért, mert
ÉLVONALBELI LABDARÚGÓ, AKI RÁADÁSUL A MINISZTERELNÖK FIA
Negritis
Aham. Tehát MzP belemászhat a nyilvánosság széles köre előtt a nemi identitásának taglalásába mert focista (volt - 8 éve) és az az apja aki. Másrészről a cikket végigolvasva tökéletesen levezethető, hogy ma miért nem közszereplő - az adott témában meg főleg nem.
MC12
az hogy valaki közszereplő-e témafüggő és "nem visszavonható dolog"
oké hogy visszább vonul, de ettől még nem mentesül semmi alól, vagy tisztelik ezt a kérését vagy nem

a témában releváns azért a srác mert:
 propeller.hu/itthon/3677582-orban-fianak-szakdolgozata-magyarorszagi-europai-meleghazassag-kerdeserol-szol

valamint mással is a közéletbe került Gáspár, de akkor az senkit nem zavart:
 atlatszo.hu/2021/05/04/kivaltsagos-kadergyerekek-elitklubjakent-indult-orban-gaspar-agyontamogatott-szakkollegiuma/
 24.hu/kulfold/2021/01/27/orban-gaspar-honvedelmi-miniszterium-osztondij-brit-katonai-elitiskola/

szerintem is geciség Viktort úgy támadni hogy ehhez egy nem coming outolt Gáspárt használnak
DE az a védekezés hogy ő nem közszereplő vagy hogy neki semmi köze az egészhez nem áll meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 705
Az ellopott vagyon egyik örököse.
Lőrinc 15-18%~max20%~ot tarthat meg a vagyonból ez a válásakor kb kiderült a közreműködők szerint teljesen egyértelmű,csak a mértékéről van kicsi vita.
Még nem coming outolt gásparka hogy ő nem kér az ország kirablásából keletkezett vagyonból 1%~ot sem.
Addig meg ne hasonlíthassuk már itt Assisi szentFerenchez.
AHaszonélvezője a maffia államnak, és az egyik potenciális örököse is, az hogy milyen mértékben, még nem világos. De az.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 374
MC12
a témában:

Orbán Gáspárral Dojcsák szerint több okból is közcélú lehet foglalkozni. Egyrészt azért, mert
Negritis
Aham. Tehát MzP belemászhat a nyilvánosság széles köre előtt a nemi identitásának taglalásába mert focista (volt - 8 éve) és az az apja aki. Másrészről a cikket végigolvasva tökéletesen levezethető, hogy ma miért nem közszereplő - az adott témában meg főleg nem.

(harmadrészt :TASZ álszent büdös, képmutató banda vagy 15 éve rühellem őket, egyrészről szemforgató ájtatatossággal állnak ki a gyerekjogok és a gyermekek saját képmáshoz fűződő jogainak szigoru értelmezése mellett - a Kim-Ben a gyermekvédelmi kerekasztal ülésein ütötték az asztalt, hogy sokkal szigorúbb szabályozás kell a gyerekek fotóinak nyilvános felhasználása kapcsán a szülőket és a sajtót is beleértve - aztán jön egy eset ahol kormányhoz közeli a gyerek, Akkor meg ez van így járt, tűrési kötelezettsége van bárcsak tehetnénk valami. Minden döntésüket átjàrja, hogy rühellik a kormányt. Ami nem baj, csak ne legyenek már referencia.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
 telex.hu/belfold/2021/08/11/marki-zay-peter-rendkivuli-sajtotajekoztato-kossuth-ter-csalad

Az a kemény, hogy ki kell írni: "Ez a tudósítás egy sajtótájékoztatón elhangzott állításokat ismertet. A szexuális orientáció mindenki legszemélyesebb magánügye, a Telex elítéli az LMBTQ-személyek bármilyen megkülönböztetését."

