Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201217/europa-egyik-legjelentosebb-loszer-es-robbanoszer-gyara-epul-meg-magyarorszagon-462274?amp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ezt a szerencsétlen pöcsöt is mit mentegették, mosdatták korábban, hogy kizárt, hogy zaklasson, mert ő "jó ember".Az egyházak esete a NER-rel.
Hát, a főnökei elhitték, hogy nem makulátlan.
telex.hu/belfold/2020/12/16/donath-laszlo-evangelikus-egyhazmegye-allasfoglalas
"Donáth László időközben nyugdíjba vonult, a gyülekezet presbitériuma és ő is élni kívánt azzal a joggal, hogy további 2 évig aktív lelkészként szolgáljon, az egyházkerület püspöke ehhez ezek után nem járult hozzá."
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Telco-ban vagyok, kozben irtam a valaszt.. refrissitettem... valaszolok kesobb 😀Persze amiert vita lett belole az az volt, hogy leereszkedo volt a stilusa az eredeti WSJ cikknek, es jott ugye a nogyulolo, sexist fereg narrativa.Tények:
undisputedly
A véleménycikk undorító.
Bidenné akadémiai pályán mozog, joggal használja a Dr. előtagot, teljesen mindegy, hogy milyen témában doktorált, ha teljesíti az adott tudományterület előírásait. még ha ez nem is tetszik sokaknak.
Az USA-ban az orvosok ugye M.D.-nek jelölik magukat, a félreértés elkerülhető.
A kapmányban én már akkor is röhögtem, hogy miért nem javítja ki senki az okos felkérdező libernyákokat, de a kampány, az kampány.
A cikk továbbra is undorító.
Engem nem érdekel Dr.-i címem (nincs is meg, abszolutóriumom van, sosem fogom szerintem megírni/megvédeni a disszertációmat, enélkül is címzemet adjunktus leszek hamarost, tanítani tudok majd továbbra is, engem ez érdekel), de elfogadom, hogy valakit igen. Innen Mo-ról, ahol az összes jogász, gyógyszerész dr., szóval itt aztán még nehezebb az akadémiai doktoroknak jelezni magukat.
Szóval a lényeg, hogy a cikk tényleg undorító stílusban íródott.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Persze amiert vita lett belole az az volt, hogy leereszkedo volt a stilusa az eredeti WSJ cikknek, es jott ugye a nogyulolo, sexist fereg narrativa.Tények:
undisputedly
A véleménycikk undorító.
Bidenné akadémiai pályán mozog, joggal használja a Dr. előtagot, teljesen mindegy, hogy milyen témában doktorált, ha teljesíti az adott tudományterület előírásait. még ha ez nem is tetszik sokaknak.
Az USA-ban az orvosok ugye M.D.-nek jelölik magukat, a félreértés elkerülhető.
A kapmányban én már akkor is röhögtem, hogy miért nem javítja ki senki az okos felkérdező libernyákokat, de a kampány, az kampány.
A cikk továbbra is undorító.
Engem nem érdekel Dr.-i címem (nincs is meg, abszolutóriumom van, sosem fogom szerintem megírni/megvédeni a disszertációmat, enélkül is címzemet adjunktus leszek hamarost, tanítani tudok majd továbbra is, engem ez érdekel), de elfogadom, hogy valakit igen. Innen Mo-ról, ahol az összes jogász, gyógyszerész dr., szóval itt aztán még nehezebb az akadémiai doktoroknak jelezni magukat.
Szóval a lényeg, hogy a cikk tényleg undorító stílusban íródott.

több mint 5 éve
Nem tudom hova mashova tegyem, ezert ide irom.Linkedinemen az elmult par napban semmi mast nem lattam, csak eszmefuttatasokat az USA-ban par napja/hete kitort mubalherol, amiben korabbi egyetemi prof szamon kerte Joe Biden feleseget, amiert az Dr. Biden-nek hivatja magat, azt a latszatot keltve, hogy orvos, holott csak education phd-ja van, ilyen diverz meg inkluziv felsooktatasrol irt research papert 55 evesen, ugy kapta a phd-t.
Ezzel szemben a valasztasokat felvezeto honapokban sem javitott ki senkit semmilyen talkshawban, amikor pl arrol beszeltek, hogy milyen kituno orvos, es neki kellene a Surgeon Generalnak lennie 😀
Az eredeti cikk elegge visszatetszo, lealacsonyito hangnemben irodott, viszont a lenyegevel egyetertek. Ez kb. olyan, mintha a magyar jogi doktori cimemet, ami angolszaszoknal kb. egy Jurist Doctor, JD titulusnak minosul (ami akademiai korokben abszolut nem nagy cucc), ugy hasznalnam, mint nev ele tett Dr. (ahogyan itthon kell). Elegge felrevezeto lenne. Kb. ugy erzem olyan, mint a stolen valor a katonaknal, amikor azt hazudod, hogy szolgaltal bizonyos harci cselekmenyeknel.
Ti mit gondoltok?
Akademiai korokben ahol ugye emberek rengeteg evet, evtizedet tesznek bele, plusz hatalmas munkat abba, hogy bizonyos cimeket megszerezzenek es kb. ez a legfeltettebb kincsuk, a titulusuk, illetve orvosok kozott akik egesz eletuket szentelik a hivatasuknak stb, eleg nagy vihart kavart.
Persze amiert vita lett belole az az volt, hogy leereszkedo volt a stilusa az eredeti WSJ cikknek, es jott ugye a nogyulolo, sexist fereg narrativa.
Belinkelek par cikket:
WSJ vitat kivalto irasa: www.wsj.com/articles/is-there-a-doctor-in-the-white-house-not-if-you-need-an-m-d-11607727380
Par cikk ami erre reflektal:
indianexpress.com/article/explained/jill-biden-doctorate-wsj-7107260/
eu.usatoday.com/story/opinion/2020/12/16/jill-biden-doctor-furor-titles-gender-race-civility-column/3912269001/
www.bbc.com/news/world-us-canada-55292501
www.nytimes.com/2020/12/13/business/media/dr-jill-biden-wall-street-journal.html
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Ezt a szerencsétlen pöcsöt is mit mentegették, mosdatták korábban, hogy kizárt, hogy zaklasson, mert ő "jó ember".Hát, a főnökei elhitték, hogy nem makulátlan.
telex.hu/belfold/2020/12/16/donath-laszlo-evangelikus-egyhazmegye-allasfoglalas
"Donáth László időközben nyugdíjba vonult, a gyülekezet presbitériuma és ő is élni kívánt azzal a joggal, hogy további 2 évig aktív lelkészként szolgáljon, az egyházkerület püspöke ehhez ezek után nem járult hozzá."
több mint 5 éve
Elég volt a dajcsokból. Okoskodjon a facsén. Az a szintje. Már csak Für se.Azért a matek nem erőssége annak, akitől idézel link nélkül.
Menjen vissza a balettba ugrálni.
“a 142 szavazóból 133 támogatta és 6 ellenezte, azaz 97,7 százalékkal megszavazták.“
ozibozi
Számolj csak utána, hogy hány százalék az.
Se 142-nél, se 139-nél nem 97,7% a 133.
Nem mintha számítana, csak elég szembeötlő.
Rájöttek, hogy mindenképpen meg kell rendszabályozni, egy ilyen lángelme ugyanis hatalmas veszélyt jelent a sorosista háttérhatalomra. Csakhogy tisztességes vitában képtelenek fölé kerekedni, jogszerű eljárásokkal nem tudnak fellépni ellene. Marad tehát az ávós-gestapós maszatolás.Igen, ilyesmi lehet mögötte.
nagylaza
több mint 5 éve
Elég nyilvánvaló: semmiképpen sem azért, mert bunkó szövegeket nyom. Rájöttek, hogy mindenképpen meg kell rendszabályozni, egy ilyen lángelme ugyanis hatalmas veszélyt jelent a sorosista háttérhatalomra. Csakhogy tisztességes vitában képtelenek fölé kerekedni, jogszerű eljárásokkal nem tudnak fellépni ellene. Marad tehát az ávós-gestapós maszatolás.Ha olvastál volna arról, hogy mit műveltek, akkor tudtad volna.A nevelgetés, idomítgatás, maszatolás az olyan ávósos meg gestapósos? Ma is tanultam valamit.Akkor basszák ki.régóta szó van arról h ki kéne baszni őketValamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
www.origo.hu/itthon/20201216-tortenelmi-sikert-ert-el-magyarorszag-az-europai-parlament-is-hozzajarult-a-heteves-unios.html
és az origo nem zárta ki Tomikát
www.origo.hu/itthon/20201216-deutsch-tamas-hir-tv.html
Negritis
hvg.hu/itthon/20201216_deutsch_tamas_epp_dontes_jogfosztas?s=hk
nagylaza
Valaki véletlenül valami nemtetszőt mond, bocsánatot kér, de erre "azonnali hatállyal visszavonták azt a jogot, hogy
- a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon,
- egyes ügyek előadójaként vagy árnyékelőadójaként dolgozzon,
- bármilyen tisztséget töltsön be az EP-ben, ez elsősorban a Költségvetési és Ellenőrzési Bizottság alelnöki mandátumát jelenti."
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
Sobri Jóska
Negritis
Az férfias.
De ez csak ávós, gestapós maszatolás.
Sobri Jóska
nagylaza
Nem a kiírtás, elpusztítás volt a fő profiljuk, hanem a megtörés, infógyűjtés, alázgatás, a vélemény megváltoztatása, beismerések kicsikarása, megfélemlítés, elnyomás, pont amit most szegény Deutschal csinálnak.
De mit mondott, miért basztatják pont őt?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Te írtad, hiába kér bocsánatot, semmit nem ér, mert valójában nem bánt meg semmit, csak a rend kedvéért tette, amúgy leszarja. És ezt a neppartban is tudják. Miért ne léphetnének?Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
www.origo.hu/itthon/20201216-tortenelmi-sikert-ert-el-magyarorszag-az-europai-parlament-is-hozzajarult-a-heteves-unios.html
Negritis
nagylaza
Valaki véletlenül valami nemtetszőt mond, bocsánatot kér, de erre "azonnali hatállyal visszavonták azt a jogot, hogy
- bármilyen tisztséget töltsön be az EP-ben, ez elsősorban a Költségvetési és Ellenőrzési Bizottság alelnöki mandátumát jelenti."
Amúgy mit mondott Deutsch, amivel így megharagította őket?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Jaj és még mindig felültök Sobrinak. Azért valamilyen szinten aranyos 😊
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/11/25/deutsch-tamas-manfred-weber-ugy-ervel-mint-a-gestapo-es-az-avh/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha olvastál volna arról, hogy mit műveltek, akkor tudtad volna.A nevelgetés, idomítgatás, maszatolás az olyan ávósos meg gestapósos? Ma is tanultam valamit.Akkor basszák ki.régóta szó van arról h ki kéne baszni őketValamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
Sobri Jóska
Negritis
Az férfias.
Sobri Jóska
nagylaza
Nem a kiírtás, elpusztítás volt a fő profiljuk, hanem a megtörés, infógyűjtés, alázgatás, a vélemény megváltoztatása, beismerések kicsikarása, megfélemlítés, elnyomás, pont amit most szegény Deutschal csinálnak.
De mit mondott, miért basztatják pont őt?
több mint 5 éve
A nevelgetés, idomítgatás, maszatolás az olyan ávósos meg gestapósos? Ma is tanultam valamit.Akkor basszák ki.régóta szó van arról h ki kéne baszni őketValamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
Sobri Jóska
Negritis
Az férfias.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Akkor basszák ki.régóta szó van arról h ki kéne baszni őketValamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
Sobri Jóska
Negritis
Az férfias.
több mint 5 éve
Ejnye, csak este veszem észre a nap gasztropolitikai hírét. Kocsis Máté szétdurrant hurkája vótmá?mér, a zasszony micsinált közbe'? se nem
index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/13/szetdurrant_kocsis_mateek_hurkaja/
nagylaza
több mint 5 éve
Tudja már a drogos kis pinabubus, hogy hol a helye.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
Ennyi /ezt szokta ez a nyomoronc Írogatni a facsén is: ENNYI...
Pár napja is mondtam, hogy kapott egy üss a szádra kártyát.
Kár ezt ragozni.
Neki miért nincs és nem is lesz semmilyen titulusa, vagy bármi? 1000 éve sem volt, holnap sem lesz 😉
Pedig Bármekkora ostobaság is kap arrafelé pozíciót, ő miért nem kapott soha ????
Na pont ezért.
Ennyi 😉
Ô nem fontos. Ő azért volt, hogy ne legyen
Most meg lett... így meg kuka.
😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
régóta szó van arról h ki kéne baszni őketValamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Valamelyik párttársad ellentmond, vagy más véleményt fogalmaz meg, erre ahelyett, hogy leszarnád vagy kibasznád, nekiállsz nevelgetni, idomítgatni, ez szerinted nem ávós, gestapós tempó?Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
csebi
Akkor mi az?
több mint 5 éve
Semennyire.Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Azért ez a Néppárttól mennyire ávós, gestapós tempó.Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
nagylaza
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Deutsch is megszólalt:"Hangsúlyozta: a néppárt ellenfeleinek és rosszakaróinak előzetes reményeivel ellentétben a frakciótanácskozás nyugodt, higgadt és józan hangnemben zajlott. A kiegyensúlyozott eszmecsere ismételten megmutatta, hogy az Európai Néppártban a koronavírus-járvány idején is a józan ész győzedelmeskedik, ugyanis a pártcsaládon belüli ilyen időszakban nincs helye a véleménykülönbségeket erősítő politikai vitáknak."
több mint 5 éve
Várjál, fejlemények vannak:a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
a győztek már lejöttVárom az Origo cikket h Deutsch saját maga felfüggesztette a jogosultságait a frakcióban annak ellenére h fideszes képviselő társai nemmel szavaztak.OV szerintem perceken belül bejelenti, hogy győztek!
csebi
nagylaza