Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
#migránsSTOP
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire politika (inkább közélet), de nem találtam jobb helyet: számomra valami döbbenetes, hogy Magyarország egy egész hónapra hermetikusan lezárta az Ukrajna-Magyarország határokat. Példátlannak érzem..
több mint 4 éve
Meglepődnék és pozitívan csalódnék Karácsonyban, ha nem készülne ilyen tábla. A politikus az csak politikus - legyen bármelyik oldalon, alapvetően a többségük nárcisztikus, óriási egóval rendelkező szocio - vagy pszichopata akik imádják a nevüket hatalmas táblákon látni. Így volt ez a szoci éra alatt is meg most is.Még a kimben dolgoztam amikor az egyik államtitkárnak óriási mániája volt egy ilyen emléktáblára felkerülni 😊 szó szerint kereste - kutatta, hogy mit lehetne - közpénzből - jól megtámogatni a szent cél érdekebén. Sikerült neki, de azért ennél profibb verzióban, mert az övén szerepelt hogy az Áder közt.elnöksége - Orbán min. Elnöksége - Kövér házelnöksége - miniszter minisztersége - ogy képviselő képviselősége - megyei elnök (!!!!) - polgármester - és államtitkár úr állmatitkárkodása időpontjában lett felújítva az épület 😊 ehhez képest ez kifejezetten szolid és visszafogott.Kíváncsi lennék a másik oldal reakciójára ha a Lánchídon elhelyeznének egy ilyen táblát Karácsony Gergely nevével, miszerint az ő polgármestersége ideje alatt újították meg a hidat... 😀
444.hu/2021/06/30/ujabb-csodalatos-darabbal-bovult-a-fideszes-politikusoknak-melto-emleket-allito-marvanytablak-sora?appview
MC12
bobi0092
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Na hat meg a times of Máltán sem tudom elkerülni:timesofmalta.com/articles/view/why-we-could-not-accept-viktor-orbans-advert.883363?fbclid=IwAR3M1IQsHa4R0nG1RGRGqzMoqt61xUtLuZl-5HqSCkW70z9C6DNWqdTfG_s
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Még a kimben dolgoztam amikor az egyik államtitkárnak óriási mániája volt egy ilyen emléktáblára felkerülni 😊 szó szerint kereste - kutatta, hogy mit lehetne - közpénzből - jól megtámogatni a szent cél érdekebén. Sikerült neki, de azért ennél profibb verzióban, mert az övén szerepelt hogy az Áder közt.elnöksége - Orbán min. Elnöksége - Kövér házelnöksége - miniszter minisztersége - ogy képviselő képviselősége - megyei elnök (!!!!) - polgármester - és államtitkár úr állmatitkárkodása időpontjában lett felújítva az épület 😊 ehhez képest ez kifejezetten szolid és visszafogott.Kíváncsi lennék a másik oldal reakciójára ha a Lánchídon elhelyeznének egy ilyen táblát Karácsony Gergely nevével, miszerint az ő polgármestersége ideje alatt újították meg a hidat... 😀
444.hu/2021/06/30/ujabb-csodalatos-darabbal-bovult-a-fideszes-politikusoknak-melto-emleket-allito-marvanytablak-sora?appview
MC12
több mint 4 éve
Még a kimben dolgoztam amikor az egyik államtitkárnak óriási mániája volt egy ilyen emléktáblára felkerülni 😊 szó szerint kereste - kutatta, hogy mit lehetne - közpénzből - jól megtámogatni a szent cél érdekebén. Sikerült neki, de azért ennél profibb verzióban, mert az övén szerepelt hogy az Áder közt.elnöksége - Orbán min. Elnöksége - Kövér házelnöksége - miniszter minisztersége - ogy képviselő képviselősége - megyei elnök (!!!!) - polgármester - és államtitkár úr állmatitkárkodása időpontjában lett felújítva az épület 😊 ehhez képest ez kifejezetten szolid és visszafogott. 444.hu/2021/06/30/ujabb-csodalatos-darabbal-bovult-a-fideszes-politikusoknak-melto-emleket-allito-marvanytablak-sora?appview