Nem is a vége a lényeg, hanem az eleje. És nem a Mi Hazánk hőbörgéséről tudósítottak, hanem MzP sajtótájékoztatójáról.
Gyurma Pappa
 pestibulvar.hu/2021/06/19/hogy-is-van-ez-eloturtak-orban-gaspar-szakdolgozatat-megdobbento-amit-talaltak/
nagylaza

Az a baj tudod, hogy nincs mérleg, így nincs mit beletenni. OG nem nyilatkozott az ügyben sem most sem korábban, nem adott ki közleményt, interjút, nem tett semmit. MzP meg beleállt mint egy suttyó proli. És ha azért írta mert meleg és érdekli a téma akkor mi van? Akkor már joga van valaki másnak helyette coming outolni? És ha nem meleg de van pár barátja aki az, és emiatt érdekli a téma akkor mi van? Irreleváns, lényegtelen.

Én értem, hogy kéjes téma ez egy ellenzéki szavazónak mert végre ott bánthatja Orbánt ahol igazán rossz lehet neki, csak akkor nem kell csodálkozni ha elindul az ellen oldal is. Es akkor majd jön, hogy Mesterházy fia szethányta az ötkertet - fotóval - Gyurcsány lánya bokorban szexelt - videóval - intim képek Karácsony feleségéről stb. És akkor majd hogy reltivizálsz? “A mérleg másik serpenyőjébe tegyük bele, hogy Facebookon sok pucsítós képe volt - megnéztem most is kinn van néhány”

Szóval ezt védeni, relativizálni (by Gyurma)- gáz. Mert akkor majd meg kell védened az origot meg a 888-at is. Az meg nem a legjobb dolog ami történhet az emberrel 😊
MC12
A profilképről egyetlen szavad sincs? Csak azért kérdem, mert ez lenne a lényeg.
nagylaza

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
asszem völgy a világ végén a címe a könyvnek

abba van egy sztori mikor braziliai német telepesek értesültek a IIVH német toborzásáról, ozt elindultak a szálgyerekek Rióba, hogy majd behajóznak ám a nagykövetség SS tisztje először szívrohamot kapott, mer szépszál gyerekek voltak, német felmenőkkel csak feketik mint az ördög - namost miafaszt csinálsz Hans - úgyhogy lecsukták őket

vannazántivilágnak egy ojan bája, hogy a vasalóval nadrágélet vasaltak - nem tévedtek ki a keretekből

mivel ezt kidobták, így létrejöhet manapság a Waffel SS szépszál fekete legényekkel itt-ott

valaki erre felhívja a figyelmet, ha fasiszták vagyunk legyünk rendes fasiszták, élre vasalt nadrágban, még lehet valaki meg is kalapozza, node hogy az álfasisztákat kiröhögik azon mi a csodálkoznivaló?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

Gyurma Pappa
nagylaza

MC12
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician
MC12
a témában:

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

Gyurma Pappa
nagylaza

több mint 4 éve
Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt. Pl a richter pakettjet tolta most at az alapitvanyba az allamtol. Maximalisan felkeszulnek egy esetleges veresegre, az allami vagyon meg csak tunik el.
undisputedly
A hírről elsőként beszámoló fideszes vg.hu ezzel a címmel bírta tálalni:
Kiszállt az állam a Richterből
 www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2021/08/kiszallt-az-allam-a-richterbol?utm_source=hirkereso3&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Aztán - érdekes módon - pl. az Index is így vette át. Pedig a Forbes közben már kapcsolt:
A magyar állam Richter-részvényeit is alapítványba szervezték ki
 forbes.hu/uzlet/alapitvany-kekva-semmelweis-egyetem-kozvagyon/
több mint 4 éve
valami olyan volt, hogy “en sosem tagadnam meg, Orban Viktoron viszont azt latom megtagadja”.
undisputedly
Igen, ezt mondta ("úgy látom, hogy megtagadja").
több mint 4 éve

Gyurma Pappa
Ugyanolyan undorito a feleseget kipecezni, mint neki Orban fiat. Most mar beallithatja ugy, hogy felteteles modban beszelt, de ha jol emlekszem a videora amit klaci(?) betett, akkor meg kijelentomod volt es egy atlag hallgato szamara is azt a benyomast kelthette, hogy o bizonyossaggal allitja, Orban fia meleg.

Most akkor miert tart sajttajt a felesegerol? Meglepte, hogy az o csaladjat belevontak? Mi lesz amugy a kovetkezo, kiskoru gyereket vesznek elo?

Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt. Pl a richter pakettjet tolta most at az alapitvanyba az allamtol. Maximalisan felkeszulnek egy esetleges veresegre.
undisputedly
Pontosan.
Az a kemény, hogy MZP már keni, és itt egyértelműen feltételes módot használ, tegnap Zsoltinál meg még egyértelműen kijelentő módban mondta.

"Márki-Zay szerint az újonnan előkerülő „rágalmaknak” politikai oka van, méghozzá az, hogy „én Orbán Viktor családjáról, Orbán Viktor fiáról is azt nyilatkoztam, hogy amennyiben meleg, akkor én mint édesapa, soha nem tagadnám meg őt” – mondta".
Sobri Jóska
Előtte is feltételes módot használt:
 www.youtube.com/watch?v=pFf3EeXdvOc
több mint 4 éve

Gyurma Pappa
Ugyanolyan undorito a feleseget kipecezni, mint neki Orban fiat. Most mar beallithatja ugy, hogy felteteles modban beszelt, de ha jol emlekszem a videora amit klaci(?) betett, akkor meg kijelentomod volt es egy atlag hallgato szamara is azt a benyomast kelthette, hogy o bizonyossaggal allitja, Orban fia meleg.

Most akkor miert tart sajttajt a felesegerol? Meglepte, hogy az o csaladjat belevontak? Mi lesz amugy a kovetkezo, kiskoru gyereket vesznek elo?

Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt. Pl a richter pakettjet tolta most at az alapitvanyba az allamtol. Maximalisan felkeszulnek egy esetleges veresegre.
undisputedly
Pontosan.
Az a kemény, hogy MZP már keni, és itt egyértelműen feltételes módot használ, tegnap Zsoltinál meg még egyértelműen kijelentő módban mondta.

"Márki-Zay szerint az újonnan előkerülő „rágalmaknak” politikai oka van, méghozzá az, hogy „én Orbán Viktor családjáról, Orbán Viktor fiáról is azt nyilatkoztam, hogy amennyiben meleg, akkor én mint édesapa, soha nem tagadnám meg őt” – mondta".
Sobri Jóska
Most nem tudom visszahallgatni, de ennel tovabb ment. 2 idobelyeg volt es valami olyan, hogy “en sosem tagadnam meg, Orban Viktoron viszont azt latom megtagadja”.

Szerk: Te tetted be a linket ha jol latom, 2x is kijelentot hasznal:

1) Orban megtagadja a meleg fiat
2) Milyen konyvet olvasott Orban a gyerekeinek, hogy az egyik meleg lett

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 750 — #NoStress

Gyurma Pappa

undisputedly
Pontosan.

több mint 4 éve

Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem elkenes ez. Csak szandekosan lovagolsz azon, hogy a Gasparos kommenttel kotottem ossze, mert pontosan erted mire ertettem 😊

Ahogyan irtam, az elmult egy evrol beszeltemamiota ide kommentelek, szamos peldaja volt a fideszes politikusokkal szembeni fizikai eroszak pozitiv fenyben feltunteteseben, ma pedig mar a gyereket is siman politikai celkeresztbe tennek sokan, holott nem sok mindent tett ami kozszereplove tenne.

Kinek nem inge, nem veszi magara.
undisputedly
Azért elkenés Undi, mert kizárja, hogy vitatkozni lehessen vele. Mit lehet arra válaszolni, hogy "sokan ezt csinálnák vagy azt csinálnák"? Azt, hogy szerintem meg nem? Jó nagyot beszélgettünk. 😊 A konkrét állításokkal lehet vitázni, az általánosítással csak sárdobálózni és sértegetni lehet, és gondolom nem ez a szándékod.
peterk2005
Igen azt. Ha nem inged, nem veszed magadra.
Ha meg mindenkeppen szeretnel hozzaszolni, leirod, hogy szerinted meg rohadtul nem vagy esetleg, hogy szerinted jogos.

Gyurma Pappa

Van ezernyi tema amivel lehet tamadni a fideszt. Pl a richter pakettjet tolta most at az alapitvanyba az allamtol. Maximalisan felkeszulnek egy esetleges veresegre, az allami vagyon meg csak tunik el.

Az lesz majd erdekes, hogy egy esetleges valasztsi vereseg utan allnak majd a konyvek felett az “ellenzekiek” es raeszmelnek, hogy nem maradt semmi.

Szerkesztette: undisputedly