Politika

70 feliratkozó

több mint 4 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.
Proxyi
sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak

azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
feri vasárnapi nyilatkozata után a kutyákra szavazók igencsak validálva érezhették magukat
r.baggio
amit jakab, feri és mzp művel a választások óta igencsak dühítenek pont azért mert a meggyőződésemmel szembe mentem a kedvükért
Negritis
Én áldom az eget, hogy nem szavaztam a meggyőződésem ellen még úgy is, hogy semmi haszna nem lett a kutyákra leadott szavazatomnak.
Az meg oltári baromság, hogy aki az MKKPre szavazott az a fideszre szavazott. Ez akkor sem lenne igaz, ha annyi különbség lett volna az összefogás és a fidesz között mint amennyi szavazatot kaptak a kutyák.
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 384
 hvg.hu/w/20140326_Vonzasok_es_valasztasok?fbclid=IwAR0Iv1VC3ySHH3evZB7Gn4Hf_ai3kUJ3RtZjmZbWIOdkWtSxf6exAi36MPk
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 384
Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.
Teljesen egyetértek vele, talán az első hozzászólásaim egyike itt ebben a topic-ban pont erről szólt, hogy nem kell szeretni a pártokat, a legkevésbé szart kell választani. Aki viccpártokra szavaz, az meg is érdemli a fideszt.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 822 — capitaine du château de Vienne 1487
rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.
Toca
Mert? Nem az?
Proxyi
De, egyenlőtlen. Attól még rinya.
Ha kiállsz Tyson ellen bokszolni és simán lever, akkor csak nem állsz neki picsogni, hogy "de eleve erősebb volt, és ez így egyenlőtlen küzdelem."
Ha így véled, pláne már előre, akkor ne állj ki.
Vagy baszd fejbe az utcán hátulról egy pajszerral.
De utólag mi haszna rinyálni?

Proxyi
Akkor ő legalább győzött.

Más.
Schiffer itt nagyot megy.
Kibaszott pikírt és vicces.

youtu.be/wdmkMYN_IUk
Sobri Jóska
a pincsi állandóan ugat prüsszelre, akkor ő is ájjon le, neme
észlény...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 915 — Steelers fan
Proxyi

azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
Hittem,hogy az összefogás komoly, a választás óta viszont meggyőződésem, hogy egy rossz vicc.
Amíg gyurcsányjakabéstársaik fognak összefogást csinálni addig bárki lehet (bárki külsős) a miniszterelnök jelöltjük én rájuk biztos nem szavazok.
Náluk a viccpárt is komolyabb tud lenni, ha nem a felszínt kapargatjuk. Egy buszmegállóval, egy zebra festéssel és egy közbeszerzési tervezettel is már többet csináltak az elmúlt 4 évben mint a fent említett "urak".

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.
Hanni
Csiby Fruzsina: Csiby Fruzsina politológus, az Ynsight Research elemzője és a Szegedi Tudományegyetem Politikatudomány mesterképzésének hallgatója. A közösségi média kutatásának szakértője, érdeklődési területe az online politikai kommunikáció és a politikai marketing.
Negritis
Jóvan ennyit én is ki tudtam guglizni 😀 Arra lettem volna kíváncsi, hogy tudjuk-e ki tolja hátulról (a szó összes értelmében)
Hanni
oh most kezdtem nézni az atv-s beszélgetés és értem honnan jött elő 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 hvg.hu/gazdasag/20220407_szijjarto_peter_ukrajna_haboru

Szeretünk belerúgni abba, aki segítségre szorul.

Jó csatlós vagy Péter.
Vrij6
napokig vádaskodnak, hogy a ukránok befolyásolni akarják a magyar választást, erre jön azzal, hogy ne vádaskodjanak az ukránok.
deyell
Miközben a bucsai mészárlás épp a fő téma Európában... tudni kell időzíteni na

Hm honnan is ismerős ez az önérzeteskedés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 639 — Sworn to the Dark

Jó csatlós vagy Péter.
Vrij6
napokig vádaskodnak, hogy a ukránok befolyásolni akarják a magyar választást, erre jön azzal, hogy ne vádaskodjanak az ukránok.

built for this shit

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Jó csatlós vagy Péter.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Proxyi

Negritis
feri vasárnapi nyilatkozata után a kutyákra szavazók igencsak validálva érezhették magukat
r.baggio
amit jakab, feri és mzp művel a választások óta igencsak dühítenek pont azért mert a meggyőződésemmel szembe mentem a kedvükért

több mint 4 éve
Proxyi

Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Proxyi

Negritis
Kérdezd meg inkább tőle, az egyszerűbb 😊
ender1112
miért kérdezzem meg én?
én is majdnem a kutyákra szavaztam, teljesen tisztába vagyok vele hogy juthat el valaki oda

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 691 — Poloska confirmed
Hanni
Csiby Fruzsina: Csiby Fruzsina politológus, az Ynsight Research elemzője és a Szegedi Tudományegyetem Politikatudomány mesterképzésének hallgatója. A közösségi média kutatásának szakértője, érdeklődési területe az online politikai kommunikáció és a politikai marketing.
Negritis
Jóvan ennyit én is ki tudtam guglizni 😀 Arra lettem volna kíváncsi, hogy tudjuk-e ki tolja hátulról (a szó összes értelmében)
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 780 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Proxyi