több mint 4 éve
Mekkora...és imádják a saját maguk által maguknak adott kitüntetést 😀kreativ.hu/cikk/a-pesti-sracok-es-a-mediaworks-munkatarsai-iteltek-oda-dijakat-a-pesti-sracok-es-a-mediaworks-munkatarsainak?fbclid=IwAR0Fwmh8ykcwGEmGG9-uyXuSwle1TEO07ve1w6RvM7ZuvEJHvIEs6m_sWYg
több mint 4 éve
én Tyereskova Orbán-portrét vadászokFelhívott a Medián, most találtak meg először. Annyira irányított kérdések voltak, de a legjobban az tetszett amikor Karácsony Gergely eddig teljesítményét kell értékelni. Választási lehetőségek: Nagyon rossz, rossz, jó, nagyon jó. Fura hogy csak itt volt négyes skála, mindenhol ötös skálán mozogtunk.Legalább már tudom, hogy tényleg van ember, akit megtalálnak...nekem sem volt még soha hasonló
De ügyesen fel van építve, először megkérdezi az elmúlt két hétben milyen fontos politikai kérdések jutottak el hozzám. Majd a Fudánról volt nagyon sok kérdés, még kicsit a fővárosi dugókról, aztán jött a kérdés kire mikor merre szavaznék.
Nomac
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Felhívott a Medián, most találtak meg először. Annyira irányított kérdések voltak, de a legjobban az tetszett amikor Karácsony Gergely eddig teljesítményét kell értékelni. Választási lehetőségek: Nagyon rossz, rossz, jó, nagyon jó. Fura hogy csak itt volt négyes skála, mindenhol ötös skálán mozogtunk.Legalább már tudom, hogy tényleg van ember, akit megtalálnak...nekem sem volt még soha hasonló
De ügyesen fel van építve, először megkérdezi az elmúlt két hétben milyen fontos politikai kérdések jutottak el hozzám. Majd a Fudánról volt nagyon sok kérdés, még kicsit a fővárosi dugókról, aztán jött a kérdés kire mikor merre szavaznék.
Nomac
több mint 4 éve
viktory2030.hu/Ha nincs, akkor lesz.
Sobri van már ilyened?
Toca
több mint 4 éve
Felhívott a Medián, most találtak meg először. Annyira irányított kérdések voltak, de a legjobban az tetszett amikor Karácsony Gergely eddig teljesítményét kell értékelni. Választási lehetőségek: Nagyon rossz, rossz, jó, nagyon jó. Fura hogy csak itt volt négyes skála, mindenhol ötös skálán mozogtunk. De ügyesen fel van építve, először megkérdezi az elmúlt két hétben milyen fontos politikai kérdések jutottak el hozzám. Majd a Fudánról volt nagyon sok kérdés, még kicsit a fővárosi dugókról, aztán jött a kérdés kire mikor merre szavaznék.
több mint 4 éve
De, de azért a lóvécska még fontosabb 😁Talán inkább ide, mint a Filmekbede a netflix meg a disney nem a buzi propagandát tolja és üldözendő? 😀
media1.hu/2021/06/30/orban-viktor-kotelbaratja-uj-filmstudiot-tervez-budakalaszon-a-netflix-es-disney-filmek-gyartoinak/
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Talán inkább ide, mint a Filmekbede a netflix meg a disney nem a buzi propagandát tolja és üldözendő? 😀
media1.hu/2021/06/30/orban-viktor-kotelbaratja-uj-filmstudiot-tervez-budakalaszon-a-netflix-es-disney-filmek-gyartoinak/
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Talán inkább ide, mint a Filmekbemedia1.hu/2021/06/30/orban-viktor-kotelbaratja-uj-filmstudiot-tervez-budakalaszon-a-netflix-es-disney-filmek-gyartoinak/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/06/29/orban-viktor-hirdetes-de-standaard/Amúgy elég király a kép, nekem nagyon adja!
empty taxi
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/06/29/orban-viktor-hirdetes-de-standaard/Én már azt várom h mikor lesz ebből nemzetközi konzultáció. Szlovén haveroknak kell a pénz akkor kérdezzük meg a szlovenokat a magyar homofób törvényről vagy a magyar gazdaság beindításáról.
empty taxi
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/06/29/orban-viktor-hirdetes-de-standaard/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A kvóta az a Fidesznél szitokszó 😉Formállogikailag Amadeus, Gyurma vagy én lehetünk ez “A” fideszes, viszont egyik kommentben sem aggódtunk érte. Ez zavarhatott meg. Elfelejtettem hogy csebinek ma még nem volt meg a fideszesező kvótája 😉Egy fideszes.Ki aggódott érte?Az milyen szép mikor egy fideszes Ceglédi Zoltánért aggódik.Ceglédi "független, nem momentumos" Zoltán.Én lehet, de nagyjából ugyanígy gondolja Ceglédi Zoltán, Hont András vagy Lakner Zoltán is, ők meg nem hiszem, hogy csak az elveszett szórakozás miatt teszik ezt 😊hmm😀😀😀 nem, ezt simán hazudozásnak hívják nem politikának. A politika az lett volna, hogy az előválasztáson bárki, feltétel nékül (mint pl. civileknek nem kell előre deklarálni, melyik frakcióba ülnek be ha nyernek) elindulhat, virágozzék ezer virág és a választó, akiért ez az egész cécó van, majd eldönti, kit szeretne indítani a fidesz ellen. Ahogy egyébként fél éve minden pártelnök egymást túllicitálva ígérte ezt az ATV stúiójában.telex.hu/belfold/2021/06/28/ellenzeki-elovalasztas-egyeni-korzetek-egy-fordulo-partok-kozotti-alkuk-jeloltek-visszalepese-tamogatasokEzt úgy hívják, hogy politika.
empty taxi
Elszoktunk tőle.
Amadeus
Ez az ellenzéki választók átbaszása és hülyének nézése, ami őket (a szavazókat) egy cseppet sem zavarja, az Orbán gyűlöletük miatt, pontosan ugyanúgy, ahogy a fideszesek nagy többségét se zavarja semmi az Orbán imádat miatt.
Engem meg nem lep meg, itt páran azért megjósoltuk, amikor ment az örömködés itt is, hogy juj végre innováció és majd a választók döntik el, ki induljon az 1000 virágból, hogy a körzetek 90-95%-ban szar se lesz, nem hogy verseny, a maradék 5-10 körzetben lesz valamit, amit ennek lehet talán hívni - de ezek meg tuti befutó helyek, hahó, ha egy döglött kutyát indítanak a 13. kerületben ellenzéki színekben, az is nyerni fog, tehát tökimdegy, hogy van e verseny vagy nincs, mert az kizárólag az ellenzék belső harcairól szól, nem a Fidesz megveréséről. Micsoda verseny.
Még mielőtt a szokásos "mitérdekeltéged-nemmindegyneked" kommentekkel koptatnátok a billenyűzetet néhányan jelzem, hogy a saját szórakozásom elvétele miatt vagy mérges az ellenzékre, szeretek szabadidőmben az autóban mondjuk, jó kis vitákat hallgatni, és ezt vették el tőlem szóval kapják be 😊 jah, az ellenzéki szavazókat valóban átbaszták, az valóban nem az én problémám - de ez különösebben nem is érdekel.
MC12
hát én nem érzem magam átbaszva, és nem az Orbán gyűlöletem miatt, én az ellenzéket is utálom
az, hogy a politika háttéralkuk sorozata, tényleg nagyon hülyének kell lenni, hogy meglepetésként érjen valakit
meg arról nem is beszélve, hogy mi a fasznak indult volna el BÁRKI, csak azért, hogy a végén nagy eséllyel ugyanazok nyerjenek, akik most, csak elégjen erre egy csomó pénz, az amúgy is kevés pénzből, amiből ugye a Fidesznek végtelen van
a saját szórakozásod elvesztését projektálod ránk 😀
Gyurma Pappa
MC12
I see.
Amadeus
csebi
MC12
Úgyse ismered mindet, oly mindegy.
Sobri Jóska
MC12
több mint 4 éve
Formállogikailag Amadeus, Gyurma vagy én lehetünk ez “A” fideszes, viszont egyik kommentben sem aggódtunk érte. Ez zavarhatott meg. Elfelejtettem hogy csebinek ma még nem volt meg a fideszesező kvótája 😉Egy fideszes.Ki aggódott érte?Az milyen szép mikor egy fideszes Ceglédi Zoltánért aggódik.Ceglédi "független, nem momentumos" Zoltán.Én lehet, de nagyjából ugyanígy gondolja Ceglédi Zoltán, Hont András vagy Lakner Zoltán is, ők meg nem hiszem, hogy csak az elveszett szórakozás miatt teszik ezt 😊hmm😀😀😀 nem, ezt simán hazudozásnak hívják nem politikának. A politika az lett volna, hogy az előválasztáson bárki, feltétel nékül (mint pl. civileknek nem kell előre deklarálni, melyik frakcióba ülnek be ha nyernek) elindulhat, virágozzék ezer virág és a választó, akiért ez az egész cécó van, majd eldönti, kit szeretne indítani a fidesz ellen. Ahogy egyébként fél éve minden pártelnök egymást túllicitálva ígérte ezt az ATV stúiójában.telex.hu/belfold/2021/06/28/ellenzeki-elovalasztas-egyeni-korzetek-egy-fordulo-partok-kozotti-alkuk-jeloltek-visszalepese-tamogatasokEzt úgy hívják, hogy politika.
empty taxi
Elszoktunk tőle.
Amadeus
Ez az ellenzéki választók átbaszása és hülyének nézése, ami őket (a szavazókat) egy cseppet sem zavarja, az Orbán gyűlöletük miatt, pontosan ugyanúgy, ahogy a fideszesek nagy többségét se zavarja semmi az Orbán imádat miatt.
Engem meg nem lep meg, itt páran azért megjósoltuk, amikor ment az örömködés itt is, hogy juj végre innováció és majd a választók döntik el, ki induljon az 1000 virágból, hogy a körzetek 90-95%-ban szar se lesz, nem hogy verseny, a maradék 5-10 körzetben lesz valamit, amit ennek lehet talán hívni - de ezek meg tuti befutó helyek, hahó, ha egy döglött kutyát indítanak a 13. kerületben ellenzéki színekben, az is nyerni fog, tehát tökimdegy, hogy van e verseny vagy nincs, mert az kizárólag az ellenzék belső harcairól szól, nem a Fidesz megveréséről. Micsoda verseny.
Még mielőtt a szokásos "mitérdekeltéged-nemmindegyneked" kommentekkel koptatnátok a billenyűzetet néhányan jelzem, hogy a saját szórakozásom elvétele miatt vagy mérges az ellenzékre, szeretek szabadidőmben az autóban mondjuk, jó kis vitákat hallgatni, és ezt vették el tőlem szóval kapják be 😊 jah, az ellenzéki szavazókat valóban átbaszták, az valóban nem az én problémám - de ez különösebben nem is érdekel.
MC12
hát én nem érzem magam átbaszva, és nem az Orbán gyűlöletem miatt, én az ellenzéket is utálom
az, hogy a politika háttéralkuk sorozata, tényleg nagyon hülyének kell lenni, hogy meglepetésként érjen valakit
meg arról nem is beszélve, hogy mi a fasznak indult volna el BÁRKI, csak azért, hogy a végén nagy eséllyel ugyanazok nyerjenek, akik most, csak elégjen erre egy csomó pénz, az amúgy is kevés pénzből, amiből ugye a Fidesznek végtelen van
Gyurma Pappa
MC12
I see.
Amadeus
csebi
MC12
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Egy fideszes.Ki aggódott érte?Az milyen szép mikor egy fideszes Ceglédi Zoltánért aggódik.Ceglédi "független, nem momentumos" Zoltán.Én lehet, de nagyjából ugyanígy gondolja Ceglédi Zoltán, Hont András vagy Lakner Zoltán is, ők meg nem hiszem, hogy csak az elveszett szórakozás miatt teszik ezt 😊hmm😀😀😀 nem, ezt simán hazudozásnak hívják nem politikának. A politika az lett volna, hogy az előválasztáson bárki, feltétel nékül (mint pl. civileknek nem kell előre deklarálni, melyik frakcióba ülnek be ha nyernek) elindulhat, virágozzék ezer virág és a választó, akiért ez az egész cécó van, majd eldönti, kit szeretne indítani a fidesz ellen. Ahogy egyébként fél éve minden pártelnök egymást túllicitálva ígérte ezt az ATV stúiójában.telex.hu/belfold/2021/06/28/ellenzeki-elovalasztas-egyeni-korzetek-egy-fordulo-partok-kozotti-alkuk-jeloltek-visszalepese-tamogatasokEzt úgy hívják, hogy politika.
empty taxi
Elszoktunk tőle.
Amadeus
MC12
Gyurma Pappa
MC12
I see.
Amadeus
csebi
MC12
több mint 4 éve
Ki aggódott érte?Az milyen szép mikor egy fideszes Ceglédi Zoltánért aggódik.Ceglédi "független, nem momentumos" Zoltán.Én lehet, de nagyjából ugyanígy gondolja Ceglédi Zoltán, Hont András vagy Lakner Zoltán is, ők meg nem hiszem, hogy csak az elveszett szórakozás miatt teszik ezt 😊hmm😀😀😀 nem, ezt simán hazudozásnak hívják nem politikának. A politika az lett volna, hogy az előválasztáson bárki, feltétel nékül (mint pl. civileknek nem kell előre deklarálni, melyik frakcióba ülnek be ha nyernek) elindulhat, virágozzék ezer virág és a választó, akiért ez az egész cécó van, majd eldönti, kit szeretne indítani a fidesz ellen. Ahogy egyébként fél éve minden pártelnök egymást túllicitálva ígérte ezt az ATV stúiójában.telex.hu/belfold/2021/06/28/ellenzeki-elovalasztas-egyeni-korzetek-egy-fordulo-partok-kozotti-alkuk-jeloltek-visszalepese-tamogatasokEzt úgy hívják, hogy politika.
empty taxi
Elszoktunk tőle.
Amadeus
MC12
Gyurma Pappa
MC12
I see.
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
Az milyen szép mikor egy fideszes Ceglédi Zoltánért aggódik.Ceglédi "független, nem momentumos" Zoltán.Én lehet, de nagyjából ugyanígy gondolja Ceglédi Zoltán, Hont András vagy Lakner Zoltán is, ők meg nem hiszem, hogy csak az elveszett szórakozás miatt teszik ezt 😊hmm😀😀😀 nem, ezt simán hazudozásnak hívják nem politikának. A politika az lett volna, hogy az előválasztáson bárki, feltétel nékül (mint pl. civileknek nem kell előre deklarálni, melyik frakcióba ülnek be ha nyernek) elindulhat, virágozzék ezer virág és a választó, akiért ez az egész cécó van, majd eldönti, kit szeretne indítani a fidesz ellen. Ahogy egyébként fél éve minden pártelnök egymást túllicitálva ígérte ezt az ATV stúiójában.telex.hu/belfold/2021/06/28/ellenzeki-elovalasztas-egyeni-korzetek-egy-fordulo-partok-kozotti-alkuk-jeloltek-visszalepese-tamogatasokEzt úgy hívják, hogy politika.
empty taxi
Elszoktunk tőle.
Amadeus
MC12
Gyurma Pappa
MC12
I see.
Amadeus
több mint 4 éve
168.hu/itthon/kiderult-ki-nezi-meg-a-kozmediat-es-ki-olvas-hireket-a-neten-207147kb uezt elmondtuk volna
Klaci79
ingyen is Laci bácsinak