Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
a pillanat mikor kétszer megnézed, hogy ez tényleg a Magyar Közlönyben van, és nem az origoban:"Számos európai uniós tagország kormányfője, más kormányzati képviselője, illetve több európai uniós tisztségviselő olyan durva és antidemokratikus kijelentésekre ragadtatta magát a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvény kapcsán, amellyel átléptek egy vörös vonalat. Az a hangnem és azok az állítások, amelyeket megfogalmaztak, rég letűntnek hitt korok gyarmatosító beidegződéseit és magukat felsőbbrendűnek tartó szereplők minden tiszteletet nélkülöző hatalmi megnyilatkozásait idézik. A Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai és hatalmi támadásokkal szemben hazánknak minden rendelkezésre álló európai jogi eszköz alkalmazásával meg kell védenie magát. A gyűlöletbeszéd Magyarországgal szemben is tilos! Elfogadhatatlan, hogy egyes európai bürokraták napi ideológiai csatározásokra használják a közösségi jogot. Mindez szöges ellentétben áll a jóhiszemű és tisztességes együttműködés és a méltányosság európai követelményével"
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jaja, régi trükk volt idősebb autóknál, ha forrni kezdett a hűtővíz, fűtést tökig fel, ablakot le, hogy ne főj meg te is 😄444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanakAsszem régen a Skodák voltak ezzel így, hogy a fűtés bekapcsolása segített lehuteni a hűtővizet nyáron... 😊
empty taxi
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanakAsszem régen a Skodák voltak ezzel így, hogy a fűtés bekapcsolása segített lehuteni a hűtővizet nyáron... 😊
empty taxi
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De téged számon tartanak, mint veszedelmes brüsszelitát, rólunk Amadeus-szal könnyedén lemondtak, mint haszontalan renitensekről 😊én egyet sem küldtem vissza, de mindet megkapom.Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
szerintem elfáradtak, most már biztosan le kell váltani őket.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
Kíváncsi leszek a lakcím átírás után változik-e majd, remélem nem 😆
warr_b
Nem változik. Következetesen egy lakcímemre sem kapom meg, mióta az elsőt nem küldtem vissza.
"Nemzeti" khmm konzultáció.
Amadeus
csebi

több mint 4 éve
én egyet sem küldtem vissza, de mindet megkapom.Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
warr_b
Nem változik. Következetesen egy lakcímemre sem kapom meg, mióta az elsőt nem küldtem vissza.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus

több mint 4 éve
10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
több mint 4 éve
Mea maxima culpaőszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
több mint 4 éve
őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
több mint 4 éve
Na tessék.Texas Longhorns!
telex.hu/belfold/2021/07/05/belfold-elovalasztas-ellenzeki-elovalasztas-zuglo-hadhazy-akos-toth-csaba-karacsony-gergely-magyar-ketfarku-kutya-part-mkkp-kovacs-gergely
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na tessék.telex.hu/belfold/2021/07/05/belfold-elovalasztas-ellenzeki-elovalasztas-zuglo-hadhazy-akos-toth-csaba-karacsony-gergely-magyar-ketfarku-kutya-part-mkkp-kovacs-gergely

több mint 4 éve
őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.szerintem elfáradtak, most már biztosan le kell váltani őket.
több mint 4 éve
www.valaszonline.hu/2021/07/05/kenyszerpalyan-a-felcsuti-kisvasut-a-sineken-a-magyar-polgar/?fbclid=IwAR2QFcWIymS2GKEzZrntfBXkMjz-X61K3_8PgU26Tkpd99kuRcMHLAQvqz4
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Max. Hangoskönyv lesz az. 😉Úgy nézem a populista különítmény odaért az olvasmányaiban Harari Homo Sapiens-éhez, de még nem értik teljesen, amit olvastak 😀Legalább olvasnak.
Harari úgy írja le a nagy eszmerendszereket, mint hitrendszereket, amik azért működnek, mert sok ember hisz bennük. Ha egy-egy ember nem hisz benne, attól azok még működnek, mert sokan továbbra is hisznek benne, és csak akkor nem működik majd, ha egyszercsak sokan elkezdenek nem hinni benne. Ennek vannak természetesen filozófiai előzményei ("Isten halott"), de amit Janša mondd, az USA értve kb. szó szerint benne van a könyvben.
444.hu/2021/07/04/a-szloven-miniszterelnok-szerint-osszeomlik-az-eu-ha-a-nyugat-liberalis-nezeteket-akar-kozep-europara-kenyszeriteni
Gyurma Pappa
Amadeus
több mint 4 éve
Úgy nézem a populista különítmény odaért az olvasmányaiban Harari Homo Sapiens-éhez, de még nem értik teljesen, amit olvastak 😀Legalább olvasnak.
Harari úgy írja le a nagy eszmerendszereket, mint hitrendszereket, amik azért működnek, mert sok ember hisz bennük. Ha egy-egy ember nem hisz benne, attól azok még működnek, mert sokan továbbra is hisznek benne, és csak akkor nem működik majd, ha egyszercsak sokan elkezdenek nem hinni benne. Ennek vannak természetesen filozófiai előzményei ("Isten halott"), de amit Janša mondd, az USA értve kb. szó szerint benne van a könyvben.
444.hu/2021/07/04/a-szloven-miniszterelnok-szerint-osszeomlik-az-eu-ha-a-nyugat-liberalis-nezeteket-akar-kozep-europara-kenyszeriteni
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Úgy nézem a populista különítmény odaért az olvasmányaiban Harari Homo Sapiens-éhez, de még nem értik teljesen, amit olvastak 😀Harari úgy írja le a nagy eszmerendszereket, mint hitrendszereket, amik azért működnek, mert sok ember hisz bennük. Ha egy-egy ember nem hisz benne, attól azok még működnek, mert sokan továbbra is hisznek benne, és csak akkor nem működik majd, ha egyszercsak sokan elkezdenek nem hinni benne. Ennek vannak természetesen filozófiai előzményei ("Isten halott"), de amit Janša mondd, az USA értve kb. szó szerint benne van a könyvben.

több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/07/04/kocsis-mate-soros-fia-hergeli-most-a-kozvelemenytPedig meg jöhetne az, hogy Gyurcsányt megszállta Soros nagyapjának a szelleme.
Már a fia is. 😀 Kifogytak az ötletekből, azt érzem.
Mikey
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/07/04/kocsis-mate-soros-fia-hergeli-most-a-kozvelemenytMár a fia is. 😀 Kifogytak az ötletekből, azt érzem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Menedekkero nem tud illegálisan be vándorolni mert joga van belépni a területre btw, de ebbe ne menjünk bele mert ez nekem túlságosan hazai pálya és könnyű lenne a propagandát legyőzni …az illegális bevándorlás ab ovo illegális......Ja két különböző világban élünk mert az enyémben 2019 előtt nem volt covid."Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …"Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi
heeeee? egy világban élünk? az, hogy "lehet", meg az hogy volt és van.....különböző dolgok.....
2019 előtt mikor is volt korlátozva bármelyik schengeni határ? eltekintve magától a schengeni megállapodástól?
Gaius
Amúgy pl volt korlátozva 2015-16ban is pl a nemet osztrák határon és talán az osztrák magyaron is …
csebi
Gaius
Amúgy itt a lista h 2006 óta hányszor hol, mikor es mennyi ideig volt felfüggesztve Schengen, szóval nem példátlan legfeljebb az h mennyire általános volt covid alatt:
ec.europa.eu/home-affairs/sites/default/files/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen/reintroduction-border-control/docs/ms_notifications_-_reintroduction_of_border_control.pdf
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
az illegális bevándorlás ab ovo illegális......Ja két különböző világban élünk mert az enyémben 2019 előtt nem volt covid."Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …"Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi
heeeee? egy világban élünk? az, hogy "lehet", meg az hogy volt és van.....különböző dolgok.....
2019 előtt mikor is volt korlátozva bármelyik schengeni határ? eltekintve magától a schengeni megállapodástól?
Gaius
Amúgy pl volt korlátozva 2015-16ban is pl a nemet osztrák határon és talán az osztrák magyaron is …
csebi
több mint 4 éve
Ja két különböző világban élünk mert az enyémben 2019 előtt nem volt covid."Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …"Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
az "Új Múlt" Zrt. felvette rendelését, az alvállalkozók szállítják a kívánt terméket 2022 tavaszáig. 😀Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …"Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi