Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Konkrétan a szívroham kerülget ha meglátom a faanyagok árát amit a teraszhoz vennék és még sokan vagyunk így….mi ez ha nem közegészségügyi ok? 😊 😊 😊Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Nem igaz. Közegészségügyi okból bmikor tudod korlátozni a schengeni szabad határokat. Ez a mostani korlátozás aligha lehet közegészségügyi ok …csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
De, lépjün ki. Nem kell ebben a recsegő-ropogó rendszerben lennünk.NEM....én szimplán arról beszéltem, hogy a brüsszeli építmény recseg-ropog....tök nyilvánvaló, hogy szakpoltikailag sok területen a brüsszeli vízfej hatékonyságdeficittel (a demokrácia-deficitről ne is szóljak) működik....ennek ellenére nem a kilépés a megoldás, hanem az innovatív gondolkodás...újraindítás rulez.....Akkor lépjünk ki.csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
Amadeus
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
de hogy? mint a járvány előtt egy évvel? "szabadon?"......Az áruk szabad áramlása mikor szűnt meg létezni? Nem repcsin jött hanem közúton vagy hajón.csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
gordon
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
NEM....én szimplán arról beszéltem, hogy a brüsszeli építmény recseg-ropog....tök nyilvánvaló, hogy szakpoltikailag sok területen a brüsszeli vízfej hatékonyságdeficittel (a demokrácia-deficitről ne is szóljak) működik....ennek ellenére nem a kilépés a megoldás, hanem az innovatív gondolkodás...újraindítás rulez.....Akkor lépjünk ki.csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
Amadeus
több mint 4 éve
Az áruk szabad áramlása mikor szűnt meg létezni? Nem repcsin jött hanem közúton vagy hajón.csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
több mint 4 éve
Akkor lépjünk ki.csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak széljegyzetként: a SARS-CoV-2 okozta helyzet lezáratta a határokat a Schengen-zónán belül is...ergo, az EU egyik fő alapelvét ásta alá a válság, mert nem volt adekvát válasz Brüsszelből, csak a nemzetállami fővárosokból..s ez még jelenleg is tart.......nem csak a munkaerő (személyek), de az áruk és szolgáltatások szabad áramlása is megszűnt létezni....a tőkéé megmaradt, de most akkor milyen közösségről is van szó? tényleg csak btw, belepofádzósilag.....Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
több mint 4 éve
A miniszterelnök szerint azok váltanak nemet, akiket kikosaraztak, de jobban tennék, ha inkább megbékélnének azzal a fizikai adottsággal (khmm), amivel rendelkeznek 😶Senkire.
Sobri kire fog így szavazni ?
Toca
Azért a politika nem annyira fontos része a mindennapi életemnek, mégha szeretek is róla diskurálni.
Vagy Löfliékre, itt Zuglóban tuti lesz jelöltjük.
több mint 4 éve
Amúgy a történelemben lett már olcsóbb valami attól, hogy extra adót vetettek ki rá?A logika:
Lecsó
Probléma: A többletköltséget a vásárlóra terhelik
Megoldás: Még több többlet költség!
Job is done!
több mint 4 éve
Amúgy a történelemben lett már olcsóbb valami attól, hogy extra adót vetettek ki rá?Amúgy ezek az intézkedések (kötelező bejelentés, állami elővásárlás,”extraprofitado”, koncesszió visszavétele) mind olyanok amikre Kádár elismerően csettintene …
Lecsó
Szerk.: kerdesre a válasz: nem
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amúgy a történelemben lett már olcsóbb valami attól, hogy extra adót vetettek ki rá?
több mint 4 éve
Mondom ez sztem nem megy at. Tudjak ezt is. De legalább lehet kampányolni csunya Brüsszel ellen, ami miatt ilyen rohadt drága itthon az építkezés meg az ingatlan is.Kiviteli korlátozás novembertől. Azért addig a penzcsap folyik a haveroknak.Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
Toca
több mint 4 éve
A miniszterelnök szerint azok váltanak nemet, akiket kikosaraztak, de jobban tennék, ha inkább megbékélnének azzal a fizikai adottsággal (khmm), amivel rendelkeznek 😶Sobri kire fog így szavazni ?
több mint 4 éve
Kiviteli korlátozás novembertől. Azért addig a penzcsap folyik a haveroknak.Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
csebi
több mint 4 éve
Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusHa jövőre megnyerik a választást, akkor a hamarosan világot szétszakító usa/kína tengelyen véglegesen utóbbihoz sodródunk, remek kilátások
Ez meg kurva kemény
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusGondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
Ez meg kurva kemény
Amadeus
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_juliusEz meg kurva kemény
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/01/semjen-bunnek-tartja-a-homoszexualitastZsoca, két kézzel szólni a zsét a Hugoban katolikus pártvezetőként az okés?
több mint 4 éve
Milyen jó látni ahogy pl egy olimpiai bajnokot is megbecsülunk 😊telex.hu/belfold/2021/07/01/kis-hijan-traktor-tolta-el-jakab-petert-amikor-egy-meszaros-erdekeltsegnel-jelentkezett-be
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire politika (inkább közélet), de nem találtam jobb helyet: számomra valami döbbenetes, hogy Magyarország egy egész hónapra hermetikusan lezárta az Ukrajna-Magyarország határokat. Példátlannak érzem..Na megnyugodtam: csak az ATV hozta le, de már ők is törölték a cikket.
Szokol
több mint 4 éve
viktory2030.hu/Gyönyörű! Felhívom a figyelmet erre a - némi görgetés után fellelhető - szövegre is:
Sobri van már ilyened?
Toca
"KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
Termékeinket kizárólag hazai erdőkből kivágott fákból készült papírba csomagoljuk."
több mint 4 éve
Csakhogy így egybe írtak mintha hashtag lenne. Vagy lehet túl sok karakter lett volna és ezen spóroltak?#migránsSTOPÉs én inkább a “vannak akik”-hez tartoznék semmiképpen sem a “mások”-hoz 😆😆😆😀
csebi
MC12
több mint 4 éve
#migránsSTOPÉs én inkább a “vannak akik”-hez tartoznék semmiképpen sem a “mások”-hoz 😆😆😆😀
csebi