Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
‘A korabeli Németországban a politikai vezetés szemében hatalmas szálka volt a nagy számú homoszexuális közösség, miközben az ország célja pont az lett volna, hogy minél nagyobb számban nőjön a népesség. Hitler hatalomra kerülését követően politikai hecckampány indult a melegek lejáratására‘Ha a szexuális felvilágosításról beszélünk, akkor mindenképpen fontos megemlítenünk a berlini Szexuáltudományi Intézetet, ami az 1933-as könyvégetések egyik első áldozatává vált. Az intézetet Magnus Hirschfield orvos alapította azzal a céllal, hogy könyvtárként, oktatóközpontként és múzeumként szolgáljon a téma iránt érdeklődőknek. Az intézet vezetője vállaltan homoszexuális volt, ráadásul zsidó is, így kétszeres utálat övezte személyét a náci vezetésben.
A szigorú melegellenes politika ellenére saját köreikben is voltak nagy számmal homoszexuálisok. Az SS soraiban próbálták eltitkolni az ilyen jellegű eseteket,
A német sajtó arról áradozott, hogy az új családpolitika sikert aratott, viszont ez távol állt a valóságtól. A népesedési politika nem hozott változást, a németek nem szaporodtak a kívánt mértékben, a négygyerekes családmodell utópikus maradt. Nem született több gyermek, kívül, mint a weimari köztársaságba”
Sexualitás a náci Németországban.
Csak pár szót kellene átírni, és olyan kis takaros magyaros is lehetne. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Joghatóságok.nem tudom....sztem, ha valaminek, ennek Kelet-Közép-Európában is van érvényessége....a szervezett bűnözéssel kapcsolatos tényfeltáró újságírás segíti a joghatóságok tevékenységét is, többek között azért, mert az újságíró szabadabban közlekedhet a "szürke zónában"....a rendőrök, ügyészek, esetleg titokszolgák, akik szintén mozognak ezekben a témákban, felesküdtek a hazájukra, ergo benne van a pakliban a cipzáros zsák, ha olyan témához nyúlnak.....egy újságíró "lélekben", de detto felteszi az életét.....legyen szó Hollandiáról, Máltáról Mexikóról, vagy akár háborús tudósítókról.....nem ismerem de Vries munkásságát, megvallom, de sztem valahol a legnagyobb "elismerés" ez a merénylet a munkája iránt....Kelet-europabol szemlelve igazad van. Nyugaton viszont a civil szfera kontrollja jelentos mertekben az ujsagirokon keresztul zajlik, es annak bizony vekony, de nagyon hasznos szelete a bunugyi oknyomozo riporter.Olyan szinten, hogy mar a nyilt utcan lovik fejbe a drogbandakat leleplezni igyekvo ujsagirot.Talán ez nem egy újságíró kompetenciája, feladata volna.
undisputedly
Ezért van rendőrség, ügyészség, mindenféle szakhatóság.
Fel nem fogom ésszel, hogy értelmes ember, aki látott filmeket a témáról miért kotorászik elvetemült, mindenre képes emberek zsebében...
Sobri Jóska
En pl nem csinalnam, feltenem a csaladom, meg magamat is, de pont emiatt becsulom is azt, aki csinalja es a sajat testi epseget kockaztatja a tarsadalmom erdekeben. Mert ezeknek az embereknek van egyfajta kuldetestudatuk, amit te bizonyara naivnak hivnal, de ettol meg ez rendkivul hasznos a tobbsegnek.
Nem mond ellent, irja is, hogy a dragabb termeknek van olcsobb helyettesito termeke es amig az emberek azt meg tudjak venni, addig nem "erzik" az inflacio hatasat.másrészed és a negyedrészed picit sztem ellentmond egymásnak. azért nincsen csak budget termék, mert másra nem volt kereslet. miért nem volt kereslet? feltételezem nem azért, mert a budget ízvilága jobban bejött az embereknek hanem mert nem volt pénzük megfizetni azt.Egyrészt a moratórium még tart, ez azért jelentős elkölthető pénzt hagy az embereknél. Az ismerőseim többsége is elbassza a pénzt pedig egyáltalán nem szorulna rá, de leszarja.nem hallottad, hogy SOHA nem látott mértékben ostromolják hazánkat a migránsok?A holland történet eléggé tanulságos, de számunkra ez fontosabb történés, most jön csak az igazi sz@rtengermindent elmond a hazai közvéleményről - és erről a topikról is -, hogy az 5,3 százalékos inláció hírével senki nem foglalkozik. Direkt figyeltem a topikot, hogy mikor lesz téma.
m.hvg.hu/gazdasag/20210708_inflacio_MNB_dragulas_arak
🤑🤑🤑🤑🤑
r.baggio
Szerencsére forint alapú a hitelállomány jelentős része, így a devizánál is nagyobb szopásba vezet bele minket OV.