Negritis
Kérdezd meg inkább tőle, az egyszerűbb 😊
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
Proxyi

Negritis
Mert Orbánt gecinek tartja, utálja, az ellenzéket meg balfasznak, alkalmatlannak, és így fejezi ki a teljes NER (Fidesz+Ellenzék) elleni tiltakozását.
Szerintem simán lehet rühellni az egész bagázst egyben.

több mint 4 éve
Hanni

több mint 4 éve
Proxyi

több mint 4 éve
Komolyan mondom a fidesz újabb kétharmados győzelménél csak az a letaglózóbb, hogy vannak magukat értelmesnek gondoló emberek, akik szó nélkül el tudnak menni ilyen óriási méretű választási csalás mellett, majd a demokrácia jegyében várják, hogy egyszer csak felbukkan az ellenzéki oldalon egy tiszta, kormányzásra érdemes erő, ami majd demokratikus úton leváltja a jelenlegi rendszert...

---
több mint 4 éve
Hanni
Irreleváns, alig szólal meg.
Schiffer többet beszél, mint a másik kettő együttvéve. Ő viszi a showt.

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 691 — Poloska confirmed
több mint 4 éve
Proxyi 168
Sobri Jóska
A tökéletes hasonlatot figyelmen kívül hagyva a válasz figyelemfelhívás, hogy talán változzon valami (rendszer, emberek szemlélete, stb stb).

De nyilván, ne is rinyáljon senki, maradjon mindenki kussban és élvezze ezt a dagonyát.
több mint 4 éve
Toca
Mert? Nem az?
Proxyi
De, egyenlőtlen. Attól még rinya.
Ha kiállsz Tyson ellen bokszolni és simán lever, akkor csak nem állsz neki picsogni, hogy "de eleve erősebb volt, és ez így egyenlőtlen küzdelem."
Ha így véled, pláne már előre, akkor ne állj ki.
Vagy baszd fejbe az utcán hátulról egy pajszerral.

Proxyi
Akkor ő legalább győzött.

Más.
Schiffer itt nagyot megy.
Kibaszott pikírt és vicces.

youtu.be/wdmkMYN_IUk

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Toca
Mert? Nem az?

Proxyi
Ez végtelen káros attitűd (hogy a demokrácia felfogás teljes hiányáról ne is beszéljünk). Sokan szerintem pont ilyen "taktikai" okból nem szavaztak a kutyákra, és az volt a nagy hiba, mint látjuk. Legközelebb remélhetőleg be is jutnak a parlamentbe.

Tepper takarodj!
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Komolyan mondom az új 2/3-os Fidesz győzelem után csak az letaglózóbb, ahogy megy az ellenzék mosdatása és a rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.
Örülök, hogy a listás szavazatom a Kutyáknak adtam jobban megérdemlik...
Toca
Nem tudom kinek irtad ezt, mert nem cimezted senkinek, de en hasznaltam ilyen szofordulatot.

A ketto nem zarja ki egymast. Az ellenzek teljesen megbukott, a korabbi onmagukhoz kepest is karikaturava valtak. Nem csak osszefogasbol buktak meg, hanem kampanytechnikabol, politikai eleslatasbol, a "kozhangulat megertesebol" stb. Egy csoport ovodas jobb munkat vegzett volna (itt azert felmerul a kerdes, hogy a dk es a jobbik akart-e munkat beletenni ebbe vagy csak azt vartak, hogy a roppant amator es benacska MZP sajat magat lojje labon. Ujbol es ujbol.)

Es akkor a masik allitas, hogy demokratikus, de nem fair a valasztasi rendszer (es a kormanyzati rendzser ehhez viszonyulasa) meg ugyanugy lehet igaz. A fidesznek jelenleg hatalmas mediatulsulya van ami a tarsadlaom tobbsegenek kozvetlen es rovid utas elereset illeti. Egyreszt felvasaroltak ugye egy tucat mediumot, masreszt rengeteg a penz, harmadreszt kromanyhivatalok, miniszteriumok, kozteve stb a kormanyzo part erdekeibe lettek allitva.

Demokratikus, de nem fair, tehat lejt a palya. Nehez ugy versenyezni, hogy te egyszer mondhatod el a szavazopolgarnak, hogy O1G, Orban meg 10x mondhatja el, hogy MZP a mini-feri.

Mert latjuk, fogekonyak vagyunk az egyszeru uzenetekre, nincs informaciotobblete a tobbsegnek ami kritikus gondolkodasra kesztetne, vagy felruhazna a keszseggel, hogy kritikusan gondolkozzon.

Tehat aki tobbszor sulykol valamit a valasztok fejebe, annak az uzenete lesz erosebb. Az megint igaz, hogy az ellenzeknek uzenete sem volt, a fidesz kampanya pedig a haboru utan szintet ugrott es remekul meglattak a lehetoseget az egyszavasokban (nem kell haboru, legyen beke stb, holott tenyszeruen nem igaz, amit mondtak, de ugye politikus hazudik, ez a "dolga").

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Proxyi 168
Toca
Mert? Nem az?