Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 353
Na nekem ez nem áll össze... Bár lehet, hogy én nem vagyok ideológiailag elég képzett, hogy egy klasszikust idézzek.
Van egy srác, akivel régebben együtt dolgoztam. Mostanában megtalál ilyen faszságokkal, a covid elején kezdett el 8chan-t meg ilyesmiket olvasni, mert hogy a baloldal mindent cenzúráz. Előtte elég normális volt, de ma mindene a világháttérhatalmi összeesküvés. Persze Ivermectint szedett, attól gyógyult ki, a google már szerinte cenzúrázza a karácsony szót, kanada most tiltotta be épp a nemzeti ünnepét, a Canada Day-t, és a lényeg, hogy ha nem lépnek fel az OV-hoz hasonló tökös gyerekek ezek ellen, akkor nincs középút, és jön a globohomo. Nyugaton már a bal és a jobb is az.
Na most szerinte ez a komcsik előretörése, ők azok, akik szövetkezve a globális nagytőkével (WTF?) el akarják érni, hogy mindenki egyforma legyen, és a globális nagytőke uniformizált világfogyasztójává váljon. Hogy ezért minek kell mindenkinek buzinak lenni, azt mondjuk én sem értem.
De nem tudom hova tart a világ, ha tanult emberek ennyi faszságot képesek összehordani.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 693
Mi a faszom az a globohomo?
Meggugliztam, de nem lettem okosabb.
Állítólag ha nem vigyázunk, mind azok leszünk...
Féljek, vagy ne?
Lecsó
Valószínű ez a rossz szomszéd effektus, ha nem tudod ki az akkor vlsz Te vagy az.
Globohomo, másnak lehet még ez sem sikerült.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 469 — Big Penix Energy
Féljek, vagy ne?
Lecsó
Ha nem a poltopicban kérdezted volna, akkor esküszöm valami gömbszerű, homogén felületű kütyüre tippeltem volna, de itt beszűkítetted a lehetőségeket. 😀 Szóval szinte biztos, hogy valami "globális", és "buzi" lehet a dologban, erre pénzt is mernék tenni. 😊

Hogy konkrétan mi a rákot takarhat, arról fogalmam sincs, de én annyira nem fosnék tőle. Ha angyalföldön nincs kedvem férfival kefélni, szerintem New Yorkban sem lesz, szóval ez kihúzva. Sőt, egész bíztatóan hangzik, hogy mind azok lehetünk, ha nem vigyázunk. Értsd, mind eljuthatunk New Yorkba. Legfeljebb majd vigyázok. 😀
peterk2005
Eredeti jelentését tekintve a global homogenisation szópárból jön, tehát kivételesen nem a homoszexualitás a lényege, hanem a "fehér népirtás", a nyugatellenesség és az uniformizált világ (bőrszínt tekintve), tehát az ezeket az eszméket szerintük támogatókat hívták globohomonak a szélsőjobbosok.
Ez volt még 2-3 éve az alt-right mozgalmak legnagyobb félelme, ma már viszont inkább a homoszexuálisakat szerintük túlságosan támogató neoliberálisokra használják.

Szerkesztette: dancogo
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Féljek, vagy ne?
Lecsó
Ha nem a poltopicban kérdezted volna, akkor esküszöm valami gömbszerű, homogén felületű kütyüre tippeltem volna, de itt beszűkítetted a lehetőségeket. 😀 Szóval szinte biztos, hogy valami "globális", és "buzi" lehet a dologban, erre pénzt is mernék tenni. 😊

Hogy konkrétan mi a rákot takarhat, arról fogalmam sincs, de én annyira nem fosnék tőle. Ha angyalföldön nincs kedvem férfival kefélni, szerintem New Yorkban sem lesz, szóval ez kihúzva. Sőt, egész bíztatóan hangzik, hogy mind azok lehetünk, ha nem vigyázunk. Értsd, mind eljuthatunk New Yorkba. Legfeljebb majd vigyázok. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 353
Féljek, vagy ne?
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 373
 index.hu/kulfold/2021/07/14/lengyelorszag-eu-birosagi-reform-alkotmanybirosag/