Viszont!
Legalább nem jönnek a migránsok.
Amadeus
ezért is hagytam EURban a befektetésem, és amennyire lehet, mindent abban tartok annak ellenére, hogy itthon fogyasztok.
amúgy MC-re felcsatlakozva: én nem értem, hogy embereknek miből van pénzük ezeket az árakat megfizetni. nagyon nem poén, amennyibe egy sima bevásárlás kerül. itt a csömöri Auchan is már kezd sűrű lenni reggel 7-kor, és eléggé megrakott kosarakkal. vagy csak szimplán mki úgy költ mintha nem lenne holnap?
csebi
Másrészről voltam hétvégén anyóséknál észak-nógrádban, és a helyi boltban azt láttam, hogy nem az árak nőnek jelentősen. Azok is nőnek persze, de igazából a kínálat szűkül. Egyre kevesebb féle termék van - gyenge minőségben. 1-2 féle tészta, 1-2 féle szósz és mind valamelyik nagy márka budget-verziója. De ezek ára nem nő annyira mint azt látjuk a cikkben, szóval az emberek meg tudják venni a tésztát, sonkát stb. csak gyengébb minőségben és a válogatás lehetősége nélkül.
Harmadrészt vidéken azért élénk a helyi termelői piac, meg a Józsi sonkája, mari néni tojása, Csaba bá túrója, és ezek ára sem emelkedik különösebben - és itt a vidék alatt a viéket értem, nem a 30 ezer + fős városokat. Nemrég voltam Csákváron termelői piacon, konkrétan fele - harmada árak voltak mint egy városban.
Negyedrészt az emberek többségének szimplán van pénze. Dolgozik, keres, költ. A munkanélküleik száma 4%. Közel sincs olyan tragikus helyzetben a magyar gazdaság, ahogy azt a HVG-444-24.hu szereti leírni és természetesen nem is olyan hiper - szuper mint az Origo-MN állítja, de az embereknek van pénze.
MC12
csebi
undisputedly
Gaius
több mint 4 éve
Így van ez kb minden jóléti államban, de pl Afrikában vlsz papa mutatja meg hogy kell vadászni, vagy afgánoknál kecskét qrni.emlékszem kb 15 lehetettem, és 1 hetes nyaralásra indultam egy akkori barátnőmhöz, apám visz a reptérhez, látom h feszeng.
Vlmelyik ismertebb szaki mondta, hogy a kutatások szerint túlnyomórészt mire a szülő ráveszi magát, hogy szóba hozza nagyfeszengve a kérdést egyáltalán, addigra már komoly ismeretekkel rendelkeznek a kölkök.
Gondolom van aki ezt jókor jól megtudja oldani, de azért pénzt nem tennék rá. 😉
ozibozi
fiam jó dolog a szerelem, meg csinos a barátnőd, de ha rám hallgatsz akkor próbálj meg nem halálosan szerelmes lenni az első lányba akihez... öhm közelebb kerülsz, meg hát tudod, fontos a biztonság
benyönögöm neki h nyugi apu nem zúgtam bele az elsőbe, sőt a másodikba sem, ebbe se fogok, meg használok óvszert.
Az arcán ahogy 1 másodperc alatt átment valami szégyen, felháborodás, majd megkönnyebbülés és végül vmi büszke öröm hát az priceless volt.
ennyiben is ki is merült minden ilyenféle beszélgetés.
más idők voltak, az is igaz
több mint 4 éve
Így van ez kb minden jóléti államban, de pl Afrikában vlsz papa mutatja meg hogy kell vadászni, vagy afgánoknál kecskét qrni. Vlmelyik ismertebb szaki mondta, hogy a kutatások szerint túlnyomórészt mire a szülő ráveszi magát, hogy szóba hozza nagyfeszengve a kérdést egyáltalán, addigra már komoly ismeretekkel rendelkeznek a kölkök.
Gondolom van aki ezt jókor jól meg tudja oldani, de azért pénzt nem tennék rá. 😉
több mint 4 éve
COVID alatt Magyarországon a szülők 80%~a konkrétan megbukott egy mezei Home szkúlon, kiderült, hogy hüjjjébbek még egy ötödikesnél is…A szülők 80%a a pénzhez sem ért, tehát akkor a pénzzel kapcsolatos ismereteket se ők mutassák meg. Sőt a szülők 80% kultúrálatlan bunkó, szóval alapvető illemre, etikettre se ők neveljék a gyerekeket 😊
és majd ezek fognak sexuális felvilágosítást tartani. Kinek?
Kb ha a komondor tenyésztésig eljutnak.
Csak a szemét ne szúrják ki.
ozibozi
Tulajdonképpen az állam és/vagy a minimum bizonytalan háttérrel, identitással és felhatalmazással rendelkező “civil” szervezetekre kellene bízni ezt az egész nevelési kérdést. 😉
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szerintem: nem tudom. Azt már a kezdetekkor is "rebesgették", hogy a DK-nak köze van/lehet az ügyhöz, a feltételezést aztán Póczik felbukkanása is erősítette. De: még folyik az eljárás, bizonyosat nem tudni. És könnyen előfordulhat, hogy ez így marad akkor is, ha lezárul a per.Nem olvasok Fidesz-sajtót, nem tudtam, hogy ez ott már korábban előjött.Az közismert volt, hogy Czeglédy csinálta a Borkai balhés honlapot, de azt nem gondoltam volna, hogy annyira béna, hogy hozzá is tudják kapcsolni.Igen, a Fidesz-sajtóban "közismert" volt. Mennyire tartod életszerűnek, hogy valaki egy olyan cselekedetet reklámoz fészbúkos hirdetésekben, amit nem szeretne, ha vele hoznának összefüggésbe?
Ennél okosabbnak tűnt.
www.origo.hu/itthon/20210708-ordogugyvedje-vadat-emelhet-az-ugyeszseg.html
Sobri Jóska
nagylaza
Szerintem itt is írta már más is, hogy Czeglédy csinálta azt a honlapot, és én is így tudtam nem kormánypárti forrásból.
Te azt mondod, hogy szerinted nem ő csinálta?!
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Engem nem zavarnának a youtube reklámok, ha célzottak lennének. Mondjuk a Gyurcsány shows reklámmal még nem találkoztam érdekes módon. Szóval nem értem, ha le tudják követni az online tevékenységem, akkor miért nem releváns reklámokat raknak be? Jó biztos benne van hogy azért hogy fizessek elő de akkor is.megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Csak agyhalottak használnak szakmányban smilekat, mintha az olvasójuk is fogyatékos lenne, és csak az emojikkal megerősítve menne át az üzenet, válna érthetővé a mondanivaló.
De az azért más, ha valaki egy hosszabb szövegbe tesz két mosolygós smilet, mintha telebassza kisházzal, imára kulcsolt kézzel, karikagyűrűvel, nagy piros felkiáltójelekkel meg zászlócskával.
amúgy mit tudok tenni, foci EB van így a közmédiás fogyasztásom exponenciálisan nőtt. mivel ott elég komolyan arcunkba tolnak mindent, ami Fidesz így nehéz másra asszociálni. az ország is velük van teleplakátolva, ha mesét indítok el keresztfiamnak a youtube-n akkor is vmi fideszes vagy kormány hirdetés jön szembe így azért elég nehéz kikerülni őket nemhogy a mindennapokból hanem a mindenórákból, ezért az ember vszeg könnyebben rezonál rájuk.Havi majdnem 2000 forint a reklámmentes youtube.
csebi
Kevés ennyire hasznosan elköltött 2000 forint van, pláne ha te is sokat youtubeozol.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hír korábbról: nem eladó a budapest repülőtérHír ma: a kormány piaci ár alatti ajánlatot tett a repülőtér megvásárlására
...
Kíváncsi leszek, hogy mi a kínaiak következő lépése

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem olvasok Fidesz-sajtót, nem tudtam, hogy ez ott már korábban előjött.Az közismert volt, hogy Czeglédy csinálta a Borkai balhés honlapot, de azt nem gondoltam volna, hogy annyira béna, hogy hozzá is tudják kapcsolni.Igen, a Fidesz-sajtóban "közismert" volt. Mennyire tartod életszerűnek, hogy valaki egy olyan cselekedetet reklámoz fészbúkos hirdetésekben, amit nem szeretne, ha vele hoznának összefüggésbe?
Ennél okosabbnak tűnt.
Sobri Jóska
nagylaza
Szerintem itt is írta már más is, hogy Czeglédy csinálta azt a honlapot, és én is így tudtam nem kormánypárti forrásból.
Te azt mondod, hogy szerinted nem ő csinálta?!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nem Neked szól, MC12Fenét, ez a központi kampány csapat utasítása. Megnéztem három random Fidesz képviselő Fb-jét mindegyik tele van baszva egy csomó smilevel.Szerencsére nincs facebookom, szerencsére nem olvasok Varga Juditot, de akkor nyilvánvalóan neki is elfüstölt az agya a nagy melegben.amit legutóbb olvastam ott Varga Juditnál minden bekezdés egy megfelelő smile-val kezdődött ...megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Csak agyhalottak használnak szakmányban smilekat, mintha az olvasójuk is fogyatékos lenne, és csak az emojikkal megerősítve menne át az üzenet, válna érthetővé a mondanivaló.
De az azért más, ha valaki egy hosszabb szövegbe tesz két mosolygós smilet, mintha telebassza kisházzal, imára kulcsolt kézzel, karikagyűrűvel, nagy piros felkiáltójelekkel meg zászlócskával.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
MC12
hagyjuk már, ezt a smiley-zást.....ha valaki mosolyog, miközben ír, vagy akár beszél, hagyjuk már meg neki (Neked... mert, ha jól követtem, Te lettél "betámadva" eredetileg 😀 )
megjegyzéseim:
1. az ember akkor hal meg először, amikor a gyermek meghal benne
2. a humorérzék az intelligencia egyik mutatója
3. a magyar politika is akkor hal(t) meg, amikor a humor kihal(t) belőle......OV/O1G adott még belőle példát legutóbb, öniróniából is, az újságos posztnál.....😀 amikor a végén az idős úr beszól: "Örülök, hogy mások is olvassák a Népszavát" hát ez LOL volt.....hahhhh....hol vannak a régi humoros, Torgyános pengeváltások Kunczével a Parlamentből 😀 elég smileyt tettem? 😀
több mint 4 éve
COVID alatt Magyarországon a szülők 80%~a konkrétan megbukott egy mezei Home szkúlon, kiderült, hogy hüjjjébbek még egy ötödikesnél is…és majd ezek fognak sexuális felvilágosítást tartani. Kinek?
Kb ha a komondor tenyésztésig eljutnak.
Csak a szemét ne szúrják ki.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
pontosanArra szamit, hogy pl egy kiemelkedoen eroszakos banda ceghalojat es szervezeti rendzseret felterkepezve a sztorijat lehozzak, es meg a rendorsegnek is segit a munkajukban. Azert, mert a tarsadalomnak jobb, ha ezek a korok nem aktivak vagy racs mogott vannak. Nem egy tul bonyolult egyenlet ez. Te, a te szemleleteddel igy latod. Vannak viszont sokan akik nem a te szemleleteddel elnek, ok meg mondjuk teged vagy engem tartanak gyavanak, de nagy esellyel pont nem erdekli oket, hogy te vagy en mit gondolunk rolul, bennuk el egy tarsadalmi ideal, amiert tesznek.Nem küldetéstudatuk van, hanem agyuk nincs.Kelet-europabol szemlelve igazad van. Nyugaton viszont a civil szfera kontrollja jelentos mertekben az ujsagirokon keresztul zajlik, es annak bizony vekony, de nagyon hasznos szelete a bunugyi oknyomozo riporter.Olyan szinten, hogy mar a nyilt utcan lovik fejbe a drogbandakat leleplezni igyekvo ujsagirot.Talán ez nem egy újságíró kompetenciája, feladata volna.
undisputedly
Fel nem fogom ésszel, hogy értelmes ember, aki látott filmeket a témáról miért kotorászik elvetemült, mindenre képes emberek zsebében...
Sobri Jóska
En pl nem csinalnam, feltenem a csaladom, meg magamat is, de pont emiatt becsulom is azt, aki csinalja es a sajat testi epseget kockaztatja a tarsadalmom erdekeben. Mert ezeknek az embereknek van egyfajta kuldetestudatuk, amit te bizonyara naivnak hivnal, de ettol meg ez rendkivul hasznos a tobbsegnek.
undisputedly
És nem naívak, hanem buták, akiknek nincs racionalitásérzékük se.
Mégis, mire számít, aki egy általa is életveszélyesnek ismert ember zsebében turkál? Vagy többében?
Mi a legjobb kimenetel? Hogy nem hal meg? De ez összejön turkálás nélkül is.
Ez nem becsülendő, ez Darwin-díjas ostobaság.
Az meg, hogy ez társadalmilag hasznos volna...
Szerinted társadalmilag hasznos lenne, ha nem lenne semmiféle drog? Békésebb, elégedettebb, boldogabb lenne a világ?
Mert amíg államilag tiltják még a füvet is sok országban, addig a drogkereskedők csak egy legitim társadalmi igényt elégítenek ki (nyilván törvényellenes módon, de) nem bankot rabolnak vagy gyerekeket erőszakolnak.
Ráadásul kurva sok pénzről van szó, minek velük baszakodni?
Ez olyan, mintha látnád, hogy egy ember ráül az autódra, annak szólsz, de ha egy 10 fős banda telepszik rá, akkor hagyod a gyíkba.
Sobri Jóska
En a magam reszerol halas vagyok nekik.
undisputedly
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nem tudom....sztem, ha valaminek, ennek Kelet-Közép-Európában is van érvényessége....a szervezett bűnözéssel kapcsolatos tényfeltáró újságírás segíti a joghatóságok tevékenységét is, többek között azért, mert az újságíró szabadabban közlekedhet a "szürke zónában"....a rendőrök, ügyészek, esetleg titokszolgák, akik szintén mozognak ezekben a témákban, felesküdtek a hazájukra, ergo benne van a pakliban a cipzáros zsák, ha olyan témához nyúlnak.....egy újságíró "lélekben", de detto felteszi az életét.....legyen szó Hollandiáról, Máltáról Mexikóról, vagy akár háborús tudósítókról.....nem ismerem de Vries munkásságát, megvallom, de sztem valahol a legnagyobb "elismerés" ez a merénylet a munkája iránt....Kelet-europabol szemlelve igazad van. Nyugaton viszont a civil szfera kontrollja jelentos mertekben az ujsagirokon keresztul zajlik, es annak bizony vekony, de nagyon hasznos szelete a bunugyi oknyomozo riporter.Olyan szinten, hogy mar a nyilt utcan lovik fejbe a drogbandakat leleplezni igyekvo ujsagirot.Talán ez nem egy újságíró kompetenciája, feladata volna.
undisputedly
Sobri Jóska
Nem mond ellent, irja is, hogy a dragabb termeknek van olcsobb helyettesito termeke es amig az emberek azt meg tudjak venni, addig nem "erzik" az inflacio hatasat.másrészed és a negyedrészed picit sztem ellentmond egymásnak. azért nincsen csak budget termék, mert másra nem volt kereslet. miért nem volt kereslet? feltételezem nem azért, mert a budget ízvilága jobban bejött az embereknek hanem mert nem volt pénzük megfizetni azt.Egyrészt a moratórium még tart, ez azért jelentős elkölthető pénzt hagy az embereknél. Az ismerőseim többsége is elbassza a pénzt pedig egyáltalán nem szorulna rá, de leszarja.nem hallottad, hogy SOHA nem látott mértékben ostromolják hazánkat a migránsok?A holland történet eléggé tanulságos, de számunkra ez fontosabb történés, most jön csak az igazi sz@rtengermindent elmond a hazai közvéleményről - és erről a topikról is -, hogy az 5,3 százalékos inláció hírével senki nem foglalkozik. Direkt figyeltem a topikot, hogy mikor lesz téma.
m.hvg.hu/gazdasag/20210708_inflacio_MNB_dragulas_arak
🤑🤑🤑🤑🤑
r.baggio
Szerencsére forint alapú a hitelállomány jelentős része, így a devizánál is nagyobb szopásba vezet bele minket OV.
Viszont!
Legalább nem jönnek a migránsok.
Amadeus
ezért is hagytam EURban a befektetésem, és amennyire lehet, mindent abban tartok annak ellenére, hogy itthon fogyasztok.
amúgy MC-re felcsatlakozva: én nem értem, hogy embereknek miből van pénzük ezeket az árakat megfizetni. nagyon nem poén, amennyibe egy sima bevásárlás kerül. itt a csömöri Auchan is már kezd sűrű lenni reggel 7-kor, és eléggé megrakott kosarakkal. vagy csak szimplán mki úgy költ mintha nem lenne holnap?
csebi
Másrészről voltam hétvégén anyóséknál észak-nógrádban, és a helyi boltban azt láttam, hogy nem az árak nőnek jelentősen. Azok is nőnek persze, de igazából a kínálat szűkül. Egyre kevesebb féle termék van - gyenge minőségben. 1-2 féle tészta, 1-2 féle szósz és mind valamelyik nagy márka budget-verziója. De ezek ára nem nő annyira mint azt látjuk a cikkben, szóval az emberek meg tudják venni a tésztát, sonkát stb. csak gyengébb minőségben és a válogatás lehetősége nélkül.
Harmadrészt vidéken azért élénk a helyi termelői piac, meg a Józsi sonkája, mari néni tojása, Csaba bá túrója, és ezek ára sem emelkedik különösebben - és itt a vidék alatt a viéket értem, nem a 30 ezer + fős városokat. Nemrég voltam Csákváron termelői piacon, konkrétan fele - harmada árak voltak mint egy városban.
Negyedrészt az emberek többségének szimplán van pénze. Dolgozik, keres, költ. A munkanélküleik száma 4%. Közel sincs olyan tragikus helyzetben a magyar gazdaság, ahogy azt a HVG-444-24.hu szereti leírni és természetesen nem is olyan hiper - szuper mint az Origo-MN állítja, de az embereknek van pénze.
MC12
csebi
undisputedly
több mint 4 éve
Az közismert volt, hogy Czeglédy csinálta a Borkai balhés honlapot, de azt nem gondoltam volna, hogy annyira béna, hogy hozzá is tudják kapcsolni.Igen, a Fidesz-sajtóban "közismert" volt. Mennyire tartod életszerűnek, hogy valaki egy olyan cselekedetet reklámoz fészbúkos hirdetésekben, amit nem szeretne, ha vele hoznának összefüggésbe?
Ennél okosabbnak tűnt.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az közismert volt, hogy Czeglédy csinálta a Borkai balhés honlapot, de azt nem gondoltam volna, hogy annyira béna, hogy hozzá is tudják kapcsolni.Ennél okosabbnak tűnt.
több mint 4 éve
Megnéztem már ezt az igazságügyminiszter asszonyt 😄Pedig olyan sok smile nem is volt benne csak kettő 😊 amúgy ez a Jóska kritika nem volt meg, de így értem.nem, amúgy megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal. aztán ez a kettő együtt jutott eszembe, mikor téged megróttak a sok smile miatt, és mivel kizártnak tartottam, hogy az orvostanhallgató minta lehetett, ezért jeleztem meg viccből (de hiába próbálkozom vhogy nem lehet veled viccelni, nem veszed a lapot ... )Egészen érdekes, hogy neked mindenről IS a Fidesz vagy valamely prominense jut eszedbe 😊semmi gond. csak követted Varga Judit facebook bejegyzéseinek formáját 😉Mea culpa. Valóban szoros a korreláció a gyengébb minőségű ételek élettani hatása és a smile-k száma között. Kevesebb smile-t!!! 😊Mondjuk én eleve nem tennék ennyi smiley-t egy ilyen hozzászólásba, tudván azt, hogy a gyenge minőségű élemiszereknek( + mozgásszegény életmódnak) milyen élettani hatásai vannak. Lásd mindenféle halálozási statisztikák top 3 hely..Pedig nem bonyolult 😊 az embereknek x számú korlátos pénze van, de az a termékkör amit - a boltos elmondása szerint - 2013 után kibővített az annyit drágult az elmúlt 1 évben, amit már ebből az x pénzből nem tudna, vagy nem annyit venni a lakosság ezért alacsonyabb minőségű de csak kicsit drágább dolgokat vesz most meg eladásra. Ha az embereknek nő az elkölthető pénzük vagy olcsóbbak lesznek a dolgok akkor majd megint bővíti a portfólióját. A gazdasag nem egy szobor hogy lerakod aztán úgy marad 😊 folyamatosan változik és reagál, amikor hitelbe vásároltak akkor sem volt márkás szósz, az akkor lett amikor az emberek meg tudták venni és jelezték, hogy hozzon. Most nem hoz mert nem fogy, de az aro vagy milyen paradicsomszósz meg igen. És hitel nincs, de nincs is rá szükség.Nem mond ellent, irja is, hogy a dragabb termeknek van olcsobb helyettesito termeke es amig az emberek azt meg tudjak venni, addig nem "erzik" az inflacio hatasat.sztem nem akarjátok érteni.
undisputedly
ha szimplán van pénze az embernek akkor miért kellene szűkíteni a kínálatot?
plusz lehet, hogy hitelben voltak de mégis nagyobb kínálat volt ergo a boltos nyugodt lehetett, hogy a hitelt megfizeti különben nem lett volna hitelezés és még nagyobb kínálat is.
csebi
Szóval ami történt, hogy csökkent a vásárlóerő értéke de közel sincsenek 2013 előtti állapotban.
MC12
gordon
MC12
csebi
MC12
amúgy mit tudok tenni, foci EB van így a közmédiás fogyasztásom exponenciálisan nőtt. mivel ott elég komolyan arcunkba tolnak mindent, ami Fidesz így nehéz másra asszociálni. az ország is velük van teleplakátolva, ha mesét indítok el keresztfiamnak a youtube-n akkor is vmi fideszes vagy kormány hirdetés jön szembe így azért elég nehéz kikerülni őket nemhogy a mindennapokból hanem a mindenórákból, ezért az ember vszeg könnyebben rezonál rájuk.
ráadásul jogászként bekövetem a mindenkori igazságügyminisztert is. plusz személyes megjegyzés: Varga Juditban reménykedtem, hogy olyan kommunikációt fog fojtatni mint a kormánybeli névrokona. sajnos ez nem jött be. ahogy az is elég sokat elmond, hogy nem egyszer keverte még az írásos megnyilvánulásaiban is az EJEB-et az EUB-bal, az Európai Tanácsot az Európa Tanáccsal, amit ha egyetemen egy beadandóban is elrontasz akkor már nem engednek vizsgázni. de hát más a mérce.
csebi
Nekem mint nem jogásznak, Varga Juditról egészen más személyes gondolataim támadnak általában, de ez persze a szakmai tudásának mélységes elismerése mellett. (Nehogy Boris Beckerkedéssel vádoljanak nőjogi szervezetek)
MC12
Bakker, velem egyidős. Nem sokra vittem 😆
Igaz, nem is vagyok nő... 😬
Jaj, bocs a smiley-kért...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Akkor mind agyhalott.Fenét, ez a központi kampány csapat utasítása. Megnéztem három random Fidesz képviselő Fb-jét mindegyik tele van baszva egy csomó smilevel.Szerencsére nincs facebookom, szerencsére nem olvasok Varga Juditot, de akkor nyilvánvalóan neki is elfüstölt az agya a nagy melegben.amit legutóbb olvastam ott Varga Juditnál minden bekezdés egy megfelelő smile-val kezdődött ...megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
MC12
Így értelmes, felnőtt emberek nem kommunikálnak.
Politikusok se, fideszesek se, ellenzékiek se.
Csak agyhalottak.
több mint 4 éve
Fenét, ez a központi kampány csapat utasítása. Megnéztem három random Fidesz képviselő Fb-jét mindegyik tele van baszva egy csomó smilevel.Szerencsére nincs facebookom, szerencsére nem olvasok Varga Juditot, de akkor nyilvánvalóan neki is elfüstölt az agya a nagy melegben.amit legutóbb olvastam ott Varga Juditnál minden bekezdés egy megfelelő smile-val kezdődött ...megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Szerencsére nincs facebookom, szerencsére nem olvasok Varga Juditot, de akkor nyilvánvalóan neki is elfüstölt az agya a nagy melegben.amit legutóbb olvastam ott Varga Juditnál minden bekezdés egy megfelelő smile-val kezdődött ...megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
Vagy a családi adókedvezmény igénybevételében 😆segítettél volna a CSOK feltételeinek teljesítésében? 😊Pedig olyan sok smile nem is volt benne csak kettő 😊 amúgy ez a Jóska kritika nem volt meg, de így értem.nem, amúgy megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal. aztán ez a kettő együtt jutott eszembe, mikor téged megróttak a sok smile miatt, és mivel kizártnak tartottam, hogy az orvostanhallgató minta lehetett, ezért jeleztem meg viccből (de hiába próbálkozom vhogy nem lehet veled viccelni, nem veszed a lapot ... )Egészen érdekes, hogy neked mindenről IS a Fidesz vagy valamely prominense jut eszedbe 😊semmi gond. csak követted Varga Judit facebook bejegyzéseinek formáját 😉Mea culpa. Valóban szoros a korreláció a gyengébb minőségű ételek élettani hatása és a smile-k száma között. Kevesebb smile-t!!! 😊Mondjuk én eleve nem tennék ennyi smiley-t egy ilyen hozzászólásba, tudván azt, hogy a gyenge minőségű élemiszereknek( + mozgásszegény életmódnak) milyen élettani hatásai vannak. Lásd mindenféle halálozási statisztikák top 3 hely..Pedig nem bonyolult 😊 az embereknek x számú korlátos pénze van, de az a termékkör amit - a boltos elmondása szerint - 2013 után kibővített az annyit drágult az elmúlt 1 évben, amit már ebből az x pénzből nem tudna, vagy nem annyit venni a lakosság ezért alacsonyabb minőségű de csak kicsit drágább dolgokat vesz most meg eladásra. Ha az embereknek nő az elkölthető pénzük vagy olcsóbbak lesznek a dolgok akkor majd megint bővíti a portfólióját. A gazdasag nem egy szobor hogy lerakod aztán úgy marad 😊 folyamatosan változik és reagál, amikor hitelbe vásároltak akkor sem volt márkás szósz, az akkor lett amikor az emberek meg tudták venni és jelezték, hogy hozzon. Most nem hoz mert nem fogy, de az aro vagy milyen paradicsomszósz meg igen. És hitel nincs, de nincs is rá szükség.Nem mond ellent, irja is, hogy a dragabb termeknek van olcsobb helyettesito termeke es amig az emberek azt meg tudjak venni, addig nem "erzik" az inflacio hatasat.sztem nem akarjátok érteni.
undisputedly
plusz lehet, hogy hitelben voltak de mégis nagyobb kínálat volt ergo a boltos nyugodt lehetett, hogy a hitelt megfizeti különben nem lett volna hitelezés és még nagyobb kínálat is.
csebi
Szóval ami történt, hogy csökkent a vásárlóerő értéke de közel sincsenek 2013 előtti állapotban.
MC12
gordon
MC12
csebi
MC12
amúgy mit tudok tenni, foci EB van így a közmédiás fogyasztásom exponenciálisan nőtt. mivel ott elég komolyan arcunkba tolnak mindent, ami Fidesz így nehéz másra asszociálni. az ország is velük van teleplakátolva, ha mesét indítok el keresztfiamnak a youtube-n akkor is vmi fideszes vagy kormány hirdetés jön szembe így azért elég nehéz kikerülni őket nemhogy a mindennapokból hanem a mindenórákból, ezért az ember vszeg könnyebben rezonál rájuk.
ráadásul jogászként bekövetem a mindenkori igazságügyminisztert is. plusz személyes megjegyzés: Varga Juditban reménykedtem, hogy olyan kommunikációt fog fojtatni mint a kormánybeli névrokona. sajnos ez nem jött be. ahogy az is elég sokat elmond, hogy nem egyszer keverte még az írásos megnyilvánulásaiban is az EJEB-et az EUB-bal, az Európai Tanácsot az Európa Tanáccsal, amit ha egyetemen egy beadandóban is elrontasz akkor már nem engednek vizsgázni. de hát más a mérce.
csebi
Nekem mint nem jogásznak, Varga Juditról egészen más személyes gondolataim támadnak általában, de ez persze a szakmai tudásának mélységes elismerése mellett. (Nehogy Boris Beckerkedéssel vádoljanak nőjogi szervezetek)
MC12
csebi
több mint 4 éve
segítettél volna a CSOK feltételeinek teljesítésében? 😊Pedig olyan sok smile nem is volt benne csak kettő 😊 amúgy ez a Jóska kritika nem volt meg, de így értem.nem, amúgy megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal. aztán ez a kettő együtt jutott eszembe, mikor téged megróttak a sok smile miatt, és mivel kizártnak tartottam, hogy az orvostanhallgató minta lehetett, ezért jeleztem meg viccből (de hiába próbálkozom vhogy nem lehet veled viccelni, nem veszed a lapot ... )Egészen érdekes, hogy neked mindenről IS a Fidesz vagy valamely prominense jut eszedbe 😊semmi gond. csak követted Varga Judit facebook bejegyzéseinek formáját 😉Mea culpa. Valóban szoros a korreláció a gyengébb minőségű ételek élettani hatása és a smile-k száma között. Kevesebb smile-t!!! 😊Mondjuk én eleve nem tennék ennyi smiley-t egy ilyen hozzászólásba, tudván azt, hogy a gyenge minőségű élemiszereknek( + mozgásszegény életmódnak) milyen élettani hatásai vannak. Lásd mindenféle halálozási statisztikák top 3 hely..Pedig nem bonyolult 😊 az embereknek x számú korlátos pénze van, de az a termékkör amit - a boltos elmondása szerint - 2013 után kibővített az annyit drágult az elmúlt 1 évben, amit már ebből az x pénzből nem tudna, vagy nem annyit venni a lakosság ezért alacsonyabb minőségű de csak kicsit drágább dolgokat vesz most meg eladásra. Ha az embereknek nő az elkölthető pénzük vagy olcsóbbak lesznek a dolgok akkor majd megint bővíti a portfólióját. A gazdasag nem egy szobor hogy lerakod aztán úgy marad 😊 folyamatosan változik és reagál, amikor hitelbe vásároltak akkor sem volt márkás szósz, az akkor lett amikor az emberek meg tudták venni és jelezték, hogy hozzon. Most nem hoz mert nem fogy, de az aro vagy milyen paradicsomszósz meg igen. És hitel nincs, de nincs is rá szükség.Nem mond ellent, irja is, hogy a dragabb termeknek van olcsobb helyettesito termeke es amig az emberek azt meg tudjak venni, addig nem "erzik" az inflacio hatasat.sztem nem akarjátok érteni.
undisputedly
csebi
MC12
gordon
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
amit legutóbb olvastam ott Varga Juditnál minden bekezdés egy megfelelő smile-val kezdődött ...megláttam Varga Judit bejegyzéseit, és arról jutott eszembe, hogy Sobri hogyan megkritizálta vmeik orvostanhallgató fb bejegyzését, mert tele volt smile-kal.Teljesen jogosan.
csebi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.