Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy látom Szíjjártó Petike nem ismeri a főni mondását miszerint több Balaton kevesebb Adria....kevesebb Adria.
Vrij6
Nem zéró, kevesebb.
Vagy titkosabb.
A főni valami olyat is mondott, hogy nem azt kell figyelni mit mond, hanem azt, hogy mit csinál.
Mint Rodolfó. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Úgy látom Szíjjártó Petike nem ismeri a főni mondását miszerint több Balaton kevesebb Adria.Ő a bort iszik, vizet prédikál mondást favorizálja inkább.
Vrij6
több mint 5 éve
Úgy látom Szíjjártó Petike nem ismeri a főni mondását miszerint több Balaton kevesebb Adria.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ahol nincs, ott fekete luk van 😊A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
TűpontosPuzsérnétőlPottyondy Edinától
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Tehát megállapítható: luk mindig van.
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Ráskóval a világból ki lehet kergetni Bach meg 25-30 éve volt jó, még az elején, aztán megöregedett.
több mint 5 éve
Saskabaré szint.Igy akkor mar 4en vannak😀Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Látszik, hogy nem fejezted be a mondatot, megtettem.
Sobri Jóska
én még Bach Szilviát ismerem és ennyi de lehet csak én nem ástam bele magam rendesen a témába
yooker
NB2
Es Bach nalam a teljesen nezhetetlen szint
yooker
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Igy akkor mar 4en vannak😀Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
én még Bach Szilviát ismerem és ennyi de lehet csak én nem ástam bele magam rendesen a témába
yooker
NB2
Es Bach nalam a teljesen nezhetetlen szint
több mint 5 éve
Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
yooker
több mint 5 éve
túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
“ A liechtensteini offshore cég magyarországi képviseletét Dr. Mészáros István, a Hit Gyülekezete Országos Vezetőségének ügyvezetője ügyvédi irodájába, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Irodába jegyezték be, amellyel Mészáros István tevőlegesen részt vehetett az eltulajdonításban.”De kicsi ez az ország.
hang.hu/belfold/2020/08/18/a-nav-vizsgalja-hogy-szerezte-meg-nemeth-sandor-az-atv-t/
több mint 5 éve
Én már nem tudok hova bújni...
több mint 5 éve
Az ő hite teremtette a Puffint!Sándoré a Puffin is? 😮Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Vagy "ártatlannak találják" s akkor utána végképp le lehet róla szàllni, vagy ha el is itélik, csak minimálisan, ami után él mint hal a vízben. Nagyon nem féltem....
több mint 5 éve
Sándoré a Puffin is? 😮Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Vele erősebbek lehetünk!
több mint 5 éve
Ajjajj 🙄😆www.blikk.hu/aktualis/belfold/nyomozas-indult-az-atv-tulajdonosa-ellen-hit-gyulekezete/0cg1gpr?fbclid=IwAR30u0GHQI1hBKrplfRC906EXtd63jEPpLK7_yhwYsz_Qt1rR22n6Q5kBu0
nepszava.us/adocsalas-es-mas-buncselekmenyek-miatt-nemeth-sandor-ellen-elrendeltek-a-nyomozast/?fbclid=IwAR1UD8el6C9NrGDZ9hWEi_TRqwRi6-vj3RlM92AhIZjmBWN1OobTBHdhVKs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáig
több mint 5 éve
ezért is problémás a Trump féle huawei ban, mert így ahelyett hogy integrálva lenne a kínai techsztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
peterk2005
szépen külön fog fejlődni és "2 világ kutatása" fog egyszerre bele menni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jó, de az alap.Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Meg a csöcs 😊

több mint 5 éve
Mert az nem semmi!És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
Nem? De. 8.
több mint 5 éve
Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska