NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
174
42
21:00-től, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog.Van egy videó, (most mindegy, hogy ez az ukrán gépről készült, vagy sem) amin látható egy kurva gyorsan emelkedő fényes objektum, majd egy robbanás, és a robbanás helyétől ellenkező irányba eltávolodó lassabb, szintén fényes objektum. De te nem látsz semmit, ami rakétára vagy repülőre utalna... 😀
Coolearie
Komolyan mondom, egyre viccesebb ez a topik. Már ezért megéri ide járni. 😀
több mint 6 éve
Hogy jelenthetsz ki ilyet? Wishfull thinking.Borzalmas, egyszerűen borzalmas. És nem csak azért mert ebben a szakmában dolgozom. Sajnos várható volt, hogy ez szóba fog kerülni a rakétatámadások kapcsán. Persze már erről is vannak felvételek és amikor lehet látni, hogy zuhan a gép és a földetérést követően robban, akkor már tudható, hogy ez műszaki hiba volt.A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢Igen, most már hajtómű-kigyulladást írnak. Egyik fekete doboz már megvan.
Klaci79
Csak ciki hogy pont ott, pont most, így lehet konteózni...
warr_b
Rendesen rájár a rúd a Boeing 737-es családra, bár ezzel a típussal nincs több gond, mint bármi mással. Itt valami karbantartási furcsaság lehetett, sőt félő, hogy tudtak is valamit, de nem akartak hosszabban időzni már Teheránban.
Talán egyszer majd megtudjuk, bár ehhez ugye amerikai segítség is kell, vagyis a fekete dobozok vizsgálatához.
Klaci79
És te vagy a szakmabeli? Ha van közöd a repüléshez, akkor tudhatnád, hogy egy gép lezuhanásának okát még akkor is óvatosan kezelik, amikor a bizonyítékok gyűlnek sorban, de te leszögezed, hogy baleset volt??? Gratulálok! 😀
több mint 6 éve
Ezért nem való nekik az atom...Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog.Ha le is lőtték, az tuti nem direkt volt, max bepánikolás, téves azonosítás. Nézd meg az utaslistát, a pár ukránon kívül kizárólag perzsa nevek vannak rajta...
Coolearie
warr_b
több mint 6 éve
Lehet, nem tudom. Annyira kétes ez az egész. Elvileg már egy órás késéssel indult a gép is, a másik fél meg elvileg “véletlen” lőtte le. Most nyilván nem ők voltak az elsődleges célpont, de akkor felmerülhetne a kérdés hogy kicsoda volt akkor? Meg mi az hogy véletlen? Tehát már itt ellőtték magukat ezzel a kis kijelentéssel, mert akkor valamilyen tervük valakikkel/valamivel lehetett!(?)Az azonos nevek gondolom simán családok.
Gondolom azért Irán meg a hasonló országok nem ott tartanak hogy mindent automatizálva hajtsanak végre és a robotok hibáztak bele.
upd: Sok amúgy az azonos név is az utaslistán! Esetleg valami belső ügy lehetett volna ?
Coolearie
Elbaszott egy ügy mindenképp...
A menetrendben közel s távol nem volt pl amerikai érdekeltségű gép... Csupa "baráti " országé meg saját.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Lehet, nem tudom. Annyira kétes ez az egész. Elvileg már egy órás késéssel indult a gép is, a másik fél meg elvileg “véletlen” lőtte le. Most nyilván nem ők voltak az elsődleges célpont, de akkor felmerülhetne a kérdés hogy kicsoda volt akkor? Meg mi az hogy véletlen? Tehát már itt ellőtték magukat ezzel a kis kijelentéssel, mert akkor valamilyen tervük valakikkel/valamivel lehetett!(?) Gondolom azért Irán meg a hasonló országok nem ott tartanak hogy mindent automatizálva hajtsanak végre és a robotok hibáztak bele.
upd: Sok amúgy az azonos név is az utaslistán! Esetleg valami belső ügy lehetett volna ?
Szerkesztette: Coolearie
több mint 6 éve
Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog.Ha le is lőtték, az tuti nem direkt volt, max bepánikolás, téves azonosítás. Nézd meg az utaslistát, a pár ukránon kívül kizárólag perzsa nevek vannak rajta...
Coolearie

több mint 6 éve
Magellán jól felültette a jenkiket az amcsi magasrangúakkal együtt, annyi szent.Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog."iraknak tömegpusztító fegyverei vannak, amiről tiktos bizonyítokékat szereztünk"
Coolearie
Negritis
több mint 6 éve
Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog.index.hu/kulfold/2020/01/09/iran_teheran_ukran_repulo_raketa/
Coolearie
több mint 6 éve
Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog."iraknak tömegpusztító fegyverei vannak, amiről tiktos bizonyítokékat szereztünk"
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Naekvileg előkerült egy “épp arrajáró” videója is amint pont akkor éri a becsapódó rakéta. De nekem abszolút nem tűnt az rakétának, sőt még valahogy maga a gép se tűnt fel ott nekem speckó. Egyre érdekesebb a dolog.
több mint 6 éve
Egyre több helyen írják, hogy lelőhették...zsindex is lehozta 😀
(tudom, bulvár...)
defence-blog.com/news/ukrainian-passenger-jet-crashed-after-being-hit-by-iranian-tor-m1-missile.html
www.mirror.co.uk/news/world-news/ukraine-probes-claims-jet-shot-21244503
warr_b
több mint 6 éve
Egyre több helyen írják, hogy lelőhették... (tudom, bulvár...)
defence-blog.com/news/ukrainian-passenger-jet-crashed-after-being-hit-by-iranian-tor-m1-missile.html
www.mirror.co.uk/news/world-news/ukraine-probes-claims-jet-shot-21244503

több mint 6 éve
america is stupid:www.youtube.com/watch?v=QWi4Lkuw42Q
"helyi hülyéktől" 😀
több mint 6 éve
Na igen...kb pont ezt vártam Trumptól, hogy odab@szunk egyet, aztán fő a nyugalom és a tőzsde. Persze jobb ez így, mint egy ki tudja mennyire elhúzódó háború. Az iráni nép pedig hiheti, hogy jól odacsaptak az amcsiknak.
több mint 6 éve
Repülőmérnök vagy?Borzalmas, egyszerűen borzalmas. És nem csak azért mert ebben a szakmában dolgozom. Sajnos várható volt, hogy ez szóba fog kerülni a rakétatámadások kapcsán. Persze már erről is vannak felvételek és amikor lehet látni, hogy zuhan a gép és a földetérést követően robban, akkor már tudható, hogy ez műszaki hiba volt.A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢Igen, most már hajtómű-kigyulladást írnak. Egyik fekete doboz már megvan.
Klaci79
warr_b
Rendesen rájár a rúd a Boeing 737-es családra, bár ezzel a típussal nincs több gond, mint bármi mással. Itt valami karbantartási furcsaság lehetett, sőt félő, hogy tudtak is valamit, de nem akartak hosszabban időzni már Teheránban.
Talán egyszer majd megtudjuk, bár ehhez ugye amerikai segítség is kell, vagyis a fekete dobozok vizsgálatához.
Klaci79
(vagy rakétás? 😂😝)
Oké hogy valszeg műszaki gond, de ha jól láttam, ez egy szinte új, 2016-os vas volt...
Az amerikai segítséget meg oda is kéne engedniük az irániaknak, nos, ezzel most lehetnek apróbb gondok...

több mint 6 éve
Ezt csak így ide teszem - csöppet gáz, hogy 28 évvel később ennyire aktuális. twitter.com/OldFuckGCG/status/1119197908232892416
több mint 6 éve
Akármennyire is rájár vagy nem, a legkedveltebb családfajta lett, illetve a legtöbb. Leginkább a MAX 8 volt a baki a 737-es családban, de azt meg ugye tudjuk mi lett azzal a típussal, köztudott hogy a MAXokat tovább nem is erőltetik, a többivel olyan szinten nem volt semmi.Borzalmas, egyszerűen borzalmas. És nem csak azért mert ebben a szakmában dolgozom. Sajnos várható volt, hogy ez szóba fog kerülni a rakétatámadások kapcsán. Persze már erről is vannak felvételek és amikor lehet látni, hogy zuhan a gép és a földetérést követően robban, akkor már tudható, hogy ez műszaki hiba volt.A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢Igen, most már hajtómű-kigyulladást írnak. Egyik fekete doboz már megvan.
Klaci79
warr_b
Klaci79
Az Ukraine International Airlines meg ugye köztudott hogy milyen minőségű, pénzbeli gépeket vesz/vett, pluszba merre is vannak a flight-ok. Illetve mennyire bajban vannak mindig pénzben is. Nem ez az első hírekben megjelenő UIA gép.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 6 éve
Borzalmas, egyszerűen borzalmas. És nem csak azért mert ebben a szakmában dolgozom. Sajnos várható volt, hogy ez szóba fog kerülni a rakétatámadások kapcsán. Persze már erről is vannak felvételek és amikor lehet látni, hogy zuhan a gép és a földetérést követően robban, akkor már tudható, hogy ez műszaki hiba volt.A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢Igen, most már hajtómű-kigyulladást írnak. Egyik fekete doboz már megvan.
Klaci79
warr_b
több mint 6 éve
offtopikban olvashatsz utánabocs az offért de máshol is olvastam célozgatást!bannolva lett? és ha igen miért?Jóska egy hétre elutazott, nem lesz elérhető, ne írj neki 😀Obama lofaszt se tett külpolitikailag az amerikai érdekek érvényesítéséért. Játszotta a jó kiscserkészt. Szinte minden nemzetközi témában, folyamatban passzív vagy deffenzív volt. Most Trumpéknak kell ezen hibáit kijavítaniuk.Hát, a te jelződdel élve, Trump négy éve elnök lassan, és külpolitikailag még annyi lófaszt se tett. Néha beszól ennek vagy annak, elereszt egy hűdekemény tweetet észak-korea felé, Amikor meg csinált valamit abban se volt köszönet. A Kínával indított kis kardcsörtét kb. az első asszóban alaposan elbukta.
Hogy Trump mit tesz belföldön engem nem igazán érint, nem is érdekel, nem ott élek. De idén választások, majd az amerikaiak eldöntik elégedettek e vele, őket meg a külföld nem igazán érdekli.Sobri Jóska
Az egyetlen valós nemzetközi következménnyel járó lépése eddig az volt, hogy kilépett mindenféle nemzetközi környezetvédelmi, stb. egyezményből, hogy a belpolitikai érdekeit érvényesítse. Szóval ha téged tényleg a világ sorsa érdekel, amerika belső sorsa meg nem, akkor éppenséggel rossz lóra ültél. 😊
peterk2005
#JC6
yooker
de leírom, hogy betett egy képet ahol 2 srác volt (egyik épp nyalni készült a másik hátsóját) és ezt megspékelte egy bibliai idézettel heccelve ezzel JC6-ot
több mint 6 éve
A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢Igen, most már hajtómű-kigyulladást írnak. Egyik fekete doboz már megvan.
Klaci79

több mint 6 éve
A lezuhanó gépnek semmi köze nincs az iráni helyzethez. Inkább az UAI gyenge karbantartási előírásaihoz van köze. Hajtómű hibára gyanakodnak, amit már az is jelezhet, hogy egy órás késéssel indultak. 😢
több mint 6 éve
bocs az offért de máshol is olvastam célozgatást!bannolva lett? és ha igen miért?Jóska egy hétre elutazott, nem lesz elérhető, ne írj neki 😀Obama lofaszt se tett külpolitikailag az amerikai érdekek érvényesítéséért. Játszotta a jó kiscserkészt. Szinte minden nemzetközi témában, folyamatban passzív vagy deffenzív volt. Most Trumpéknak kell ezen hibáit kijavítaniuk.Hát, a te jelződdel élve, Trump négy éve elnök lassan, és külpolitikailag még annyi lófaszt se tett. Néha beszól ennek vagy annak, elereszt egy hűdekemény tweetet észak-korea felé, Amikor meg csinált valamit abban se volt köszönet. A Kínával indított kis kardcsörtét kb. az első asszóban alaposan elbukta.
Hogy Trump mit tesz belföldön engem nem igazán érint, nem is érdekel, nem ott élek. De idén választások, majd az amerikaiak eldöntik elégedettek e vele, őket meg a külföld nem igazán érdekli.Sobri Jóska
Az egyetlen valós nemzetközi következménnyel járó lépése eddig az volt, hogy kilépett mindenféle nemzetközi környezetvédelmi, stb. egyezményből, hogy a belpolitikai érdekeit érvényesítse. Szóval ha téged tényleg a világ sorsa érdekel, amerika belső sorsa meg nem, akkor éppenséggel rossz lóra ültél. 😊
peterk2005
#JC6
több mint 6 éve
index.hu/kulfold/2020/01/08/iran_raketatamadas_iraki_amerikai_bazis_ellen/index.hu/kulfold/2020/01/08/lezuhant_iranban_egy_ukran_utasszallito/

több mint 6 éve
Jóska egy hétre elutazott, nem lesz elérhető, ne írj neki 😀Obama lofaszt se tett külpolitikailag az amerikai érdekek érvényesítéséért. Játszotta a jó kiscserkészt. Szinte minden nemzetközi témában, folyamatban passzív vagy deffenzív volt. Most Trumpéknak kell ezen hibáit kijavítaniuk.Hát, a te jelződdel élve, Trump négy éve elnök lassan, és külpolitikailag még annyi lófaszt se tett. Néha beszól ennek vagy annak, elereszt egy hűdekemény tweetet észak-korea felé, Amikor meg csinált valamit abban se volt köszönet. A Kínával indított kis kardcsörtét kb. az első asszóban alaposan elbukta.
peterk2005
több mint 6 éve
Obama lofaszt se tett külpolitikailag az amerikai érdekek érvényesítéséért. Játszotta a jó kiscserkészt. Szinte minden nemzetközi témában, folyamatban passzív vagy deffenzív volt. Most Trumpéknak kell ezen hibáit kijavítaniuk.Hát, a te jelződdel élve, Trump négy éve elnök lassan, és külpolitikailag még annyi lófaszt se tett. Néha beszól ennek vagy annak, elereszt egy hűdekemény tweetet észak-korea felé, Amikor meg csinált valamit abban se volt köszönet. A Kínával indított kis kardcsörtét kb. az első asszóban alaposan elbukta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)