Már egyből lengyel kilépést vizionálnak...
warr_b
speciel jobb lenne. Ha precedenst nyer, hogy a tagállami jog felülírja a közösségit, akkor azzal kivégzik az eu-t.
Amadeus
Kvázi már van egy ilyen AB döntésünk, csak sokan elsikkadnak felette.
csebi
a magyar ab bohócok gyülekezete Sulyokkal az élen, be is vannak árazva.
Amadeus
de attól még a döntéseik érvényesek?
slowmotion
mit jelent az, hogy érvényes?
Amadeus
Jogászok 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416

warr_b
speciel jobb lenne. Ha precedenst nyer, hogy a tagállami jog felülírja a közösségit, akkor azzal kivégzik az eu-t.
Amadeus
csebi
Amadeus
slowmotion
Amadeus
annyira tudtam, hogy bele fogsz kötni 😊
hát hogy mindenkire érvényes. nem tudom a megfelelő terminus technicust (gondolkoztam a hatályoson, de ez nem törvény, a jogerősön, de ha nincs hova fellebbezni, akkor eleve jogerős, aztán feladtam, és kerestem egy olyan szót, amit mi laikusok is megértünk), de nem is zavar.
ha az AB valamit dönt, akkor az úgy van - akkor is, ha mindenki tudja, hogy néha vicc az egész.
slowmotion
Ja, persze. Ez van.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 099 — Cowboys fan

warr_b
Amadeus
csebi
Amadeus
slowmotion
Amadeus
annyira tudtam, hogy bele fogsz kötni 😊
hát hogy mindenkire érvényes. nem tudom a megfelelő terminus technicust (gondolkoztam a hatályoson, de ez nem törvény, a jogerősön, de ha nincs hova fellebbezni, akkor eleve jogerős, aztán feladtam, és kerestem egy olyan szót, amit mi laikusok is megértünk), de nem is zavar.
ha az AB valamit dönt, akkor az úgy van - akkor is, ha mindenki tudja, hogy néha vicc az egész.
több mint 4 éve

warr_b
Amadeus
csebi
Amadeus
slowmotion
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 099 — Cowboys fan

warr_b
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 4 éve

warr_b
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 484 — Lucas Scott

warr_b
Amadeus

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

warr_b
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Csodálatos...

index.hu/kulfold/2021/07/13/afganisztan-csapatkivonas-kivegzes-polgarhaboru/
warr_b
Sötét középkor sajnos 😕
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 448 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csodálatos...

index.hu/kulfold/2021/07/13/afganisztan-csapatkivonas-kivegzes-polgarhaboru/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 448 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 373
Haiti szitu meg mint egy C kategóriás Dolph Lundgren film, ahogy mennek a dzsippekkel alakzatban diktátort dönteni.
ozibozi
Imádom 😊 főleg hogy Dea - dea kiabálásokkal törtek be 😊 tuti egy valag akciófilmhet láttak 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Haiti szitu meg mint egy C kategóriás Dolph Lundgren film, ahogy mennek a dzsippekkel alakzatban diktátort dönteni.
ozibozi
szerintem kurva nagy 😀 szeretem a Dolph filmeket.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 737 — nabege2@yahoo.com
Szóhoz sem jutok 😀
 index.hu/mindekozben/poszt/2021/07/13/majomjelmezes-mupeniszt-es-csupasz-feneket-villanto-szineszt-hivtak-meg-a-konyvtarba-hogy-olvasasra-buzditsa-a-gyerekeket/
Tudom, szélsőséges eset, de az időzítés megmosolyogtató.
Közben már karikásak a reklámok...
clbass
Ezt én is észrevettem, sokszor nem is értettük, hogy miért +18-as egy autóreklám 😊
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Szóhoz sem jutok 😀
 index.hu/mindekozben/poszt/2021/07/13/majomjelmezes-mupeniszt-es-csupasz-feneket-villanto-szineszt-hivtak-meg-a-konyvtarba-hogy-olvasasra-buzditsa-a-gyerekeket/
Tudom, szélsőséges eset, de az időzítés megmosolyogtató.
Közben már karikásak a reklámok...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 693
több mint 4 éve
Dél-Afrikában is áll a bál...

telex.hu/kulfold/2021/07/13/del-afrikaban-tombol-az-eroszak-zuma-elnok-letartoztatas

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 742 — #NoStress
 www.imdb.com/name/nm1476808/?ref_=nmbio_bio_nm

Miniszterelnökünk fent van a legnagyobb filmes adatbázis oldalon 😊
NB2
És hol van a Szegény Dzsoni és Árnika béli zseniális szereplése?!?

youtu.be/p0MW9k-0aXU

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 737 — nabege2@yahoo.com
 www.imdb.com/name/nm1476808/?ref_=nmbio_bio_nm

Miniszterelnökünk fent van a legnagyobb filmes adatbázis oldalon 😊
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
10 éve nem volt ilyen kib@szott drága a benzin...akkor persze 100USD fölött volt egy hordó olaj ára, ma 75,14USD éppen. Jobban teljesít....